עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  2. מדובר על מעבד קריר לפי מה שהבנתי הרבה יותר מה-P4 מהדור הקודם . באיזה טווח טמפר' המעבד הנ"ל עובד בקירור סטוק או חלופי לסטוק . ללא אוברקלוק ובעבודה משרדית רגילה של גלישה בלבד.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Y-T-M,

שלום יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt עם קירור פסיבי 1. אם יש פה מישהו שיודע או עשה אוברקלוק לכרטיס מסך הוא הרגיש הבדל בביצועים? ראיתי במדריך שעשו דווקא לכרטיס מסך הזה אז אם מי שעשה יכול להגיד אם הוא הרגיש שיפור 2.ראיתי שכתוב במדריך שצריך כל פעם אחרי העלאה להפעיל את התוכנה 3dmark שמה צריך לעשות לופים השאלה שלי מה זה לופ האם זה סרטון אחד שהם מראים כמו שהם בקרח או על הספינה או בכלל לופ אחד זה להריץ את כל הסרטים האלה יעני לופ=ספינה,קרח,מפעל 3. מה התוכנה הכי מומלצת לכרטיס מסך ושהכי קל לעבוד איתה? 4. אם בoc הכרטיס מסך מתחמם זה לא יכול דווקא לפגוע באיכות הביצוע שלו? 5. כמה זמן זה בערך לוקח? אני רואה שאחרי כל העלאה צריך לשחק במשחק על הגדרות גבוהות שעתיים האם cod 4 מס…

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by darklight,

שלום חבר'ה, המהרתי את ה2900 פרו שברשותי ל- 754 מגה הרץ לליבה ו-856 מגה הרץ לזכרונות 57-58 במנוחה ו78 מעלות במאמץ, עכשיו נשאלת השאלה האם צריך לשמור על יחס מסוים בין הליבה לזכרונות בשביל אופטימציה לביצועים? תודה

5. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחי יש ר9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו יחסית בצורה טובה ושהוא עומד בלחץ מתון מישהו יכול לתת לי איזה כוון אות לינק לOC המתבקש דא זה כרטיס של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by tomix,

שלום, רציתי לדעת האם זה בסדר או האם יש בכלל צורך לשנות הגדרות זיכרון ? יש לי זיכרון של 2GB CORSAIR CL4 והוא עבד על 5-5-5-18 ושיניתי אותו ב-BIOS ל 4-4-4-12 השאלה האם זה בסדר והאם יש בזה בכלל צורך ? (אין לי ממש מושג מה ההבדל אמור להיות). ממתין לתשובה, אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by ye_3333,

טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... תודה... :jump: :jump:

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=23779512 שמתי את זה בקובץ וינראר זה 5 תמונות.. פשוט עשיתי את הבדיקת מאמץ אבל אין לי מושג מזה אומר אם זה טוב או לא.. הOC שלי זה מ3GHZ ל3.4ghz מעבד E8400

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by yotam360,

אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by muli90,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. שאלה מאוד פשוטה. תודה.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  13. עם הלוח שלי GA-8SQ800 Ultra העליתי את הבאס ממהירות של 133 למהירות של 170. בדקתי גם במהירות של 175 אבל הוא לא היה יציב ועשה ריסטרטים מתוך XP אבל על 170 לא ראיתי שום בעיה הזיכרון במהירות של 392 והשאר נעול על 66/33 לא נגעתי במתחים של הזיכרון והמעבד בינתיים אין שינוי בטמפרטורה של המעבד והלוח, מעניין מה יקרה בהמשך.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מחשב AMD ATHLON עם כרטיס מסך 6800 GT של 3DCLUB במארז שלי יש 4 פתחי איוורור סך הכול ובתוכו 4 מאווררים שמכוונים כול אחד לפתח אחר +מאוורר של הכרטיס מסך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני משחק הטמפרטורה שלי נעה בין 75 ל 87 מעלות ונראה לי שאני צריך לקרר את העסק... על מה אתם ממליצים לי? להוסיף פשוט עוד מאווררים או שצריך משהו אחר (אני לא מבין בזה). אם צריך מאוררים אז תוכלו לומר לי מה ליקנות או שיש פיתרונות קירור אחרים? התקציב שלי הוא עד 200 שח . אגב הספק כוח שלי הוא "גנריי 500" למקרה שצריך להתחשב גם בזה. נ.ב אני מנקה בקביעות את האבק בתוך המחשב ושל המאווררים . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by Lirux,

אני רוצה למרוח AS5 על הכרטיס שלי ואני צריך מדריך (עדיף עם תמונות) של איך לפרק ולהחזיר את הקירור של הכרטיס, או רק לפרק יהיה גם בסדר...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. זה מעבד E2140 , הכרטיס הוא 8600GT הקירור שהגיע מהחברה נראה לי קוראים לזה סטוק .. וזהו אני לא מבין את שאר הטמפ' .. הזמנתי מאוורר לכרטיס מסך של זלמן http://www.skypc.co.il/pl_product~9459~18~0.htm# נקווה בכלל שיתאים לי .. לא שאני יודע בכלל להתקין אותו נראה יהיה טוב נקווה להצליח .. בקיצור מה דעתכם ? האם אני צריך קירור למעבד עצמו או שהמעבד חם בגלל הכרטיס מסך שהטמפ' שלו מאוד גבוהה והקירור שאני יביא כבר יסדר את זה ..

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Hellcat,

שלוםםםםםםםםםםם אני צריך עזרה לגבי הקירור הזה: http://www.asetek.com/default.asp?showPage=startside.asp&contentSection=2 ה WATERBLOCK שלו תומך במעבדים הבאים: SUPPORTS INTEL S478, (S462), AMD ATHLON FX (S939/S940) & AMD ATHLON64 (S754). יש לי AMD ATHLON 64 3200 939 האם זה תומך?! אני פשוט רוצה להיות בטוח

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by nir.zamir,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. כי אני לא מוצא קרור אויר חזק בהרבה ממנו וקרור מים קצת קשה לי להשיג (זמן המתנה של כמעט 3 חודשים מPANDAS נכון לעכשיו ). לא מצאתי שום סקירה המשווה את הSP94 למשהו מודרני. אשמח לקבל דעות/תגובות!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by swampfrog,

אני רולצה לדעת איך המאוור והמארז האלו נחשבים ל-oc Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע אם 3 מאוורים וספק כוח של 420 וואת נ.ב מה זה heatsink?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45 מה עלי לעשות בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  24. עשיתי עידכון ביוס ללוח שלי Gigabyte GA-8IK1100 והטמפ' של המעבד ירדה מ- 43 מעלות במנוחה ל- 23 מעלות במנוחה. ( נמדדה דרך הביוס ) המעבד הוא: Intel Pentium 4 3.0E 800MHz והקירור הוא: Thermalright SP94 + Vantec Tornado 80MM ברור שזה לא הגיוני, איך אני יכול לדעת מה הטמפ' האמיתית? האם מישהו מכיר דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  25. ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן

• 7 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים