עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי חבר'ה (דרך אגב אני בת למי שעונ הבצורה של בן) יש לי חלון בצד של המארז, ומנורה (קטודה נראה לי) כחולה וכל מיני... וראיתי תמונות של מארזים עם חלונות כאלה קטנים בתקרה של המארז וזה מצא חן בעיניי ואני רוצה לעשות גם אבל אני צריכה קצת עזרה ממי שכבר יש לו את זה במארז. אני צריכה מדריך לזה (עדיף בעברית) שיגיד לי איפה יש? ואני גם צריכה מידות סטנדרטיות לחלון מי שכבר עשה ומתמחה. אז הצעות טיפים ותמונות מי שיכול שיכתוב פה.. מחכה לתשובה תודה רבה 8)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by mor_anter,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  3. למרות שאין קשר בין המדריך הזה לצג עצמו הוא מסביר (בעמ' השני בעיקר) על חיבור המולקס ומה זה החיבור האדום והחיבור השחור והצהוב וכו'... למי שלא מתמצא הדבר הזה יכול לעזור מאוד ולסדר כמה דברים בראש. (לי למשל זה עזר מאוד) תהנו

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. היי , החלפתי שילוש קדוש לפני כמה ימים. 1. אינטל 6850 2. אסוס P5K 3. קינגסטון DDRII 800 פשוטים. שאר המפרט רשום בצד. עכשיו בעיקרון הזמנתי זיכרונות טובים יותר לאוברקלוק מסידרה BALISTIX של CRUCIAL אבל הם יגיעו רק עוד כמה שבועות. חשבתי בינתיים לעשות אוברקלוק ולנסות להגיע ל 3.8-4.2 פחות או יותר. אין לי מושג איך עושים אוברקלוק מקצועי. המעבד שלי כרגע על 24 מעלות ( זלמן 9500 ) והלוח על 40 מעלות. האוברקלוק שניסיתי עד עכשיו הוא פשוט לעלות את התדר בביוס מ 333 שמתי על 400 ולא נגעתי בשום דבר אחר.. הוא ייתיצב על 3.6 והכל עבד בסדר. מעבר לזה שאני רוצה 3.7 ויותר המערכת עושה בעיות ונתקעת. מבחינת מעלות כאשר המעבד על 3.6 הוא 33 מעלות ב IDLE ככה שפה אין בעייה.. הייתי שמח לקבל כמה טיפים איך …

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by טזמני,

שלום אני רוצה להתחיל עם oc, למעבד ולכ.מסך שלי. צפיתי בהסבר למתחילים עם המדריך ל oc, הוא ישן מאוד עם מעבדי פנטיום, אני יש לי מחשב חדש יותר: AMD ryzen r7 7800x3d RTX4090 FE רציתי לדעת איך לעשות לו OC? יש לי קירור נוקטואה די 15 לוח אם: Asus ROG strix x670e-f מה הייתם ממליצים לי בשביל יותר FPS? אני משחק במסך FHD 560hz ואני חושב שהמשחקים לא מגיעים ל 560fps. אתם מכירים מסך 720p שאולי יתן לי יותר FPS ב CS:GO 1 המקורי לא החדש. אני משחק גם SC2 עם סטפנו. אני מרגיש שהמחשב לא מספיק מהיר. אני משחק גם משחקים של אומנות אלקטרונית: רד אלרט 2, רנגייד, bf 1942, bf2, bf3...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Idanp,

יש לי בעיה בOC שאני מעלה את המהירויות מעל ל 445 בליבה ו 544 בזיכרון אני מתחיל ליראות ארטיפקטים בתוכנה במישחקים לא יש מצב שהיא מזייפת?!(ATI TOOL 0.24 BETA 7) הטמפ' במקס מאמץ בליבה 55 בזיכרון 50.. יכול להיות ביגלל שהזיכרון חם?או שזה סביר?(50 מעלות) או שזה הגבול של הכרטיס? >: זה התוצאה לבינתיים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=772405

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  8. עשיתי אוברקלוק הכל כמו שצריך ויציב, אבל אני פשוט לא מוצא איפה מעבירים את הזיכרון מ2T ל1T! הלוח בברירת מחדל על 2T ואני פשוט לא מצליח למצוא שום ערך בביוס שמשנה את התיזמון הזה! וניסיתי כמעט הכל...

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by yaniv1306,

ומהי הטמפ' כאשר מדובר במשחק כבד

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by ezx,

עשיתי אובר למעבד שלי יש לי אטלון 2800 עכשיו אני עומד על באס 204 מכפלה 11 עכשיו ברגע שאני מעלה ל 205 ומעלה יש לי הפרעות בסאונד בזמן הכתיבה הכרטיס קול שלי זה קריאטיב extige לוח msi delta ilsr כבר הישתגעתי מזה תעזרו לי לפתור תבעייה המציקה הזאת מצורפת תמונה של שעונים תודה לכול העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  11. יש לי מעבד 3ghz אינל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ולכרטיס מסך לליבה 270/300 זכרונות 400/420 האם תהיה התחממות משמעותית במעלות??(אם כן אז כמה מעלות+-) תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  12. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג בנוני מעבד 3800X2BOX לוח M2N-E AM2, 570Ultra 1 גיגה זיכרון למי יש רעיונות? אבל שהיו הסברים ברורים, תודה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  13. http://img399.imageshack.us/img399/1087/weweaf9.jpg זה טמפ' גבוהה מדיי או שלא ?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  14. יש לי ספק מוזר ביותר סנשיין - קומה 400 מה דעתכם עליו או מה זה בכלל. דבר שני אני צריך המלצה למאורר שקט עם 3PIN לחיבור ללח אם עדיף שניתן להשיג בארץ ראיתי את ה STELTH של VANTEC האם הוא עם 3 פינים ללוח האם או שלא

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by eyal00,

לחבר שלי יש בעיה בOC לGTO2 הוא עשה OC לכרטיס והגיע ל504\570 ואז המחשב עשה ריסט. הכרטיס אמור להגיע ליותר לא? זה המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX DDR RAM 512*2 3200 samsung DFI NF4 ULTRA SATA-II 939 HEC 400W TR-TF תודה

• 14 תגובות
    • 639 צפיות
  16. עברתי לויסטה.. ככה לנסות וזה.. עכשיו לא משנה איזה תוכנה אני מתקין(COOLBITS\ATITOOL\POWERSTRIP\RIVATUNER) פשוט אף אחד מהם לא עובד.. אני לא יכול לשנות את המהירויות שעון! אני משתגעעע! מישהו יכול לעזור לי כאן.. זה ממש דחוף מכיוון שהשיפור הנובע מהאוברקלוק לכרטיס מסך שלי הוא משמעותי ביותר.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by broke_overclocker,

אני רוצה לקנות למחשב הדפוק שלי לוח אם: של DFI תמליצו מה הכי טובים למישחקים מעבד: של amd או intel מה הכי טוב? כרטיס מסך: לא משהו יקר אבל טוב או של ati או של nvidia לא לחרוג מסביבות ב-2500 שקל!!

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  18. ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by 1tanai,

מה זה מתח והאם אפשר לעלות אותו אם כן אז איך

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש ליזיכרון הנ"ל של MICRON CAS 2.5 כמה טוב הוא בהתאם למפרט שלי לOC. לאיזה מהירות BUS אני אגיע - אם אגיע

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by SMSM,

here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שלום קניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוק המחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478 בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53 כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכל כשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפ…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by ccc,

אני רוצה לקנות אותו יש לי איי אם די ואני קונה את הדגם של איי אם די מישהו יכול להגיד לי כמה תופסנים יש להיטסינק שלו? האם המאוורר טוב? והאם הוא שווה כשהוא משומש שלושה חודשים במחיר של 50 שקל תודה mj ???

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. 2800HTT אין לי מילים ! לוח DFI INFINITI HEC300ART וויטסה DDR500 שלא עוברים 280 ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by HFDO5,

יש לי מאוורר לדים על הדלת לא יודע של איזה חברה (קיבלתי עם המארז) אבל זה כמו של זיגזג כזה עם 3 לדים אדום כחול ירוק בשבוע האחרון כל כמה זמן הלד הירוק נכבה ונדלק שבא לו ורק הוא ולא בזמן קבוע הוא הולך למות או משהו בחשמל לא טוב? מישהו מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים