אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי המחשב שלי מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות ישר אחרי שאני מפעיל אותו בלי מאמץ ובלי להפעיל שום תוכנה טמפ' המעבד 60 הכרטיס מסך 70 והספק שלי פשוט רותח אני נוגע בו ומרגיש שהוא מאוד מאוד חם וגם אותו דבר לגבי הכרטיס מסך עשיתי ניקוי למאווררים והמחשב נכבה לבד פתאום לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות ואני לא מצליח להפעיל אלא אחרי שאני מנתק את החשמל מהספק ומחזיר בחזרה למישהו יש הצעות
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. המפרט הוא. Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500 מארז Cooler Master 2 מאווררים וגודל. 1 מקדימה מכניס. 140M 1 מאחורה מוציא 120M 2 בדלת הצדדית מכניסים. 140M 120M 1 למעלה מוציא 140M תמונה מ AIDA64 ו HWMONITOR
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כנראה לא ניקיתי מספיק טוב את הרדיאטורים לפני ההתקנה, ונתקעו לי מעין לכלוכים שחורים בבלוק של המעבד, איך מומלץ לנקות ? (אם בכלל) תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זאת שאלה כללית . אני רוצה לחבר גוף קירור (זה לא משנה איזה , של פנטיום 1 ישן , של פנטיום 2 ישן , של וודוו 3 ישן) נגיד לזכרונות או למקום אחר , איך אני מחבר אותם? זאת אומרת אם איזה חומר , אני יודע שאני יכול לקנות פד טרמי או גריז אבל האם אני יכול לעשות את זה עם משהו שיש לי בבית (אני לא רוצה לשלם רק 35 שקל בשביל המשלוח כאשר המוצר שאני אקנה יעלה פחות)
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט עם יחס מחיר/תמורה ל E8400 . עד 170 ש"ח כן אבצע OC בעתיד מבוסס קירור אויר עד כ 3.6 GHZ הלוח שלי P5Q PRO
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בניתי לא מזמן מערכת מחשב מבוססת על P2 ערכתי כמה בדיקות והמעבד (SLOT) עובד על 25-29 בעלות. המעלות נמוכות כי יושבים עליו 2 מאווררי 6CM על הגוף קירור חחח... בקיצור ברצוני לבצע OC אבל לא דרך הביוס כי המחשב גם ככה לא הכי מהיר אז אין כוח לעשות ריסט כול חמש דקות. האם יש למישהו תוכנות שיעבוד בwindows 98? תודה למגיבים:]
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
איך עושים את זה זה אפשרי? אמרו לי שאיפשר לעשות oc עם הלוח הספציפי של אינטל מה אתם אומרים יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני החלטתי ללכת על זה בגלל שאני רוצה HD3870CF ויהיה ככל הנראה צוואר בקבוק, וכאן בבנצ'מארקים מראים שמומלץ להגיע עד 3.6 <URL>http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2650477</URL> אז איזה קירור אני צריך?? וזה יהיה מסוכן?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
<נושא>, יש לי עליו את אחד הזלמנים.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן (ויש אחד אחר תותח) ואני מעוניין לעשות לו מארז מלוחות פרקט (יש לי כבר את הלוחות) רציתי לשאול אם יש פה משהו שכבר עשה את זה ויגיד לי איך ותגידו מה אתם חושבים על הרעיון!! :smoke:
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע, קניתי אותו לפני שבועיים: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55M-UD2 Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Sapphire ATI Radeon HD 5850 1024MB PCIe Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS Seasonic 520W S12II-520Bronze Retail Antec Two Hundred Artic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Retail Zalman ZM-F3 Retail לפי מה שקראתי, המעבד שלי מתאים מאוד לOC, וראיתי מלא דוגמאות שאנשים מעלים אותו בקלות ל4GHZ. המפרט שלי מתאים לOC כלשהו למעבד? (אפילו אם לא ל4GHZ) הנה תצלום מSpeedFan של הטמפ' במנוחה: בכל אופן המחשב ממש חזק, מריץ הכל על High, אבל תמיד רוצים יותר ביצועים תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למי שלא שראה את הפוסט הקודם שלי, אני עם e5200@3 ghz 4 gb ram ddr2 800 hd 5750 @ 750/1210 הטמפ' שלי יחסית נמוכה מאוד במשחקים בE5200 בלי להעלות מתחים, אז חשבתי לתת OC יותר גבוה למעבד. השאלה שלי זה אם PCI EXPRESS FREQUENCY לא מופיע ואין לי אופציה לנעול אותו על 100, האם הוא נעול אוטומטית? כי אני לא רוצה שיעלה עם הOC וישרוף לי תכרטיס :< תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . ברצוני לקנות קירור חדש למעבד, עד 200 שקל ברצוני להשקיע, המעבד הוא Q6600 ואינני רוצה לעשות OC. על איזה קירור טוב תוכלו להמליץ לי? לא אכפת לי מאיזה חנות, העיקר שיהיה הכי טוב למחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי 4850 של palit ניסיתי להתחיל oc עם הדריברים(המעודכנים) שלפי מה שאני מבין זה ה oc הבסיסי ביותר שאני יכול לעשות. עשיתי auto tune והוא קבע לי 675/1038 מה שמוזר הוא שהכרטיס נתקע ב cod5.אלו לא נתונים גבוהים ואני לא מבין את פשר התקיעה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום ואחלה אתר~! עכשיו יש לי בעיה, במחשב שלי (רגיל בלי מודים) יש מאוורר אחד התקנתי לפי יומיים את התוכנה speed disk, היא מראה לי שהמחשב שלי 48-50 מעלות! תמיד הוא היה בטמפרטורה הזאת כי תמיד הוא היה חם שנגעתי בו. כרגע שמתי מאוורר רגיל מאחורי המחשב (עכשיו הטמפרטורה 40-42). אני רוצה ממכם המלצות מה לעשות..להוסיף מאוורים ,פאן באס (או המכשיר ששולט על המאווררים) או לעשות חיתוך למאוורר בגג של המחשב או בכלל מה לעשות, אני לא מעוניין בקירור מים או משהו שיעלה מעל 300 שקל (אם יש לכם משהו ששווה יותר תכתבו אני מוכן גג 400) המחשב שלי בן 3 וחצי amd 1.5 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. אזהרה: משתמש חדש לחלוטין, בור ועם הארץ בעינייני המהרה. אני משתמש כרגע במעבד i7 2600K. רץ במהירות ה stock שלו. למיטב הבנתי, קל מאוד להמהיר את המעבד הזה. כל שיש לעשות הוא לשנות את ה Multiplier ("מכפלה"). לאחר שינוי המכפלה (דבר שעוד לא עשיתי), הבנתי שיש צורך להריץ בדיקת מאמץ (Prime95?) ולבדוק שההמהרה יציבה. אם איננה יציבה, יש לשנות את המתח. עד כאן - אני צודק? במידה וכן, ארצה לשאול שאלה שמעניינת אותי (ז"א - היא לא רק ברמה הפרקטית). מדוע יש לשנות מתח? ומהו בכלל המתח? האם מדובר על כמות הכוח (!) (כוח במובן של יותר חשמל) שלוח-האם ישדר למעבד? אם התשובה היא כן (ונדמה לי - כך ההיגיון דורש), אזי מדוע מעבד שעבר שינוי במכפלה דורש יותר "כוח" (חשמל)? מה ההעיקרון שפו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה בזמן האחרון אחרי כמה שנויי מודינג שעשיתי במחשב הוא מתקרר יתר על המידה והתוכנה ספידפאן מראה לי שהוא הגיע עכשיו ל44 מעלות איך אני יכול לקרר אותו ?< וכמה מעלות הוא צריך להגיע בישביל להישרף? כרגע הוא ירד כי שמתי עליו את המאורר שלי חח אני מפחד שהוא ישרף חחח תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מעבד AMD athlon xp 2500+ שלא מזמן עבר אוברקלוק ל3200 אבל הורדתי אותו בגלל המעלות. עכשיו הטמפרטורות שלי הם: 38-42 במנוחה ומאמץ מגיע ל51, הקירור הוא Tt silent boost. בביקורת שקראתי הטמפרטורות עם אותו המעבד היו 46 במאמץ ו36 במנוחה, עם אותו קירור. אז מהשהו פה לא מסתדר לי.. האם הטמפרטורות אצלי בסדר??
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI-7125 צ'יפסט NFORCE4, רץ על מעבד AMD 64 3000, 1 ג'יגה זיכרון של ג'י. סקיל (2*512), רץ בטיימינג 2-2-2-5-T1, ב-200, מתחיל לעשות שגיאות ב-215 שתי אופציות עבדו לי. השאלה איזה תשדרג את המחשב יותר. אופציה א': FSB=250, CPU=2000(250*8), HT=1000 (250*4), RAM=166 (200 אופציה ב': FSB=215, CPU=1935(215*9) HT=860(215*4), RAM=200(215 תודהחבארים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד הביוס הכי עדכני 1013 מה יכולה להיות הבעיה :( כדי להגיע ל 2.6 אני מתח של 1.6 אחרת הs&m עושה לי faild בFPU
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי מאוורר למעבד ויש לו רצועת LED מסביב למאוורר. רציתי לדעת איך אפשר לנתק את הרצועה והאם זה לא יפגע במאוורר.
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-