עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by !elad!,

אני מעוניין לקנות לכרטיס מסך שלי( X1800GTO?) גוף קירור שקט עם ביצועים טובים וכבר כמה זמן שאני מעוניין בX2 אבל רציתי להתייעץ רגע לפני קנייה מה יותר שווה? הX2 או הS1 ? יש לציין שהגוף קירור הנוכחי רועש וכבר בלתי נסבל, לכן אני מעוניין להחליף את הגוף לאחד שקט עם ביצועים טובים,מה לבחור לדעתכם? התקציב שלי הוא סביב ה120 שקל, עם חריגה קלה עם יהיה צורך בכך.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by Omri643,

השאלה בכותרת, אך אפרט- כפי שאתם יודעים(או לא..) אבא שלי איש מחשבים.. לפני כמה ימים הוא קיבל מחשב שהיה מחשב גיימינג בזמנו- עם לוח שרוף. הלקוח לא רצה לשדרג, אז קנה כבר מחשב חדש.. במקרה היה שם גוף קירור TT SILENT TOWER. למי שלא מכיר- הסינק די דומה לסקייט' נינג'ה, הוא כבר כולל מנהרת אוויר ומעבד 92 מ"מ.. המעבד הוא E7200 שכרגע עם BUFFALO שדי רועש לי... אני רוצה להחליף אליו, ולשים עליו אולי מאוורר 120מ"מ- כדאי? כמובן שההחלפה לא תעלה אגורה אחת... אפילו בשביל השיפור הכי פצפון בביצועים ושקט, אני מוכן להחליף אליו..

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. צריך קירור למעבד AM2 לאוברקלוקינג כולל התקנה מחברה טובה עד 400ש"ח

4. Started by bay,

שלום לא מזמן פירקתי טלוויזיה ישנה וממנה הוצאתי 2 גופי קירור מאלומיניום אחרי בדיקה קתנה הבנתי שהם מתאימים ללוח האם שלי השאלה היא איך להדביק אותם אני בינתיים מחזיר אותם בעזרת החותים של הדיסק הכשיח אך בעת תזוזה מינימאלית הם נופלים

5. שלום לכולם התקנתי את התוכנה speed fan ואני לא יודע של מה שיכות המהירויות האלה sys fan1004 rpm aux1 fan 1223 האם הם סבירות תודה מקווה שרשמתי את זה בפורום הנכון אם לא אני מצטער

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by shuki142,

שלום רב לכולם, לפני שבוע בערך, התחדשתי עם מחשב חדש שקניתי ואני מעוניין להחליף לו את המאוורר שהגיע עם המארז שלו. אז ככה, המארז שיש לי הוא של חברת Thermaltake Soprano DX VE700BWS, המארז מגיע עם שתי מאווררים של Thermaltake Front (intake): 140X140X25mm, 1000rpm, 16dBA Rear (exhaust): 120X120X25mm, 1300rpm, 17dBA, blue LED fan בעזרת עזרה גדולה של חברי הפורום פה, החלפתי את המאוורר של ה 120mm למאוורר Scythe S-FLEX 1200 RPM כפי שהומלץ לי ע"י חברי הפורום, היום קיבלתי את המאוורר התקנתי אותו, ובאמת כמו שאמרו חברי הפורום, המאוורר עושה את עבודתו ושקט שדיי מספק אותי. בהמשך להחלפת המאוורר ושיפור של ביצועי השקט במארז, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה 140 שהגיע עם המארז למשהו שקט במיוחד.…

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by noambason,

אני קונה את הקירור הבא למעבד, אבל כשאני מחפש מאוורר כדי להצמיד לו אני רואה שכל ה- סוגים של ה 120 מ"מ מגיעים רק עד מהירות של 1600 RPM ולאלה של ה80 מ"מ לא רשומה המהירות ליד. איזה מאוורר הכי שווה להצמיד לו? חשוב שיהיה הכי שקט.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  8. יש לי את המעבד Q9300. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל? יש לי עוד מחשב שיש בו את המעבד Pentium D 950. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by kfirkb,

קיבלתי את המחשב מורכב מ TMS, המארז מגיע עם 3 מאווררים והוספתי עוד אחד, סה"כ 4 מאווררים. הם סידרו את המאווררים כך: - מאוורר אחד מקדימה באמצע מכניס אוויר. - מאוורר אחד בתא התחתון בין הספק לדיסקים הקשיחים אך המאוור פה מוציא אויר לכיוון הדיסקים, ז"א הוא מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז, האם זה תקין? -מאוור אחד מאחורה מוציא אויר. - והמאוורר העליון מכניס אויר. האם זה תקין שהמאוורר העליון מכניס אויר? הוא לא אמור להוציא אויר חם מהמארז? והאם זה בסדר שהמאוורר שלמטה בין הספק לדיסקים מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. המחשב שלי נורא התחמם.. אז פתחתי את הדלת והפעלתי לידו מאוורר והמערכת כולה ירדה בכ17 מעלות (רכיבים ספיציפיים ב3-4) יש מניעה לעשות זאת?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by yarivot26,

קניתי לפני כמה ימים את הe4300. בגלל שכנראה לא היה לחנות את המעבד במלאי קיבלתי שדרוג בחינם לe4400 קראתי פה פעם שהe4300 עדיף מהe4400 לOC, זה נכון או שהם שווים \ הe4400 יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. זה מעבד E6400 איך שמים על מקסימום וכמה זה המקסימום RPM?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by JinTelAviv,

Looking for help: Anyone in Tel Aviv area have (successful!) experiences putting a Scythe Ninja on a Socket 775 and be interested in helping on a new quiet build...? The pushpin mounting worries me. (Info on the problem: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=337259 http://www.scythe-eu.com/forum/ninja-plus/24-ninja-rev-b-e6600-default-over-80-c-under-load.html ) Thanks! scoohn at gmail dot com

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. אוקיי אז ככה יש פה צוואר בקבוק? P4 3.GHZ 15 x 200 512x2 200mhz והטמפרטורות :הכל במנוחה MOTHERBOARD 39 CPU 58 COOLING FAN CPU תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. ברשותי הX1950PRO ואני רוצה להעלות לו מתח כי נוצרו ארטיפקטים ואני רוצה עוד לעלות לו את המהירות כי אני מגיע מקסימום ל57 מעלות

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Br33z3R,

שלום, אני מעוניין לקנות את אחד המאווררים הבאים לכרטיס מסך: Leadtek Geforce 6600GT AGP הבנתי ששניהם יתאימו לו ורציתי לדעת איזה מהם עדיף? שניהם עולים בערך אותו דבר. שאלה נוספת, במידה וארצה לשדרג את כרטיס המסך שלי...יש סיכוי שהם יתאימו לכרטיס הבא?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by BaLiLi,

האם הלוח הזה ASUS P5LS2 SE/C יתאים לOC קליל של עד 400 באס למעבד E6300?

18. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. שלום לכולם, ביצעתי נקיון יסודי של המחשב, אבק וכאלו, ושפירקתי את המאוורר של המעבד שכחתי לאיזה כיוון צריך הוא צריך להיות: לדחוס אויר או להוציא אוויר, שאלה פשוטה אבל משמעותית, תודה למשיב.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by yakbay,

למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by אתל דוראל,

קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.