עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  2. ?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. יש לי GEFORCE 4 MX 460 של MSI,כדאי לי לקנות לו עוד מקררים ולעשות לו אוברקלוק? לאיזה ביצועים אני יגיע עם מקרר ומאורר רצחני(Thermaltake CRYSTAL ORB + איזה גריל טוב)?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by def,

אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Pingi,

יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by VooDoo3,

יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by danik,

היית מועניין לקנות פאנל כזה.... יש משהו שקנה? או שמע על המוצר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=830

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by SEangel,

אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by yotam360,

אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by bubin689,

אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 594 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מעבד INTEL E 6750 ומארז של ANTEC 2400 אני מיתלבט מאוד בין שלושת הדגמים הבאים של קרור למעבד http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0333/gallery.html http://www.pcper.com/article.php?aid=431 http://www.silentpcreview.com/article754-page1.html אשמח לעזרה והלצות מי מהם טוב יותר מבחינת קרור ושקט ומתאים יותר ל ANTEC בתודה מראש רוברט

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by aviram20,

יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה בזמן האחרון אחרי כמה שנויי מודינג שעשיתי במחשב הוא מתקרר יתר על המידה והתוכנה ספידפאן מראה לי שהוא הגיע עכשיו ל44 מעלות איך אני יכול לקרר אותו ?< וכמה מעלות הוא צריך להגיע בישביל להישרף? כרגע הוא ירד כי שמתי עליו את המאורר שלי חח אני מפחד שהוא ישרף חחח תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by gilgol,

לא מצליח לעבור את ה1500 FB אני מעלה תדרים מוריד מכפלות כלום, המחשב לא עושה POST striker extreme e6700 2 giga gskill big water

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by yakir1111,

אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by yuri1987,

מה עדיף בשביל OC? ביחד עם לוח p35-ds3 ומעבד 6750 הפרש של 100 ש"ח OCZ: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm G.SKILL: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm איזה זכרונות יתנו ביצועים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by segev22,

ככה מדובר במחשב של אחי יש לו פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 1 מגה קאש FSB 800 תוצרת 90PRESCOTT נאנו מטר http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=19-116-027-02.jpg&CurImage=19-116-027-02.jpg&Depa=0&Description=Intel+Pentium+4+3.0E+Prescott+3.0GHz+1MB+L2+Cache+Socket+478+RoHS+Version+Processor+-+OEM היום בבוקר החלטתי לשב ולפתור לא את בעיית ההתחממות התחלתי בזה שניקיתי את המעבד שבלחץ הייתה עליו משחה ואת הקירור לאחר שהברקתי את המעבד מרחתי שכבה יפה של גריז טרמי חיברתי חזרה את הקירור מדובר בקירור של ג'יגה בייט עם 4 היט פייפס ומאוורר שעושה 4 אלף סיבובים בדקה נחשב קירור מאוד חזק הדלקתי את המחשב ואני רואה שהטמפרטורה עומדת על 54 מעלות (הסתכלתי בביוס) טוב אמרתי אם זה ככה …

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by eegg,

מישהו יודע אם המאוורים של silenx באמת שקטים כמו שכתוב עליהם (9,11,14 db(??

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by (G),

קיבלתי 2 מאווררים של SUNON 120 מ"מ וכפולים בעובי. אמרו לי שהם שקטים במהירויות נמוכות, אני אבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. היי , החלפתי שילוש קדוש לפני כמה ימים. 1. אינטל 6850 2. אסוס P5K 3. קינגסטון DDRII 800 פשוטים. שאר המפרט רשום בצד. עכשיו בעיקרון הזמנתי זיכרונות טובים יותר לאוברקלוק מסידרה BALISTIX של CRUCIAL אבל הם יגיעו רק עוד כמה שבועות. חשבתי בינתיים לעשות אוברקלוק ולנסות להגיע ל 3.8-4.2 פחות או יותר. אין לי מושג איך עושים אוברקלוק מקצועי. המעבד שלי כרגע על 24 מעלות ( זלמן 9500 ) והלוח על 40 מעלות. האוברקלוק שניסיתי עד עכשיו הוא פשוט לעלות את התדר בביוס מ 333 שמתי על 400 ולא נגעתי בשום דבר אחר.. הוא ייתיצב על 3.6 והכל עבד בסדר. מעבר לזה שאני רוצה 3.7 ויותר המערכת עושה בעיות ונתקעת. מבחינת מעלות כאשר המעבד על 3.6 הוא 33 מעלות ב IDLE ככה שפה אין בעייה.. הייתי שמח לקבל כמה טיפים איך …

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. :s05:

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. הזמנתי מ ebay את הדבר המיפלצתי הזה!! http://www.sure-electronics.net/DC,IC%20chips/DC-CL001-1.jpg התמונה גדולה אז הבאתי קישור קוראים לדבר הזה Thermoelectric זה דבר מאוד קטן 40X40 mm ומה הדבר הזה עושה? ((חחח כמה פעמים אמרתי דבר.)) צד אחד של הדבר הזה מגיע לקור לא נורמלי יכול להגיע ל -20 מעלות!! אפילו יותר!! וצד אחר מגיעה לחום גבוהה!!! עכשיו אני רוצה להדביק את הצד החם לצלעות קירור שיש לי. והצד הקר על המעבד!.. אני רוצה שתמליצו לי על דבק טרמי שיתאים לי. אני צריך דבק לא חזק! שאם יהיה איזה בעיה יהיה אפשר להוציא את ה Thermoelectric אם אני יצליח עם הדבר הזה אני יגיד לכם. זה מזההה זוללל קניתי 2 ב 60 שקל!! עם מישלוח לארץ הכלל!!! אני יביא גם תמונות של פרויקט! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.