אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום התחלתי ליבנות מערכת קירור מים שתקרר גם את המעבד וגם את כרטיס המסך וגם את הציפסט וכרגע אני מחפש בלוק למעבד amd 939 ובלוק לכרטיס מסך 6600gt ואני מחפש המלצה לתקציב של עד 500 שקל לשתי הרכיבים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הנה התוצאות שלי. לפי דעתי תוצאות גבוהות מדי. ד"א מה זה CORE 0 CORE 1 CORE? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד Intel E6300, תושבת 775. אני לא מתכנן OC, הקירור צריך להיות קירור פשוט וזול, מ-KSP. חשוב שהוא יהיה פשוט להרכבה, שאני לא אצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז בשביל להרכיב אותו. יש לי משחה תרמית. תודה! אייל
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המחשב במנוחה כמה שעות שום דבר רציני בשעות אלו לא הופעל מחשב נקי מאבק מאוור סטוק של אינטל שני מאוררים מאורר רגיל מכניס אוויר למארז והשני מוציא לפרטי המחשב : והטמפ של המחשב : תעיצו לי בבקשה עם צריך משהו לשפר מבחינת קירור ולהכין את המחשב לאוברקלוק קטן
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו יוגע איך לפרק את המארז ולהגיע אל הלד לשם החלפתו ? (דגם BLD)
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שהשאלה קצת הדיוטית אבל בכל זאת :s05: המאורר שמתקינים מאחורי הכוננים הקשיחים (בקדמת המארז) אמור להוציא אוויר לחלק האחורי של המארז או לקחת אוויר לחלק הקדמי של המארז ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה פשר הכותרת המשונה ? ברגע שאני מפעיל את אחת מהתוכנות לבדיקת יציבות (אורת'וס/פריים95 וכו'), הטמפרטורה של המעבד קופצת מיידית ב-10 מעלות ! ברגע שאני מכבה את בדיקת היציבות, טמפרטורת המעבד צונחת ב-10-15 מעלות, מיידית ! עד היום, בכל המעבדים שנתקלתי, גם כשסחטתי את המעבד, הטמפרטורה עלתה לאט לאט, מעלה מעלה, ולא קפצה 10 מעלות. וכנ"ל בירידה של הטמפ'. האם זה תקין למעבדי C2D ? או שהקרור של המעבד כנראה לא מותקן טוב (big typhoon) ?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני קובע על המערכת הנ"ל מחלקים ל1:1 המעבד מופיע לי לדוגמא על באס של 410 והזיכרונות על DDR2-830 כאשר במקור הקיט אמור להיות על 1000, איך אני עושה זאת??האם להגביע מחלקים ל1:1:25 ששם הזיכרונות כן הופכים להיות לDDR-1000 או שלהשאיר את הזיכרונות בקשר ישיר עם המעבד??? הקיט הוא GSKILL 4GB DDR2-1000 PC2-8000. מה עושים על מנת להינות מכל הספק ותפוקת הזיכרונות??האם להשאיר את המעבד על באס של 410-415 ולהגביע את המחלקים או להשאיר אותם כך??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
למשל בRIVATUNER להוריד לרמה אחת פחות ממה שהיה כל החורף. יכול להיות שמערכת יציבה בחורף תתחיל קצת להשתגע בחום כזה...
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Looking for help: Anyone in Tel Aviv area have (successful!) experiences putting a Scythe Ninja on a Socket 775 and be interested in helping on a new quiet build...? The pushpin mounting worries me. (Info on the problem: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=337259 http://www.scythe-eu.com/forum/ninja-plus/24-ninja-rev-b-e6600-default-over-80-c-under-load.html ) Thanks! scoohn at gmail dot com
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק (אני לא מאמין שלוח יכול להחזיק כזה דבר) וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחר שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום , צריך לעקוב אחר הטמפ' של הליבה בעת אוברקלוק , אבל הזכרונות לא מתחממים? לא יהיה מצב שהליבה תעבור בסדר ,אבל הזכרונות לא? הבנתי ממספר טקסטים , חלקם באתר , שזכרונות הינם חלק משפיע מאוד באוברקלוק , אז איך בכל זאת ניתן לקרר אותם ולפקח עליהם? תודה, אבי
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר שקט עד 100 ש"ח בערך לi5 750. למישהו יש רעיון? ???
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
בבקשה http://www.hitechmods.com/diagrams/fans/fans.shtml
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קירור למעבד xigmatek hdt-s1283... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=699 קירור טוב יחסית לאינפיניטי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-