עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברה חבר שלי לקרא תקנייה של מחשב ומחפש מערתכ קרור מים תקציבית בתקציב די לחוץ הוא הראה לי הערכה החדשה של tt 760i עם משאבה של 500l/h דיצא לי לקרוא עליה ביקרות והייתה חיובית מאוד בנוסף לכרטיס מסך הוא חשב על ה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_195_283&products_id=4511 בנוסף המליצו לו על ה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_194_280&products_id=3237 הוא מעדיף לקנות מtms והזמנה מחול לא באה בחשבון וגם קנייה כזאת של חלקים מכל מיני חנויות כמו החלים בסטיקי... האם החלקים שציינתי למעלה שווים משהו ? האם חיבור כולם יתן מערכת טובה ?

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by Manjero,

שלום אני מעוניין לקרר את המחשב שלי בקירור מים. הסיבה היא לא אוברקלוקינג - אני לא משתמש במעבד חזק או עושה OC אבל אני רוצה להגיע למצב של מחשב הכי שקט שרק אפשר. אשמח לשמוע המלצות - התקציב שלי מגיע עד 2000 שח. אני רק רוצה להדגיש שאין לי כרטיס מסך מיוחד או מעבד חזק במיוחד - מחשב DUAL CORE רגיל עם כרטיס מסך ATI די בסיסי אבל הרעש משגע אותי. אשמח על העזרה שחר

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 459 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1575 1 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מקלדות LOGITECH Media Key…

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי כ1500 שקל להשקיע במחשב. אני עוד מעט אתאר את המפרט, אולי תמליצו לי לחכות ולהשקיע במשהו אחר. המחשב שלי רץ 24 שעות 7 ימים בשבוע ללא הפסקה, ואני צריך שהוא ירוץ בלילה. קניתי קירור פאסיבי לכרטיס מסך לא מזמן, וקירור אחר של Arctic Cooling למעבד (Q6660) בשביל להוריד את הרעש. אבל הרעש עדיין מפריע לי בלילה. האם יש דרך לחסל לגמרי את הרעש שהמחשב מייצר?(חוץ מתפקוד של כונן קשיח כמובן) כולל ספק הכוח? אני רואה שיש מערכות קירור מים עם מאוורר, ואז אני כבר לא רואה את היתרון שלהם חוץ מקירור יותר טוב - שבעצם לא מעניין אותי (OC לא קריטי). אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם יש קירור מים גם למעבד לכרטיס מסך ולספק כוח, ולהמליץ לי על מפרט. ובכלל, האם שווה לי לקנות מארז יותר טוב קו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. אני רוצה להוסיף מאוור למחשב כבר הוספתי אחד שהוריד קצת את הטמפרטורוה עכשיו כבר זמן לא רב אני רוצה להוסיף עוד אחד אבל אני לא מוצא ממש מקום על הלוח אם מישהו יודע כמה נקודות חשמל יש לי בשביל המאוורים ? בפעם האחרונה אחי מצא נקודה שלא הייתה בשימוש וחיבר את החוטים של המאוור אליה כרגע אני לא רואה נקודה פנויה יש למישהו פיתרון?

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by zippobuyer1,

אני מחפש מקום שיוכלו לצבוע בו את המארז שלי (בתשלום כמובן). שיצא מדויק ויפה. יש יוזר בשם MAOR או משהו שצבע פצצה והוא אמר שהוא יגיד לי כמה הוא ירצה על הצביעה אבל לא ענה - אז אם אתה רואה את זה אני עדיין מעוניין! אני רוצה שיצבעו אותו באיכות - לאיפה ללכת?

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4011 הנה הדגם המדובר אחרי דיון קודם שהיה לי.וכן זו חנות בארץ...אני יודע.אבל אין להם אותו במלאי !!!!!! וכל פעם הם אומרים לי על מישלוח בדרך.שלא יבינו אותי לא נכון אין לי טענות אליהם זו חנות נהדרת ואני לא בא להכפיש פה אותם. אני מבקש לדעת אם יש את המאוורר הזה בחנות אחרת בארץ.תודה.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אהלן! ברשותי מארז 6A19 של COMPUCASE ובתוכו BIG TYPHOON על המעבד. לפני כמה זמן המאורר האחורי במארז שבק חיים אז העברתי את הזלמן F3 (רועש...!) לצד האחורי. אני צריך לקנות מאורר 12 ס"מ כדי לשים בחזרה מקדימה.. מה מומלץ מחנויות בירושלים? (IVORY\KSP\BUG\OFFICE DEPOT|חנות אחרת שאני לא מכיר) בKSP יש מגוון לא רע. אפשר לראות את כולם במחירון חלקים תחת "מאוררים וגופי קירור" (בעמ' הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems) תודה! ועוד שאלה קטנה. במארז 6A19 יש חור בצורת עיגול מעל המעבד (כנראה כדי להוציא ממנו צינור החוצה) ועוד מין חור אוורור קצת יותר למטה. החור אוורור הוא בערך 11.5X8.5 ס"מ. האם לדעתכם אפשר\כדאי להצמיד לו איכשהו מאורר שיוציא אוויר מהמארז? משהו כמו מא…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מאוורר של SCYTHE 120 מ"מ 1600 RPM, המוכר אמר לי שהוא יהיה רועש אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהפוך לטרקטור של ממש... 2 האופציות שיש לי כרגע הן: 1. להבריג את המאוורר למארז עם תושבות גומי. 2. לחבר בקר ולהעלות\להוריד את הסל"ד על פי הצורך. אני חושב שהכי טוב זה השילוב של שניהם.. אשמח אם תעזרו לי בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by newz,

זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!! האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד.... נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיק בתודה, newz

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by www.gameboard.co.il,

שלום , אני מחפש מקרר סתאם אני מחפש קירור בשביל I7 משהוא טוב מאוד אבל וכמה עולה קירור מים 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. היי (: אני מחפש משאבה נורמלית ולא יקרה בטירוף (סטנדרטית, לא מה-TOP וגם לא אחת ג'נרית ולא אמינה), חשוב שתיהיה מיועדת למחשב ולא לאקווריום (שתוזן מ-DC12V), וכמובן שהעדיפות היא ליבשה (נשמע לי בעייתי לבנות מיכל לטבולה). אגב, מה רמת ה LPH המינימלי המומלץ לדעתכם? תודה רבה! (:

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Holography,

שלום, אני מחפש משאבה לקירור מים ..לחבר. המעבד הוא AXP 2800 Barton והמשאבה אמורה להספיק זרם רק למעבד. הבלוק קירור מים הוא Home made...ןצינורות בעובי 10 מ'מ תקציב פתוח אבל לא להגזים . תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. הדבר הכי מיקצועי שיש להסרה של גריז טרמי. ולגבי המשחה שאני רוצה להשים Arctic Silver 5 הבנתי שצריך להשים רק נקודה ממש קטנה במרכז וזהו? נכון או שזה משתנה ממעבד למעבד.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by Danny_Malis,

אני מחפש קומבינה להדביק היטסינק לזכרון או להיטסינק אחר יש משהו כזה שזה גם דבק וגם משחה טרמית ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by ron_boby,

מה יותר טוב????????? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1189 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=1192 או אולי בכלל אחד אחר? ממש ממש ממש ממש ממש לא משנה לי המחיר!!!!

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  17. שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by GREATTHUNDER,

נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  19. אחרי מספר נסיונות כושלים לברר גם אצל היבואנים קיוותי כאן לקבל תשובה. תודה !

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by ryan_b,

אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  21. היי מחפש משחה טרמית נורמלית בשביל הכרטיס מסך שלי איזו משחה היא בעלת היעילות הגבוהה ביותר?

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by igalk474,

היי, אני מחפש משטח קירור טוב מאלומיניום למחשב נייד שיוריד 15-20 מעלות המחשב על השולחן מגיע ל65 מעלות חשבתי על Enermax Aeolus Premium שיש בו מאוורר בגודל25 ס"מ שמסתובב ב935 RPM נראה ככה: http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2011/02/Enermax_Aeolus_Premium_001.jpg או שאולי כדאי לי את זה: NZXT Cryo LX יש בו 3 מאווררים של 12 ס,מ ומגיע ל2000 RPM אפשר לראות פה: http://www.nzxt.com/new/images/_upload/product_gallery/IMG_3.jpg לשניהם בערך אותו המחיר, מה דעתכם? מה נראה לכם שכדאי לי? ולמה? בדקתי גם את ה: CoolerMaster NotePal U3 Thermaltake Massive23 CS Antec Notebook Cooler 200 CoolerMaster NotePal X2 CoolerMaster NotePal Ax אבל הם נראים לי פחות חזקים, אני מחפש משהו ממ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד מי שמבין בזה יכול להגיד לי מה הכי טוב טווח מחיר עד 200 ככה http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&DB135498=294266&DB140302=140585 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1) דגשים שחשובים לי בו: -שקט (חשוב ברמות) -קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה) -USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח. אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני. על המלצותיכם אודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מאוורר ישן של זלמן CNPS7000CU שנקנה לפני כ3-4 שנים, חשבתי להרכיבו על מחשב חדש שאקנה רק שחסר לי המתאם(יש לי את המתאם שהגיע איתו ל755). אשמח לדעת גם אם לדעתכם הוא יתאים לקירור המעבד הנ"ל(לא מתוכנן OC) או שלוותר על העניין(יש לי נסיון טוב איתן מבחינת הרעש). שאלתי היא איפה אוכל למצוא מתאם כזה ואם יש חנות באיזור חיפה שאוכל לאסוף את המוצר במידה וישנו במלאי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.