אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הקירור של הכרטיס מסך שלי הרוס ניקיתי אותו כבר כמה פעמים וכלום לא עוזר אז ניראה לי שאני יקנה לו קירור חדש השאלה אם בשביל כרטיס ג'יפה 4 128 מגה שווה להשקיע בקירור כבד יחסית כמו זה או שאני יקנה כזה דבר פשוט הקטע שאני יודע שמצד אחד לא שווה להשקיע הרבה על הכרטיס הזה כי הרבה לא יצא ממנו... אבל מצד שני אני פוחד לקנות תפשוט ולהיות מאוכזב או שהוא לא יעשה תעבודה ואני יצטרך לקנות עוד משהו ואז כבר יבזבז סתם.. אז תעזרו לי לבחור ליפני שהכרטיס נשרף (אני שם תיד על המאוורר וזה חם אני לא יכול להשאיר אותה הרבה עליו מרוב החום)
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם כן, איזה שיפור יש ומה על קרור הזכרונות? שווה את ההשקעה? (בד"כ הייתי מחליף את הקרור למשהו בבניה/אלתור עצמי אבל הקרור STOCK קצת יותר מסובך מה גם שהוא מקרר את הזכרונות) ... אשמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?
-
-
שלום לכולם. לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש ומאז הייתה לי בעיה של זיוף הטמפרטורה של המעבד. למשל, אני סתם גולש, הוא נמצא על 49 מעלות, למרות שהוא ממש קר(בדקתי עם האצבעות, זה נקרא?), האוורור בו ממש טוב(מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר, 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר,מאוורר מהצד שמכניס אוויר). אבל מה קורה כאר אני יפעיל סתם תוכנה או משחק אפילו ממש קטן? תוך פחות מחצי דקה יעלו המעלות ב-15 מעלות בערך. בוא נגיד שיגיעו ל-62 מעלות בערך (אני על סטוק) ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה. לא עזר. אני כמעט בטוח שלא יכול להיות שהמעלות אמיתיות. זה ממש מגוחך. השאלה היא: האם יש סיכוי שהחיישן לא מזייף? מה אני יכול לעשות בנידון כי אני רוצה לעשות אוברקלוק? מפרט: AMD A64 3000+ לוח אם:VIA K8T800pro AM…
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם המארז הזה טוב לקירור. הוא נראה רחב ויש לו מאוורר 120 מ"מ או שזה ס"מ? בכל מקרה תנו דעה בבקשה כי בחיפוש לא מצאתי תשובה לזה.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד amd 64 3200 winchester, מ-www.digma.co.il , העניין הוא שעל המעבד יש מדבקה עם קוד - אחריות. אמרו לי שזה מפריע לקירור המעבד ולמגע אופטימלי עם מתקן הקירור (זלמן). התקשרתי לחנות והמוכרת טענה שאם אסיר את המדבקה לא תהיה אחריות יבואן. החלטתי למרוך AS5 על הכל - כולל המדבקה (בינתיים). עכשיו, דיברתי שוב עם המוכרת ונזפתי בה על הטימטום שבכך. היא אמרה לי לתת להם את המעבד או לצלם אותו ולשלוח באימייל, והיא תשלח בקשה\דרישה לספק שהם בעצמם יורידו את המדבקה ויתנו אחריות בתצורה אחרת כלשהי, רק לא על המעבד. עכשיו השאלה שלי: אם אני יוריד את המשחה (AS5) עם צמר גפן, האים המדבקה לא תישחק כך שלא יראו מה רשום ? אני צריך את המדבקה במצב סביר, וחומר המשחה נראה כסוף ו"קטלני". האם הו…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מישתמש בתוכנהnTune וכול טמפרטורה שהיא מראה לי עולה יורד דרסטית 3 מעולות יותר פאתום יורד ב 5 וכנל גם בכרטיס מסך איך אפשר לפתור את הזיוף הנורא הזה?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין עכשיו את הZALMAN 7000B CU על NEO2 הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הBACKPLATE הוא דבוק מאוד חזק ללוח אם מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עד איזה FSB אפשר להגיע עם קירור כמו XP-90\XP-120 עם מאורר תואם ? זכרון: PC4400 GSKILL לוח אם:DFI NF4 SLI-DR ספק : ANTEC 480W
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הקירור שבא עם המעבד מאוד מרעישש בקיצור אני צריך שתמצאו לי משהו שיקרר תלוח אם חשוב מאוד שיהיה זול יעיל ושקט אם אפשר גם לינק לחנות שממנה אפשר לקנות תמוצר..
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום כולם היום סוף סוף הפעלתי תמחשב פעם ראשונה לאחר מעבר למארז חדש מtt lan fire למארז רגיל עם 3 מאוורים אבל שמתי לב ב lan fire בדר''כ הטמפ היתה 43-45 מנוחה 55-56 מאמץ היום היא 50-52 מנוחה 63-65 מאמץ היום היה ממש חם וזה בלי מזגן דרך אגב אומרים שהיום היה 27 מעלות בחוץ זה נחשב חם ? מכאן מגיעות ה10 מעלות אקטסרה ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם abit is7. אז בחודש- חודשיים האחרונים המחשב ציפצף לי, בגלל עומס חום. הורדתי everest, והטמפרטורה שלו בזמן מנוחה היא 64, בזמן הרצת משחק זה מגיע ל-80 וזה מדאיג. רציתי לברר איפה בדיוק המעבד נמצא, אז העלתי תמונה, האם המעבד זה ההוא בצד ימין שבמרכזו משהו לבן ליד המאוורר הכחול?: http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/is7-g-board.jpg אם כן מותקן עליו מאוורר ענק של אינטל, ואני לא חושב שזה הגיוני שהוא מגיע ל-80 מעלות... למישהו יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה זול ושקט ולא לאוברקולוקניג אני ישמח לשמוע המלצות על מאוור וחניות שאפשר לקנות בהם אותו ברשת
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני יודע שהגזמתי אם האובר ? ב-CPU איני יודע כשהוא לא נידלק או מאתחל את עצמו, איך אני יודע את זה בכרטיס מסך ?
-
- 23 תגובות
- 954 צפיות
-