אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב HTPC עם הנתונים הבאים: מארז של ANTEC - FUSION לוח אם ג'יגה בייט- GAMA69GMS2H AM2 AMD מעבד - ATH64 4000x2 d.c am2 amd אני מרוצה מהכל אבל המאוורר של המעבד עושה הרבה רעש (יחסית). אני מעוניין לרכוש מאוורר שקט למעבד. התקציב עד 200 ש"ח (מוכן לעלות עד 250 אם היתרון יהיה שווה את זה).
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
התקלקל לי המאוורר של המעבד... אני צריך המלצה למשהו סטנדרטי לא אוברקלוק וכאלה משהו פשוט לאחותי הקטנה מעבד e5200 אשמח להמלצות!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! החלתי לעשות או למעבד שלי (מוזכר בכותרת) כרגע יש לי מאוורר מקורי של אינטל (הג'ייפ הזה עם שני התופסנים הלבנים)!! המעלות הן על50 במנוחה ולא עובר את ה60 במאמץ! חשבתי על הFATALITY אבל הוא גדול מידי והוא לא יכנס לי למארז כי התושבת של המעבד ממש קרובה לספק (הרווח בין הקירור לספק הוא כ ס''מ). אז אני צריך מאוורר טוב שיכול להכנס לי למראז! ויש יש לי שאלה: איך עושים אוק לזכרונות? יש לי שני סטיקים של 512 של ADATA תודה רבה מצפה לתשובתכם!
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברה עשיתי שטות וקניתי לפני כמעט שנה מחשב עם מעבד פרסקוט, סוקט 478 . המחשב חזק ורץ טוב, אבל עושה רעש של בויינג 747. אולי מישהו מכיר איזה מאוורר טוב ושקטטטטטט להציל את המצב (חוץ מזלמן - יקר מדי). משהו בסביבות 100-150 שקל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תקציב... כמה שפחות. אני מניח שמחיר סביר בעיני זה כ60 שקל. מחיר גבוהה כ 100 ש"ח. מחיר ממש ממש גבוהה שלא אוציא מעבר... בסביבות ה140. אלא אם תשכנעו אותי אחרת. המעבד יהיה או משהו כמו אינטל I5 (3470/4570) או AMD, לא סגור על הדגם. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד ל-HTPC והמאוורר מרעיש מאוד. האם אפשר לקנות רק את המאוורר או שצריך גוף קירור חדש?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש קירור טוב מאשר קירור סטוק מעפןןןן של המחשב של אחיותיי (אינטל פנטיום 3 800MHZ)אשר מגיע עם מאורר פיצי שבקושי רואים אותו. ריעננתי את המשחה הטרמית בצורה טובה וסבירה ויש לי מאורר סטוק של פנטיום D אשר לא מתאים מבחינת התושבת ויש לי עוד מאורר חדש ZALMAN 120MM אשר גם לא מתאים מבחינת המארז..עכשיו רציתי לשאול האם יש דרך לקנות מאורר רציני שיוריד לי את הטמפרטורות של המעבד באופן רציני ביותר(למרות שהוא לא מתחמם באופן רציני..אבל עדיין )
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את ה ultra-120 extreme ואני מחפש מאוורר כתוספת לקירור, עדיפות למאוורר עם לדים כחולים איזה מאוורר מומלץ ביותר ואם אפשר לינק לקניה שלו
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 ויליאמט 1.6 ומארז מידי טאוור. הקירור היחיד שיש למארז הוא מאוור 80 מ"מ מאחורה, וזה כמובן לא ממש מספיק. אני רוצה לקדוח חור למאוור בצד המארז, השאלה היא: 1)איזה גודל מאוורר כדאי לקנות? 2)איזה דגם מאוור כדאי לקנות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 מ"מ לדופן המארז עם פילטר אבק שניתן לשלוף אותו מבחוץ ללא צורך בפירוק מכסה המארז. יש משהו כזה ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 9700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 2014 קירור למעבדים: Noctua NH-D15 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 395 לוחות אם: ASUS PRIME Z390-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 861 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 1432 ספקי כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 531 כונני SSD: Samsung SSD 1.0TB 970 EVO NVMe M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 1265 כוננים קשיחים: Seagate HDD 4.0TB 256MB SATA3 BarraCuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 517 כרטיסי מס…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למארז החדש שלי NZXT Alpha מאוורר מקדימה לאזור ההרדיסקים לא שמתתי לב אבל הוא דורש מאוורר 120mm דק יותר מהרגיל בעובי 20mm או בציטוט ישיר מאתר הבית: Front fan requires thinner 120mmx20mm fans to install לא מצליח לאתר כזה באף חנות מקוונת
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר רגיל למארז אני לא מבין בזה בכלל אז פניתי אליכם.. מאוורר רגיל עם לדים כחולים (כל המחשב כחול) ואממ זהו בעיקרון אחד טוב ולא יקר.. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל, אני צריך שהמאוורר יהיה שקט יחסית ובעל ביצועים טובים כמובן!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
;Dאני מחפש מאוורר חזק בשביל amd 2500 barton אבל אני אוהב גם שקט ואני רוצה לעשות גם אובר קלוקינג אני מוגבל בתקציב עד איזור ה200 ש"ח חשבתי על כמה מאווררים מה דעתכם או אולי משהו אחר יותר טוב שאתם מציעים: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD לגבי זה אני לא בטוח רק תגידו מה דעתכם הוא גם דיי יקר עים הוא שווה את זה: COOLERMASTER Aero 7+ וממש כאדי על כל דבר אחר שאתם ממליצים עליו תודה רבה!!! ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
היי, לחר בעיות של חימום במארז מצאתי את הבעיה - החלפתי 2 מאווררים 8 בגב המארז(xavier 3) לחזקים יותר - הבעיה שהם מרעישים מאוד יש לי כרגעthermaltake samrt case fan 2-A2178 http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm אני מפעיל אותם באופן קבוע על עוצה מלאה - אני מעוניין בהמלצה על מאווררים שייתנו לי תפוקה בהתאם ושיהיה שקטים - עם הקיימים יש לי טרקטור - אני לא צריך בקרת שליטה וכו' שיעבדו על FULL כל הזמן. בתודה, Firemanfpg
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר, לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל) ומה מחירו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע המאוורר שלי הוא Xigmatek apache ep-cd903 http://www.xigmatek.com/product.php?...=specification אני מעריך שזה מאוורר די פשוט רמת הרעש שלו ע"פ היצרן 20db אני מעוניין להוריד משמעותית (בלפחות חצי!) את רמת הרעש. אם הדבר כרוך בהתקנת מאוורר על בסיס קירור מים, אשמח ללינק לטכנאי שמבין בזה ובעל ניסיון בהתקנה של כאלה. תודה רבה רמי
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-