אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו יודע?,יש לי 66GT בAGP עם זכרונות סמסונג והכרטיס של לידטק,אם מישהו יודע שזה יכול להוריד טמפ' וניסה את אחד הביוסים שיתן לינק כי הכרטיס שלי תמיד מגיע ל76 מעלות במאמץ ונע גם בין 76-עד 70 עד השנייה שאני לא משחק ובדקתי אם זה המאורר וזה לא...ואני לא רוצה לשלוח את הכרטיס אז זה הפתרום היחיד אז תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים על הקירור הזה? http://www.lascala.co.il/products-nt01v2.0.htm תודה זה למחשב HTPC אז אנהמחיר הוא בסביבות ה 300 י צריך שיהיה כמה שיותר שקט יש המלצה למשהוא אחר?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160 ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC. עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירורים הכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי. Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 Scythe Infinity ¤253 Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 Zalman CNPS8000 ¤257 SUNBEAM TUNIQ ¤252 אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי. האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ...
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום . המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל שלי .. אני רוצה לדעת אם אפשר לבצע OC למחשב שלי . והאם מישהו יכול לתת יד מנחה בנושא , אני דיי מתחיל אבל מאוד מאוד מעוניין להכנס לתחום .. וגם רעיונות לשיפור יעזרו .
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתום ויש לי כמה שאלות מעבד amd 3000 64bit athlon venice זכרון של KINGSTON CL3 יש לי לוח ga-k8nf-9 הגעתי רק לבאס 231........ דיי עלוב... איפה בביוס אני מבטל cool 'quite? איפה יש כזה דבר command rate ואני מנסה להוריד את התדר של הזכרונות אך ללא הצלחה איך אפשר לעשות את זה? דרך איפה ולגבי ה מכפלה של הHT מה עושים איתה על מה היא משפיעה ועל מה צריך לשים אותה כרגע אצלי ככה 2024MHz fsb:231 (231X9.0)M core: 46 c במאמץ אחרי שעה בתוכנה sp2004 מתח 1.475 יש לי קירור של זלמן הטמפ אצלי דיי טובות הכי הרבה זה 36 במאמץ מבין כל הטמפ' שיש לי במחשב.... איך אני ממשיך מפה מקווה שתעזרו תודה. אלכס.
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב פנטיום 4 סוקט 478 1024K מטמון 32ביט (ליפניי שנתיים) היה לו קירור סטוק של אינטל הוא לא עשה את העבודה אז באיבורי מחשבים נתנו לי מאוורר של אינטל שכל הזמן היה על 5000 סל"ד לא זוכר את הטמפרטורות הוא עשה רעש אז קניתי קרור זלמן עם ווסט מהירות הבעיה הטמפרטורה גבוהה עכשיו שאני כותב הודעה הטמפרטורה היא 57 מעלות זה טוב לא טוב וגם אני יכול לעשות OC זה טוב ביגלל החום אמרו לי משהוא פרסקוט משהוא כזה שזה מחמם את המחשב בבקשה לא להתעצל אני רוצה תגובות יש כאן את האנשים המומחים אתם יכולים לעזור לי תענו פליז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,אך אני לא יודע מה מומלץ יותר,מה מסוכן יותר ,האם אפשר לפתוח צינורות וכו'. לכן,פרסמתי את ההודעה הזאת,כדי שאתם תמליצו לי. יש בידי את התוכנה RivaTuner v2.0 RC 15.6. כ.מ: תודה,גל.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מכיוון שעל הלוח יש את הצינור קירור ואת כל הכבלים ליד הסוקט של המעבד עושה רושם שהתכנון המקורי שלי לזלמן 9700 לא ממש יתאים ללוח? יש למישהו הצעות אחרות? חשבתי לכיוון אחד משלושת הבאים: 3D Rocket II של ג'יגה בייט החיפושית של טרמלטייק - הוא יתאים בכלל ללוח? או הטוניק טאוור 120MM... אשמח להצעות אחרות גם או המלצות על השלושה האלו. אני צריך את זה די דחוף כי התכנון הוא לקנות את המחשב החדש עוד השבוע.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב שלי נורא התחמם.. אז פתחתי את הדלת והפעלתי לידו מאוורר והמערכת כולה ירדה בכ17 מעלות (רכיבים ספיציפיים ב3-4) יש מניעה לעשות זאת?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הי, יש לי מעבד Prescott 2.8E, עם Thermalright SLK-948U. כרגע יש לי מאוורר של Vantec מדגם Stealth, שמגיע ל-RPM 1700. זה שקט, אך לא מקרר מספיק. איזה מאוורר אתם ממליצים? מכל המידע שהצלחתי לאסוף באתר, הגעתי למסקנה שיש את ה-Enermax 80mm, אך באתרים שונים בחו"ל כתוב שהוא מומלץ לקירור מארז ולא מעבד. תודה, אסף
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של HD4890 עכשיו הבעיה שלי היא שהוא מתחמם הרבה במנוחה הוא על 60 מעלות! אני זוכר שפעם אמרו פה שאפשר לעשות פרופילים בדרייבר ככה שאיכשהו זה ישחק עם מהירות השעון של הGPU והמאוורר שהוא במנוחה ושהוא במשחקים ככה שזה יהיה מאוזן כי שאני מעלה את המאוורר ל50% הטמפרטורה יורדת לי ישר ל45 מעלות אז אם אפשר להגיד לי איך אני עושה את הפרופילים האלה אני אשמח! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול ישבתי עד 11 בלילה וניקיתי את כל המארז, חלקים, לוח אם. בקיצור ה-כ-ל! עשיתי את הניקיון של החיים. אתם לא יודעים כמה אבק התחבא לו במחשב. קיצור היום הרכבתי הכל והפעם הייתי חכם ושמתי את המחשב על השולחן ולא על הריצפה. הדלקתי אותו לאיזה שעה ואח"כ נכנסתי לביוס וגיליתי שטמפרטורת המעבד עומדת על: 67 מעלות צלזיוס!!! 8 מעלות פחות לפני הניקוי!!! קיצור יצאתי מרוצה מאוד למרות שהטמפרטורה עדיין גבוהה אבל זה כבר לפעם אחרת כל מי שרוצה טיפים או עזרה בניקוי המארז מוזמן לפנות אליי כאן בת'רד. אה ושכחתי להגיד שגם סידרתי כבלים =] יום טוב לכולם עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות...
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מצאתי באתרים רבים מדריכים שמסבירים בדיוק איך לעשות טוויקינג לCPU, איך להרכיב מאווררים חדשים וכו' וכו'. הבעיה היא שכשהם הגיעו לקטע של האוברקלוק עצמו, הם סיכמו אותו בכמה משפטים- שינוי מהירות בFSB ובBIOS וגם הוסיפו ADVANCED OPTIONS. לי אין מושג מהם כל המושגים האלו ואיך אפשר בעזרתם לעשות אוברקלוק לCPU. לכן, האם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריכים אשר מסבירים מ-א' עד ת' את תהליך האוברקלוק של הCPU. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי (פרטים למטה...) בלי החלפת קירור או השקעה כלשהי ויש ל כמה שאלות: 1. איך אני עושה את זה? בביוס אין לי אופציה של שינוי מהירות השעון של הAGP, יש לי אפשרות לשנות רק את המתח... 2. מה יכולת הOC הממוצעת של הכרטיס שיש לי ואם כלל שווה לי לעשת לו OC (אני אראה הבדל בOC עד גבול יכולת הקירור הסטנדרטי שיש על הכרטיס?) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מIQPC בלבד. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=445 100 ש"ח לשני המאווררים ביחד. חשבתי על ZALMAN 120mm : ZM-F3 שניים כאלו ב100. חבל שאין CoolerMaster.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שנתיים משחה טרמית ARCLIC SILVER 5 ולא השתמשתי בא ,האם שווה משהו ? www.arcticsilver.com
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה מהמשחות הבאות הכי כדאית ? ARTIC-SILVER 5 ZALMAN ZM-STG1 ARTIC COOLING MX2 תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-