עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הזמנתי מ ebay את הדבר המיפלצתי הזה!! http://www.sure-electronics.net/DC,IC%20chips/DC-CL001-1.jpg התמונה גדולה אז הבאתי קישור קוראים לדבר הזה Thermoelectric זה דבר מאוד קטן 40X40 mm ומה הדבר הזה עושה? ((חחח כמה פעמים אמרתי דבר.)) צד אחד של הדבר הזה מגיע לקור לא נורמלי יכול להגיע ל -20 מעלות!! אפילו יותר!! וצד אחר מגיעה לחום גבוהה!!! עכשיו אני רוצה להדביק את הצד החם לצלעות קירור שיש לי. והצד הקר על המעבד!.. אני רוצה שתמליצו לי על דבק טרמי שיתאים לי. אני צריך דבק לא חזק! שאם יהיה איזה בעיה יהיה אפשר להוציא את ה Thermoelectric אם אני יצליח עם הדבר הזה אני יגיד לכם. זה מזההה זוללל קניתי 2 ב 60 שקל!! עם מישלוח לארץ הכלל!!! אני יביא גם תמונות של פרויקט! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by erlich9,

איך אני עושה oc ל 6800 gs קניתי עכשיו חדש חדש ואין לי מושג איך עושים oc, בבקשה האם יש תוצאות , מה ההבדל (לפני ואחרי), איך עושים וכו... נ.ב יש לי את הקירור המקורי שלו ויש לי מעבד intel 3000x2

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by rikimaru,

אז ככה בזמן מנוחה לפי EVEREST ליבת הכרטיס ב-57-59 מעלות, הזיכרונות ב- 67-70 מעלות, עכשיו בזמן מאמץ (עם משחק כמו SUPREME COMMNADER) הטמפ' קופצות: ליבה 87-90 מעלות וזיכרונות גם כן 87-90 מעלות שוב לפי EVERST, אני חייב לציין כי גם המעבד לא מראה טמפ' טובות מאחר ובזמן מנוחה הוא על 37-39 מעלות ובמאמץ על 44-47 מעלות שוב ע"י EVERST (בהתקנת המעבד השתמשתי ב-AS5), עוד דבר שמציק לי (מקניית המפרט שיש לי) הוא שלפי uGuru מאווררי המארז עובדים על 460-960 RPM (יכול להיות שישנה תוכנה לשליטה בהם?), האם זה מצב תקין?! לפרטים על האוורור שיש לי אז מדובר במפרט שלי.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by QuAKeR_996,

בשביל מה צריך גריל למאוורר?? פשוט קניתי מזיגזג לאחרונה מאוורר ב 70 שח של Tt למארז והוא לא בא עם גריל אז רציתי לדעת מה כל הסיפור סביבו. תודה לעונים ! אתם מפתיעים כל פעם מחדש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by matankashi,

אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by omerha,

האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by 114508534,

אני רוצה להכניס אותם לצינורות

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by timac,

אז ככה יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 128mb והקירור שלו נשבר... אני רוצה לשים לו קירור טוב .. עכשיו רציתי לשאול אם יש דרך לאלתר לכרטיס איזשהו קירור מבלי לקנות קירור בחנות... הנה הכרטיס:

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by amit123,

שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אז ככה, לי יש Barton 2500+ AXDA2500DKVHD AQXCA 0307MPM עם מכפלה פתוחה והוא על טמפרטורות נורא גבוהות כמו 57-65..... ויש אחד שרוצהלהחליף איתי בעד הבארטון שלו שהוא עם מכפלה סגורה אבל הוא הגיע איתו ל3200 עם קירור סטוק....! ועכשיו ראיתי שפתחו אשכול שאמרו שחלק מהמעבדי 2500 שנמכרו הם בעצם 3200 פשוט מכרו אותם כ2500 כי ל2500 היה ביקוש גבוהה... והספינג שפרסמו שם למעבדים האלה נראה לי זהה לספינג של הילד שאני שוקל להחליף איתו.... מה כדאי לעשות? אני קונה Silenttower אז אל תדאגו למעלות.. (נכון?) תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by shemiraz,

החלפתי לוח אם ללוח הזה ועליו יש את הקובית קירור מנחושת לאחר שהפעלתי אותו (הכל עובד תקין גם האובר קלוק סבבה ) שמתי לב שהקוביה הזו ממש חמה האם זה תקין? היא לא סתם חמימה אלה ממש לוהטת.... לפי speedfan כל הטמפרטורות נמוכות -באיזור ה 30 מעלות יכול להיות ששם אין חיישן טמפרטורה? (כי אין מצב שזה 30 זה הרבה יותר) צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מחשב AMD ATHLON עם כרטיס מסך 6800 GT של 3DCLUB במארז שלי יש 4 פתחי איוורור סך הכול ובתוכו 4 מאווררים שמכוונים כול אחד לפתח אחר +מאוורר של הכרטיס מסך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני משחק הטמפרטורה שלי נעה בין 75 ל 87 מעלות ונראה לי שאני צריך לקרר את העסק... על מה אתם ממליצים לי? להוסיף פשוט עוד מאווררים או שצריך משהו אחר (אני לא מבין בזה). אם צריך מאוררים אז תוכלו לומר לי מה ליקנות או שיש פיתרונות קירור אחרים? התקציב שלי הוא עד 200 שח . אגב הספק כוח שלי הוא "גנריי 500" למקרה שצריך להתחשב גם בזה. נ.ב אני מנקה בקביעות את האבק בתוך המחשב ושל המאווררים . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אני רוצה להזמין רדיאטור לקירור מים שאני מכין ורציתי להתייעץ איתכם בקשר לרדיאטורים. אני רוצה לדעת עד כמה משמעותי ההפרש בין 2 הרדיאטורים האלה: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=2&cat=72&page=1 http://www.swiftnets.com/products/MCR220-qp.asp ועל הדרך, איך הביצועים של הרדיאטור הזה: http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=713&cPath= תודה רבה לעוזרים! זה ממש ממש חשוב לי!!

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  16. הרגע הוצאתי את אחד מהמאווררים שנשבר על האצבע שלי (אל תשאלו למה), ופתאום ראיתי שהוא של Yate loon הוצאתי את השני שאחסנתי (גם אותו קיבלתי עם המארז, והחלפתי אותו ב TT smart case fan) ושוב- Yate loon שמעתי על זה שהמאווררים שמקבלים עם ה 6A19 רועשים, ושמתי לב שאצלי זה לא ככה, זו כנראה הסיבה. לעוד מישהו קרה שהוא קיבל מאווררים של YL עם ה 6A19?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by ac1240,

אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!

19. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by nir.zamir,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by DOR_2911,

איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Koby,

שלום, יש לי בעיונת יש לי לוח DQ6 ומעבד 6600 לא משנה כמה מתח אני נותן למעבד המחשב עושה לי ריסטרט בדיוק לפני שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס על כל FSB מעל 345 האם נדפקתי עם מעבד/לוח דפוק? ד"א: יש לי את הביוס הכי אחרון וזכרונות 1000 של cellshock

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  23. היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ 800MHZ FSB HYPER-THREADING SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB ASUS P4P800 MOTHERBOARD i865PE CHIPSET 256*2 CORSAIR DUAL DDR 400MHZ CL2.5 MAXTOR 80GB S-ATA HDD LITEON CD-RW 52X READ+WRITE 32XRW אני פועל כמובן עם WINDOWS XP PRO השאלה שלי אם כדאי לי לשנות את הCL2.5 לCL2 דרך הביוס או לא. יש לציין שאין על הראם שום היטסינק או קירור מיוחד.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by CRYSMAN,

חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.