אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
עשיתי OC לא מזמן . ולאחר הOC גיליתי שאין סאונד לא שומעים צלילים. במקום שומעים צלילים מהמחשב (בייף) כל הזמן. מוזיקה בכלל לא פועלת. הורדתי את הOC למצב הקודם. פתאום יש סאונד.... מה לעשות? אני רוצה שיהיה גם סאונד וגם אוברקלוק........ למה יש את הבעיה הזאת בכלל.. המחשב טס אחרי הOC אבל אין סאונד. שזה דיי הורס הכל..
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם (MSI KT3 Ultra-ARU (AKA KT333 Ultra2 והוא חתיכת זבל. פשוט ככה. בבאס מעל 166 הזיכרון ננעל על HCLK ואין אפשרות לשנות את זה... מה שאומר שאני תקוע על 266 מה"צ לזיכרון... בנוסף אין שום מחלקים ל PCI או ל AGP... את המתח לליבה אני יכול להעלות רק עד 1.85 וולט. אז השאלה שלי היא: יש איזה שיפורים, שפצורים, ומודים למיניהם שיאפשרו לי לעשות משהו עם הלוח החסר תועלת הזה, או שנתקעתי איתו?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500 MHZ העלתי אותו ל1724 אבל ברגע שאני מעלה אותו ל1800 הוא לא עולה מה לעשות?????
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קירור מעניין ונמוך כנראה למחשבי סלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך FX5200 כמו בחתימה אני רוצה לצרוב לו ביוס חדש עם מודיפיקציות שעשיתי כולל מהירויות שעון אחרות ושם של FX5200U ואני רוצה לדעת איזה סיכון קיים אם אני עושה שינוי של :DEVICE ID הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מאוורר למארז S-FLEX של SCHYTE 120MM 1200RPM חיברתי ללוח אם דרך חיבור של 3 פינים , אם זה חשוב. אפשר לשלוט במהירות שלו? האם המקסימום והברירדת מחדל שלו זה 1200RPM? אם לא , אפשר להגביר את זה? לגבי OC אני קונה קירור למעבד או AC FREEZER 7PRO או EXTREME לגבי הEXTREME אני לא בטוח שיכנס לי במארז לוח אם EP43 וE8400 האם OC מקסימלי (מבחינת לוח אם ) , לא תיהיה בעיה של טמפרטורה או אי יציבות אם 7 PRO? ולגבי EXTREME אותה שאלה.. תודה לעונים אגב מישהו יודע מימדי EXTREME? אני יודע שגובה שלו (מהמעבד לדלת) 13 ס"מ מה לגבי רוחב מישהו יכול להגיד לי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 Volcano 7+ מי מאלו שווה קנייה לפי ביצועים ומה ההבדל בין הVANTEC הראשון ברשימה לשני הראשון יותר יקר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך אני מדביק HEATSINKS לזכרונות? אני לא מרוצה מהקירור של הכרטיס שלי GIGABYTE במנוחה 52 מעלות ו57 במאמץ. עם אני יחליף את ה HEATSINK לגדול יותר ומאורר אליו יעזור? חייב לציין ש החדר בערך30 מעלות. דרך אגב 6600GT אמור להיות מחובר ישירות לספק?
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום! האם ניתן לבצע overclock למעבד מסדרת ה U של אינטל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מוצר חדש שנראה לראשונה בCES. מסתמן כהקירור המושלם לOC המתחיל. קירור מים זול ,פשוט להתקנה ויעיל מאוד. (הוזכר במאמר של האתר) האתר הרשמי: http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 ביקורת: http://www.guru3d.com/article/coolit-domino-alc-review/ http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=550 מישהו יודע מתי המוצר יגיע לארץ?
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לקוראים, ראשית אציין שקראתי בפורום הרבה וקיבלתי המון המון מידע מקצועי כל הכבוד למשתמשים הוותיקים שחולקים את הידע דבר שרציתי לשאול הוא: בשביל לבצע OC למעבד אני רואה שהדרך המהירה והבטוחה היא להעלות את מהירות ה BUS ואת המכפלת שלו . אני רואה שאנשים מגיעים למהירות CORE של 200MHZ ומעלה ואפילו 400MHZ ובמכפלות של 8,9,11 וכדו'... לי יש I7 860 והמכפלות שלי עד 22 ואני לא מצליח לעבור את 148MHZ ככה שיוצא לי3.8GHZ במהירות מקסימלית וזה מאוד יציב ומעבד במנוחה 38מעלות ובמאמץ 50 . כאשר אני מעלה למעל 148MHZ המחשב עולה אך נתקע (אין USB - עכבר+מקלדת) . איך אני לא מצליח לעבוד 148 וכל השאר עוברים את 200 + במהירות CORE?? מה אני עושה לא נכון? קראתי מלא מדריכים וכולם מצליחים, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני משתגע אין שם מקום שאני יכול לקבוע את היחד כך יוצא שאני בבס של 300 אם זכרונות במהירות של 200 יש מקום לקבוע כי אני לא רואה
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, ההייתי רוצה לקבל בבקשה עזרה בעשיית OC למעבד יחסית ישן - פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ, סוקט 478(פרסקוט) 800FSB כזכור לי לוח אם - ASUS P4P800 עכשיו העניין הוא כזה: כמה VOLT להגדיר מינימום לעוד 600MHZ שיהיו יציבים?(כאמור 3.6) 1.575V? יותר? פחות? עד כמה לשחק עם הוולטים בביוס? אני רוצה לשבור כבר את המחסום של ה600, להגיע ל800 ואפילו ל1000(שיהיה 4.0GHZ או לפחות 3.8 במקסימום) עד כמה וולט מותר להגיע למעבד הזה? יש לי בביוס עד 1.9V... אני מאמין שוולט כזה גבוהה הורג אותו מהר...נכון? ייתכן במיידית? שהכל יעבוד יציב וטוב.. עומס למעבד אני בודק רק עם התוכנה PRIME 95 שפועלת כפול משתי תיקיות שונות בכוננים שונים. האם זה מספיק להריץ אותה שעה? האם צריך יותר? הקירור שלי למעבד הוא ביגטייפון בן ש…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מנסה לעשות OC ל805 שלי בתוכנה שבאה עם הלוח אם שלי, אבל כל פעם זה לא שומר לי את הOC, פעמיים המחשב נתקע לי כשקפצתי 10 מגה בFSB, בשאר הפעמים עשיתי רסטרט רגיל,שמרתי,עשיתי עוד GO בשביל בדיקה ועדיין זה לא שמר לי כלום, הורדתי בניסיון הOC האחרון שלי את המהירות של הזכרונות[TWINMOS 533MHZ]למהירות יותר קרובה ל533[מעלה ביחד עם הFSB]ועכשיו זה שם לי את זה במצב של 400MHZ עם CAS יותר נמוך.. זה הדבר היחיד שנשמר.. זאת בעיה בתוכנה? מישהו יכול לתת לי תוכנה יותר טובה לOC וכאלה? כי אני לא עשיתי OC אף פעם =\ או שלעשות פשוט דרך הביוס?
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של MSI NVIDA 4 יש שם אפליקצייה שמראה את המעלות ל-CPU -כרטיס מסך ומערכת אצלי על ה-CPU הוא 33 מעלות מערכת 31 מעלות וכרטיס מסך 61 מעלות!!! מהי הטמפרטורה האידאלית לחלקים האלו? 61 זה הגיוני?? יש קירור פאסיבי...
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קיבלתי את ה SK7 ויש בו 4 זוגות של תופסנים למאוורר הבנתי שזה ל 80 70 60 ו 50 מ"מ תקנו אותי אם אני טועה בכל אופן לקחתי את הזוג הכי גדול השחלתי ל חורים שיש בחלר התחתון של ה SK7 ואני פשוט לא יודע איך לסגור אותם על המאוור שיחזיקו אותו. בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק גם למעבד וגם לGEFORCE 4 TI 4600, (אולי גם לזיכרונות). למישהו יש מדריך? תודה מראש MooMoo
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה את המעבד Q6600 ואני יודע שהוא מגיע לטמפרטורות די גבוהות.. אז החלטתי לקנות יחד איתו Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-7VXRP מעבד DURON 1000 עם OC ל 1.34G לאחר 20 דקות עבודה ללא מאמץ טמ"פ המעבד 53 מעלות ( הבנתי שזה לא נורא ) אבל טמ"פ הלוח 47 מעלות התכתבתי עם התמיכה של GIGABYTE וקיבלתי תשובה לא הגיונית בכלל הם אומרים לי לא להלחץ זו טמ"פ סבירה אז שלחתי להם עוד מכתב בו שאלתי מאיזה טמ"פ של הלוח והדגשתי שוב ושוב אני אמור להלחץ הם אמרו לי מ טמ"פ של 90 תתחיל לדאוג זה נראה לכם הגיוני ? שמתי מאוורר 40 מ"מ על ה ציפסט כמעט ולא עזר יש מארז גבוה אבל עם הרבה כבלים סידי רום +צורב +דיוידי יעזור אם אני יעבור ל ולקנו 9 ועוד שאלה יש שני סוגים לוולקנו 9 שמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי 7600GS והייתי מעוניין לעשות לו OC עם קרור פאסיבי סטוק איזו תוכנה מומלצת???
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-