עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חם היום. המארז פתוח בניגוד לבדר"כ הכ.מ מגיע ל 63 מעלות במנוחה כשלרוב מגיע ל50-45 במנוחה. המעבד ב40, במנוחה. בחדר שלי יש כרגע 30 מעלות ככה ניראה מפנים: מבחינת מאוררים יש 120 אחד שמכניס אוויר מקידמה, 80 אחד מלמעלה, 120*2 מאחורה, ועוד אחד של 80 שזורק אוויר על הכ.מ לשאלות: אני שוקל להחליף את הfreezer 7 , כדאי? (עם תקציב של 250 שקל) מאוורים, חשבתי על אלה בתור מוציאים, (ואת הנוחכים לשים שיזרקו אוויר על הכ.מ) איך הם? פאנל שליטה, שוקל לקנות את זה, אם אני יחבר את הקירור של המעבד עם חיבור Y, יהיה אפשר לשלוט עליו עם הפאנל? (ואיפה אפשר להשיג כבל כזה?) ובהנחה שאבק אין, מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ?! תודה מראש

2. Started by 114508534,

איך החיזוקים שלי ? לי נראה שנחמד וזה גם נווח אפשר להזיז אותם ולקבוע את מיקומם! ;D

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by babu,

THERMAL RIGHT ULTRA 120 EXTREME איזה קירורים למעבד יש ברמה שלו בערך גם בטווח מחירים זהה הכי חשוב שיהיו באותה רמה לא פחות !

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  4. מעוניין לעשות משהו כמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3415139#msg3415139 מחפש המלצה למאווררים חזקים ולא רועשים יותר מדי כמו כן האם עדיף שכל 3 המאווררים יהיו מאותו הסוג? או שניתן להשאיר באמצע את המאוורר המקורי. יום נעים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום... אני רוצה לעשות מודינג קטנטן ואני רוצה להוריד אתם יודעים כאלה תמונות שאני גוזר חלקים ואז עושה ספריי ואז יהיה על המארז איזה צורה משהו כזה מקווה שהבנתם :-\ תודה מעין...

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by soulfly81,

שלום חבר'ה אני לפני רכישת מחשב חדש עם Q6600 ושוקל אוברקלוק בעתיד אך רוצה לתרגל על המחשב הקיים פנטיום 3 , 1000 MHZ , זיכרון 128 *2 ולוח ASUS CUV4X-C אשמח לקבל עזרה או ייעוץ בביצוע אוברקלוק... חג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. כפי שציינתי באשכול קודם עומדים להתקין את גוף הקרור FREEZER 64 במחשב החדש שלי. מכיוון שהגוף הוא סימטרי וללא מגרעת ניתן כנראה להתקין אותו בשני כוונים על לוח ה-DFI Ultra-D שיהיה במערכת. ראיתי המלצה לכוון את המאוורר לכוון חזית המארז משום מה ונטען, ללא נימוק, שזה ישפר את הקרור: "As you can see here the HSF is mounted in a sideways fashion in my case rather than up and down. I recommend, if you can, to have a motherboard that mounts HSFs in this manner for optimal airflow." לקוח מכאן: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=96671 האם לא רצוי יותר שהמאוורר יכוון בכוון ההפוך לעבר מאוורר האקזוסט שיפלוט אותו החוצה? ד"א, בגג המארז של המחשב (XaserV V7000 Wingo) יש מאוורר נוסף…

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by moshee13,

שלום אנשים ברשותי לוח אם asrock g31m-vs2 מעבד e6750 2.6 עשיתי oc והגעתי ל 3.024 בבדיקה עם occt רשום erorr defected cpu 1 או שהוא קורס והבנתי שאנשים הגיעו ל3.4 GHZ ללא קירור מאסיבי המעבד במעלות ממש טוב (45-50 במאמץ) אני לא יודע מה אני צריך לעלות במתחים ואם אני צריך אשמח מאוד לעזרה בנוסף אני לא יכול לנעול את pci-e מתחת ל112 המחשב פשוט לא נדלק !

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. כמה שיותר שקט יותר טוב

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  10. מפרט: E8400 @ 3.6GHZ EP43-DS3L OCZ VENDETTA 2 PALIT SONIC HD4870 ANTEC P182 בנוסף למאוררים שמגיעים עם המארז תוספת של SYCHE 800RPM. האם הטמפ הללו לא גבוהות קצת מדי בשביל ציוד שכזה ? הראשון זה במנוחה, השני במאמץ מעבד והשלישי במאמץ כרטיס מסך (הרצה של 2 דקות +- כל אחד ב OCCT 3.0.1). [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי אתמול מחשב והוא מראה לי בeverest רק טמפ של AUX, HD, motherboard, מה אפשר לעשות.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  12. יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  13. אהלן! ברשותי מחשב מלפני שנתיים ואני מעוניין לשדרג את מערכת הקירור. יש לי סוניק טאוור עם מאוור 120 מ"מ עליו מצד אחד, 2 מאוורים בקייס הקדמי 80 מ"מ ועוד 120 מ"מ מאחורה. עכשיו הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את מערכת הקירור שתהיה הרבה יותר יעילה. כל אפשרות באה בחשבון - כלומר סה"כ יש לי 400 שקל. בין אם זה מאווררים, לוחות בקרה למיניהם וכדומה. העלתי תמונות. בתמונה השניה המאוורר מצד ימין.. אני מצטער על הלכלוך אני קצת מזניח אני יודע=< אז הצעות לייעול העסק יתקבלו בברכה! בתודה מראש חברים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היה לי איזה Creative GeForce 256 (DDR) 32MB בארון ובדקתי אותו על המחשב שלי וממש התרשמתי לטובה מהביצועים! (מפעיל MaxPayne 2 על ההגרות הכי גבוהות ב1024 על 768 + Anistropic filtering!! בצורה חלקה!) הכרטיס עובד כמו תותח אבל העניין הוא שהוא מתחמם כמו תנור! מגיע ל70מע' (או טיפה יותר אבל זה יורד מדי פעם ל69.9 החיישן טמפרטורות שלי לא מסוגל למדוד מעל 70) וזה על 58בחלונות וזה רק אחרי שהוספתי מאוורר 80mm ליד הכרטיס. האם אני צריך לדאוג? למרות שזה כרטיס ישן, עדיין כרטיס טוב חבל שיהרס :\ הערות: החיישן טמפרטורות הינו תקין! - זאת לא הבעייה. המאוורר של הכרטיס עובד בצורה תקינה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by go_go,

לכל מי שמתעניין בנושא קרור גז, מצ"ב ביקורת על מערכת prometia mach 2 gt http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1793

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by bagetrek,

שלום שלום רציתי לשמוע את דעתכם על התוצאה של ה-OC שעשיתי לכרטיס שלי טמפ' במאמץ 55-60 מאורר 65% 831@1039 מעבר לזה היו שגיאות ב- ATITOOL . לא נעשה VCORE יותר מ- 1262 בסטוק . כי אני גם לא יודע לאן להעלות אותו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי לוח אם MSI NEO4 PLATINUM צ'יפסט NFORCE 4

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אז הנה משהו בשביל ממש התחלה למה ממש אין לי זמן היום. מגיע לו להיות E6600? זיכרונות Crosair Value Select על +0.3V ב742MHZ?! לא ידעתי שDDR2 עד כדי כך טוב בOC.. לא חקרתי על זה כמעט. מה שמוזר הוא שהוא מראה שהמעבד על 65מעלות במנוחה וההיטסינק קר וגם המחשב לא עושה ריסטים או בעיות(יענו יציב איך שזה נראה) מה גם שפתוח כאן מזגן על 18מעלות והוא אמור להיות קפוא(קירור מקורי בלי שום העלאת מתח) : [attachment deleted by admin]

• 48 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ofir38,

מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HWgeek,

מה שלומכם התחלתי לשחק עם המעבד שלי ואחרי שהישלמתי עם העובדה שהוא גרוע לOC היתחלתי לשחק עם המתח שלו וגיליתי שהוא יציב מאוד במתח נמוך מאוד!! ורציתי לדעת האם מתח נמוך מזיק למעבד כמו תוספת מתח או שזה רק יכול ליגרום לחוסר יציביות?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי מעבד Q6600 מסוג G0, מהירות סטוק 2.4 ועשיתי OC ל-3.0. הטמפ' נעות במנוחה בין 41 ל-46, ובמאמץ בין 65 ל-71-2. רציתי לדעת אם אלה טמפ' אופטימליות כדי לא לפגוע במעבד לטווח הארוך. (אגב, במשחקים הטמפ' לא עוברת את ה-65, אבל למשל בבדיקה עם תוכנה כמו פריים 95 הטמפ' נושקת ל-72. לגבי הקירור של המעבד, אני שוקל להחליף אותו לזה - http://www.viperlair.com/reviews/cooling/air/thermaltake/v1/ למישהו יש ניסיון איתו? יכול לתת חוות דעת...? *הוספתי תמונה של מיקום המאווררים, אם זה לא בסדר תציעו איך למקם אותם לאיוורור יותר טוב של המארז. תודה . הוספתי מאוורר בצד, סידרתי כבלים תמונות בהמשך העמוד. [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by The_Byter,

The eagle has landed... More to come, soon...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל : inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E שכפי שאתם רואים הוא כבר מומהר מהמיפעל ואלו הנתונים שלו: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 16 TMU Per Pipeline 1 Unified Shaders 64 (v4.0) DirectX Hardware Support DirectX v10 Pixel Fillrate 11200 MPi…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Ran B,

טוב מכיוון שאני תקוע עם גיפורס 4 (סליחה על המילה) מסריח.., ואין הלי אפשרות בלוח אם שלי, של VIA לנעול את הAGP/PCI על תדר מסויים.., לכן לקנות כרטיס מסך חדש וטוב יכול לעלות לי מעל 1000 ש"ח ומכיוון שיש לי תקציב די נמוך של 500~600, חשבתי לקנות לוח אם חדש עם אפשרות לנעילה של AGP/PCI, יש לי מעבד פנטיום ארבע B, אז האם הרעיון לקנית לוח אם, שווה את זה? אם כן, איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות שמאפשר אוברקלוק, נעילה של AGP/PCI, משהו שיהיה טוב לאוברקלוק, תקציב של כ 500~600 שקל, אפשר לחרוג טיפה, אם יש משהו ששווה טיפה יותר כסף.. 8) תודה!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.