אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד E8400 עם הקירור המקורי, והוא נעשה קצת רועש לאחרונה... אני מחפש קירור שקט יותר ויעיל יותר, בסביבות ה100-150 (אם יש המלצות ממש טובות אז אפשר גם ביותר) אני אשמח גם לדעת איך בדיוק אני מתקין אותו... תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי במחשב קירור Freezer7 pro rev2. מעבד AMD 5600. על תדר 200 הטמפרטורה היתה בסביבות 30 מעלות. לאחר שהעלתי את התדר ל206, והרצתי בדיקה עם התוכנה S&M, הטמפרטורה עלתה ל55. לפי מדריך OC שפורסם באתר, טמפרטורה מעבר ל60 מעלות כבר מסוכנת. האם אני עושה משהו לא נכון? האם צריך להגדיר את הקירור באופן אחר בביוס? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מחשב עם המעבד הנ"ל בערך לפני חצי שנה התחלתי למדוד את טמפרטורת המעבד, הטמפרטורה עומדת על 51C (בהרצה של הרבה תוכנות וגם בהרצה חלשה של המחשב האם יש טעם לקרר אותו? ואם כן - איך? אין הגבלת תקציב בגדול תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את המדריך שפורסם באתר (http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu). המדריך נכתב בצורה טובה, אך בשביל מישהו שעושה את זה בפעם הראשונה, כמה דברים עדיין לא מובנים לי. כשאני מתחיל להעלות את הfsb, איך אני יודע כמה multiplier וcpu vcore להעלות? כמו כן לא מצאתי בביוס שלי (לוח אם m2n-e) איפה נמצא CPC Command Rate שאלה נוספת. אם הבנתי נכון, לנעול את PCI Express זה אומר להשאיר אותו על 100MHz?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אממ , אז יצא לי לקנות כמה חלקים חדשים למחשב שלי Intel i7 950 Gigabyte GA-X58A-UD3R Patriot Viper II Sector 7 Triple Channel 3x2GB עכשיו הקטע שלא יצא לי להתעסק יותר מידי בהגדרות BIOS שקשורות למהירויות ומתחים וכל הדברים האלו העניין הוא שהבנתי שזיכרון כזה צריך להיות מוגד ב BIOS בצורה נכונה בכדי שיעבוד במהירות שהוא מוגד , שברירת המחדל של הלוח אם להוריד לו את המהירות , עכשיו כמה שאלות , בצורת ברירת מחדל של הלוח , איך שאני מפעיל את המחשב הזה בפעם הראשונה , המהירות של הזיכרון היא יותר איטית ממה שהוא מוגד ? שווה לשנות עוד פרמטרים ב BIOS בכדי שהמחשב יעבוד בצורה יותר טובה או שאין טעם לגעת בכל זה אם אני לא מתכנן לעשות משהו יוצא דופן עם המחשב הזה? - מקווה שתבינו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
REAL TEMP לא נותן לי, בOCCT אני רואה רק שני ליבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי כרטיס 9800GT והרצתי לו בדיקת VMT בחרתי את הכרטיס מסך והרצתי במצב FULL הנה הלוג: Changing video mode to 640x480x16...OK [31/12/2010 17:32:20] Test started for "NVIDIA GeForce 9800 GT "... Trying 16bpp RGB:565 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp RGB:555 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp BGR:565 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) Trying 32bpp RGB:888 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 32bpp BGR:888 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) NO PASS COMPLETED הכרטיס לא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לאחרונה מאווררי הפליטה בNZXT Tempest שלי התחילו לזייף ועושים רעש סוני מעצבן שאני לא יכול לסבול. המדוברים הם השניים העליונים (פליטה) וזה שבחלון (גם פליטה), לכן אני צריך שלושה. שניים למעלה - 140 מ"מ וזה שבחלון 120 מ"מ. צריך את המלצתכם למאווררים השקטים ביותר. לצורך כך הקצבתי 150 ש"ח אבל אם דברים טובים באים ביוקר אשקול גם זאת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז התקנתי את המוגן 2 שלי סוף סוף על לוח אם חדש יש תוצאות יפות לפני אוברקלוק בקרוב נעשה איזה 4GHz לפני כל השינויים היה 3.8GHz שיפור של טפרטורות כמעט 40 מעלות!!(אם החלפת מארז...) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב, כשהדבר האחרון שנשאר לי להחליט עליו זה על הקירור למעבד. קראתי שהקירורי BOX שבאים עם המעבדים טובים מאשר הקירורים בדור הקודם, ואף ניתן להגיע איתם לOC של 4.3GHZ, כך שחשבתי להסתפק בקירור הBOX, אך בדיון שפתחתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487850 נאמר לי שקירורי הBOX גרועים כמו בדור הקודם, ויש צורך בקירור ייעודי. בעקבות דיון כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470584.0 חשבתי ללכת על katana 3, אך בדיון שפתחתי דווקא המליצו על FREEZER 7 PRO REV2 או TX3. מכיוון שאני רוצה מחשב שקט ואף מתכנן OC בעתיד, מה דעתכם? ללכת על הקירור BOX או על קירור ייעודי-ואם כן איזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה , אני צריך את עזרתכם איך לעשות נכון אוברקלוק למעבד שלי בעזרת הלוח אם שלי בביוס , פשוט בביוס של הלוח אם שלי יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מה הן ולפי המדריכים שקראתי לגבי אוברקלוק את רוב האופציות האלו לא מצאתי שם אני משער שזה בגלל שיש כל כך הרבה לוחות אם שונים עם הגדרות ביוס שונות שפשוט אי אפשר לרשום את כולם במדריך אז בגלל זה אני מצרף פה שני לינקים לתמונות של הביוס שלי כדי שאולי תצליחו לעזור לי לעשות אוברקלוק נכון , יש לי את האפשרות לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה Turbo V של Asus שבאה עם הלוח אם שלי אבל זהו יותר אוברקלוק אוטומטי שכזה וגם עדיין בבדיקת ביצועים של 3DMark 11 כשהיא מגיע לקטע של בדיקת המעבד אז המחשב קורס , אז אני לא כל כל מאמין בתוכנה הזאת אלא יותר בלעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Clock ratio:x19.5 FSB:200 NB FREQ:1600 HT FREQ:1400 memory:1333mhz cl9@cl7 cpu vol: 1.425 NB vol: 1.280 HT Vol:1.260 dram vol:1.515 cpu nb vid:1.375 NB/PCIe/PLL vol:1.860 מפרט: AMD Phenom II x4 955 Scyte Mugen II GIGABYTE GA-790XT-usb3 KINGSTONE DDR3 1333mhz Cl9 מה אתם אומרים על הOC? **מעלות במאמץ מלא:54
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן לבן דוד שלי, התדר של המעבד שלו 2.2 רציתי להעלות טיפה בלי לגעת במתחים ניכנסתי לביוס דרך F2 אני רואה את הפרטים וכו' פשוט אין שום דרך להעלות את התדר כל האפשרויות סגורות. ניסיתי לפתוח את האפשרויות זה פשוט לא שינה כלום יכול להיות שהלוח המסויים הזה פשוט לא מתאים לOC?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מאורר stock של intel ומעבד core I5 2500. המעבד על 35 מעלות מקסימום והמאורר על 2000 סיבובים לדקה איך אני מוריד את הסיבובים ל-1000 (זה חיבור 4 פינים ללוח אם)
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
תאמרו לי אם זה לא תקין וישנה סכנה לטוות החיים של הרכיבים: הטמפ' הן בין מנוחה למאמץ בהתאמה: לוח אם: 40-52 מעבד: 30-60 קשיחים: 43-46 כרטיס מסך נשלח לתיקון עדיין לא נבדק אז אני כרגע עם המובנה. המפרט תחת לתמונת פרופיל הוא המפרט עליו הנתונים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוברקלוק דיי מוצלח קשה להגיע עם AMD לתדרים היותר גבוהים(4GHZ+) לוח אם:GIGABYTE GA-790XT-USB3 זכרונות:Kingstone 1333mhz CL9 קירור:Mugen II מידע על הOC והמתחים: Clock Ratio: x16 NB Freq: 1464mhz CPU Freq:244 PCIE Clock 100 HT Freq 1464mhz MEM Clock: 1300mhz CL9@cl7 Volt: CPU Vol: 1.425 NB/Pcie/pll col: 1.860 SB/HT Col: 1.260 NB Vol:1.280 DRAM Vol:1.515 Uploaded with ImageShack.us בקרוב OC לE5200 לסביבות ה3.7 GHZ תגובות על הOC הזה יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לשחק טיפה עם הTEC שלי, בידדתי הכל הרכבתי את הבלוק מים ואז חשבתי למה שלא לנסות מים עם קרח. מחר אני יעלה את התמונות של ה CPU-Z מההרדיסק של המחשב ההוא, היתי חייב לכבות לפני הזמן כי לא בידדתי את הצד האחורי של הלוח ונהייתה שם ממש שלולית, היה יציב 28 דקות של OCCT. לא יודע על כמה מעלות היה המעבד, כל התוכנות מדידה הראו 15 מעלות, מתאר לעצמי שהיה הרבה פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם לפעולת המהרה יש ביטוי (או - האם היא באה לידי ביטוי) בפעילויות "רגילות" בווינודס? למשל - גלישה ברשת, טעינת אתרים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוורר נשלף אבל אין גישה לכבל שמתחבר ללוח אם (או שאני לא עושה משהו נכון). אני כמעט בטוח שיש דרך להחליף את המאוורר מבלי לפרק את כל הקירור. אני פשוט חושב שחבל לי להוציא כסף על הרכבה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הצלחתי לעשות OC למעבד E6750 עם לוח gigabyte ga-p35--ds3l ולהיא אותו למצב של 3320 הרץ הוא יציב וגם בבדיקות עם OCCT הוא לא נופל על מאמצים במבחן של כמעט יום שלם (אני בעבודה והתוכנה מופעלת ללא הפסקה) הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב מחדש או שיש כשאני מכבה ומוציא מהחשמל הוא "שוכח" את כל השינויים שעשיתי... השאלה שלי היא איך לשמור את השינויים שיהיו קבוע ושאני לא אצטרך לשנות כל פעם מחדש תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה בשביל לעשות OC ל5850 ומשום מה אין לי אפשרות לעלות מתח ._. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן OC למעבד ורציתי לדעת איך הקירור של cM S 200 http://www.intera.co.il/index.php?target=products&product_id=883
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-