עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. >>המפרט בחתימה<< טוב בנתיים הגעתי לOC של 2.76 במנוחה אצלי זה 35מעלות ובמאמץ 50-55 על המעבד יש את הקירור Freezer 64Pro ואם משכה MX-2 כרגע אין תוספת מתחים למעבד,רק לזיכרון 2.3 מהירות BUS זה 240 HT אצלי ב X3 .אני רוצה למשוך עוד את הכרטיס.כי אני רואה בבנצ'מרקים ואני גם מרגיש שיש איזה הגבלה מצד המעבד.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. קיבלתי זכרון חדש OCZ 2048MB ואני מנסה לשנות תזמונים בביוס של לוח האם (GB M55Plus S3G ver.1). לפני קבלת מעבד חדש שיחליף מעבד קיים בלוח הזה, בעוד כמה ימים, עדכנתי לביוס שמופיע ברשימה (F13): http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 הבעיה שהחלק בביוס שקשור לתזמונים במסך ה-MB Intelligent Tweaker פשוט לא מופיע. הנה דוגמה למסך דומה שלי שסעיף ה-Timings Settings לא מופיע בו: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2006/07/13/21867.jpg ראיתי באיזה מקום שלחיצה על CTRL-F1 מזניקה תת תפריט עם התזמונים אבל זה לא עובד במקרה שלי. ניסיתי גם לעדכן ביוס לגירסה האחרונה ביותר (F15B) וגם שם זה לא נמצא. מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למקום הנכון? ד"א, התקנתי את Easytu…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by mega1234,

כרגע עם 66GT על 55 מעלות בIDLE - זה לא טוב ! כמה דרישות: זול - עד 150 ש"ח. שקט ! תאימות - כמה שיותר תאימות לכרטיסים חדשים יותר (הכרטיס הבא שלי יהיה כנראה 1950PRO). שליטה על המאוורר - לא חובה אבל רצוי כדי שיהיה אפשר להשתיק אותו בעת הצורך.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום , צריך לעקוב אחר הטמפ' של הליבה בעת אוברקלוק , אבל הזכרונות לא מתחממים? לא יהיה מצב שהליבה תעבור בסדר ,אבל הזכרונות לא? הבנתי ממספר טקסטים , חלקם באתר , שזכרונות הינם חלק משפיע מאוד באוברקלוק , אז איך בכל זאת ניתן לקרר אותם ולפקח עליהם? תודה, אבי

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  6. איך אפשר לבצע אוברקלוקינג למעבד?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by holy_banana,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך של גיינוורד ג'י פורס 6600. המאורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול ואני צריך להחליף אותו. איך אני יודע איזה מאורר מתאים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  8. היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by overload,

אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by ccc,

שמישהו חולה הוא לוקח מדחום ובודק מעלות אם אני אקח את החיישן וישים אותו מתחת ללשון למשל שאני חולה זה יחשמל אותי או משהו ? ;D השאלה תקפה להארד קנו ולכל מוצר עם חיישנים, זאת יכולה להיות דרך קלה לבדוק טמפ' האם זה בטוח?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by orengore2,

שלום לכולם יש לי מחשב LG Le50 עם כרטיס מסך Ati x200 התקנתי פיפא 09 והוא כבר לא סוחב את המשחק הזה. עד Euro 08 הוא סחב יופי השאלה היא אם ניתן וכדאי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה. לא משחק בו כלום חוץ מפיפא 09

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

אהלן,היום אבא שלי קנה מחשב חדש,דומה לשלי אבל לי יש סטיק יותר של זכרון,וכרטיס מסך אחר. ולעניננו מה דעתכם על התוצאה? http://service.futuremark.com/compare?2k3=3482295 זה הדבר הראשון שעשיתי כאשר קיבלנו את המחשב

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  13. האם זה באמת משנה איזה משחה טרמית אני קונה או שכולם יתנו אותה תוצאה?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by daniel89,

מה הטמפ' המומלצת לדיסק הקשיח? יש לי את התוכנה HDDlife pro והיא כותבת לי שהטמפ' שלו היא 39 מעלות צלזיוס.. זה בסדר? דניאל.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by X-Gamer,

האם קירור יותר טוב יעזור? או שיש משהו אחר שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. \\\

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by amit123,

שלום! ללא oc אני מוציא בין 8200 ל-8600 ואם oc ל-620 בליבה ו-720 לשעון אני מקבל בסביבות 9200 (הכל ב-3dmark 05)...זה בסדר? הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שינוי בביצועים במשחקים(עשיתי את ה-oc דרך הדרייבר של אומגה...),למה זה?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  18. דיי חשוב לי שיהיה שקט. ואם אפשר שיהיה אותו בחנות מהאזור השפלה\דרום\מרכז . תודה.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  19. אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי 7600GS והייתי מעוניין לעשות לו OC עם קרור פאסיבי סטוק איזו תוכנה מומלצת???

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by Shadowman,

עם אני שם שתי מאוררים אחד מול השני שפועלים באותו כיוון, מה תהיה התוצאה?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  23. מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by MegA^Mf,

כאמור אני עם לוח אם - ASUS P4s533-MX כאשר הלוח לא תומך ב VMOD לא תומך בנעילת AGP\PCI ויש מצב שלא תומך בהעלאת מתחים... בזה אני לא ממש בטוח אז הדרך היחידה שבאמת איתה אני יכול לעלות היא דרך הבאסים...אני על הבאס הזה 141/35 במכפלה של 20... כמו שציינתי הPCI שלי עבר ת33...למרות שאין לי כלום בסלוטים שלו אבל אני יותר דואג לAGP שלי ... כי משום מה אני לא רואה בביוס משהו שקשור השאלה שלי היא בעצם עד כמה אני יכול להמשיך איתו...? מבלי לנעול כלום.. ואיך אני בכל זאת יכול לפקח על ה AGP שלי המעבד והמחשב הוא מושלם ל OC..מה שבכל זאת לוחץ עלי זה הציפסט הזכרונות גינרים כאלה 333 מגה הרץ קירור, ST של TT... לא עבר לי בחיים ת36 בריצה של PRIME במשך כמה שעות וגם אחרי האובר הקטן שביצעתי לא הרגשת…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by erlich9,

איך אני עושה oc ל 6800 gs קניתי עכשיו חדש חדש ואין לי מושג איך עושים oc, בבקשה האם יש תוצאות , מה ההבדל (לפני ואחרי), איך עושים וכו... נ.ב יש לי את הקירור המקורי שלו ויש לי מעבד intel 3000x2

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.