אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למסכי LCD .. אלא לחלקי LCD שנמצאים בדרך כלל בצורת כונן (כגודל כונן CD, DVD) - שגודלו 5.25" ומתחבר ל- מלפנים של המחשב. אני יודע שאפשר לראות בעזרתו את הטמפרטורה במחשב ועכשיו גם גיליתי על plugin ל winamp שנותן לראות את השיר וכל הפרטים לגביו (זמן , איכות , ווליום) על מסך ה LCD הקטן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה בארץ / מי מייבא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
רציתי לקרר את המחשב שלי עוד קצת יותר ולקחתי מאורר מספק כח ישן של מחשב HP אבל אין לי מושג איפו לחבר אותו... תודה לכל העוזרים. פרטים על המערכת שלי : לוח P4P800 M ספק: 475HEC
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הרבה פעמיים יוצא לי לשמוע את המילה "אובר קלוק" אבל ממש אין לי מושג מה זה מישהו יכול להסביר לי מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה , יום ראשון יצאתי לטיול שנתי , והשארתי את המחשב דלוק כרגיל .. ושחזרתי אתמול אני רואה בטמפרטורה - 36-46 מעלות במנוחה !!!! שפעם היה לי 26-32 !!!!! לא מבין את זה ! ושאני עם האימיול ושומע שירים זה בכלל על 56-81 [ כולל שימוש באינטרנט ] לא מבין את זה .. כל המאוורים פועלים הקירור של המאורר פועל אבל שמתי לב שהמשחב נהיה שקט פתאום , עוד מעט אני יבדוק בביוס אם השתנה משהו /=
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הוא נראה מצוין,למישהו יש מושג מתי הוא ינחת בארץ הקודש?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק (אני לא מאמין שלוח יכול להחזיק כזה דבר) וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחר שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המערכת היא כזאת DFI lan party ultra d 3000+ Venice 2*512 Twinmos speed premuim העלתי את המהירות אפיק ל 220 ואת הזכרונות על יחס 1:1 והכל עבד בסדר בלי שינוי מתחים ושטויות (אובר לא רציני במיוחד) אח"כ ניסיתי להעלות יותר ולשמור על המהירות של הזכרונות בסביבו ה 200 עם יחסים שונים הגעתי לדוגמא ל 250 FSB (בלי שינוי מתח) והמחשב נותן פוסט והכל אבל כשהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא פתאום נותן ריסטרט עכשיו זה לא בעיה של הזכרונות כי הם נשארו על אותה מהירות כמו מקודם, אז נתתי יותר מתח למעבד אפילו נתתי כבר 1.475 אבל הוא ממשיך לעשות את זה ! יצא לי לקרוא על OC של אנשים עם המעבד הזה בלי שינוי מתח בכלל אז איך זה הגיוני שעם מתח כזה הוא נותן ריסט ? יש משהו שלא שמתי לב ? מחכה לתשובה כי אני מש…
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בבקשה http://www.hitechmods.com/diagrams/fans/fans.shtml
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לפני ששמתי מאוורר חדש למעבד והוספתי שתי מאוורים למארז הטמפ' של המעבד הייתה 75-79 מעלות... שמתי את כל הדברים האלה(ש Nihility עזר לי מאוד מאוד לשים את המעבר של המעבד וגם את שני המאווררים) ועכשיו הטמפ' של המעבד היא 45-51 מעלות... עכשיו המחשב עובד הרבה יותר חלק...... ושום תודה רבה רבה ל-Nihility....
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הלוח הוא ABIT KN9S מעבד AMD ATHLONE 3800 + X2 64 BIT . תדר מקורי - 2000MHZ אחרי OC 2900 MHZ . מה אפשר לעשות ? העלית +0.15 לגשר הצפוני. האם הגשר הצפוני עמוס ולא עומד בתדר ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה היטסינק ישן וגדול בבית של איזה DURON ישן שהיה לי פעם. מחר אני מקבל את ה-8RDA+ וה AXP1700 TBRED B - אוברקלוק מתוכנן אני מתכוון לחתוך את ההיטסינק (יש לי כלים) ולעשות ריבוע קטן שיתלבש על הגשר הדרומי (קירור פאסיבי) בנוסף אני יחתוך אותו אותו לעוד ריבועים קטנים שישמשו לצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי. יש למישהו רעיון איך אני יחבר את צלעות הקירור לכ.מסך והציפסט , יש דבר כזה דבק טרמי או משהו שמשמש גם כמוליך חום וגם כדבק?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב הורדתי את SPEEDFAN, תוכנה נחמדה מאוד ולא מסובכת. הקטע שאני ממש לא מבין בכל הקטע של אוברקלוקינג קירור וכאלה.. אז כמה שאלות: מה ההבדל בין LOCAL TEMP לREMOTE TEMP??? למה זה כותב שיש כאילו 2 מאווררים?? (FAN01 ו-FAN02) מזה RPM?? והנה מה שזה כתב לי, תגידו לי אם זה טוב או לא: LOCAL TEMP - 29 C REMOTE TEMP - 34 C HD0 - 36 C זה טוב או לא?? וגם מזה HD0????
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מפרט אפשר למצוא פה <------------------- בעיקרון הוא עשה כבר 3200 בוינדוס אבל עוד לא יצא לי לבדוק יציבות אני עובד שעה, מרכיב הכל,הכל מוכן, מעבד ולוח חדשים, SLK800 ישן ומאובק. איך שאני מפעיל אותו עולה ענן לבן מההיטסינק, אני בטוח המעבד נשרף ואני מת. אני מתפלל, מסתכל על המסך ויש boot. מה הולך פה?! רק אחרי דקה (והתקף לב) הבנתי שמה שראיתי זה ענן של אבק ולא עשן קיצור תמונות לא הכי איכותיות (כיווץ עצבני) אפשר למצוא בלינק הבא http://photos.walla.co.il/holy666 תחת - מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבריי וידידי הנכבדים אלה שהיו במפגש פורום אני הבלונדיני שנראה רוסי אבל לא רוסי.. ואלה שלא היו אז נעים להכיר. בכול מקרה, קניתי לא ממזמן את אורוורה 570 והרכבתו הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת מחשב. למעשה, מדהים איך ההבדל בינו לבין המארז הישן שלי (Raidmax Scorpio 868), רוב העבודה שלי הייתה בפירוק המארז הקודם ולא הרכבת המארז החדש. מדוע? כי כול הכוננים לא צריכים בכלל ברגים! איזה הקלה זו בהרכבה סעמעמק . טוב, לעניינינו. בגלל שזו הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת המחשב, מן הסתם שכנראה שהכבלים לא מסודרים היטב, אצטרך את עזרתכם בעניין. הערה: אשמח, אם החוטים אינם הבעיה שתתנו לי פתרון אחר. כמו כן, אל תשימו לב למאוורר האחורי שלא פועל.. זה בשל חוסר בקונקטורים למאוו…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אשמח מאוד לקבל הערות ל OVERCLOCKING הבא שעשיתי, היותר וזהו הרציני הראשון שלי ואני ממש משקשק מדובר במעבד CELERON Coopermine ,נעול ל 8x100 . לוח האם הוא GIGABYTE 6OX והמחשב משמש כמערכת מדיה בסלון - כך שהמשימות הכי מורכבות הם פענוח MP3 ו DIVX. את האוברקלוקינג עשיתי ע"י גא'מפר ב MOTHERBARD שנקרא MAGC BOOSTER ומה שהוא עושה הוא להגדיל את ה V-CORE ב 10 אחוז ל 1.74 וולט. ללוח האם אין שום אפשרויות אובקלוקינג אחרות מלבד שימוש בתוכנת ה EASYTUNE של GIGABYTE. בעזרתה הצלחתי לשום את ה SYSTEM BUS ואת ה DRAM SPEED ל 144 ואת ה PCI CLOCK ל 36 וע"י כך להגיע ל 1125MHZ (שיפור של 40 אחוז) וככה המחשב רץ כבר יציב כאשר MBM5 מדווח על טפרטורת מעבד מקסימלית של 41 מעלות (לרוב זה סביב ה37) וטמפ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-