אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שמעתי קראתי וראיתי גם Video Review על הזכרונות האלה: Mushkin 1GB 2X512 mb 2-2-2 Redline והבנתי שהם מאוד מאוד חמים....בגלל המהירות שלהם....אמרו שהם חייבים קירור אקטיבי אז השאלה שלי היא איזה קירור אני יכול לשים להם? או באיזה צורה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב ישן יחסית abit duramax aa8 cpu intel pentium 4 processor 3.00 (עם OC 20% GHZ 3.6) קרור סטנדרט ואני רוצה להורית את הטמפרטורה ללא מאמץ הוא ישב לי על 49-56 במאמץ 59-74 וליפאמים אפילו 76 אבל לא תמיד (מחשב למישחקים) אני לייב להציל את המחשב ואני לא יודע איזה קרור ליקנות (לא יותר מ-150 ש"ח) המחשב חשוב לי אבל אני קונה חדש וזה עובר לאחי ויש לי כרטיס מסך ממש ישן radeon rx600 pro (בשביל ה-ABIT) ויש לי בעיה עם הכרטיס המאוורר שלו מת מיזמן והוא מגיעה לטמפ' של יותר מ-50 מעלות צריך גם לפה קרור חדש לא יותר מ-100 ש"ח תודה לעוזרים... איפה אני יכול להסיג UGURU CLOCK ? שלי פשוט נישבר
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הבעיה הבאה: וזה קורה אחרי שאני נגיד עושה ריסט למחשב או מכבה ומדליק אותו ...נגיד שאני עושה לו התקנה אז התוכנה עובדת ואחרי ריסט הוא מראה לי תהודעה הזאת מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הביאו לי כרטיס 9800GT והרצתי לו בדיקת VMT בחרתי את הכרטיס מסך והרצתי במצב FULL הנה הלוג: Changing video mode to 640x480x16...OK [31/12/2010 17:32:20] Test started for "NVIDIA GeForce 9800 GT "... Trying 16bpp RGB:565 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp RGB:555 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp BGR:565 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) Trying 32bpp RGB:888 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 32bpp BGR:888 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) NO PASS COMPLETED הכרטיס לא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם לוח P35-DS4 של ג'יגבייט, מעבד q6600 ללא אוברקלוק עם קירור סטוק, וספק Enermax Liberty 500W. (המפרט המלא בצד) אני שוקל לעשות לו אוברקלוק ל3Ghz. הבנתי שזה לא אוברקלוק רציני והוא אמור להתמודד עם זה בלי בעיה. בכל זאת יש לי כמה שאלות. 1) זה אפשרי וסביר לעלות ל3Ghz בלי לשנות מתח לשום דבר? 2) אפשר לעשות את זה עם הקירור סטוק? 3) זה אפשרי לעשות OC ולהשאיר את הפונקציה של ה EIST? 4) בכלל, מהן ההגדרות שחייבים לשנות בביוס, בשביל אוברקלוק כזה, שנחשב קל? אותו דבר כמו כל אוברקלוק? 5) אני מעוניין רק להעלות את התדר של המעבד, בלי לשנות כלום בזכרונות, PCIe ושום דבר אחר, לא מבחינת מתח ולא מבחינת תדרי עבודה. זה אמור ליהיות פשוט יותר או מסובך יותר? זה אפשרי בכלל? (כי…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.nzxt.com/products/duet/ את ההיטסינק הזה: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp ואת הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 רציתי לשאול אם אתם יודעים על בעיות תאימות בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מעבד+כרטיס מסך במנוחה אז איך המעלות? אגב איזה מעלות אני אמור למצוא במעבד?ותודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום...קיבלתי את המחשב של דוד שלי לעשות לו תיקון....יש לו כרטיס של NVIDIA דגם: RIVA TNT2 64MB היה על הכרטיס גוף קירור פאסיבי שהיה צורך להוריד אותו על מנת לדעת איזה דגם הכרטיס בשביל להוריד דרייבר לXP אין עכשיו דרך לחבר אותו חזרה כי הפינים מהפלסטיק נהרסו....זה קריטי שלכרטיס כזה לא יהיה קירור כלל?! הקירור היה פאסיבי ממש גוף קירור קטנטן..קריטי?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המחשב החדש (בעזרת השם ) אני רוצה להגיע איתו ל3.2 השאלה היא איזה גוף קירור מתאים. (אם אתם מתעניינים הלוח שלי זה ASUS P4P800) יש לי 200 שקל, האם הוואנטק ארופלואו יספיק לי? או שכדאי ללכת על משהו יותר רציני כמו Thermalright SLK-947U. עוד שאלה היא האם יש הבדל בין Thermalright SLK-947U ל Thermalright SP94. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זהו מפרט המחשב (בן 4.5 שנים) Intel Pentium 4, 2533 MHz 19x133 Gigabyte GA-8PE667 Pro 512x2 PC3200 DDR SDRAM התוכנה שאני משתמש היא Easy Tune 4 שמצורפת עם הלוח אם. כרגע הבאס עומד על 133, כאשר הזיכרונות עובדים על 333 MHz (המגבלה של הלוח אם) האם אפשר עם הזיכרונות האלה להגיע למשהו?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב זה טיפה מפדח אבל בכל אופן, רציתי לזרז קצת את המחשב שלי (מחשב ישן פנטיום 4) אז נכנסתי לBIOS ושם לתפריט שנותן לשנות את ה Voltage של ה RAM נראה לי Genie BIOS ולא שיניתי שם כלום חוץ ממאפיין אחד שנקרא "system performance" אם אני לא טועה ושיניתי אותו מ slow ל fast שזה רמה אחת יותר כך שלא חשבתי שאני מפריז ואחרי שעשיתי save&exit המחשב עשה הפעלה מחדש ואי אפשר לראות כלום על המסך... כיביתי אותו כמה פעמים ולא עזר, חיברתי שוב את המסך, ניסיון נואש. כשהדלקתי אותו מחדש ניסיתי להיכנס שוב לBIOS ולא הצלחתי, לא רואים כלום על המסך בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי R96P של החברה הנ"ל אני רוצא לעלות אותו לXT עם הקרור של זלמן הוא יחזיק מעמד?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מערכת מעט מיושנת המשמשת אותי בעיקר לאינטרנט, תכנות דרך eclipse/visual studio, ומידי פעם גם משחקים (על low-medium settings). ספציפיקציות : core2duo e4600 Gigabyte GA-p31-s3g 2x 1gb kingston valueram DDR2 800 nvidia 8500gt ספק 500W גנרי ומארז שקר כלשהו של KSP עם מאוורר צד ענק (140ממ?), מאוורר קטן מקדימה ואחד של הספק מאחורה. לרוב יש לי את סביבת התכנות ו FIREFOX או שניים פתוחים עם איזה מלאאא טאבים, מן הסתם שזה מכביד על המחשב. החלטתי לקרוא פה קצת על OC ולסחוט מהמחשב את המיץ בזמן שאני חוסך למערכת הבאה. ניסיתי מספר קונפיגורציות של מהירות באס, מכפיל CPU, יחס באס-זיכרון במטרה להגיע לבערך 3GHZ. השאלה שלי היא מה עדיף ,לצרכים שלי, מבין הקונפיגורציות? קונפיגורציה של…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה. סופסוף אפשר לדעת איזה משחה הכי טובה http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup.html
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 ולוח אם p945 של ג'יגהבייט, אם אני משנה בביוס את התדר עבודה לכל דבר חוץ מDISABLE אפילו אם אני מכניס ידנית את התדר המקורי (או נמוך ממנו) המחשב לא עולה ועושה ריסטרט תוך כדי הבוט.. למה ?? בעבר ביצעתי לאותו מחשב אוברקלוק שפעל בסדר גמור. כרגע יש לי קירור של AC והטמפרטורה הממוצעת גבוהה טיפה מ50, אני חושב שעם הקירור סטוק הוא היה פחות חם אבל אני לא זוכר... האם זאת טמפ' נורמלית ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כאשר הלוח קובע אוטומטי? המעבד שלי רץ עכשיו על 110MHz והוא קצת לא יציב. אני רוצה לנסות להעלות לו קצת מתח.. האם אפשר?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-