אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם p4 presscot (אני חושב שככה כותבים את זה ) יש לי שני מאווררים , אחד מקורי של אינטל והשני לא מקורי, הם עושםי המון רעש אבל המון!!, אמרו לי שזה בגלל המעבד, זה נכון?? ואם כן, יש דרך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
בקיצור אני רוצה להתחיל לעשות OC להגיע בערך ל2600-2700MHZ ואם אפשר יותר אתם מוזמנים להגיד המעבד כרגע במנוחה עומד על כ30-32 מעלות עם מאוורר סטוק טמפ כללית 39-40 טמפ' של הכ. מסך 61-66 גשר צפוני 51 מעלות המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ Venice DFI LP NF4 Ultra-D OCZ PC4000 500MHZ BH5 1GB DUAL 512*2 GIGABYTE GF6800GT שכבר באוברקלוקינג לקלוקים של אולטרה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX5200 והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק הבעיה שאני לא מנוסה ואין לי ידע גדול בתכום אז הייתי רוצה שמישהו יעזור לי. אם מישהו מפה רוצה לעזור לי הוא יכול לבוא לאיסיקיו שלי או פשוט להביא לי כמה עצות, מדריכים, סיקורים קצרים על הכ.מסך ועל איך לעשות לו אוברקלוק טוב. תודה מראש אדם. עריכה: האם זוהי הדרך?
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
רק עשיתי סידור קבלים וסידור מאווררים טוב לפי המדריך פה המפרט הוא: Pentium® 4 CPU 2.80GHz 512 RAM Geforce fx5200 128
-
- 8 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
-
-
לאחר שאמרו לי פה שיש לי dc בזכרונות אני רוצה לוודא שהכל בסדר עם הכרטיס מסך ושהוא לא על dc ולא על oc אתם יכולים להגיד לי איך לבדוק את זה?
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר את המעבד שלי עבור אוברקלוק. חשבתי על הזלמן הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=148&code=005009 בעיקרון הוא אמור להיות לסוקט 478 אבל הבנתי שיש מתאם שעולה בערך 40 ש"ח ואז המאוורר יתאים לסוקט 775... מישהו יודע אם הקירור הזה טוב? אפשר להשיג משהו יותר טוב באיזור ה 250 ש"ח? *לא לזרוק סתם תשובות בבקשה.... : תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הבנתי שאין גירסה של סיינלטר לכרטיס הנ"ל אני מעונין בקרור שיהיה אפקטיבי ל-OC תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
האם כדאי לחבר את המאוורר הזה ישירות ללוח האם ללא הווסת ?? אני לא עוסק בOC ? האם זה ייצור בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
האם העלאת באס למעבד משפיעה על משהו אם הMHZ בסיכום הכללי כמעט ולא עולה? כלומר העלנו הרבה את הבאס אבל את המכפלה הורדנו בהרבה ואז מה שהרווחנו זה בסביבות ה100MHZ למעבד... הרווחנו פה משהו?
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/index.php?file=1
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה אז לא להתעצבן משאלות מטומטמות... יש לי מערכת מחשב amd 2600 xp ram 512 g force 3 ti win xp וכו.. לאחרונה כל פעם ששיחקתי במשחק מחשב כלשהו וגם סתם המחשב עשה לי ריסט בהפתעה ולא הבנתי מה הבעיה כל חמש דקות ריסט חשבתי לעצמי אולי זה חום המעבד או משהו, אז הורדתי speed fun והוא הראה לי 3 טמפרטורות שאחת מהם היא 80 מעלות מה עליי לעשות לקרוא לטכנאי לשים לי מאורר חזק יותר ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד 939 באזור ה500 שקל. מה הכי טוב? איך הלוח של GIGABYTE - ה:GA-K8U-939? אני רוצה לעשות OC למעבד. רציתי DFI LANPARTY אבל הכי זול ל939 בפנדה הוא 920 שקל והוא לא מתאים לי לAGP.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA GeForce FX 5700LE וראיתי ששני הדגמים מתאימים לכרטיס שלי: NV Silencer 1 (Rev. 2) NV Silencer 6 (Rev. 2) ההבדל היחיד שמצאתי בהם הוא המשקל.... אפילו המחיר זהה... מה עדיף ???
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו עשיתי OC למעבד שלי(בחתימה) והגעתי לזה... אני יודע שזה OC צנוע... אבל מה שמגביל אותי כרגע זה החום ואני לא רוצה יותר מידי לשחק עם זה (69 מעלות עם פריים 95) לעומת זאת שאני משחק במשחקים המחשב לא עובר את ה60 מעלות במאמץ! הטמפ במנוחה הם 53-55 לעומת שלפני הOC היה לי 50-54 בכל זאת הOC שלי הוא עם לוח של אינטל! אז ככה שאפשר לעשות OC גם עם לוחות של אינטל והלוח עדיין לא עצר אותי! השאלה שלי היא: האם כדאי להעלות את הבאס מ215 ל220 ? תודות מיוחדות ל VATOS LOCOS ו YE3333 שהדריכו אותי בביצוע האוברקלוק מצפה לתגובות. SuperSheep. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, המליצו לי על קירור זה: Igloo 7200 עכשיו,נתקלתי בכמה גרסאות של המוצר הזה באותו מחיר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6221 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6224 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6223 מה ההבדל בינהם ומה לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי בעיה באוברקלוק מעל520MHZ עם הזכרונות (g.skill( הגעתי עם המעבד ל2340 mhz עם מכפלה של 9 עם תזמונים של 2.5-3-3-5 V.2.9 עכשיו ניסיתי גם תזמונים כמו 2.5-3-3-7 ב-550 MHZ במתח V2.9 וגם 2.5-4-3-8 מעבד 2476 MHZ עברתי את הטסטים #5,#8 בMEMTEST במשך שעות ללא שגיאה אבל ב-WIN לא הצלחתי לעבור אף טסט של prime ניסיתי לעלות מתחים למעבד הגעתי עד 1.5 ללא הצלחה כרגע אני על המתח הרגיל ראוי לציין שהטמפ' טובות 32 במנוחה 39 במאמץ אולי לעלות עוד קצת מתח למעבד? יש למישהו הצעות או למה אני לא מצליח יותר מזה? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-