עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nforce,

היום קיבלתי Corsair 256Mb PC133 האם גם ב- SDRAM קורסאיר טובים ? ואיך שאר המפרט שלי ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Aviko,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by yosi yosef,

שלום התחלתי ליבנות מערכת קירור מים שתקרר גם את המעבד וגם את כרטיס המסך וגם את הציפסט וכרגע אני מחפש בלוק למעבד amd 939 ובלוק לכרטיס מסך 6600gt ואני מחפש המלצה לתקציב של עד 500 שקל לשתי הרכיבים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by oz12,

איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by eylonG,

חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by aka_katz,

רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by DarkSight,

המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by xtx,

יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by SuB,

שלום! היום עזרתי לחבר לבנות פאן באס. התהליך של הקידוח וההרכה היה כיף ומהיר אבל ההלחמות.. או או או ההלחמות.. אחר הצהריים שלם בזבזנו בניסיונות לבנות את המעגל ולא הצלחנו. הוא רצה לעשות פאן-באס עם 2 לדים (לד לכל מצב) והבסיס למעגל היה השרטוט הזה: ניסינו לשנות את מיקום הנורה האחת במעגל לשתי נורות ובקיצור לא הצלחנו. אשמח מאוד מאוד אם מישהו ישנה את השרטוט למעגל בעל שתי לדים כאשר לד אחד פועל כאשר המאוורר ב-7V ואחד פועל במצב של 12V. תודה ותודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by yakir1111,

אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by walla,

יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  14. המחשב במנוחה כמה שעות שום דבר רציני בשעות אלו לא הופעל מחשב נקי מאבק מאוור סטוק של אינטל שני מאוררים מאורר רגיל מכניס אוויר למארז והשני מוציא לפרטי המחשב : והטמפ של המחשב : תעיצו לי בבקשה עם צריך משהו לשפר מבחינת קירור ולהכין את המחשב לאוברקלוק קטן

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  15. היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי את המפרט בצד למי שרוצה לדעת את הרכיבים אז ככה הלוח אם שלי תומך בבאס של 400 אבל המעבד תומך רק עד 333 הוא היה (מכפלה 12.5 ובאס 166) אז מה שעשיתי הורדתי את המכפלה ל- 10.5 והעלתי את הבאס ל-200 ככה שהמהירות של המעבד תיהיה אותו דבר אבל יהיה לי תוספת לבאס. לאחר מכן הרצתי PRIME והכל עבד טוב אז אמרתי לעצמי ננסה עוד קצת והעלתי את המכפלה ל-11 שהמעבד עובד עכשיו ב- 2200 הרצתי בדיקות והכל עדיין עובד טוב מעכשיו אני כבר מתחיל לפחד לכן יש לי כמה שאלות "בטיחות" 1. איזה טמפרטורה כבר מתחילה להיות מסוכנת עבור המעבדים של AMD? (שלי עכשיו מכפלה 11 באס 200) טמפרטורה 45 2. מה לדעתכם יותר כדאי להעלות את ה- FSB או את המכפלה? 3. במקרה שאני מעלה את המכפלה יש לי זיכרונות…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  18. לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by lol_minbet,

כי הרצתי את הבדיקה והטמפ' של הכרטיס מסך והמעבד טסו לשחקים, בקרייסיס לדוגמא אני מקבל 55c ממוצע לכרטיס מסך ופה זה מגיע ל65c כנל לגבי המעבד.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. יש לי היטסינק של זלמן 6500B והוא צבר מעט אבק. האם כדאי לי להוציא אותו ולשטוף? (אח"כ אני אצטרך למרוח שוב משחה וכל זה..) או להשאיר אותו ככה? *כרגע באיידל הוא על ~34 (קיץ..) ובמאמץ (משחקים בעיקר) הוא מגיע לגג 54. (המעבד הוא 2.8 p4 בבאס 533 , northwood כמובן).

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by sahaf,

אהלן חברים... יש לי שני שאלות : ראשית רציתי לדעת אם טמפ' המעבד שאוורסט מראה כאן הגיונית... שנית אם הטמפ' של הכרטיס מסך בסדר כמו שאוורסט מראה (במנוחה) ובזמן עבודה 54 מעלות... חשוב לציין שיש לי במעבד קירור thermaltake big water 745 וכמות המים במיכל תקינה... מעבד pentium d dual core 4mb cache 3000ghz הכרטיס מסך gainward geforce 8500gt 512mb והוא מקורר על ידי thermaltake tide water הנה התמונה של התוכנה אורסט:

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..

23. Started by rafi-s-,

יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש {מפרט בצד, הראשון מבין השתיים} ואני מתלבט אם להוסיף גריז טרמי, הגריז שחשבתי עליו הוא ה-Nanotherm BLUE II, רשום בזיגזג שזה הגריז הטרמי הטוב בעולם והוא לא עשוי מחומרים מוליכים ככה שאין סכנה למעבד. זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד? אם כן משמעותי? הקירור למי שלא שם לב מהכותרת הוא ThermalRight SK7 + ThermalTake SF2 והמארז אם זה חשוב Chieftec AX-01SLD עם ארבעה מאוררים {מארז אלומיניום}. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים