אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלומות חברים. אני חייב עצה מאנשים מומחים ועם ניסיון. באמת שתגובות של כל מיני ילדים שרק קראו ביקורות "אחי זה קירור טוב ! תקנה מומלץ בחום!" שרק נועדו להוסיף +1 למונה ההודעות שלהם שמסתבר שאין להם מושג בכלל איך ההתקנה של הקירור והאם זה דורש סיבוכים כמו פירוק הלוח והסוקט.. ההמלצות ה"חמות" האלו של ילדים בלי ניסיון לא יועילו לי .. רק לחום של המעבד ולכן אני צריך טיפים מאנשים עם ניסיון לגבי ההתקנות השונות של הקירורים.. הרבה בזמנו המליצו לי על הביג טייפון, אחי קנה אותו וההרכבה הייתה כלכך מסובכת (פירוק הלוח + מסתבר שהמצמיד H היה גדול מדיי והיה צריך להשחיז אותו שיכנס בלוח) אין אני אומר שזה קירור חרא, להפף הוא חולל פלאים לפרסקוט אבל איך שזה נראה הוא דורש פירוק של הסוקט! אני מ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 ולוח ABIT IT7 עם 256 DDR - המחשב ללא OC טמפ' המחשב שלי במנוחה הם: CPU - 47 MOTHERBOARD - 42 קראתי בסטיקי שהטמפ' צריכות להיות בסביבות 40-45. האם הטמפ' האלו בסטיה סבירה - או שכדאי לעשות משהו בנדון. לפני יומיים ניקיתי את צלעות הקירור והמאוורר של המעבד - אבל זה לא שינה בהרבה. המאוורר של ה-CPU עובד בסביבות ה-3700 RPM - האם כדאי לנסות להגביר לו קצת את המהירות או שזה לא מומלץ? (ואם כן איך עושים את זה?). מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר שבתחילת הקיץ הורדתי את הOC (פרטים ניתן לראות במפרט בצד ימין).. חזרתי השבוע שוב לתהליך הOC. בנתיים הגעתי ל: 365*9=3285mhz זיכרונות 547.5MHZ בתיזמונים 5-5-5-12 מתחים: CPU vCore 1.600V FSB Termination 1.550V NB Vcore 1.450V Memory 2.250V טמפ' במאמץ בסביבות ה65. ------ 1. מכאן לא הצלחתי להגיע ליציבות, אני מפחד גם להעלות עוד מתח כי 1.6 זה די הרבה. יש אולי דברים אחרים שאני יכול לעשות? 2. האם עדיף להריץ זיכרונות על 450MHZ בתזמונים 4-4-4 או ב547MHZ ב5-5-5? 3. המתחים בסדר? או גבוהים מדי? תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אני חדש ואני מחפש לקנות קירור מתאים גם המפרט שלי: לוח:gigabyte 990xa-ud3 מעבד:amd phenom 2 x6 1075t קירור אני מחפש איזה לקנות ואני רוצה עצה ממכם זיכרון 4GB 1333 KINGSTONE כרטיסי מסך: shappire 6850 crossfirex ספק 700 THERMALTAKE WATT תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בואו נעשה דבר כזה : כל אחד ישלח תמונה של המארז שלו או תמונה של הדגם של המארז שלו ובסוף נחליט מהו המארז הכי יפה יעיל ומוצלח לאוברלוקינג ומודינג.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קודם כל השגתי מעבד E6300 במקום הE2180. עם המעבד הקודם העבודה היומיומית הייתה על 375*9 עכשיו עם המעבד הזה ממש פתחתי ללוח ולזיכרון תצורה. הצלחתי להפעיל את המחשב על 485FSB אבל מרוב החום הוא התכבה. אני כרגע עובד על 465 והכל יציב וחלק. אבל כשאני לדוגמא מפעילORTHOS הטמפ' במקסימום עולה ל78. כאשר שהטמפ' הרגילה היא 45 בערך. השאלה שלי היא כזו... האם זה בסדר טמפ' כזו גבוהה?? אני עובד עם טוניק חדש טוניק טאוור...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים הללו יתר קל לעשות אוברקלוק ואיזה מעבד מגיע להמהרה גבוה יותר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, אפשר לשמן מאוורר EVERCOOL BALL BEARING הוא היה מותקן על קירור סטוק של CPU ? תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים אלי
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מדובר במחשב שלי אבא שלי גם ככה בקושי עובד.. אני מחליף לו עכשיו את המאורר במארז כי הוא עושה רעש של טנק. אני שם לו מאורר 12 ס"מ מאחורי המארז , להכניס או להוציא אוויר?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני חושש שטפמרטורת המעבד וכרטיס המסך גבוהות מאוד.... של ה- cpu זה בין 48C - 52C, ושל הכרטיס מסך גם 45C-48C... זה הגיוני? את הטפמרטורה של הכרטיס מסך יש לי מהתוכנה של ATI (CATALYSE CONTROL CENTER... אז יש שם ATI OVER DRIVE.... ואת הטמפרטורה של המעבד (Phenom 955) מתוכנה שהורדתי CORE TEMP. עכשיו לפני כמה דקות גם הורדתי תוכנה מוזרה קצת בשם Motherboard 5, לא מצאתי בהגדרות את הלוח אם שלי אז נתתי משהו דומה ואחרי כמה דקות אני שומע אזעקה (שנראה כאילו זה בא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים) והודעה מהתוכנה הזאת שאומרת שהטמפרטורה של המעבד עברה את ה- 70C או משהו כזה.... אז מחקתי את התוכנה הזאת אבל עדיין התוכנה הקודמת מראה לי שהטמפרטורה היא רק בין 48 ל- 52... דרך אגב אפשר גם לשמוע את המא…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלוםיש לי רעש מהמחשב אמנם קל ודי תלוי איפה אני נמצא כדי לשמוע אותו..אבל עולה ויורד ודי מעצבן למשהו יש רעיון ממה הוא נובע? המפרק שלי: מארז+ספק antec4480 מעבד: i5-650 הארד דיסק: 1) היטאצ'י - 250GB 2) סמסונג 1 טרה spinpointF3 מאוורר למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 רעיונות לבעיה? יהודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי זה : E6300 8800GTS 640MB ENERMAX 500W IL9 PRO הבעיה שהמעבד מגביל לי את הכרטיס מסך, ואת זה בדקתי טוב ואפילו אם זה לא נראה לכם הגיוני זה באמת ככה. אני מקבל 11K ב3DMARK05 אני מכיר מישהו עם מערכת כמו שלי שגם היה מקבל ככה ואחרי שעשה OC למעבד הוא מקבל 16K ... משחקים מקרטעים ולא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. עכשיו לא הייתה לי בעיה כל עוד הייתי יכול לעשות OC נורמלי, אבל הקטע שיש לי לוח אם דפוק בנוסף ואני לא יכול לעשות OC גדול. הוא לא לוח לOC.... הביוס שלי חסום אין אופצייות לOC, אז אני משתמש בתוכנה CLOCKGEN על מנת לעשות OC , כרגע הצלחתי להגיע ל2092MHZ וזה המקסימום אחרי זה התוכנה נתקעת משום מה.. מצאתי אופצייה לעלות מתחים בביוס אחת DIMM VOLTAGE ואחת NB VCORE עכשיו א…
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קבלתי את הPHENOM X3 8550 שיחליף את AMD 4400x2 שלי. איזו משחה טרמית יותר מומלצת? ARCTIC SILVER 5 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2729 או THERMALTAKE A2150 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2695 הקירור שיש לי כרגע הוא ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בקירור (אם יש למישהו קישור להשוואות מה טוב!) בין הזלמן הזה: Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan לבין Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan בקיצור, עד כמה המעבר למאוורר 120MM עוזר?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&threadid=166867&perpage=15&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
DUAL CORE E6600 3.08GHZ 2X2GB DDR2 Samsung Asus P5B ATI HD4770 512MB Windows 7 64bit DELL 2209WA האמת שחיפשתי לעשות OC ככה בקטנה, ולראות אם רואים איזה הבדל מסויים (כי גם המעבד קצת מפריע) אני בלי קירור או איזה משהו מיוחד, אז אמרתי נלך על המינימום. הבנתי שדרך הדריבר של הכ.מסך יש שם ATI Overdrive, ויש שם אפשרות להעלות את ה-Gpu Clock, Memory Clock במקור זה נמצא על: gpu clock: 750MHZ memory clock: 800MHZ המקסימום שאפשר דרך התוכנה והעלתי זה 750 -> 830 800-> 850 כמה זה שינוי "משמעותי?" יש גם אפשרות לשנות את ה-"MANUAL FAN CONTROL" אבל לא נגעתי בזה, כי אני לא ממש יודע אם יש צורך. (תקנו אותי) אני מניח שצריך להריץ GPU OCCT למרות שזה לא שינוי מאוד גדול, לגבי ההגדרות ב-OCCT, עדי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קצת חדש פה אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות דבק טרמי? וכמה זה עולה? תודה לכל מי שמתייחס
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזו תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד כשאני בודק ביצועי מחשב כגון תקינות חומרה (אם יש דבר כזה) וטמפרטורות שונות ומה שנלווה לזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-