עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by טל קורקוס,

קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by reggeman,

יש ברשותי זיכרון של 1GB Kingston HyperX CL5 1066mhz בלוח אם שלי מציג לי משום מה רק על תדר 800mhz ברשותי גם זיכרונות של 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066mhz על לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 ועכשיו לשאלה שלי איך אני גורם לזיכרון של Kingston HyperX CL5 לעבוד על תדר 1066 ביחד עם הOCZ Reaper ושכולם יעבדו על תדר 1066(לא מעוניין לעשות שום המהרה , רק רוצה שיעבוד לי על המהירות שאמור לעבוד שזה 1066) תודה לעוזרים !!!!!!!! http://i41.tinypic.com/2mdhzf4.jpg http://i44.tinypic.com/dfktgz.jpg

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by eranmor,

מדובר ב8800GT של ZOTAC בדרייברים אין אפשרות לשלוט על המאוורר וגם לא בSF הכרטיס מתחמם ומגיע גם ל90 מעלות צלזיוס אבל המאוורר נשאר ב30% (מצב IDLE) איך אני גורם לו לשנו אוטומטית את מהירות המאוורר?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום, אני עובד על מעבד Q6600 ולוח אם Gigabyte GAEP43CDS3, למעבד קירור פשוט יחסית של ThermalTake, שבמצב עבודה מחזיק את המעבד על 42 מעלות תחת עומס. ברגע (או כמה שניות אחרי) שאני מנסה להעלות תדירות המחשב נתקע (אם אני עושה זאת דרך התוכנה של Gigabyte), או עושה כמה איתחולים וחוזר לתדירות המקורית (אם אני עושה זאת דרך הביוס). יש לציין כי המעבד והלוח חדשים (בני כחודשיים שלושה). האם הגיוני שזאת פשוט היכולת המקסימלית של המעבד? או שיכול להיות שהלוח אם תקול ויש להחזירו לחנות ולבקש חדש (יש עוד כמה בעיות מוזרות שיכולות אולי להגרם על ידו). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, היתי רוצה לקבל הערכה לאיזה תדר אני יכול להגיע עם ה-E5200 שלי. עם פתרון-קירור למעבד: Scythe Mugen II. וערכת-שבבים: GIGABYTE P43-UD3L האם תדר של 3.8ghz, זו אופטמיות או ציפיה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אני רוצה להבין יותר לעומק את פירוש המכפלה. אני מצליח להגיע ל 350X9=3150 ובמכפלה של 8 אני מצליח להגיע 450X8=3600 אז מה יותר עדיף מכפלה נמוכה יותר 8 אבל התדר גובר 3.6? או מכפלה גבוהה 9 יותר בפחות תדר 3.150?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Oranl,

היי, קיבלתי CM690 חדש אשמח לקבל חוו"דים על הסידור.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by b0nzZ,

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by DrStyle,

אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by 3pac,

מאז שניקיתי את הכרטיס המאורר נתקע (זז קדימה ואחורה) מדי פעם וצריך לתת לו דחיפה כדי שיסתובב. הכרטיס הוא Connect3d HD4850 (הדגם הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347) מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Danix60,

שלום לכם ! אני רוצה ממכם טובה קטנה... אני רוצה לדעת מזה TJ MAX כאילו שתביאו כתבה או משהו כזה ומזה בדיוק אבל בדיוק HT LINK ועוד כמה דברים או מדריכים לשיפור הידע שלי בOC וקירור

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by sahargt,

אני מזמין השבוע מחול לופ נוסף לקירור מים שיש לי אני חשבתי ללכת על הבלוק הזה בגלל שיש לי סרט שמראה אייך להתקין את הבלוק http://www.frozencpu.com/products/8564/ex-blc-580/Koolance_VID-NX295_GeForce_295_GTX_Full_Card_Liquid_Cooling_Block.html?tl=g30c311s860&id=3hA5g3w8&mv_pc=6751 השאלה שלי האם בכול הבלוקים משתמשים בפד טרמי? אני מזמין משתי אתרים את הציוד אז איזה בלוק כדי לקחת http://www.frozencpu.com/ http://www.sidewindercomputers.com/

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by oldwise,

שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. היה לי E8400@3.7GHZ יציב עכשיו סתם העליתי ל 3.75 עשיתי בדיקה בOCCT של שעה לא מצא שום בעיה אבל כשהייתי במקביל עם OCCT נגיד בMSN או ICQ זה פשוט עבד לאט אני יודע שהOCCT מאמץ את המעבד 90-100% אבל פעם קודמת שעשיתי בדיקה לא היו כאלה תקיעות אני על 1.25V (לא הרבה) לעלות את זה? בכמה?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. שלום, אז חזרתי מהארה"ב עם כמה חלקים חדשים + לוח וספק שקניתי בארץ והרכבתי את המערכת החדשה... הכל עובד נפלא, עכשיו הגיע הזמן לתת לה Boost אני מאמין... בגדול כרגע המטרה שלי היא להביא את המעבד לאיזור ה3.5 עד 4 ג'יגה הרץ, איפה שהוא יהיה יציב כמובן ולא חם מדי + להביא את הזכרונות למהירות בהם הם אמורים להיות - 1600Mhz... תוכלו בבקשה להמליץ לי מאיפה להתחיל? מדריכים מומלצים? משהו? המפרט המלא מעודכן פה בצד ואתם יכולים לראות. המון תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 22.04.2009 בשעה 11:19:46 אציין גם שכרגע לפי אברסט 5.01 - המעבד במנוחה באיזור ה19-20 מעלות והליבות על 33-34...משחה טרמית ששמתי - MX-2

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by airJordan,

האם אני יכול לעשות משהו איתם? ואם כן - איך מתחילים?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  18. שלום לפורום המכובד אני חדש בפורום הזה ומעניין אותי ללמוד קצת על האוברקלוקינג. אני בקרוב אשדרג את המחשב ובינתיים חשבתי להתאמן על המעבד הישן. הייתי מעוניין לדעת האם הביצועים ישופרו משמעותית. אני מתכוון לקרוא את החומר בפורום אבל אם אין למערכת יכולת לאוברקלוקינג, אוותר מראש. צירפתי קצת תמונות מ-CPU-Z. ספק כח Corsair CX400 כרטיס מסך 4670 תודה ליאור [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by DrStyle,

דבר ראשון אני חושב לבטל את הEIST והC1E אם זה חוסך לי 33% מהתדר בזמן מנוחה ואני יכבה את זה זה יתן לי ב33% יותר ביצועים בזמן מנוחה? מה זה עוד עוזר? ורציתי לשאול על הקירור שלי - Cooler Master 212 HYPER איך הוא? כי הוא דיי עושה תעבודה הוא גם דיי יקר, אז רציתי לראות עליו ביקורת או משהו כי אף פעם לא ראיתי אותו מהקירורים המומלצים.. תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by yonash53,

אני יודע שהרבה אומרים שאי אפשר אבל הבנתי שאפשר להוריד ביוס מיוחד או עם איזה תוכנה שאפשר לעשות עכשיו יש לי בעיה שהמחשב נותן ביצועים בריצפה.. יש לי תכרטיס 4850 512 של palit. ו2 ג'יגה ראם.. האם יש דרך לעשות אובר ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אני כרגע עושה אוברקלוק למחשב ישן , ואני מחפש תוכנת מאמץ למעבד שתבדוק את יציבותו , אם אפשר לינק בתוספת הסבר איך להשתמש אני אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אני ממש אשמח אם למישהו יש רשימה או דבר כלשהו שיראה לי את התדרים של המעבדים בצורה הזו : לדוגמא E8400 333X9 בקיצור אני צריך מכפלות של מעבדים ( I7 , QUAD , C2D , DUAL CORE ) אם למישהו יש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by greenvector,

נערך: תוצאות הגיעו אוקי קיבלתי את התוצאות: 3D Mark score: 10337 sm2.0 score 4422 HDR/sm3.0 5026 CPU score: 2422 מפעיל עם HD4850 512MB מעבד E8400 4 ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by chris_u16,

ברשותי HD4850 והבעיה שאפילו OC של 10MHz בליבה או בזכון גורמת לחוסר יציבות טוטאלי והמחשב עושה ריסט\המשחק זורק אותי לשולחן עבודה אציין שאני עובד על: Win7 build 7100 64bit מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.