עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. אהלן, אז ככה קניתי לי בתיאלנד מאוור למעבד Big Typhoon ב80ש"ח ומשחה טרמית של Artartic Cooling MX1 ואני בדרך לאוברקלוק למעבד P4 2.4Mhz בתקווה להגיע ל3GHZ. אני רוצה לדעת איזה תוכנות אני צריך להשיג כדי למדוד טמפרטורות\עומס בדיקה יציבות וכל המסביב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by roeiw,

זה הגיוני שהמחשב היה עובד במצב כזה (ספק בחתימה)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by ac1240,

אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!

10. מה טמפ' העבודה התקנית של המעבד AMD - 1700+ 0.13 מיקרון רוב הזמן הוא בין 45-52 צלסיוס ובעבודה מאומצת מגיע אפילו ל-60 הוספתי מאוורר למארז אבל השיפור הוא ב-2 מעלות. FSB 133MHZ

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by nimrodim,

אני מעניין להוסיף פלטייר ל6800ULTRA אבל לאחר מעט מחקר בנושא - יש לי ספק לגבי הפתרונות המוצעים. לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=9342\ מגיע עם פלטייר של 80 WATT ב Vmax = 16.1 Volts המסוגל לטפל במשהו כמו 53 WATT ב 12 VOLT. עכשיו לגבי הנתונים של צריכת חשמל של הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2299&p=2 אנו רואים צריכה של 200-220 WATT במאמץ? ומכאן השאלה - לא ניראה לי שפלטייר של 80 WATT יהיה מסוגל לטפל בכרטיסים החדשים? האם בכלל פלטייר של 172 WATT יהיה מסוגל? האם משהו כאן ניסה פלטייר על כרטיסים חזקים מהדור החדש? מהיא פליטת החום האמיתית של כרטיסים אלו?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Pingi,

יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  14. ראיתי שהוא בא עם משחה מרוחה כדאי לנקות אותה ולשים חדשה (יש לי MX-2 ) ? אפשר להוסיף מאווררים (2 של 80 ) ? זה לא יכביד עליו או משהו ?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  15. תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Andrey22,

יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  17. שלום לכולם התקנתי את התוכנה speed fan ואני לא יודע של מה שיכות המהירויות האלה sys fan1004 rpm aux1 fan 1223 האם הם סבירות תודה מקווה שרשמתי את זה בפורום הנכון אם לא אני מצטער

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by gambit_elaad,

למרות שאני לא צריך!!!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  20. יש לי ספק 300W קירור סטוק של ה P4 P4 2000MHZ 100FSB ליבת נורט'ווד. IS7-E ואני לא יודע למה אבל אפילו במטח של 1.8 (!) הוא לא עושה 133 HZ :-\ (עושה 129 מקסימום) עכשיו אני מפעיל אותו על 1.65V ב120 FSB כי זה לדעתי המטח הכי בראי וגבוה שכדאי לי לתת לו. אתם חושבים שקירור חדש ישפר לי את הביצועים? או שזה מקרה עבוד של מעבד דפוק? אני לא קונה יותר אינטל כמחאה! אני חוזר בי- כל עוד הם משקיעים בארץ אני יקנה אינטל כי אני פאן בוי..... של ישראל ...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  24. זה מעבד E6400 איך שמים על מקסימום וכמה זה המקסימום RPM?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים