עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אפשר לבצע אוברקלוקינג למעבד?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שמעתי שאינטל חסמה את האפשרות של אוברקלוקינג בלוחות שלה... האם זה מדויק? ומה ההשלכות של זה לגבי אפשרות המהרת מעבד אינטל?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Shortboarder,

מה נותן יותר ביצועים,העלעת ה FSB לרמות גבוהות יותר או העלעת מהירות המעבד(ע" שינוי מכפלה או איכשהו)??? ומדוע? תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי שיש ב PCH את המשחה הזו רציתי לקבל עליה דעות - כי אני לא מצליח להשיג ARCTIC SILVER משום מקום. עוד דבר שרציתי לדעת זה כל כמה זמן יש למרוח את המשחה מחדש - כי הבנתי שהן "נעלמות" עם הזמן.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. פשוט שכחתי את שם החנות, למרות שראיתי קישורים לחנות שאני מבקש לא מעט פעמים, אבל שכחתי לשמור את הכתובת :'( אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי קישור נ.ב ניסיתי חיפוש יסודי ולא מצאתי נ.נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון :-\

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by frenzy,

מעניין אותי לדעת את טמפרטורת ההרד דיסק שלכם אחרי זמן עבודה של כשעה בבקשה. (מדובר על 7200rpm)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?

8. Started by ElemenTal,

תראו במדריך של האתר כתוב ככה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף 2. לשחק במשחק כבד על הגדרות גבוהות למשך כשעתיים 3. הרצת תוכנת RTHDRIBL במשך כחצי שעה (זוהי תוכנה המבצעת עיבוד HDR בזמן אמת ומעמיסה מאוד על כרטיס המסך) ואז בתהליך של ה OC עצמו כתוב ככה: העיקרון הבסיסי של אוברקלוק לכרטיס מסך הוא מאוד פשוט וזהה לאוברקלוק למעבד: מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות > מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות וכן הלאה. אז השאלה היא: צריך לעשות את אחד שתים ושלוש אחרי כל העלאה של 5 MHZ ? איזה מין דבר זה - מה אני משועמם לחרוש על משחק במשך שעתים רק כדי לראות שהכרטיס יציב ? ה 10 לופים ב 3DMARK לא מספיקים (ואני גם לא יודע כמה זמן לוקח כל לופ) ??? מלא אחרי שסימתי את ה OC א…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי 7600GS והייתי מעוניין לעשות לו OC עם קרור פאסיבי סטוק איזו תוכנה מומלצת???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. קראתי מזמן שזה פוגע במאוורר האם זה נכון? יש לי טמפ של 80 מעלות במאמץ זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by Swed,

איזה מהמשחות הבאות הכי כדאית ? ARTIC-SILVER 5 ZALMAN ZM-STG1 ARTIC COOLING MX2 תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by yonir,

מה ההבדל בין השניים? בעיקרון רציתי 7310 אבל יש רק 7220. האם זה משנה? הקירור מיועד להחליף את קירור הסטוק של AMD אשר הבנתי שהוא רועש למידי. תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by abirdh,

אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by kudu,

שלום יש לי לוח X38 של DFI גרסת DK קיט 4 גיגה מהירות 800 CL4 של A-DATA ומעבד QX9770 הלוח עובד כרגע על באס 400 והמכפל על 9.5 ככה שאני רץ על מהירות 3800 מתח על המעבד 1.3V לא הצלחתי להעלות את מהירות הבאס ושהמחשב יעלה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום הזמנתי מ SKYPC מעבד E8400 מארז DIABLO 35 + 25 CM FANS וצמד כרטיסים 4850 למערך CROSSFIRE. עכשיו, נתחיל בכרטיסים, מכוון שהזמנתי רק אתמול אני יכול עדיין לעשות שינויים, שווה לקנות משחה טרמית לכרטיסים ? אם כן איזו ? SKYPC יכולים למרוח לי אותה כחלק מהרכבת המפרט ? אם אפשר לשים קירור ל 2 הכרטיסים איזה כדאי ? מעבד : קניתי לו Ultra 120 Extream, זה נראה לכם שימושי או שזה סתם בזבוז ? אני מתכנן OVER CLOCK למעבד, אבל לא ברמה של לשבור שיאי עולם חחח איזה קירור אחר אפשר לקחת יותר זול שיעשה את העבודה וגם שיהיה שקט ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. אני משתמש במאוורר של המחשב הקודם שלי (אטלון 3500) ובמהירות הבסיס (2.6) הכל סבבה, באזור ה57-60 במאמץ מלא. מה שכן ברגע שאני מתחיל להמהיר אותו העניינים נעשים עצבניים. במאמץ מלא במהירות 3.0 הוא כבר מתחיל להגיע ל70-74 מעלות ואילץ אותי להחזיר אותו למהירות בסיס. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב? עדיף לא משהו בומבסטי למרות שיש לי מארז גדול (קולרמסטר 690) לא צריך משחה יש לי ארקטיק סילבר 5. תודה!

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  17. היום קיבלתי את הלוח אם שלי אחרי שכל החופש לא היה לי מחשב בגלל שהP5KC שלי נדפק ולא מצאתי את הבעיה , אז אני ואבא שלי התיעצנו בדקנו לוחות והכל ובסוף החלטתי Rampge Formula אתם בטח חושבים יטחון וזה .................................................. אז זהו שלא פשוט מקבלים על הלוח כרטיס קול 8 ערוצים Supreme FX וגם את המשחק ה-מ-ל-א S.T.A.L.K.E.R . טוב אז בקיצור למישה יש הגדרות לOC ?

18. Started by totah,

EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  19. הלוח הוא ABIT KN9S מעבד AMD ATHLONE 3800 + X2 64 BIT . תדר מקורי - 2000MHZ אחרי OC 2900 MHZ . מה אפשר לעשות ? העלית +0.15 לגשר הצפוני. האם הגשר הצפוני עמוס ולא עומד בתדר ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. שלום! קניתי לאחרונה תוספת זיכרון DDR400 של 1GB למחשב שלי (P4 2.4 Northwood עם 256MB DDR333 X 2 לפני התוספת). הלוח תומך עד DDR333 אך באוברקלוק אפשר לעבור את המהירות הזאת (לא ניסיתי). המחשב באוברקלוק ל-3.1GHZ (167X18) וכשהוספתי את הסטיק החדש המחשב עשה RESTART אחרי מסך ה-BOOT ואיפס את הגדרות הלוח-אם להגדרות ברירת מחדל (266MHZ לזיכרון ואיפוס הבאס של המעבד ל-133MHZ). אני מאמין שהבעיה נובעת מכך שהמהירות של הזיכרונות שונה. צירפתי בתמונה את הגדרות ה-BIOS. אם אי אפשר להימנע מבחירה בין אחת מהאופציות הבאות: 1. שימוש בסטיק של ה-DDR400 1GB על 333MHZ עם אוברקלוק ל-3.1GHZ 2. שימוש בשלושת הסטיקים (1.5) במהירות 333MHZ עם מעבד על 2.4GHZ (מהירות מקורית) אז באיזה מהן לבחור. אני משתמש במחשב …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by zahi74,

מחפש לקנות קירור למעבד Q6600 תקציב 300 שקל שיתאים ל- O.C עד עכשיו היה לי ביג טיפון למעבד E6600 ורציתי משהו יותר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אז ככה כרגע אני עומד על 3 ג'יגה הרץ עם FSB 1334 מגה הרץ במכפלה 9 מתח שאני מזין למעבד הוא 1.35 וולט מתח שמוזן לזיכרונות הוא 2.175 וולט מתח שאני מזין לצ'יפסט הצפוני הוא 1.14 וולט לצ'יפסט הדרומי 1.4 וולט טמפ' מעבד במנוחה 24 מעלות! מעבד במאמץ לפי אוורסט לפי TAT ולפי temp core לא עובר את ה47 מעלות לאחר בדיקה מלאה של s&m בעיה שנוצרת לי היא הבעיה של הזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה900 ומשהו מגה הרץ כרגע אני על 835 מגה הרץ מומלץ להמשיך OC למעבד בלי OC לזכרונות? או שלמישהו יש פתרון אחר אני לא רוצה לעבור את המתחים בזכרונות יותר זה נראה לי שובר את האחריות

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. המצב הוא כזה , לוח אם שיש עליו מעבד P4 2.8 GHZ (Presscot יש עליו קירור STOCK והמעלות נעות בין 65 ל 70 עכשיו על הלוח יושבת מאחוריו פלטה שמחזיקה את הקירור השאלה היא אם אני מחליף את הקירור אני צריך גם לפרק את הלוח אם מהמחשב ולפרק את הפלטה או שאני יכול להשתמש בפלטה לקירור אחר ? וכמו כן אשמח להמלצה לקירור לSOCKET 478 ולא מפריע לי הרעש שהוא עושה .. בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אני צריך קירור מעולה בשביל OC למעבד ושהקירור יהיה טוב ולא יהיו בעיות של חום עד הגעה ל 3 Ghz לפחות

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  25. עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300. חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות: - את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים. - אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] . - על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למ…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.