אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הי, חשבתי על להוסיף מאוורר בתחתית המארז. אני רוצה לקרר את האוויר החם באיזור כרטיס המסך. עכשיו לשאלות: כדי שהמאוור יוציא אוויר או יכניס אוויר? מאוורר 80 או 92 ממ'? לדעתכם זה בכלל יהיה אפקטיבי? זהו בינתיים, תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי נותן טמפ' קצת מוזרות, נניח רגע לזה שהטמפ' גבוהה (78 במאמץ), הטמפ' לא "נעה" בתחום מעלות מסויים, אלא מגיעה למקסימום ונשארת שם... (וכך גם במנוחה מן הסתם) האם צריכים להיות פיקים מסוימיים בטמפרטורה של הרכיבים כשהם במקסימום מסוים, או שהם סטטים, במקסימום בפעולה ומינימום במנוחה?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm רק על שני הצ'יפסטים החדשים יהיה ניתן לעשות אובר, טוב, אני אצתרך ליקנות מחשב חדש :-\ יאיר.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש של מזמן והרצתי תוכנה לבדוק את הטמפרטורה שלו, וכתוב שם שהטמפרטורה שלו היא 76 מעלות!!! או שעייני מטעות אותי? (אני צרפתי תמונה). המעבד הוא amd 64 3200 athlon [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, רשית כל המעמבד שלי הוא של אינטל C2D E6400 לא מזמן התחיל לצפצף מחשב שלי באופן ממש ממש רציף והרבה ... הדלקתי אותו מהתחלה ונכנסתי לביוס על מנת לבדוק מה הטמפרתורה של המעמבד ... וזה באמת עמד על 68-70 מעלות. חשבתי שצריך לנקות והכל ... אז התחלתי, קודם כל עם שואב אבק, לאחר מכן פירקתי את גוף הקירור וניקיתי מתחתיו ועל המעבד ושמתי משכה תרמית ואז בחזרה סידרתי את הכל ... עכשיו הטמרפתורה עומדת על ממוצע של 57-58 ... שזה עוד 2 מעלות ויתחיל לצפצף וזה בלי עומס על המחשב כלומר בלי משחק כבד או משהו כזה. הצפצוף זה לא בעיה כלל וכלל ... אפשר לכבות אותו כמובן אך השאלה שלי היא כזאת ... מה יכולה להיות הסיבה להתחממות כה רבה של המעבד, והאם אפשר לסדר את זה או שאני צריך לקנות גוף קירור חדש? האם…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זה הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אני צריך קירור טוב שיקרר גם את המעבד וגם את הלוח (על הלוח יש אפשרות לקירור מים) אשמח להמלצות אני קונה את החלקים בארה"ב - ככה שהמחיר זול יותר בהשוואה לארץ אז אפשר לקנות מערכת קירור איכותית תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היית מועניין לקנות פאנל כזה.... יש משהו שקנה? או שמע על המוצר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=830
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי ספק מוזר ביותר סנשיין - קומה 400 מה דעתכם עליו או מה זה בכלל. דבר שני אני צריך המלצה למאורר שקט עם 3PIN לחיבור ללח אם עדיף שניתן להשיג בארץ ראיתי את ה STELTH של VANTEC האם הוא עם 3 פינים ללוח האם או שלא
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תראו במדריך של האתר כתוב ככה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף 2. לשחק במשחק כבד על הגדרות גבוהות למשך כשעתיים 3. הרצת תוכנת RTHDRIBL במשך כחצי שעה (זוהי תוכנה המבצעת עיבוד HDR בזמן אמת ומעמיסה מאוד על כרטיס המסך) ואז בתהליך של ה OC עצמו כתוב ככה: העיקרון הבסיסי של אוברקלוק לכרטיס מסך הוא מאוד פשוט וזהה לאוברקלוק למעבד: מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות > מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות וכן הלאה. אז השאלה היא: צריך לעשות את אחד שתים ושלוש אחרי כל העלאה של 5 MHZ ? איזה מין דבר זה - מה אני משועמם לחרוש על משחק במשך שעתים רק כדי לראות שהכרטיס יציב ? ה 10 לופים ב 3DMARK לא מספיקים (ואני גם לא יודע כמה זמן לוקח כל לופ) ??? מלא אחרי שסימתי את ה OC א…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מעבד Intel P-4 Presscot בתושבת 775. ברצוני לקנות גוף קירור חדש, משום שהמקורי עושה הרבה רעש ומתחמם מהר. התקציב שלי הוא עד 250 שקלים. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, היום החלטתי לבדוק איזה ציפים יש לזכרונות שלי וגיליתי שיש לי: ADD8608A8A-5B. לא שמעתי על כזה ציפ לפני, הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי איך הוא ב OC וכמה מתח אפשר לתת לו.. אם למישהוא יש מידע על הציפים אני אשמח אם הוא יישתף אותי.:]
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש ליזיכרון הנ"ל של MICRON CAS 2.5 כמה טוב הוא בהתאם למפרט שלי לOC. לאיזה מהירות BUS אני אגיע - אם אגיע
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד... Intel Celeron 1.6GHZ כמה יעזור לו אם אני יעשה אוברקלוק? והאם אני יעשה אוברקלוק למעבד המעפן הזה, יספיק קירור אוויר או עדיף מים? ובכלל השאלה, האם זה שווה לבצע לו אוברקלוק... מבחינתי אם אני יעשה אוברקלוק והוא יגיע למעל 2GHZ אז זה כבר טוב. תודה מראש עריכה: איך אני יכול לראות מהי טמפרטורת המעבד? אפשר בתוכנות (סגנון CPU-Z) או צריך מכשיר מיוחד שמתחבר ל-PCB?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-