אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קנית היום תGF8400GS של LEADTEK ויש שהם קירור נורא מעצבן שכימעט ולא מקרר תכרטיס טמפרטורות - במנוחה 55 מעלות ובמאמץ מלא 70 מעלות וכשה אני משחק במשחק המרוצים GRID הכרטיס מגיע ליותר מי 90 מעלות ועושה ריסט וזאת ממש בעיה על תישאלו למה אני צריך קירור לכרטיס כזה חלש פשוט תעזרו לי. אז ככה הקירור צריך להיות מי נחושת בשביל טמפרטורות נמוכות או לפחות הלוחית שתיהיה עשויה מי נחושת עכשיו הקטע שכדי להרכיב עליו תקירור צריך להיות לקירור 2 מין ברגים כאלו כמו אצל כרטיסי הGF5200 למי שמכיר או כמו אצל הRADEON 9200 חשבתי על הקירורים הבאים אבל אני לא יכול ליקנות ליפני שאני יהיה בטוח שהקירור באמת יוכל להתאים לו אינה הקירורים-Arctic-Cooling NV Silencer 3 אפשרות שניה Arctic-Cooling Accelero-S2…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שאמרתי אני מחפש שניים כאלו (ואולי 4 ) לקירור שלי. חיפשתי ב-4 החנויות שמופיעות בסטיקי הדביק אבל אין שם. D-TEK לא עושים משלוחים ואני אובד עצות. למישהו יש רעיון מאיפה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הלן הפכתי את האינטרנט ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות גוון צבע להוסיף לקירור מים בארץ. אודה לכם על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחר מאוורר למעבד מחר ואני רוצה את עזרתכם. יש לי מאוורר של SCYTHE YASAYA הענקי ! בגודל! וקניתי זכרונות חדשים ועכשיו כל הסלוטים של הזכרונות תפוסים . ובגלל זה אין לי אפשרות לשים את המאוורר בחזרה כי הוא ענקי והוא נתקל עם הזכרונות כל הזמן וצמודים מאוד מאוד אחד לשני וזה יכול להישבר! ובכלל אין לי גישה להתקין את המאוורר כי צפוף מאוד. קצת רקע על המחשב שלי שתבינו על מה מדובר. זכרונות 8GB מעבד I7 2600K לוח אם GIGABYTE סוקט 1155 למעבד אני לא בקטע של OC ודברים כאלה .. ככה שאני לא צריך מאוורר מפלצת כמו שיש לי... אני רוצה מאוורר קטן יחסית בגודל שיכנס ולא יפריע אחד לשני ושהיה טוב שקט ויעיל . מבחינת מחיר לא רלוונטי ... אבל משהו סביר. הנה תמונה של ה…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בתחילת פרויקט בניית מארז (לא הראשון שאני בונה) והפעם אני לא חוסך בזמן והשקעה ואני מתכנן סה"כ 2 מאווררים (בנוסף לזה שעל המעבד) לקירור המארז. שניהם יהיו 120 מ"מ ויותקנו בתוך המארז ולא על אחת הדפנות (וזה בכדי להקטין את הרעש). כמו כן אני מתכוון להתקין אותם עם משככים מגומי להורדת הרעידות ורעש מהמארז. למרות כל זה אני מחפש מאווררים טובים (עם מיסבים אמיתיים ולא משהו מפלסטיק) ושקטים. אני לא צריך שיעבדו בצורה מהירה מאוד בייחוד בגלל הצורה שבה הם יותקנו. (מאוורר אחד יקרר את הדיסקים הקשיחים והשני יזרים אויר לכיוון המעבד בתוך שרוול מפלסטיק). מה שאני רוצה לדעת בעיקר זה שמות של חברות ואם אפשר גם של דגמים טובים. לדעתי מחיר של עד 100 ש"ח למאוורר נסבל מבחינתי. תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין מאוד להחליף את הקירור הנוכחי שיש לי למעבד בקירור peltier,Tec אויר למעבד אין לי מושג איפה לקנות... בארץ יש רק את הקירור של אקטיב קול... שמהבנתי הוא לא יותר טוב מקירור HSF (תתקנו אותי אם אני טועה)... אפשרי גם להזמין מחו"ל (כמובן עדיפות למוצרים שיש בארץ או מוחזקים על ידי חנות בארץ)... פשוט שיהיה עם קירור אויר ולא מים... וחובה קונטרולר, אני לא ממש רוצה להתחיל לשים בידוד סביב המעבד ולמרוח גריז שישמור על שאר הרכיבים מהקור... בלי התקנות מסובכות... מקסימום הוצאה של לוח האם... כמובן קירור מים לא בא בחשבון... אין בעיות תקציב.. תודה :-*
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני עומד לקבל השבוע את ה9600GT של גיגהבייט (לא בטוח איזה קירור פסיבי או אקטיבי) והייתי רוצה על ההתחלה לבצע בו אוברקלוק. עד עכשיו הקירור היחידי שמתאים לו במחיר סביר הוא הAccelero S1 Rev.2 שעולה 110 שקל. השאלה היא אם הוא יקרר מספיק את הכרטיס מסך בשביל אוברקלוק או שיש פתרונות יותר חזקים. שאלה נוספת - יש לי ספק כח של THERMALTAKE - TR2 של 420 וואט..האם הוא יחזיק את הכרטיס או שחלילה אני אצטרך להוציא סכום נוסף ? תודה רבה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200 (939), ו7800GTX. אם צריך תקציב גדול יותר אז תגידו, ואם נשאר עוד כסף ויש גם מספיק למאוורר למארז אז תוסיפו תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות שני מאווררים למארז שלי( ANTEC300) בסגנון ה ANTEC TRICOOL שאני לא מוצא בארץ. אני מחפש שיהיו שקטים אך מהירים (לפחות 1800RPM) ועם יכולת של כיוון מהירות כמו בTRICOOL. תודה. נ.ב: הגודל זה120/25
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש את ה80 מ"מ הכי חזק שקיים בשביל המוד שלי לוי ג'י איי סיילנסר[תחרות מדריכים] מוני איז נו אובג'קט. אגב זאת לא עצלנות שאני לא מחפש לבד אלא שאני פשוט לא יודע מה הכי חזק... ואם יהיו לו לדים זה יהיה עוד יותק טוב
-
שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
60 מ"מ זה גודל בעייתי, בנתיים ראיתי רק אצל פנדה מאוורים כאלה וגם הם (כנראה לא במלאי) אז...מי מכיר ? מחפש משהוא בפחות מ 20DB. ושיתן משהוא בסביבות ה 15 CFM . תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מתכנן אולי בעתיד לעשות אוברלוק ל 3.2 ע"י התוכנה של הלוח שעושה זאת אוטמטית . בלי קשר אני חושב שהרגע המעבד מאד מתחמם עם מאוורר סתוק ולכן אני רוצה מאוורר שיעשה אותו קריר יותר מעשיו אפילו עם האוברקלוק הנ"ל.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש 3 מאווררים שתיים 120ממ ואחד 80ממ והכי חשוב שהיו שקטים נ.ב עד 250ש"ח תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש 3 מאוורים למארז 120mm שקטים מאוד ולא יקרים. ebay גם רלוונטי. חשבתי על המאוורר הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7222 ויש חבילה של 4 באמזון ב12$ רק אין מי שיביא לי: http://www.amazon.com/gp/product/B000O8I474/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=kinkoman-20 האם יש משהו שקט שיכניס אויר ולא יהיה זרימת אוויר חלשה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, לאחי נדפק המאוורר האחורי של המארז והוא מחפש מאוור איכותי בתקציב של עד 50 שקל אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כחלק מהבניה הקרובה של הHTPC/NAS אני מחפש מאוורר SLIM כלומר דק יותר מהרגילים רגיל = 25/38 מ"מ דק = 12 מ"מ היחיד שאני מכיר הוא הSlip Stream 120 mm Slim יש גם גרסת 100MM האמת http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120-mm-slim.html הבעיה שהוא לא נמכר עד כמה שאני רואה בארץ מהחיפושים שלי )אולי אני טועה) מה שכן יש כמה מוצרים של החברה שמכילים אותו ואני שוקל לקנות אותם בשביל המאורר, הבעיה היא שהמחיר היחסי הופך ללא כדאי יש למישהו מושג איפה יש מאוורר מהסוג הזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי נינג'ה פלוס עם המאוורר המקורי שלו. אני רוצה להוציא מהקירור כמה שיותר אז השאלה האם כדאי לי פשוט להוסיף עוד מאוורר או להחליף אותו ולקנות 2 מאווררים חזקים? התקציב הוא 200 ואם אני מחליף את 2 המאווררים אז תיקחו בחשבון את הקליפסים האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1813 רצוי שיהיה מנעה מחשבים! תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זהו חברים. קיבלתי את המארז החדש שלי (Compucase Midi Tower Black) ואני מאוד לא מרוצה מהאוורור שלו. יש לי מאוורר 120 מ"מ מאחורה, מוציא אוויר, ויש לי מקום למאוורר 120 מ"מ ממקדימה, שיכניס אוויר כמובן. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר 120 מ"מ פשוט (Gereric?)? אל תגידו לי לחפש בחנויות אלקטרוניקה, כי אין באזור שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי קירור (ראה מפרט) וכרגע יש עליו מאוורר 120 מ"מ רגיל שעובד קבוע על 2000 סל"ד. לאחרונה התחיל להרעיש וחשבתי להחליפו למאוורר חדש, רק הפעם אני רוצה שיהיה נשלט. קראתי שקיימים מאוורים כאלה (עם 4 פינים) , אבל בכל חנות שחיפשתי בה (באינטרנט) לא מצאתי כאלה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה - אנא המליצו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-