עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי בואו נתחיל מזה שהכרטיס עבר מוד קטן (סינק של P3 עם מאורר של אינטל 60 מ"מ) . הכל עבד כרגיל במשך חודש בערך עד שהחלו להופיע סימנים שנראים כמו סתם דפיקות של תוכנה מה שמסתבר קצת יותר מוזר. זה התחיל בזה ש-RAGE 3D לא עבד לי, ו-3D MARK העיף אותי במבחן הראשון של המכוניות באמצע המבחן של ה- high details חשבתי שזו בעיה בוינדואס, פירמטתי ולא עזר, שוב רייג' לא פועל ו- 3D MARK לא פועל ! ניסיתי ה-כ-ו-ל הורדתי את ה-O/C של המעבד, פירמטתי מיליון פעם ושום דבר לא עוזר !!! יכול להיות שמשהו נדפק ? אם אחרי פירמוט זה לא עוזר אני אני לא יודע מה כן ! אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מי הפתרון הוא יחסוך לי הרבה כאב ראש... חוץ מזה הוינדואס פועל לאט גם אחרי פירמוט, מהרגע שאני לוחץ על ה-ICQ ועד הרגע …

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by shibby15,

אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? ???" אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. מנוחה = וינדוס אקס.פי + איסיקיו + וינאמפ עבודה חלקית = מנוחה + כמה חלונות אקספלורר + מקרומדיה פלאש + אימיול מאמץ = לופים ב 3DMARK מנוחה = 33-34 עבודה חלקית = 36-37 מאמץ = 49! הקירור לא משתנה נשאר באותה מידה אני לא מעלה ולא מוריד.. איך זה יכול להיות קפיצה כל כך גדולה בטמפרטורות בין מנוחה למאמץ רק בגלל לופים ב 3DMARK ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אני מחפש מערכת קירור טובה מאוד שתוריד את פליטת החום בצורה משמעותית, עד 1000 ש"ח לא משנה לי עם זה על מים או אוויר העיקר שתקרר בצורה מקסימלית ותהיה שקטה, מכירים מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by mDs,

לא יאומן! לפני הדריבר היה לי 3670 בממוצא... ואחרי התקנת הדריבר: http://img63.exs.cx/img63/5176/omg4wu.jpg

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by roeiw,

זה הגיוני שהמחשב היה עובד במצב כזה (ספק בחתימה)

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by def,

אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by IAF.ofek,

שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by Koby,

שלום, יש לי בעיונת יש לי לוח DQ6 ומעבד 6600 לא משנה כמה מתח אני נותן למעבד המחשב עושה לי ריסטרט בדיוק לפני שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס על כל FSB מעל 345 האם נדפקתי עם מעבד/לוח דפוק? ד"א: יש לי את הביוס הכי אחרון וזכרונות 1000 של cellshock

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by dandin,

ריציתי לשאול בקשר לגופי קירור ומארז אני רוצה לקנות מחשב אם הליבה הזו Athlon 64 X2 3800 Dual Core BOX GA-K8N-SLI Geil DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 x2 680 GIGABYTE 6600GT 256MB PCI-E בשביל גופי קירור חשבתי לשים את BIG TYPHOON אבל אולי צריך במערכת קירור כולשהי אם עובדים בתלת מימד בעיקר בזמני רינדור המחשב שלי כרגע מתחמם בטירוף ואני משאיר אותו פתוח עם מאוורר ענק עליו אז בכול מקרה במה כדאי לארוז ואיך לקרר תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ 800MHZ FSB HYPER-THREADING SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB ASUS P4P800 MOTHERBOARD i865PE CHIPSET 256*2 CORSAIR DUAL DDR 400MHZ CL2.5 MAXTOR 80GB S-ATA HDD LITEON CD-RW 52X READ+WRITE 32XRW אני פועל כמובן עם WINDOWS XP PRO השאלה שלי אם כדאי לי לשנות את הCL2.5 לCL2 דרך הביוס או לא. יש לציין שאין על הראם שום היטסינק או קירור מיוחד.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום לכולם התקנתי את התוכנה speed fan ואני לא יודע של מה שיכות המהירויות האלה sys fan1004 rpm aux1 fan 1223 האם הם סבירות תודה מקווה שרשמתי את זה בפורום הנכון אם לא אני מצטער

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. אני חושב על AMD 2400 לוח של EPOX שתומח בKT400 ולגבי הזיכרון לא הכי יקר אבל עמיד לOC לגבי הקרור רציתי לישמוע מה דעתכם על Thermaltake VOLCANO 9 CoolMod - Smart Fan II - for AMD XP אני חושב גם על SLK-600 אבל הוא מאוד יקר והוא גם בלי מאוורר אז הייתי שמח מאוד לשמוע הצעות בנושא בתודה THE GYVER

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by Philip,

דוד שלי מחר נוסע לסינגפור, המבחר והמחירים שם הם אדירים, אז רציתי לבקש ממנו בלוק קירור לפנטיום 4. יש לי כבר מערכת רק הבלוק חסר לי. האם כדאי ללכת על הבלוק של זלמן? או DangeDan? יש הצעות אחרות? הרבה זמן לא קראתי ביקורות וכו'... ): אני לא מעוניין לשפוך יותר מידי כסף, אבל אני רוצה משהו איכותי שיעשה עבודה טובה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  16. **כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by sub_man,

טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע. אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד. coer clock- 337.5 memory clock-364.5 להמשיך?כדי?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  18. קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by walla,

אני צריכה לוגואים כאלה יפים: כי אני רוצה לשפשף את הפרספקט שלי ואני לא מוצאת שום אתר שיש בו ... אז למי שיש אתר יפה עם כל מיני לוגואים או צורות יפות שיכתוב בתודה מראש רעות

20. Started by K0sTa,

חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!

22. Started by shemiraz,

לא מצליח לראות טמפרטורה בפנטיום 4 2.4 ghz לא מזהה לי חיישן באף אחת מהתוכנות שניסיתי..... יש למישהו מושג למה? ניסיתי עם coretemp , speedfan , dr h

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT של SEPHIRE ( מקווה שכתבתי נכון) ואני רוצה לעשות לו OC ל-X800XT PE (שזה הכי חזק לליבה 423) הבעיה היא שאין לספייר ביוס כזה..אז השאלה שלי היא אם אני אעדכן את הביוס שלי ל-PE של ASUS זה יצליח ולא יהרוס את הכרטיס? ועוד שאלה..במה עוזר העידכון ביוס? עושה את הכרטיס חזק יותר מהיר יותר? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים זולה, הייתי רוצה לדעת אם המערכת הנ"ל של חברת טרמלטייק תספק לי את העבודה כמו שצריך (קירור המעבד)והאם יש המלצות אחרות בתקציב (550 שקל). בתודה מראש חברים

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by kabak,

שלום לכם ראיתי פה מושגים כמו OC ואוברקלוק ואין לי מושג מה זה אומר.. האם מישהו יוכל לפרט קצת בשבילי ולהכניס אותי לעניינים פה? תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים