אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים המחשב החדש הגיע סוף סוף ואני רוצה לעשות אובר קלוק אבל אני לא יכול כי הספק הוא ג'נרי ואני מפחד אני רוצה שתמליצו לי על ספק טוב עד 350 ש"ח שיחזיק את המפרט שלי (רשום בצד) תודה לכל העוזרים אלי
-
- 12 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למשל בRIVATUNER להוריד לרמה אחת פחות ממה שהיה כל החורף. יכול להיות שמערכת יציבה בחורף תתחיל קצת להשתגע בחום כזה...
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה 43 שזה כבר לא טוב למעבד שלי (3200 VENICE) מה יכול להיות הבעיה? הרכבה לא נכונה? המשחה לא נמרחה טוב?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקי, לפעמים שאני מאמץ את הכרטיס מסך בבדיקת ארטיפקטים של ה Ati Tray Tools, המחשב קופא לאיזה 10 שניות, רק העכבר זז... המסך נכבה, ואז אני צריך לעשות ריסט ידני. האם הבעיה היא סף האוברקלוק של הכרטיס מסך, או ספק הכוח (כמו שאתם רואים במפרט, הספק כוח ממממממש גבולי). אני מעלה רק את הCORE לתדר מקסימלי מסויים שבו הוא עובד תקין בלי ארטיפקטים, כנ"ל לגבי הזיכרון, אבל שאני משלב את שני התדרים המקסימליים הנ"ל כן מתקבלים ארטיפקטים, למה זה? לבעלי DFI NF4 בעיקר ULTRA-D. יש לי כרטיס מסך בודד של ATI, ספק כוח 20 פין, איזה חיבורי חשמל אני צריך לחבר ללוח? חיברתי את ה ATX 20 פין, את חיבור ה4 פינים, ומולקס, הציעו לי שלא לחבר את הפלופי במידה ואין לי SLI. זה מספיק או שיכול להיות חוסר יציבות לכרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בהנחה שאני נותן לו 200 שעות להתיבש????
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן, קירור הסטוק של ה-P4C שלי קצת מג'עג'ע ואני רוצה להחליף אותו. אני לא עושה OC ומחפש: 1. פתרון פשוט. אני לא רוצה פוטנציומטרים וכו' אלא לחבר את המאוורר ללוח ולשלוט בו אוטומטית עם speedfan. 2. פתרון שקט שקט שקט. 3. פתרון זול. לא רוצה לשלם הון תועפות, במיוחד היות ואני לא צריך שום OC. 4. משהו קל יחסית. לא בא לי לשים מאוורר של חצי קילו על המעבד... למעשה, אני צריך משהו ברמה של קירור הסטוק, רק שיהיה שקט יותר. מישהו יודע להמליץ לי? תודה! מוטי עריכה: מצאתי את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 איך הוא?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני ששמתי מאוורר חדש למעבד והוספתי שתי מאוורים למארז הטמפ' של המעבד הייתה 75-79 מעלות... שמתי את כל הדברים האלה(ש Nihility עזר לי מאוד מאוד לשים את המעבר של המעבד וגם את שני המאווררים) ועכשיו הטמפ' של המעבד היא 45-51 מעלות... עכשיו המחשב עובד הרבה יותר חלק...... ושום תודה רבה רבה ל-Nihility....
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
from where i can download a program like CLOCKGEN that support ECS P4VXAD or any OC SOFTWARE to CPU THAT SUPPORT THIS MOTHERBOARD and compatibles thank to every body that will answer
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בתוכנה PCMark 2002 הרצתי Benchmark ויצא לי CPU score: 6391 Memory score: 6354 HDD score: 803 ובתוכנה WCPUID זה מראה שיש לי 2 מעבדים מה זה אומר?? והאם זה טוב?? יש לי P-4 2.6 512MB ו3 מאווררים שמכניסים אוויר ו1 שמוציא ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
השאלה היא מאד פשוטה, האם יש משמעות לכיוון התקנת גוף קירור מבוסס Heatpipes ? האם אם הצינורות בכיוון כלשהו הם יעבדו פחות טוב ?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז אוברקלוקינג זה בעצם "המהרה" (?) של רכיב מסויים במחשב אם הבנתי נכון. אם ככה, אז יש אפשרות ללא גוף קרור לבצע אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי? יש לי GeForce 6800 GT, אבל לא PCIE, אלא AGP. מישהו יכול לתת לי כיוון התחלתי או ליצור איתי קשר במסנג'ר/אייסיקיו/אחר כדי להדריך אותי? אני אודה על כל תשובה! תודה, שי.
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 למערכת שבחתימה (רק עם לוח-אם Neo2). תודה.
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה, שהמאוררים במצב רגיל , מצב מנוחה של המעבד אני על 39-41 שהמאוררים פועלים חזק (לא על מקסימום, אבל חזק מאוד) אני על 36 (עד כאן אין בעיות, חוץ מרעש מחריד) מצב פעולה, תוכנות וזה בלאגן (לא מאמץ) מאוררים מצב רגיל - בסביבות ה 45-46 מעלות שהמאוררים פועלים חזק, בערך 41 מאמץ לא בדקתי כל הטמפרטורות אחרי שהורדתי את האוברקלוק ונשארתי במהירות סטוק סידור חוטים טוב במארז זרימת אוויר טובה כניסת אוויר, יציאה בגג משחה טרמית מרוחה היטב, סינק יושב במקום אני עובד עצות (ככה כותבים את זה?) בכל מקרה אולי זה לא נשמע לכם קריטי אבל שאני מוריד את מהירות המאוררים במנוחה לגמרי קופץ ל50 ובשביל להשאר על טמפרטורה סבירה אני צריך להפעיל את המאוררים חזק מאוד, המארז על השולחן זאת אומרת 2 סנטימטר מהאוזן …
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה נשמע מצחיק,אבל זה מה שהשעמום גורם. יש לי שבוע פנוי מעבודה וסיימתי את כול הפרוייקטים שלי והדבר היחיד שנשא זה הP2 הישן והטוב שלי מפרט: Intel P2 Slot מורכבים לי עליו 2 מאווררים של 6CM עם גריל. לוך של ASUS לא מוצא את הדגם רשום עליו REV.B1. 128X2 MB זיכרון של קינגסטון Nvidia GeForce 2 MX שעבר שיפור קל(גוף הקירור של הכרטיסים האלו קטן מאוד אז חיברתי לו קירור חדש עם מאוורר על לדים וגריל שלMSI). HDD Segate 8.6 GB Medalist. Ezcool 250W 12Cm Fan Creative Sound Blaste 5.1 ;D הסירקולציה במארז מעולה,המעבד עומד על לא יותר מ30 מעלות וזאת למרות שהP2 הוא מאבד חם מאוד. כנ"ל לגבי הכ.מסך. וזה הכול חח:] אני מתכוון להריץ עליו ווינדוס 98SE ואני לא יודע איזה תוכנות י…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce FX5200 וכבר המשחקים "החדשים" של החצי שנה האחרונה לא עובדים לי טוב... רציתי לדעת אם אני אעשה לו אוברקלוק אז הוא יתמוך ביותר משחקים??? או שזה לא קשור?? אם לא אז למה זה עוזר??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך מרכיבים עוד מאווררים על הנינג'ה אפשר לפי מה שאני רואה להרכיב עוד כי יש עוד חורים אבל רק עם הברזל המוזר הזה שמקבלים רק 2 עם הנינג'ה (2=מאוורר אחד) איך אני מחבר עוד מאווררים? תמונות בהמשך עריכה הנה תמונה: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/images/scnj1100p-main1_400.jpg
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa כי יש לי מאווררים רק עם מולקס(4 פינים)... או שיש פאן באסים אחרים שמתחברים במולקס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. השבוע יצא לי לקבל לידי מכונת כביסה כי הייתי צריך את המנוע... עכשיו.. במהלך הפירוק שמתי לב למשאבה שיש במכונה.. עכשיו מספר שאלות.. לאנשים שמבינים.. כמה ליטרים לשעה משאבות כאלה אמורות לספק.. מישהו יודע כמה וולטג' (VOLTS) השאבה אמורה לצרוך..? כי לא מצאתי נגדים כלשהם המעידים על כך שהיא פועל על פחות מ220? עכשיו אם היא אכן צורכת 220 כמה בערך היא תוציא מבחינת ליטרים לשעה כשהיא תעבוד על 12 בתודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של הטמפרטורות של המחשב בזמן מנוחה. המערכת ללא OC, נמצאת בחדר ללא מזגן. מעבד: e8400 לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מארז: hec 6a19b עם שני מאווררים של 120 קידמי ואחורי. המאוורר של הכרטיס מסך פועל על 50%. האם הטמפרטורות תקינות? מה הם הגבולות העליונים בזמן מאמץ של הרכיבים? איך ניתן לדעת מהי מהירות הסיבוב של מאווררי המארז? האם ניתן לשלט בהם? אני שואל את זה כי נראה לי שהמאוורר האחורי מוציא מעט אוויר יחסית (בקושי מרגישים משהו עם שמים יד מאחוריו, נראה שהאוורור של הספק יותר חזק ממנו). גם המאוורר הקידמי נראה שעובד די במתינות. ועוד משהו: המאוורר שמוקף בריבוע אדום, השורה שלו מופיעה מדי עם ושוב נעלמת בתוכנה אברסט. מה זה אומר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-