אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע בעזרת OC לא פשוט שלא דורש הרבה התעסקות ותחזוקה (אני כנראה גם קונה מTMSFOX אז הם יוכלו לעשות את זה) מעבד Q9400 קירור למעבד AC Freezer 7 Pro/OCZ Vendetta לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset /Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ספק SeaSonic 500W אני אשמח לקבל את התשובה לכמה אגיע בנוגע לכל אחד מהלוחות יש הבדל בתוצאות בין 2 הלוחות אם שכדאי לי לקחת אחד יותר מהשני? תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני בור בעניין אני חושב לעשות O.C למחשב שאני הקנה השבוע העניין שבחנות tmsfox יש אופציע שהם יעשו השעלה עים זה כידי לתת לחנות לעשות לי או שאדיף שאני אתחיל לקרוא אך עושים O.C?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקבל מחשב חדש עם הכרטיס מסך HD 4890 ואני רוצה לעשות לו OC ויש לי מספר שאלות: - איך אני עושה OC? - האם צריך רכיבים שמתאימים לOC(ז"א לוח אם, מעבד וכו...)? - כמה זמן לוקח לעשות OC? - האם אפשר לעשות אותו בחנויות וכמה זה עולה? - האם יכול להיווצר נזק אם אני לא עושה OC נכון?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה המארז שלי יש לי מאוורר מקדימה 120 שמכניס אויר ומאחורה 18 שמוציא, 2 מאוררים חזקים בצד אחד מכניס ואחד מוציא(זה שלמטה יותר) ביגלל שהכרטיס מסך כשהוא מתאמץ הוא מוציא אויר חם והמאורר מולו ככה שהאויר החם לא נכנס למארז ויש לי עוד אחד למעלה פשוט שמוציא. יש לכם איזה הצעה ךשיפור או שככה זה טוב? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, ה-UPS שלי מאוכסן בתוך ארון סגור, ביחד עם הראוטר והסאב וופר. טמפרטורת הUPS מגיעה לכ-40 מעלות כשהארון סגור ול-35 כשהוא פתוח. לארון פתח אוורור 6*25 אבל אין זרימת אוויר. אני מעוניין להתקין מאוורר צמוד לפתח הזה. האם להתקין בתצורת יניקה או פליטת אוויר? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר קטן שכזה שמתחבר לשקע הביתי? תודה, דובי
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ PRIME95 בלילה המסך נכבה אוטומטית ולפעמים זה גורם לשגיע בבדיקה האם יש קשר בין הדברים?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי את הכרטיס הנ"ל: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm ואחרי שהיה לי קצת שקט מידי באוזניים בדקתי טמפ' במחשב וגיליתי שהכרטיס מסך עומד על 98 מעלות במנוחה!! כמובן שהבנתי שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. הוצאתי את הכרטיס וגיליתי שהמאוורר תקוע כמעט לחלוטין וגם אם אני מנסה לסובב אותו עם האצבע אז עושה רושם שהוא בכלל מתחכך עם הגוף קירור מלמטה (גם עושה רעש של חיכוך מתכת). עכשיו לשאלה... מה לעשות? אני מאמין שעדיין יש לי אחריות כי קניתי אותו לפני פחות משנה אבל יקח לי לפחות חודש לפני שאני אגיע לחנות לממש אותה ובמבט על הכרטיס הגוף קירור שלו ממש עדין ואם מוסיפים את החוסר ניסיון שלי בפירוק וניקוי גופי קירור מכרטיסי מסך אני לא רואה תוצאה משביעת רצון.…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
עד עכשיו התעסקתי עם המעבד (תודה רמה לכולם פה שעזרו לי) עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (GTX260) מה עושים עד שצריך להעלות מתח אני יודע אני מעלה כול פעם קצת בליבה ובזכרון ועושה בדיקת יציבות... עד לפה הכול מובן לי השאלה היא מתי אני יודע שאני צריך להעלות מתח ודרך איפה עושים את זה ? דרך הביוס ואיך האופציה הזאת ניקראת בביוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזו תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד כשאני בודק ביצועי מחשב כגון תקינות חומרה (אם יש דבר כזה) וטמפרטורות שונות ומה שנלווה לזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי קירור למעבד של OCZ עם צלעות הוא נראה מאוד גדול ותופס הרבה מקום הוא מקרר אבל יוצא ממנו רעש בלתי נסבל .אני מחפש קירור למעבד שיהיה מקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט יש לי מעבד Q9300 המחשב שלי הוא לגיימינג וחשוב גם הקירור מוכן להשקיע עד 350 שח ומוכן לחרוג אם צריך . אני אשמח על כל עזרה תודה...!!!!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי המחשב שלי מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות ישר אחרי שאני מפעיל אותו בלי מאמץ ובלי להפעיל שום תוכנה טמפ' המעבד 60 הכרטיס מסך 70 והספק שלי פשוט רותח אני נוגע בו ומרגיש שהוא מאוד מאוד חם וגם אותו דבר לגבי הכרטיס מסך עשיתי ניקוי למאווררים והמחשב נכבה לבד פתאום לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות ואני לא מצליח להפעיל אלא אחרי שאני מנתק את החשמל מהספק ומחזיר בחזרה למישהו יש הצעות
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש, זה המפרט: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY COOLER MASTER DI5 CPU COOLER Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS השאלה שלי - האם הקירור והאיוורור הנ"ל, מספיקים על מנת שהמחשב לא יתחמם וישמור על טמפרטורה טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, אולי מישהו יודע בארץ חנות שמוכרים שם גופי קירור של DANGER DAN או EK? ממש צריך אותם בשביל STRIKER II. תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הW7 ומאז הRIVATUNER ששימש אותי לשלוט על המיהרות של המאורר לא עובד.. ניסיתי להתקין חדש ולא הלך.. יש תוכה אחרת שעובדת על W7 שאפשר לישלוט איתה על המהירות? (כרטיס מסך9800GTX
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כרגיל אחרי גלישה רגילה נתקלתי באב טיפוס מפלצתי ביותר לקירור CPU עם אוויר. אין לי כרגע שום מידע עליו רק שהוא עובד עם מאוורר 250ממ בעל 10 צינורות ומשקל בסביבות קילו אחד. ואמור בימים אלו.... וכמובן לקירור כזה איך שלא לתת שם The Scythe Godhand וכמה תמונות שמצאתי בגוגל ועוד בכמה אתרים: מצטער על חוסר תאימות אם הגודל של האתר התמונות לפעמים ענקיות. בנוסף יש לי קישור לYOUTUBE שמציג את הקירור הנ"ל. בעתיד המחשב יהיה גם מסוק לפי הקירור הזה :-))))
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מתקשה בבחירת קירור למעבד E8400 שיהיה שקט מאד וגם יקרר טוב ללא אוברקלוק מתוך האתר של ZIGZAG תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Mugen 2 המאוורר על בערך 500-700RPM חדר חם בלי מזגן.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מי עדיף ולמה? ושווה להוסיף את ה-20 שקל ולקחת xigmatek HDT-S5963
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-