עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esaly,

אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by !elad!,

אני מעוניין לקנות לכרטיס מסך שלי( X1800GTO?) גוף קירור שקט עם ביצועים טובים וכבר כמה זמן שאני מעוניין בX2 אבל רציתי להתייעץ רגע לפני קנייה מה יותר שווה? הX2 או הS1 ? יש לציין שהגוף קירור הנוכחי רועש וכבר בלתי נסבל, לכן אני מעוניין להחליף את הגוף לאחד שקט עם ביצועים טובים,מה לבחור לדעתכם? התקציב שלי הוא סביב ה120 שקל, עם חריגה קלה עם יהיה צורך בכך.

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by djez26,

שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. ציוד : מעבד - P4 2.4B לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . זכרונות - OCZ 512 DDR PC 2700 . (לא ידוע דגם מדוייק) . קירור מקורי של אינטל על המעבד . טמפרטורות : 45-46 (רגוע) . במאמץ הטמפרטורה לא ידועה אך אני חושב שהיא לא תעבור את ה-50 . אז ככה אנשים המהירות העכשווית של המעבד היא : 3.09 GHZ . שינויים בביוס : DIMM OVERVOLTAGE CONTROL +0.2V - הכי גבוה שאפשר . AGP OVERVOLTAGE CONTROL +0.3V - הכי גבוה שאפשר . CPU VOLTAGE CONTROL 1.725V - זהו המתח הכי גבוה שיש (מתח נורמלי - 1.525) . שאלות : 1. מה אתם אומרים על האוברקלוק ? 2. מה חוסם אותי מלהתקדם ? 3. אם אני אשים זכרונות TWINMOS 512 DDR PC 3200)TMD-50D) אני אוכל להתקדם עוד ב-OC ? 4. שאלה כללית , מי יותר טוב בביצועים - BARTON 2500 +…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by ha,

היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by xknti,

הי המחשב שלי מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות ישר אחרי שאני מפעיל אותו בלי מאמץ ובלי להפעיל שום תוכנה טמפ' המעבד 60 הכרטיס מסך 70 והספק שלי פשוט רותח אני נוגע בו ומרגיש שהוא מאוד מאוד חם וגם אותו דבר לגבי הכרטיס מסך עשיתי ניקוי למאווררים והמחשב נכבה לבד פתאום לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות ואני לא מצליח להפעיל אלא אחרי שאני מנתק את החשמל מהספק ומחזיר בחזרה למישהו יש הצעות

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by eSLC,

מה הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס משום שהבנתי שהאופציה לא"ק לא מגיעה בסדרות של ה9500 וה9700, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס? תוכנה מסוימת או צריבת ביוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שלום רכשתי לפני שנתיים משחה טרמית ARCLIC SILVER 5 ולא השתמשתי בא ,האם שווה משהו ? www.arcticsilver.com

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT של SEPHIRE ( מקווה שכתבתי נכון) ואני רוצה לעשות לו OC ל-X800XT PE (שזה הכי חזק לליבה 423) הבעיה היא שאין לספייר ביוס כזה..אז השאלה שלי היא אם אני אעדכן את הביוס שלי ל-PE של ASUS זה יצליח ולא יהרוס את הכרטיס? ועוד שאלה..במה עוזר העידכון ביוס? עושה את הכרטיס חזק יותר מהיר יותר? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by SuB,

שלום! היום עזרתי לחבר לבנות פאן באס. התהליך של הקידוח וההרכה היה כיף ומהיר אבל ההלחמות.. או או או ההלחמות.. אחר הצהריים שלם בזבזנו בניסיונות לבנות את המעגל ולא הצלחנו. הוא רצה לעשות פאן-באס עם 2 לדים (לד לכל מצב) והבסיס למעגל היה השרטוט הזה: ניסינו לשנות את מיקום הנורה האחת במעגל לשתי נורות ובקיצור לא הצלחנו. אשמח מאוד מאוד אם מישהו ישנה את השרטוט למעגל בעל שתי לדים כאשר לד אחד פועל כאשר המאוורר ב-7V ואחד פועל במצב של 12V. תודה ותודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by zolder,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,חוץ מזה שהחלפתי 2 מאווררים(אלו שבצדדים) במאווררים עם האור שגם עושים יותר אויר,המעבד שלי הוא AMD XP2000,לוח אם VAX ווולקנו 9 והטמפ' של המעבד שלי היא 50 מעלות בערך ברגע זה(וממש לא חם עכשיו). מה יכולה להיות הסיבה? אתמול פירקתי את הוולקנו ומרחתי שוב משחה אז כנראה שזה לא זה.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  14. אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות: קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח. קומה עליונה: לוח אם (שוכב). אז מה אתם אומרים ? ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Idanp,

לנעול ,תודה.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by rafi-s-,

יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by rino,

אני מעוניין לרכוש פנל קדמי עם צג LCD גדול ככל הניתן בעל חיישנים משלו למדידת חום מעבד,HD ולוח {לא כזה שמסתמך על החיישן של לוח האם} אשמח לקבל המלצות או הזהרות אם יש!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by ranyr,

אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. זה הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אני צריך קירור טוב שיקרר גם את המעבד וגם את הלוח (על הלוח יש אפשרות לקירור מים) אשמח להמלצות אני קונה את החלקים בארה"ב - ככה שהמחיר זול יותר בהשוואה לארץ אז אפשר לקנות מערכת קירור איכותית תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by ThePinkPanther,

אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by BobCaT,

אהלן יש לי כמה שאלות אליכם מה ההבדלים בין P4 A ל B ומה הקירור אויר הכי טוב שאני יכול למצוא למעבד שלי (P4 ) ואם מישהו שמע פעם מאורר של 50 DBA זה הרבה? למה אפשר להשוות את הרעש הזה? תודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by Iv0ry,

הדגם הוא WDC-WD3200AAKS-00B3A0 במצב מנוחה הוא על 37 מעלות ואני זוכר שכשקניתי את המחשב לפני כמה חודשים הוא היה על 30 מעלות.. האם זו טמפרטורה תקינה ואין ממה לחשוש?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by nadav275,

שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז אני יכול להשיג מוצרים של TT במחירים זולים ואני מחפש היטסינק טוב שלהם למעבד שלי, ואם הוא בלי מאוורר אז גם מאוורר טוב (שוב, של TT). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

דיונים חדשים בפורומים