אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות אוברקלוק עם radeon9500 ולהפוך אותו ל9700 ואיך... כי אני פוחד לעשות את זה ואח"כ יקרה משהו לכרטיס שלי... תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים 80 מ"מ עם האור שאני רוצה להחליף בשניים האחוריים שבאים עם המארז ואני לא יודע איך לחבר אותם,אני יודע שאפשר שהם ידלקו עם ההארד דיסק או כל הזמן(וזה מה שאני רוצה),אבל אני לא יודע איך לחבר אותם,אמרו לי גם שאולי אני לא אוכל לשלוט עליהם בגלל שהם דורשי0 0.7A והפאנל שליטה נותן משהו עם 3 ערוצים ו-0.35A או משהו כזה,אם מישהו מבין אני אשמח שיסבירו לי. אלו המאווררים שקניתי ---> שניים כאלו :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm וזה למעבד(גם אם אור) ---> http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm דרך אגב-מארז פשוט מדהים!!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לא מזמן פירקתי טלוויזיה ישנה וממנה הוצאתי 2 גופי קירור מאלומיניום אחרי בדיקה קתנה הבנתי שהם מתאימים ללוח האם שלי השאלה היא איך להדביק אותם אני בינתיים מחזיר אותם בעזרת החותים של הדיסק הכשיח אך בעת תזוזה מינימאלית הם נופלים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לבנות שרת.. בסביבות ה 12 כוננים בלי שום דבר אחר אולי כרטיס מסך זול עם מעבד P3 יש למישהו מושג איזה ספק אני צריך? כמה וואט לוקח הארדיסקי ממצוצע ואם אפשר להרחיב בנושא? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב LG Le50 עם כרטיס מסך Ati x200 התקנתי פיפא 09 והוא כבר לא סוחב את המשחק הזה. עד Euro 08 הוא סחב יופי השאלה היא אם ניתן וכדאי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה. לא משחק בו כלום חוץ מפיפא 09
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קראתי המון בנושא ובעבר גם מתי שהייתי רושם פה (משהו כמו לפני שנתיים שלוש) ואני לא מוצא שרשורים שעוסקים בנושא עם ציוד כמו שלי המעבד הוא AMD XP Barton 2600+, לוח ABIT NF7-S, כרטיס מסך Radeon 9600XT 256MB, זיכרונות 2X512MB 400MHZ DDR של A-Data נתחיל בככה שאני רוצה לשדרג את המעבד ל 3200+, יש לי אפשרות כזאת בביוס אבל המסך לא נדלק עד שאני מאפס בביוס. אני משער שצריך להעלות מתחים אבל כמה? האם צריך גם לשנות תזמוני זיכרון? לשנות את המתחים שלהם גם? מהירות השעון של הכרטיס מסך היא 526MHZ כשאפשרות ה Overdrive מופעלת. האם יש עוד מה לסחוט ממנו? ועם איזה תוכנה? אני לא כזה משחק במשחקי High-end. האם יורגש שינוי מ 2600+ ל 3200+ גם בכלליות ולא רק במשחקים? בדקתי טמפ' וזה הטמפ…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמעתי את זה בכמה פורומים, יצא למישהו לנסות את זה? אני יודע שמקובל לקבע את ה PCI-E על 100 בשביל OC אבל האם נראה בכל זאת שיפור?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כולכם בוודאי מכירים את ה-Aero 7 של COOLERMASTER נכון?היטסינק מעולה בשביל מעבדי AMD, שעושה את העבודה שלו כראוי. COOLERMASTER החליטו להוציא עכשיו גרסא חדשה ל-Aero 7, והיא נקראת Aero 7 Lite. היא נבדלת מאחיה הגדול בגודל ובמשקל, היא עשויה מאלומיניום וה-+ מנחושת, אבל השאלה היא מה הביצועים שלה ביחס לאחיה הגדול? את זה תגלו פה: http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/coolermaster_aero_7_lite_1.html כפי שאפשר לראות בביקורת, התוצאות הם ממש אירוניה אחת גדולה! ה-Lite פשוט מנצח את ה-+! כנראה ש-Coolermaster יצרה היטסינק ממש מעולה וזול בטירוף! מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפני כחודש ( +- ) קניתי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7800GT TDH MY VIVO. אני רואה בפורום לא קצת אנשים ששואלים איזה מאוורר לקנות לכרטיס מסך, האים גם עליי לקנות מאוורר או צלעות קירור או משהו חדש בישבילו אחר, או שאין צורך מהסיבה שקניתי את הכרטיס מיצרן מצוין- LEADTEK, והיא כבר סיפקה לכרטיס את כל מה שצריך? נ.ב אני לא מתכוון לעשות לכרטיס מסך OC
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הטמפ' האלה במנוחה... בעומסים המעבד לא עובר את ה-40 אפילו לא מתקרב לאיזור הזה...על הלוח לא הסתכלתי כל כך אבל אני לא חושב שהוא עובר את ה-35... איך אפשר לקרר עוד טיפה את הכרטיס מסך? יש לי מאוורר שפונה למעבד (80MM) ועוד שני מאווררים שאחד מהם מכניס מקדמת המארז (120MM) והשני מוציא מאחורי המארז (120MM)... המפרט: AMD 3000+ 939 GIGABYTE GA-K8N-SLI GEIL Value (512x2) CL 2.5 SAPPHIRE Radeon X800GT (אל תשאלו למה יש לי לוח SLI וכרטיס רדאון חח ) Thermaltake Soprano + Enermax 425W Noisetaker להגיד לכם את האמת? אני מאוד מרוצה מהמחשב עד עכשיו (שנתיים) לא עשה שום בעיות שהייתי צריך ללכת לממש את האחריות.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח לכרטיס מסך צינורות ורציתי לדעת אם זה יחמם את הכרטיס מסך כמו אוברקלוק או שזה לא כמו אוברקלוק? והאם יכולה להגרם נזק עקב פתיחת צינורות ואיזה?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד אינטל זה המפרט שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan ASUS P4P800 DELUXE Sumsung 256MB X2 PC3200 400MHz Dual GeIL 256MB X2 PC3200 400MHz Dual ATI Radeon 9500PRO 128MB Arctic-Cooling ATI Silencer 1 Rev 2.0 VGA Cooler WDC 80GB SATA WDC 120GB ATA Raidmax 480W LG Flatron F700P רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC אם כן כמה אני רוצה המלצות על התוכנות, ד"א אני יודע איך עושים OC בביוס של הלוח אם רציתי לדעת אם זה ממולץ. בתודה אילאי
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה היטסינק ישן וגדול בבית של איזה DURON ישן שהיה לי פעם. מחר אני מקבל את ה-8RDA+ וה AXP1700 TBRED B - אוברקלוק מתוכנן אני מתכוון לחתוך את ההיטסינק (יש לי כלים) ולעשות ריבוע קטן שיתלבש על הגשר הדרומי (קירור פאסיבי) בנוסף אני יחתוך אותו אותו לעוד ריבועים קטנים שישמשו לצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי. יש למישהו רעיון איך אני יחבר את צלעות הקירור לכ.מסך והציפסט , יש דבר כזה דבק טרמי או משהו שמשמש גם כמוליך חום וגם כדבק?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רואה פה אנשים שהגיעו עם המחשב שלהם ללמעלה מ-3000MHZ. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משאירים את המחשב ב-OC כזה? מה אתם עושים איתו בדיוק וכמה זמן הוא יכול להחזיק ב-OC כזה? (התכוונתי למערכות עם P4 2.4)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם יש משמעות לקירור הזיכרון ,ואם כן באילו תנאים ,אילו גופי קירור כדאי להתקין ואיפה אתם מציעים להשיג אותם ???
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ש לי 12CM שהמתח שלו מחובר ללוח והוא עושה רעש וזה מעצבןןןןןןןן אולי איכשהו במתח או משו כזה אפשר להגדיר אותו כי בלילה זה חופררררר
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
מהיא הטמ"פ נכונה של המעבד? ומזה -system temp? http://img7.imageshack.us/my.php?image=temp4ld.png
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אממ כרגע הוא על 2200 (הכי פשוט..) הוא לא נעול (כיף..) ניסיתי להעלות את המכפלה ל 11.5 אבל הוא לא קלט את זה או שעשה את הביפים אחרי שקראתי דיי הרבה הבנתי שצריך להעלות את המתח (דלק) למעבד השאלה היא אם זה פוגע במעבד? הטמפ' שלי ממש סבבה כשהקירור עד הסוף זה 48 ~ כשהו על הכי LOW זה 53 כשיש מזגן בLOW זה 50 ולא ניסיתי עד הסוף עם מזגן.. כרגע המתח על 1.65 (הרגיל) יש לי זכרונות של GEIL GOLDEN DRAGON 3 -3 -7 זהו כעקרון.. מה אתם ממליצים לי לעשות? , אחרי הכל צריך לנצל את זה שהוא לא נעול
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-