אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות קירור למעבד Q6600 תקציב 300 שקל שיתאים ל- O.C עד עכשיו היה לי ביג טיפון למעבד E6600 ורציתי משהו יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה כרגע אני עומד על 3 ג'יגה הרץ עם FSB 1334 מגה הרץ במכפלה 9 מתח שאני מזין למעבד הוא 1.35 וולט מתח שמוזן לזיכרונות הוא 2.175 וולט מתח שאני מזין לצ'יפסט הצפוני הוא 1.14 וולט לצ'יפסט הדרומי 1.4 וולט טמפ' מעבד במנוחה 24 מעלות! מעבד במאמץ לפי אוורסט לפי TAT ולפי temp core לא עובר את ה47 מעלות לאחר בדיקה מלאה של s&m בעיה שנוצרת לי היא הבעיה של הזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה900 ומשהו מגה הרץ כרגע אני על 835 מגה הרץ מומלץ להמשיך OC למעבד בלי OC לזכרונות? או שלמישהו יש פתרון אחר אני לא רוצה לעבור את המתחים בזכרונות יותר זה נראה לי שובר את האחריות
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המצב הוא כזה , לוח אם שיש עליו מעבד P4 2.8 GHZ (Presscot יש עליו קירור STOCK והמעלות נעות בין 65 ל 70 עכשיו על הלוח יושבת מאחוריו פלטה שמחזיקה את הקירור השאלה היא אם אני מחליף את הקירור אני צריך גם לפרק את הלוח אם מהמחשב ולפרק את הפלטה או שאני יכול להשתמש בפלטה לקירור אחר ? וכמו כן אשמח להמלצה לקירור לSOCKET 478 ולא מפריע לי הרעש שהוא עושה .. בתודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
כרגע אני משתמש ב-Stock Fan האם כדי להחליף אותו? המליצו לי לרכוש Arctic Cooling Freezer 7 pro על מנת לפתור את הבעיה המרגיזה הזו. מה הדרישות להתקנת חלק זה? ובכלל האם אני עושה את המהלך הנכון?
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה אם אני יכול להדביק מאוורר על המארז בלי צורך בברגים ?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הקירור, נכון לעכשיו אני עם מובייל אקספי עם אוברקלוק של 500 מגהרץ ומתח של 1.75 עם טמפרטורה של 55 במאמץ, וזה על 4000 סיבובים בדקה עם וולקנו 12 ואני מרוצה ממנו. יש למשהו מעבד כמו שלי ואת הטייפון שיפרסם, וסתם מעניין אותי מה התועלת שלו אצליכם.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... תודה... :jump: :jump:
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני קונה מערכת קירור מים ובלוק לכרטיס מסך אז חשבתי.. אממ עמית.. מה?..אממ עמית?? מה?? טוב פיצול אישיות אחר כך :\ קיצר חשבתי לעשות פלאש לביוס של הכרטיס מסך לביוס של כרטיס כמה שיותר מתקדם.. מה אתם אומרים עד לאיזה כרטיס אוכל לבצע את הפלאש (כאילו מהו הכרטיס מסך החזק ביותר אני אוכל לעשות פלאש אל הביוס שלו ושהוא יחזיק בלי בעיות)? איך לעשות את התהליך? כיצד מבצעים גיבוי לביוס של הכרטיס מסך? האם תוכלו לעזור לי או לתת לי מדריכים ברורים ולא מסובכים לביצוע פעולה זו? תודה מראש.. אני עצמי ועמית (עזבו אני עייף נדפקתי קצת)
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי המאורר החדש חומר כזה מודבר ולא הוצאתי אותו המעלות שלי טובות בין 30 ל 35 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להוריד את החומר שבה עם ה מאורר או למרוח משחה ?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רולצה לדעת איך המאוור והמארז האלו נחשבים ל-oc Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע אם 3 מאוורים וספק כוח של 420 וואת נ.ב מה זה heatsink?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב, יש לי מארז של JNC שאפשר למקם בו 4 מאווררים 80 מ"מ (2 מאחורה ו-2 מקדימה), מאוורר אחד 120 מ"מ בגג ומאוורר נוסף 120 מ"מ אני יכול למקם אותו בדלת מול המעבד (אין לו מקום אבל אני אעשה לו). עכשיו, כמות המאווררים והמיקום שלהם יעשו לי סירולקציית אוויר טובה, אבל המעבד עדיין ישאר בטמפ' של 40 במאמץ בטח בגלל שכרגע מורכב עליו הסינק המקורי שלו (שהוא על הפנים דרך אגב). אז כדי להוריד עוד יותר את טמפ' המעבד אני חלטתי לקנות מאוורר למעבד SLK-700, רציתי לקנות וולקנו 12 אבל ראיתי בהודעה מסויימת היום מישהו שאמר שהמאוורר הזה למעבד יתן ביצועים טובים יותר מהוולקנו 12. אז רציתי לדעת, שילוב של כל המאווררים האלה ביחד באותו מחשב (גם מאווררים רגילים וגם מאוורר המעבד) יעשו כמות רעש מאוד מאוד גדולה…
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי amd xp 1800 אני מעוניין לעשות OC איזה קירור יתאים לזה אני רוצה ממש טמ'פ נמוכות נ'ב אם אפשר אתר שיש בוא חלקים זולים גם יהיה נמחד Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאז שקניתי את ה- R9800P כשהמחשב במאמץ וחם בחוץ המסך כאילו מתכהה (נהיה חשוך יותר ) פתאום וחשבתי בהתחלה אולי זה בגלל שהספק הוא 300W אז קניתי 400W משהו טוב והבעיה עדיין בעינה אז חשבתי אולי זה בגלל החום של המעבד החום שלי במנוחה הוא: CPU:51 MB:38 האם זה חם מדי? מה עלי לעשות? לקנות מארז חדש או אולי רק קירור למעבד???
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני לא ממש מצליח לעשות אוברקלוק למעבד שלי דרך הביוס :\ חרשתי את הביוס כמה פעמים ...ואני פשוט לא מוצא שום דרך לעשות שם אוברקלוק מצאתי משו JumperFree ...עשיתי לזה Enable וזה לא פותח לי שום אפשרות עדיין :\ אולי אני צריך עידכון לביוס ? זה מסובך לעשות ? הבנתי שאם לא יודעים להתעסק עם אז לא כדאי לעשות..:\ יש לי לוח M של אסוס אם זה משנה ... P4S800D-X ויש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.6 תודה רבה רבה למי שעוזר D:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד 3200 באתי אליו והוא עושה רעש של טרקטור אז מה עדיף לו לקחת מבין אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1403&products_id=8534 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=11117 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9438
-
- 10 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה בסדר או האם יש בכלל צורך לשנות הגדרות זיכרון ? יש לי זיכרון של 2GB CORSAIR CL4 והוא עבד על 5-5-5-18 ושיניתי אותו ב-BIOS ל 4-4-4-12 השאלה האם זה בסדר והאם יש בזה בכלל צורך ? (אין לי ממש מושג מה ההבדל אמור להיות). ממתין לתשובה, אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתום ויש לי כמה שאלות מעבד amd 3000 64bit athlon venice זכרון של KINGSTON CL3 יש לי לוח ga-k8nf-9 הגעתי רק לבאס 231........ דיי עלוב... איפה בביוס אני מבטל cool 'quite? איפה יש כזה דבר command rate ואני מנסה להוריד את התדר של הזכרונות אך ללא הצלחה איך אפשר לעשות את זה? דרך איפה ולגבי ה מכפלה של הHT מה עושים איתה על מה היא משפיעה ועל מה צריך לשים אותה כרגע אצלי ככה 2024MHz fsb:231 (231X9.0)M core: 46 c במאמץ אחרי שעה בתוכנה sp2004 מתח 1.475 יש לי קירור של זלמן הטמפ אצלי דיי טובות הכי הרבה זה 36 במאמץ מבין כל הטמפ' שיש לי במחשב.... איך אני ממשיך מפה מקווה שתעזרו תודה. אלכס.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-