עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Torn,

בהתאם לכתיבת הביקורת שרשמתי כאן לפני שבוע בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.0 בקיצור הצלחתי להגיע כמו שאתם רואים לתוצאות OC מאוד יפות עם הכרטיס שלי, הצלחתי לפתוח 16 צינורות, מהירות ליבה הצלחתי להרים עד ל400. והתוצאה הסופית ב3DMARK05 הייתה 4300 בערך. לצערי חשבתי שהצלחתי להרים את הזיכרונות עד ל750MHZ אך מסתבר שטעיתי, ואחרי משחק מאומץ הארטפיקטים התחילו להגיע. עכשיו השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לשנות את התדר של הזיכרונות בכרטיס הזה? אגב אפילו DOWNCLOCK לזיכרונות אני לא יכול לעשות, מספיק שאני מוריד 10 MHZ מהזיכרונות והארטיפקטים ישר קופצים לי אפילו בוינדוס. לדעתי החברה נעלה את התדר של הזיכרונות על 700 MHZ, היא יכולה לעשות דבר כזה? ואם כן, איך …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש: DFI NF4 ULTRA INFINITY SHAPPIRE RADEON X800GTO AMD Athlon64 3200+ (Venice core) AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD DDR400 512MB HYNIX x2 MAXTOR 200GB 7200 8M CASE ספק כוח ג'נרי 500W LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software Zippy HEBREW wheel scroll and volume up volume down Logitech S90 -36 V DDR Memory Heatsink x2 הבעיה היא בOC לכרטיס מסך, עם הזכרונות אני מגיע בכיף ל-600MHZ, בעוד שהליבה משום מה נתקעת ב-530MHZ. חשוב לציין שהליבה היא R480, ושמעתי על אנשים שהגיעו עם אותו כרטיס ואותה ליבה ל-590MHZ! כמו כן, קיררתי את הכרטיס טוב ע"י מאוורר חזק שהוריד לו את הטמפ' טוב, ועדיין לא הצלחתי לעבור את ה530MHZ לליבה. האם יית…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by roeiw,

זה הגיוני שהמחשב היה עובד במצב כזה (ספק בחתימה)

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by theenema,

שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המאוורר של המעבד ישירות לחשמל במקום ללוח אם, אני יודע לעשות את זה אבל אני לא יודע, אם לחבר אותו ל-12V או ל-5V. הגוף קירור של המעבד עם המאוורר הוא המקורי של החברה, AMD ATHLON 64 S754 3200. מישהו יודע מה הצריכה של המאוורר?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. יש שמן טוב יותר? ועוד דבר, המאווררים עובדים בעזרת אלקטרומגנטים (סלילי מתכת) שאפשר לראות דרך החריץ בין הכנפיים לתושבת. האם מותר להשפיץ גם לשם שמן או שזה עלול לקצר משהו?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by PCguy,

אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי AMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 2*256DDR 400MHZ CEON 2*256DDR333MHZ SAMSUNG MSI RADEON 9600SE מישהו יכול לתת מדריך טוב וכמה עצות זולות לקירור מתאים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by bad-sector,

כרגע יש לי 786 DDR במהירות 266, האם להחליף אותם ל512 333? האם אני ארגיש בהבדל במהירויות או שאין טעם? אני כרגע בלי OC, לא יודע אם אני מתכנן מאחר ועם המעבד שלי אי אפשר להגיע רחוק כל כך...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  14. יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.

15. אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by gondor,

שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Idanp,

לנעול ,תודה.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  19. ובבדיקה שערכתי המאוורר עובד על 1400 סל"ד והמעבד לא חם מה שכן מתחמם הוא צלעות הקירור של כרטיס המסך (חם מאוד) radeon 9250 מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה ואיך ניתן לקרר את כרטיס המסך תודה גדולה מראש ושנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…

21. איזה מערכת קירור כדי לי לקנות ב200 שקל לכרטיס radeon 9600 pro בשביל לעשות oc מטורף ולצרוב את הביוס?!?!? :s05:

22. Started by shaks,

יש לי את המערכת של TT הBIGWATER והיא לא מקררת משהו כמו שחשבתי שמערכת קירור מים תקרר האם אני יכול להגביר את הביצועים שלה? האם זה אפשרי שאני יחליף את הראדיאטור לאחד מחברה אחרת, יותר חזק? יש המלצות לגבי אחד מסויים? שלא יהיה יותר מ300 שקל

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by shlomifounis,

איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

שלום, היום כאשר ניסיתי לצרוב ביוס של 9600 חדש לכרטיס שלי (9550) אשר היה מותאם לזכרונות לאחר כמהשניות של חשיבה התוכנה מראה לי 0fl01 מה זו השגיאה הזו ? תודה מראש יבגני

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Monstalicious,

אוקי הכרטיס ברשותי כבר חודשיים בערך אפיק AGP מההתחלה שמתי את הכרטיס על 400@1100 שאלו מהירויות של האולטרה =] ואפילו יותר. בקיצור הכרטיס עבד ככה מאז שהוא נקנה, ועכשיו פתאום התחיל מצב שבאמצע משחק כלשהו, פשוט התמונה קופאת, ומשתנה, כאילו המשחק קופא, אבל הוא לא נתקע על תמונה מהמשחק, אלא על תמונה מחורבשת עם מיליון צבעים פסיכודלית כזאת, והמחשב מצריך ריסטרט! שמישהו בבקשה בבקשה יסביר לי למה פתאום עכשיו זה קורה? הטמפרטורה במאמץ היא עד 75 מעלות, אולי 80 תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.