עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי למשהו דומה למה שיש לי תודה

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by 114508534,

היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  3. למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום... אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל כרטיס שלי ואני לא ממש יודע איך עושים את זה... אוברקלוק לכרטיס מסך הוא להתקין מערכת קירור למעבד? זה הכל? לא הצלחתי למצוא מדריך.. אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני אשמח.. אני חדש בתחום..

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by MYST,

מחפש מדריך לבניית בלוק מים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ^Z^,

כותרת ;D תודה.

• 14 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by adizarko,

יש לי מעבד AMD ATHLON סוקט 462 - ואני רוצה להחליף לו קירור. לא משהו רציני רק שיוריד לו את הטמפרטורה במעט... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך על כך, עדיף עם תמונות. תודה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום, כפי שחלק כבר יודעים, אני שונא להשתמש בחיפוש כי הוא מלא באגים... בקרוב, אני קונה Volcano7+ (כבר כל הפורום הזה יודע), ואני אצטרך להסיר את המשחה תרמית הקודמת מהמעבד, אני יודע שעושים את זה עם אלכוהול וצמר גפן, אבל אני מחפש מדריך מפורט היטב, כי אני לא רוצה להיות תקוע עם מעבד הרוס....אז בבקשה, אני סומך עליכם... נ.ב: חיפשתי מדריך כבר, ולא מצאתי...אז זה אפילו יותר טוב אם משהו יכול לתת לי קישור לאתר עם מדריך

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  10. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך 6600GT

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לא מצאתי לא באתר שלהם ולא ב GOOGLE... את הסוקט שלי אין מצאתי רק 478 וזה חלקים אחרים... תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  14. בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by what the fuck,

שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by JoniBm,

אני מחפש מדריך או הסבר על אוברקלוק לזכרונות. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by b0nzZ,

היה לי OC יציב שחבר של אבא שלי עשה לי ל Q9550 - 3.4GHZ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות את זה בעצמי וגם קראתי שאני יכול להגיע עם המעבד הזה ל 4GHZ+ עם המעבד (Q9550) לוח (EP-45-DS3L) והקירור (AC EXTREM) שיש לי חיפשתי המון באינטרנט ולא מאתי כלום אולי מישהו יכול לכוון אותי למדריך טוב שיסביר איך לעשות OC זאת אומרת הסבר מפורט על איך לקבוע תדר נכון לזכרון איך לקבוע מתח נכון למעבד וכו או מדריך ספציפי ללוח אם שיש לי (EP-45-DS3L) תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by ofsher,

אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  20. היי אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64 (מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו. כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי, שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה. תודה רבה לכל מי שיעזר לי.

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  21. אם יש איזהו מוד מX850PRO לX850XT או X850XT PE... ואם יש מוד מX800 לX800XL...תודה...

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by bv_beaver,

אני רוצה לעשות מודינג(לא רק למארז)פשוט ובלי יותר מדי סיבוכים, דברים מגניבים אבל פשוטים(אני מתחיל) תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Mda101,

השגתי לוח MSI MS6152, כרטיס מסך, כרטיס רשת... ומקווה לארגן גם מעבד... אני מעוניין שהחלקים יכנסו לתוך מחשב "מערכת" להכניס אותו לתוך קופסא ישנה של רסייבר, או אולי נגן דיסקים ישן... לחבר את הכל למסך שלי (יש לי קופסאת מיתוג) וכמובן, לרמקולים, וככה להוציא את כל המוזיקה מהמחשב שלי למחשב אחר... הבעיה היא שאין לי בבית את הכלי עבודה המתאימים, ועדיין לא עשיתי משהו כל-כך מפוצץ... עזרה... הצילו... יש כאן אנשים (רצוי מאיזור המרכז) שרוצים לעזור לי לקחת חלק בפרויקט (כמובן, לצלם את שלבי העבודה ולכתוב אחר-כך מאמר...) יכול לצאת שוס...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  24. שלום מחפש מומחה ל-OC (למחשבים חזקים (975),שרתים(xeon X 5570 ) ,מעבדים גרפיים (quadro FX 5800 ,tesla c1060)). תודה מראש אלי

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.