אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קירור למעבד xigmatek hdt-s1283... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=699 קירור טוב יחסית לאינפיניטי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יודע אם המאוורים של silenx באמת שקטים כמו שכתוב עליהם (9,11,14 db(??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם OC לכרטיס מסך מעלה את כמות החום שהוא פולט?? בלי העלאת מתח. ובאיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש בשביל לעשות OC ל fx5200 מסורס מבחינת ביצועים? Graphics Processor Properties Video Adapter Asus V9520 Magic/128 GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב, יש לי מארז של JNC שאפשר למקם בו 4 מאווררים 80 מ"מ (2 מאחורה ו-2 מקדימה), מאוורר אחד 120 מ"מ בגג ומאוורר נוסף 120 מ"מ אני יכול למקם אותו בדלת מול המעבד (אין לו מקום אבל אני אעשה לו). עכשיו, כמות המאווררים והמיקום שלהם יעשו לי סירולקציית אוויר טובה, אבל המעבד עדיין ישאר בטמפ' של 40 במאמץ בטח בגלל שכרגע מורכב עליו הסינק המקורי שלו (שהוא על הפנים דרך אגב). אז כדי להוריד עוד יותר את טמפ' המעבד אני חלטתי לקנות מאוורר למעבד SLK-700, רציתי לקנות וולקנו 12 אבל ראיתי בהודעה מסויימת היום מישהו שאמר שהמאוורר הזה למעבד יתן ביצועים טובים יותר מהוולקנו 12. אז רציתי לדעת, שילוב של כל המאווררים האלה ביחד באותו מחשב (גם מאווררים רגילים וגם מאוורר המעבד) יעשו כמות רעש מאוד מאוד גדולה…
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 16X2 בלי תאורה אחורית ושמתי לב שיש לו את רגליים 16, 15, A, ו K זה אומר שאני יכול לחבר תאורה אחורית אליו? מישהו יכול להביא לי את הסכמת חיבורים והסבר על כל חיבור כי המדריך שהיה באתר לא קיים יותר? תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוורר ויש לו חיבור מוזר קטן עם 3 פינים אין לו את החיבור המולקס הרגיל איך אני אמור לחבר את המאוורר הזה?צריך מתאם או משהו?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני כרגע תקוע ב156 fsb = כלומר 2808 מה"ז. המתח על 1.675 הזכרונות ב 2-5-2-2 ומתח הזכרונת הוא 2.6v וה AGP נעול. אם אני מנסה לעלות ממה שיש לי עכשיו הווינדוס לא עולה מה אני יכול לעשות מכאן? (המפרט: Pentium 2.4b, Albatron pX845pev po, 256mb DDR 3200 (Mushkin Black) תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GH לוח של אסוס P4P800 סוקט 478 מורכב לי שם קירור סטוק של אסוס ואני חושב שהגיע הזמן להחליף למרות שבמנוחה המעבד יושב לי על 34 מעלות (כנראה הגריז של AC עושה פלאים) כרגע לא מתכנן אוברקלוק בהמשך אולי כן איזה קירור הכי מומלץ לי כרגע ? לא מתכוון להשקיע יותר מדי כסף
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני רוצה ממכם טובה קטנה... אני רוצה לדעת מזה TJ MAX כאילו שתביאו כתבה או משהו כזה ומזה בדיוק אבל בדיוק HT LINK ועוד כמה דברים או מדריכים לשיפור הידע שלי בOC וקירור
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות המפרט: CPU: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 Motherboard: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Hard-Disk: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאמור אני עם לוח אם - ASUS P4s533-MX כאשר הלוח לא תומך ב VMOD לא תומך בנעילת AGP\PCI ויש מצב שלא תומך בהעלאת מתחים... בזה אני לא ממש בטוח אז הדרך היחידה שבאמת איתה אני יכול לעלות היא דרך הבאסים...אני על הבאס הזה 141/35 במכפלה של 20... כמו שציינתי הPCI שלי עבר ת33...למרות שאין לי כלום בסלוטים שלו אבל אני יותר דואג לAGP שלי ... כי משום מה אני לא רואה בביוס משהו שקשור השאלה שלי היא בעצם עד כמה אני יכול להמשיך איתו...? מבלי לנעול כלום.. ואיך אני בכל זאת יכול לפקח על ה AGP שלי המעבד והמחשב הוא מושלם ל OC..מה שבכל זאת לוחץ עלי זה הציפסט הזכרונות גינרים כאלה 333 מגה הרץ קירור, ST של TT... לא עבר לי בחיים ת36 בריצה של PRIME במשך כמה שעות וגם אחרי האובר הקטן שביצעתי לא הרגשת…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ראיתי שיש ב PCH את המשחה הזו רציתי לקבל עליה דעות - כי אני לא מצליח להשיג ARCTIC SILVER משום מקום. עוד דבר שרציתי לדעת זה כל כמה זמן יש למרוח את המשחה מחדש - כי הבנתי שהן "נעלמות" עם הזמן.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד התחיל להרעיש כמו טרקטור כי נגעו בו בטעות ונשבר כמה כנפות, עצרתי אותו וחיברתי שני מאווררים שלא עבדו עד כה, האם זה בעייה? או שיש למחשב מערכת עצמית לכיבוי המחשב אם המעבד מתחמם מדי?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, המהרתי את ה2900 פרו שברשותי ל- 754 מגה הרץ לליבה ו-856 מגה הרץ לזכרונות 57-58 במנוחה ו78 מעלות במאמץ, עכשיו נשאלת השאלה האם צריך לשמור על יחס מסוים בין הליבה לזכרונות בשביל אופטימציה לביצועים? תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה בסדר או האם יש בכלל צורך לשנות הגדרות זיכרון ? יש לי זיכרון של 2GB CORSAIR CL4 והוא עבד על 5-5-5-18 ושיניתי אותו ב-BIOS ל 4-4-4-12 השאלה האם זה בסדר והאם יש בזה בכלל צורך ? (אין לי ממש מושג מה ההבדל אמור להיות). ממתין לתשובה, אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מתכנן איזה OC קטלני, רק משהו בקטנה, אבל חשוב לי נורא שיהיה שקט מאוד, שאלתי במעבדה לגבי הזלמנים, הם אמרו, שלא בטוח שהם מתאימים לכרטיס הזה, איזה קירור הכי מתאים וכדאי, אבל לא מאוורר כבד מדי מארז: Thermaltake Eureka . תודה רבה. ושאלה נוספת: האם כדאי להזמין גם קירור לצ'יפסט, כי במחשב האחרון הצ'יפסט על ה-DFI היה מתחמם בטירוף. לוח אם- ASUS P5K-E WIFI-AP Intel® P35 chipset LGA 775 ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤699 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 GeForce WINFAST GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1617 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤339 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤572 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤545 מחיר סופי: ¤5452 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בבקשה לא לתת הערות ביניים על בזבזנות וכו', אני שלם עם הבחירות שעשיתי, אני רק מבקש שתמליצו לי על קירור טוב ואמין למעבד שיכול להביא אותו לאוברקלוק של 3.0 ומעלה. חשבתי על TT MAX ORB אבל אומרים שהוא די רועש, צריך משהו חזק ושק…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-