אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הprescot 3GHZ 478 שלי מקורר עם bigwater כבר שנתיים ודי נמאס לי למלא מים כל כמה חודשים. הסיפור מתחיל כשנגמרו לי המים בבקבוק והמים המיוחדים האלו עולים איזה 70-80 שקל. אני בכלל מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב אולי כדאי להחזיר אותו לקירור אוויר הבעיה היא שמתי שהחלפתי לקירור מים שברתי לו את התושבת למאוורר אבל יש לי לוח אם מת שאפשר לקחת ממנו תושבת וגם מאוורר . הנה רשימה שאלות שהם גם רשימת פתרונות פוטנציאלים שחשבתי עליהם - יש איזה מים יותר זולים שאני יכול להשתמש בהם ? - כדאי לי בכלל להתחיל לפרק את המחשב והלוח המת ולנסות לחבר את המאוורר של הלוח המת? - אני קצת אצלן ולא בא לי כל כך לפרק את הלוח ולהרכיב אותו מחדש (הרבה בלגאן בשביל הגרוטאה הזאת) . -האם יש קירור שיהיה תואם לברגים של הגוף …
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 סה"כ מאוורר , והוא הכי פשוט. אבל אני רוצה לשים 3 כאלו במחשב (2 מכניסים , אחד מוציא). מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא:לוח: asus p5ld2 se מעבד:intel d-c d945 3.4 ghz זכרון:ddr2 1024 הרד דיסק:250 gb כרטיס מסך:7300 le אני רוצה לכון את המערכת לביצועים הכי טובים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומ…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מהו קירור ה?אוויר ה?חזק ביותר לכרטיסי מסך?? ואני לא מדבר איתכם על רעש. ושיהיה יותר חזק מהקירור שבא עם הGF7800GTX512.
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת עשיתי אובר קטן לכרטיס מסך 12% גם בליבה וגם בזכרון - core: 477.75 mem: 551.25 ושאני מנסה לעלות יותר נתקע לי המחשב או ה 3dmark וגם שניסיתי רק 10% זה נתקע לי קיצר זה נתקע בגלל שאני על קירור סטוק? והאם קירור לכרטיס מסך ישפר את זה? ד"א הוצאתי 5760 כאשר ברגיל אני מוציא 5200 (ד"א עם לא שמתם לב לכותרת asus x800xl) האם זה טוב יחסית לקירור סטוק או בכלל? תודה...
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי בזמן האחרון ללמוד מעט על OC (הרוב דרך האתר הזה ועוד כמה בחו"ל) הצלחתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי בקלות ובכיף.. הצלחתי גם לעשות OC קל למעבד שלי (ATHLON 64 3000 ווינצ'סטר הרמתי לו ל220 במקום 200 לליבה) אבל יש דברים שאני לא כל כך מבין וגם אחרי חפירות בפורום ובכלל באתר לא מצאתי תשובות.. אמרו לי כבר בעבר שאני לא מצליח לעבור את ה220 לליבה כי כנראה הזכרונות מגבילים אותי ושאני צריך להוריד להם תדר (איך לעזאזל עושים את זה??! חפרתי בביוס שלי ואין שום אופציה כזאת - לוח של GIGABYTE K8NF-9 ..) וגם אמרו לי לנסות לשנות תזמונים שלהם ..(שוב - איך ??! אין לי דבר דומה בביוס..) ושאלה נוספת - מה מגביל את המכפלה של המעסד שלי ל 9 ? המעבד עצמו או הלוח ? כי הבנתי שצריך לגשר בין החי…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , האם גוף הקירור Scythe Big Shuriken יכול להתאים למארז Antec NSK2480 עם לוח אם GA-MA785GM-UD2H ? אני שואל כי בפוסט אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431644.20 (למטה) דיברנו על זה שגוף הקירור עלול לגעת בזיכרון, או להגביל את ההוצאה שלו במידה וצריך. התמונה הזו - http://wolfgang.lonien.de/wp-content/uploads/2009/08/p8140061_800x600.jpg די ממחישה את סדרי הגודל, אך זו לא תמונה אמיתית, אלא מגוגל. אפשרות שניה היא ללכת על Scythe Shuriken Rev B שהוא קטן יותר, אך אני מעדיף את הראשון אם זה אפשרי. וזו דוגמא(שוב מגוגל) http://media.photobucket.com/image/scythe%20shuriken/Phantron/SFF/shruikenbetter.jpg מה שחשוב זה שהקירור יעשה את העבודה טוב, שלא יפריע לאף אחד, ואף…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
הייי, יש לי מעבד פנטיום 4, 3 גי'גה הרץ פרסקוט(478) בן שנתיים ומשהו בערך רציתי לדעת איך אני אני אקבל ביצועים יותר, עם הHT שאני אשאר על 3 ג'יגה הרץ או אוריד אותו ויגיע ל3.6GHZ? הHT זניח בשביל שיפור כזה? או ההפך? אני לא יכול להשאיר את האופציה של הHT דלוקה למה מתי שאני מגיע ל3.6 או 3.4 זה כבר ממש קורס לי ולא יציב. ואם אני מוריד את הHT אני יכול לעבוד על 3.6 יציב. זה לטובת קידודים, שיחרורים כבדים מהווינראר(כמה ג'יגות כל פעם, מה שלוקח ים זמן), וכו' תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים ?.. אחרי שנעלם לי ה - OC והתקשרתי לטכנאי שעשה לי אותו והצלחנו להחזיר אותו הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשמור את הפרופיל של ה - OC בביוס שאני לא יצטרך להגדיר אותו מחדש ... זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-965P DS3 תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים של האתר ודיברתי עם מישהו בפרטי ואני רוצה לשמוע לעצתם של כמה שיותר אנשים. האם ללוח-אם שלי יש פוטנציאל לOC של עד בערך 2500MHZ למעבד E6300. ברצוני להמהיר את המעבד בשביל שלא יווצר צוואר בקובק לכרטיס מסך חדש שאני מתכנן: או HD4850 או HD4870. הלוח בעל צ'יפסט 945P ומעבד E6300 @ 1.86GHZ ועליו קירור של AC הידוע, ספק CORSAIR HX520W, הטמפ של המעבד ללא מאמץ ומהירות נמוכה של הקירור היא כ24 מעלות. אפשר לקבל מדריך שלב שלב ללוח-אם שלי, מה עליי לשנות בדיוק, ומתי עליי להוסיף מתח? זהו הOC הראשון שלי ואני די מפחד לדפוק משו וגם לא מצאתי את כל הדברים שהוזכרו במדריך של האתר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ללוח הזה ועליו יש את הקובית קירור מנחושת לאחר שהפעלתי אותו (הכל עובד תקין גם האובר קלוק סבבה ) שמתי לב שהקוביה הזו ממש חמה האם זה תקין? היא לא סתם חמימה אלה ממש לוהטת.... לפי speedfan כל הטמפרטורות נמוכות -באיזור ה 30 מעלות יכול להיות ששם אין חיישן טמפרטורה? (כי אין מצב שזה 30 זה הרבה יותר) צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני ממש אשמח אם למישהו יש רשימה או דבר כלשהו שיראה לי את התדרים של המעבדים בצורה הזו : לדוגמא E8400 333X9 בקיצור אני צריך מכפלות של מעבדים ( I7 , QUAD , C2D , DUAL CORE ) אם למישהו יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ. מסך GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE הידוע בקרור הNON REFERENCE האיכותי שלו. שמתי לב שישנם הבדלים של 6-13 מעלות בין הCORE TEMP אותה מציגה לי RIVATUNER 2.24 למה שמציגות לי EVEREST וOCCT, כשהRIV TUNER היא זו שתמיד מראה את הטמפ' הנמוכה יותר. השאלה פשוטה - למי להאמין? סקרין לכל העניין: (אין צורך להתייחס לטמפ', הטמפ' הרבה מעל 30מע' בחדר כרגע...) האם הגיוני שRIVA TUNER בעצם מראה לי את טמפ' הMEMORY של הכרטיס כCORE TEMP?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מה קורה? תשמעו, נתנה לי הזדמנות חד פעמית לקנות מארז בחו''ל. אז חשבתי על זה הרבה, והחלטתי ללכת על את Lian Li (לדעתי Cooler Master יקרים מדי). אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שעשוי מאלומיניום (כמובן), מגש נשלף ללוח אם, ושיהיה Full Tower. אני בינתיים חשבתי על הדגם, מה אתם אומרים? http://www.xpcases.com/shop/item.asp?CatID=1&Sku=289
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-