עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yakir1111,

אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by walla,

יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי את המפרט בצד למי שרוצה לדעת את הרכיבים אז ככה הלוח אם שלי תומך בבאס של 400 אבל המעבד תומך רק עד 333 הוא היה (מכפלה 12.5 ובאס 166) אז מה שעשיתי הורדתי את המכפלה ל- 10.5 והעלתי את הבאס ל-200 ככה שהמהירות של המעבד תיהיה אותו דבר אבל יהיה לי תוספת לבאס. לאחר מכן הרצתי PRIME והכל עבד טוב אז אמרתי לעצמי ננסה עוד קצת והעלתי את המכפלה ל-11 שהמעבד עובד עכשיו ב- 2200 הרצתי בדיקות והכל עדיין עובד טוב מעכשיו אני כבר מתחיל לפחד לכן יש לי כמה שאלות "בטיחות" 1. איזה טמפרטורה כבר מתחילה להיות מסוכנת עבור המעבדים של AMD? (שלי עכשיו מכפלה 11 באס 200) טמפרטורה 45 2. מה לדעתכם יותר כדאי להעלות את ה- FSB או את המכפלה? 3. במקרה שאני מעלה את המכפלה יש לי זיכרונות…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by lol_minbet,

כי הרצתי את הבדיקה והטמפ' של הכרטיס מסך והמעבד טסו לשחקים, בקרייסיס לדוגמא אני מקבל 55c ממוצע לכרטיס מסך ופה זה מגיע ל65c כנל לגבי המעבד.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. יש לי היטסינק של זלמן 6500B והוא צבר מעט אבק. האם כדאי לי להוציא אותו ולשטוף? (אח"כ אני אצטרך למרוח שוב משחה וכל זה..) או להשאיר אותו ככה? *כרגע באיידל הוא על ~34 (קיץ..) ובמאמץ (משחקים בעיקר) הוא מגיע לגג 54. (המעבד הוא 2.8 p4 בבאס 533 , northwood כמובן).

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by sahaf,

אהלן חברים... יש לי שני שאלות : ראשית רציתי לדעת אם טמפ' המעבד שאוורסט מראה כאן הגיונית... שנית אם הטמפ' של הכרטיס מסך בסדר כמו שאוורסט מראה (במנוחה) ובזמן עבודה 54 מעלות... חשוב לציין שיש לי במעבד קירור thermaltake big water 745 וכמות המים במיכל תקינה... מעבד pentium d dual core 4mb cache 3000ghz הכרטיס מסך gainward geforce 8500gt 512mb והוא מקורר על ידי thermaltake tide water הנה התמונה של התוכנה אורסט:

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by rafi-s-,

יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש {מפרט בצד, הראשון מבין השתיים} ואני מתלבט אם להוסיף גריז טרמי, הגריז שחשבתי עליו הוא ה-Nanotherm BLUE II, רשום בזיגזג שזה הגריז הטרמי הטוב בעולם והוא לא עשוי מחומרים מוליכים ככה שאין סכנה למעבד. זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד? אם כן משמעותי? הקירור למי שלא שם לב מהכותרת הוא ThermalRight SK7 + ThermalTake SF2 והמארז אם זה חשוב Chieftec AX-01SLD עם ארבעה מאוררים {מארז אלומיניום}. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  11. אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. אז יש ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. 6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by spotash,

יש לי מעבד E4300 (לא עבר OC,מאוורר סטוק) והטמפרטורות בו הם כאלה: במנוחה: SPEED FAN - מראה על 45 מעלות CORE TEMP- מראה על 65 מעלות TAT - מראה על 68-70 מעלות במאמץ: SPEED FAN- מראה על 83-85 CORE TEMP- מראה על 97-100 משהו שראיתי לפני כמה זמן הוא שהמאוורר הגיא לטמפ' של 20 מעלות במנוחה ואז גם ראיתי בSPEED FAN שFan1 עובד. כרגע אני רואה שרק Fan3 פועל. ניראה לי שהבעיה היא היא שFan1 לא עובד ואם הוא יעבוד אז הטמפרטורות יהיו תקינות. מישהו יודע אולי מה לעשות אולי הבעיה היא במשהו בביוס??

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by eyal00,

לחבר שלי יש בעיה בOC לGTO2 הוא עשה OC לכרטיס והגיע ל504\570 ואז המחשב עשה ריסט. הכרטיס אמור להגיע ליותר לא? זה המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX DDR RAM 512*2 3200 samsung DFI NF4 ULTRA SATA-II 939 HEC 400W TR-TF תודה

• 14 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שבת שלום, לפני כחודש וחצי נהרס לי המאוורר של הכרטיס מסך(קטנצ'יק כזה) באותה הזדמנות החלפתי ספק ואת המאוורר שהיה שבור. להלן המפרט של המחשב שלי : Intel Pentium D CPU 2.80GHz 64BIT 1.00 GB RAM (מחולק ל-2 של 512) לוח אם : Asus P5vd2-MX GREEN945 כרטיס מסך : GeForce 7300 GS 512 MB אשמח להוסיף פרטים במידה ויש צורך. להלן הטמפרטורות : חשוב לציין : שאני "מעמיס" על המחשב ולו במעט,המאוורר משמיע רעשים ופולט המון המון חום. לדוגמא - כשאני נכנס לאתר כמו וואלה(שמעמיס על רוחב הפס,אבל לא חושב שהוא אמור להעמיס על המחשב עצמו) יוצא רעש ממש מציק(ביחד עם המון חום). התכנון הוא להשקיע לא יותר מדיי(עד 150 ש"ח נניח) אבל שהרעש לא יישאר כמו שהוא. ואם זה רלוונטי אז בקרוב ארצה להוס…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by matteo,

קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי 6600 gt agp יכול להכיל את הקירור הנ"ל http://www.aerocool.com.tw/p-cooler/vm-101/vm101.htm AeroCool VM-101 קירור פסיבי מאוד מאוד טובב קראתי הרבה סקרים עליו הוא נותן ביצועים של כמו טמפ' שנותן קירור אקטיבי עכשיו רציתי לשאול אני הולך לשלב אותו עם הדבר הבא Spectrum Fan Card 2 מאוררים שנכנסים בחריץ פי סי איי http://www.vantecusa.com/moreimage/images/fancard06.jpg שגם הוא הוכח כקירור מצויין מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות גוף קירור לכרטיס מסך gtx 295 איזה גוף קירור מתאים לו?... ???

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by 1tanai,

מה זה מתח והאם אפשר לעלות אותו אם כן אז איך

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by roeiw,

מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher

21. זה הגיוני שאני יגיע למעבד ל102 מעלות והוא פשוט לא ייכבה לי? הוא עובד רגיל לגמרי, הטמפרטת מנוחה שלו זה 55 שזה מאוד לא סביר ובמאמץ של משחקים הוא מגיע 90 ובהכנת סרטים ל100 זה פשוט לא הגיוני שהמחשב ממשיך לעבוד בטמפרטורה כזאת, כי המעבד יכול להגיע מקסימום ל72 מעלות ככה רשום באתר, E6750 האם יכול להיות שהחיישנים מזייפים בטמפרטורה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by ccc,

אני רוצה לקנות אותו יש לי איי אם די ואני קונה את הדגם של איי אם די מישהו יכול להגיד לי כמה תופסנים יש להיטסינק שלו? האם המאוורר טוב? והאם הוא שווה כשהוא משומש שלושה חודשים במחיר של 50 שקל תודה mj ???

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by dory,

תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by BlackHawkDown,

רציתי לקרר את המחשב שלי עוד קצת יותר ולקחתי מאורר מספק כח ישן של מחשב HP אבל אין לי מושג איפו לחבר אותו... תודה לכל העוזרים. פרטים על המערכת שלי : לוח P4P800 M ספק: 475HEC

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by Bruce,

איזה לוחות ממולצים לאוברקלוקר מתחיל כמוני? האם לוחות של אינטל אפשר לעשות OC תודה

• 7 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים