אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מה זה בתמונה שסיימנתי מתוך אוורסט שמגיע לי ל83 מעלות ואחד ל56(תמונה בפנים)
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי היטסינק של זלמן 6500B והוא צבר מעט אבק. האם כדאי לי להוציא אותו ולשטוף? (אח"כ אני אצטרך למרוח שוב משחה וכל זה..) או להשאיר אותו ככה? *כרגע באיידל הוא על ~34 (קיץ..) ובמאמץ (משחקים בעיקר) הוא מגיע לגג 54. (המעבד הוא 2.8 p4 בבאס 533 , northwood כמובן).
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לי שני שאלות : ראשית רציתי לדעת אם טמפ' המעבד שאוורסט מראה כאן הגיונית... שנית אם הטמפ' של הכרטיס מסך בסדר כמו שאוורסט מראה (במנוחה) ובזמן עבודה 54 מעלות... חשוב לציין שיש לי במעבד קירור thermaltake big water 745 וכמות המים במיכל תקינה... מעבד pentium d dual core 4mb cache 3000ghz הכרטיס מסך gainward geforce 8500gt 512mb והוא מקורר על ידי thermaltake tide water הנה התמונה של התוכנה אורסט:
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=499340 פשוט צריך לעשות קצר בין 2 רגלים של המעבד וזהו.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי את המפרט הבא: CPU: AMD Athlon X2 3800 MOBO: DFI Infinity C51PV-M2-G Memory: OCZ Gold PC2-5400 667MHz 4-4-4-12 1GB X2 ב-CPU-z אני רואה שהתזמונים של הזכרונות שלי הם 5-5-5-15. בביוס יש את הערכים הבאים: 1T/2T Memory Timing -> 1T CAS# latency (Tcl) -> Auto Tun on All DIMM clocks -> Enabled DDRII Timing Item -> Disabled TwTr Command Delay -> 3 bus clocks Trfc0 for DIMM0 -> 75ns Trfc1 for DIMM1 -> 75ns (Twr) Write Recovery Time -> 6 bus clocks (Trtp) Precharge Time -> 3 clocks (Trc) Row Cycle Time -> 26 bus clocks (Trcd) RAS to CAS R/W Delay -> 6 clocks (Trrd) RAS to CAS Delay -> 5 clocks (Trp) Row Precharg…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, אני צריך בלוק קירור מים ל AM2, אני מאוד יודה למי שיביא לי קישור למקום שמוכרים או למוצר הספציפי
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בביקורת של גופי הקירור הטורבו2 הציג ביצועים טובים מאוד שמתי עליו עין ומצאתי אותו ב165 שקל ועוד בחנות בעיר שלי ככה שאני לא צריך משלוח רק אני לא יודע אם הוא מתאים לAGP אני חייב לדעות בודאות אם הוא מתאים לAGP כתוב באתר 6600GT אבל לדעתי הגשר על הכרטיס מפריע.. מישהוא יודע? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VC-RHC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה נותן יותר ביצועים,העלעת ה FSB לרמות גבוהות יותר או העלעת מהירות המעבד(ע" שינוי מכפלה או איכשהו)??? ומדוע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני פעם ראשונה עשיתי oc. יש לי amd 3000 ונכנסתי שם לבאיוס. עכשיו שם היו שני אופציות. אחת, להגדיל את את מהירות השעון בX1000 , X1300 , X2000 וכדו'.. שמתי על X2000 וראיתי בCPUZ שבמקום 1.0 GHZ נהיה 2.0GHZ. אחרי זה נכנסתי שוב לבאיוס והיתה שם עוד אופצייה שאני לא זוכר את שם, משהו CPU MHZ והיא היתה על אופצייה האוט', הכנסתי לשם ערכים של 250. המערכת לא עלתה אחרי זה.. אז הוצאתי את סוללת הליטיום ואז המערכת עלתה.. הפעם הכנסתי שם את הערכים של X2000 ו235 וכל היה בסדר והCPUZ הראה 2.13 GHZ אז נסיתי לשים 240 ושוב המערכת לא עולה. הוצאתי מלא פעמיים את הסוללה וזה לא עוזר. המחשב פשוט לא עולה. הוא עושה שני ציפצופים חלשים כשמדליקים אותו (כמו הצליל של השלט המזגן אבל חלש) אז מה נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ASUS A7N8X DELUXE יחד עם AMD XP2100 ו2 DDR WINBOND 3200
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ככה מדובר במחשב של אחי יש לו פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 1 מגה קאש FSB 800 תוצרת 90PRESCOTT נאנו מטר http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=19-116-027-02.jpg&CurImage=19-116-027-02.jpg&Depa=0&Description=Intel+Pentium+4+3.0E+Prescott+3.0GHz+1MB+L2+Cache+Socket+478+RoHS+Version+Processor+-+OEM היום בבוקר החלטתי לשב ולפתור לא את בעיית ההתחממות התחלתי בזה שניקיתי את המעבד שבלחץ הייתה עליו משחה ואת הקירור לאחר שהברקתי את המעבד מרחתי שכבה יפה של גריז טרמי חיברתי חזרה את הקירור מדובר בקירור של ג'יגה בייט עם 4 היט פייפס ומאוורר שעושה 4 אלף סיבובים בדקה נחשב קירור מאוד חזק הדלקתי את המחשב ואני רואה שהטמפרטורה עומדת על 54 מעלות (הסתכלתי בביוס) טוב אמרתי אם זה ככה …
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי 9600XT של סאפיר (דגם עם מהירויות שעון מואצות) הכרטיס הקודם שהיה לי (אותו דגם בדיוק) נשרף והוחלף במסגרת האחריות וקיבלתי את זה במקומו. עכשיו כשאני מנסה לעשות OC אפילו לא גדול במיוחד.. ישר יש ארטיפקטים ובעיות. כשאני מפעיל ATITool אז אחרי כמה שניות המהירויות מתחילות לרדת ולרדת במקום לעלות.. במהירויות סטוק אין לי איתו בעיות והוא עובר בנצ'ים טוב. אם זאת בעיה בכרטיס עצמו אז אין לי כבר מה לעשות כי נגמרה האחריות אבל חשבתי שאולי זאת בעיה בביוס שלו או משהו כזה שעוד אפשר לסדר אז באתי לשאול פה.. הנה כמה תמונות של הכרטיס והקירור שמורכב עליו (הכנה שלי): תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המאוורר שלי התקלקל ואני צריך חדש, לא משהו מיוחד לאוברקלוקינג, רק לקירור שהמערכת תהיה יציבה, והכי חשוב, לא יקר!!!
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל Sorento 945GNT. אני מעוניין לעשות OC קטן לנסיון ולא יודע איך להתחיל (בביוס אני לא מצליח לשנות שום דבר) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו אני עשיתי אוברקלול למעבד מ - 2.66 ל - 2.80 ב - BIOS הוא מראה לי שהמעבד עובד על 2.80 והכל טוב אבל כשאני נכנס לתוכנות כמו cpuz ו - cpuid ו - everest הוא מראה לי כאילו המעבד עובד על 2.66 עכשיו השאלה היא כזו יכול ליהיות שהתוכנות לא עובדות עם הצי'פ סט הזה כי בתוכנה cpuz הוא מראה לי שהוא רואה שיש לי צי'פ סט של 650isli מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלול עם הלוח הזה xfx nforce 750i sli אם כן אשמח לתגובה כי עשיתי הכל לפי הספר כמו שאומרים וזה לא פעם ראשונה שאני עושה אוברקלול ללוח אם אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי בתודה אורן יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PRIMUM 64BIT [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
העליתי את ה GTO2 שלי בזיכרונות ל 620 ( ליבה 540 ) וקבלתי 6400 ב 3DMark05 . בעת משחקים הייתי מקבל לאחר זמן מה מאין עיוותים בתמונה וזאת למרות שהטמפ' הייתה בסביבות 54 מעלות. מכיוון שאני עדיין לא מעוניין להרוס כבר עכשיו את הכרטיס החלטתי לייצב את הכרטיס ולהוריד את הזיכרונות ל 600 ועכשיו השגתי 5600 נק' ( הפרש דיי משמעותי הייתי אומר ). יחס שנראה לי דיי לא סביר....לא? אציין שבמשחק עכשיו הכל יציב,הטמפ' גם כן ירדה ב 2-3 מעלות ולא יודע אני לא רואה איזה שיפור לרעה .
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
למשל בRIVATUNER להוריד לרמה אחת פחות ממה שהיה כל החורף. יכול להיות שמערכת יציבה בחורף תתחיל קצת להשתגע בחום כזה...
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רוצה לעשות אובר לכרטיס מסך...FX6600 256MB של גיגה בייט... שווה לעשות לו ? ולאן אפשר להגיע אותו ..לאיזה כרטיס? והאם צריך לשים לו קירור?!אם כן יש המלצות? ככה ברגיל 450 ליבה 501 זיכרון כמה לעלות לליבה או לזיכרון?... ואיך אני בודק תחום של הכרטיס כי באורסט לא רשום ליבסנסור ואיך אני בודק את התועלת של זה....????
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
>>המפרט בחתימה<< טוב בנתיים הגעתי לOC של 2.76 במנוחה אצלי זה 35מעלות ובמאמץ 50-55 על המעבד יש את הקירור Freezer 64Pro ואם משכה MX-2 כרגע אין תוספת מתחים למעבד,רק לזיכרון 2.3 מהירות BUS זה 240 HT אצלי ב X3 .אני רוצה למשוך עוד את הכרטיס.כי אני רואה בבנצ'מרקים ואני גם מרגיש שיש איזה הגבלה מצד המעבד.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-