אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כן...שלום יש לי GEFORCE FX-5200 של ASUS ואני עושה לו אובר-קלוקינג ופשוט אני רוצה לצרוב את זה לביוס שלו...כי אני לא רוצה להאמיס על הכרטיס כל פעם שאני עושה ריסטרת למחשב ואז הכרטיס יקבל שוק של כח ....אני רוצה שזה יהיה קבוע...אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אז תשלח לי תגובה........ואם אין לכם משהוא עוזר לומר אז על תומרו אותו! ...............תודה...................
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לכרטיס שלי צרוב מתח 1.4 (1.3 במקור), אבל נכנסתי לביוס וראיתי שחריץ הAGP מכוון על 1.5 מישהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מכיוון שהמערכת החדשה שלי מיועדת ל-OC אחד הדברים הראשונים שבדקתי עם קבלתה זה טמפרטורת המעבד. קצת התאכזבתי לראות שכבר בביוס היא מתנודדת בטווח ה-35-37 שכן ראיתי דווחים על טמפרטורת IDLE שמתחת ל-30. בכל אופן כרגע בחלונות יש לי שתי תוכניות שמדווחות על טמפרטורות הפוכות: Smartguardian שבאה עם הלוח (DFI) טוענת שה-CPU הוא ב-31 וה-PWMIC ב-39. לעומתה סנדרה מדווחת על Board כ-31 ו-CPU כ-39. נראה לי שמישהי הפכה את היוצרות כאן. האם אני יכול להניח שהתוצאות של סנדרה הן הנכונות? ד"א, שתי התוכניות אומרות שטמפרטורת ה-Chipset או Aux\Power כפי שמופיע בסנדרה, היא 45 מעלות. האם גם זו לא גבוהה יחסית? וזה כשעל הלוח ישנו מאוורר ישירות על הצ'יפסט... :-( בתודה מראש למי שיגיב.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למה ה-core speed באינטל, לדוגמא במעבד 1800, הוא 1800mhz, ובמעבד 3000+ של amd זה יהיה 1800 כ-core speed? לא ממש הבנתי למה זה ככה ו-HTT זה FSB פשוט ב-64bit של amd? אין מהירות באס ב-amd? תודה
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות שלי(GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory x2) עד לאן אפשר למתוח אותם??(תיזמונים ומהירות באס)
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח חדש של abit nf7 , עכשיו בגלל בעית הטמפרטורה שלו שמזייף בין 12-13 מעלות אני רוצה למצוא תחליף כי אני מתכוון לעשות oc כבד ,וזה ממש עקרוני, דבר נוסף לsf2 מגיע גם fan bus עם שליטה על המאורר נכון? אני גם מתלבט אם לקחת sf רגיל 120 mm למארז, של tt או לקחת את הגירסא של הלא sf שעולה ב 30 שקל פחות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הורדתי לזכרונות שלי את התזמונים והמחשב עכשיו לא עולה וכל פעם שאני פותח אותו הוא מצפצף והווינדווס לא עולה!!!!!!!!!!!! כמובן שעכשיו אני מדבר ממחשב אחר....... בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות????????
-
- 10 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
לאחר ככמעט 5 חודשים שהמעבד עם אוברקלוק (1.86@2.52) ו35 מעלות במאמץ, עכשיו הוא 58 מעלות במנוחה. מה יכולות להיות הבעיות ומה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4400 לוח אם 965p-ds3 rev3.3 זכרונות של טווינמוס 2 ג'יגה 800 וקרור טוניק עשיתי 1:1 ביטלתי את מה שצריך עשיתי קפיצות של 20 והעלתי מ240 ל260 המחשב קרס הטמפרטורה של המעבד מעולה ככה שזה לא זה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שעוצרת אותי?? בבקשה תענו כי זה הורג אותי
-
- 10 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את המשחה הזאת ואני רוצה לשים אותה על ה-CPU מישהו מכיר אותה או יכול להמליץ על השימוש בה? http://www.spirecoolers.com/main/product_acc_detail.asp?ProdID=459
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432
-
- 13 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ...
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
באוורסט אני מקבל טמפ' מסויימות בליבות 1-4 ושאני מריץ OCCT הוא מראה לי טמפ' שגבוהות ב10 מעלות בדיוק מכל אחת מהתוצאות של אוורסט הנה תמונה איזה מהם צודקת? 10 מעלות זה הרבה דרך אגב מה זה מצד ימין של הטמפ' של ליבה 1? כתוב לי טמפ' של CPU (בשאר כתוב CPU1 CORE 1-4) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת : תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה נשמע מצחיק,אבל זה מה שהשעמום גורם. יש לי שבוע פנוי מעבודה וסיימתי את כול הפרוייקטים שלי והדבר היחיד שנשא זה הP2 הישן והטוב שלי מפרט: Intel P2 Slot מורכבים לי עליו 2 מאווררים של 6CM עם גריל. לוך של ASUS לא מוצא את הדגם רשום עליו REV.B1. 128X2 MB זיכרון של קינגסטון Nvidia GeForce 2 MX שעבר שיפור קל(גוף הקירור של הכרטיסים האלו קטן מאוד אז חיברתי לו קירור חדש עם מאוורר על לדים וגריל שלMSI). HDD Segate 8.6 GB Medalist. Ezcool 250W 12Cm Fan Creative Sound Blaste 5.1 ;D הסירקולציה במארז מעולה,המעבד עומד על לא יותר מ30 מעלות וזאת למרות שהP2 הוא מאבד חם מאוד. כנ"ל לגבי הכ.מסך. וזה הכול חח:] אני מתכוון להריץ עליו ווינדוס 98SE ואני לא יודע איזה תוכנות י…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות את המהירות של המעבד הזה!!! תמונות מהביוס: ואולי זה יכול לעזור אם התשובה... תמונה מCPU-Z:
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ISGC FAN 12 כרגע רק בגודל 12מ"מ http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001430&id=C_00001431&name=ISGC+Fan+12&ov=n&ovid=&parent_cp= ביקורות http://overclockershq.com/index.php?option=com_content&view=article&id=362%3Athermaltake-isgc-fan-12-120mm-case-fan-review&catid=34%3Ahardware-reviews&Itemid=56&limitstart=1 http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=972 תהנו
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-