אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתכלס מבחינת ביצועים בלבד איזה קירור יותר טוב רק מבחינת ביצועים לא מחיר ולא שום דבר אחר רק מבחינת ביצועים
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
או-קיי תרד חדש: איזה סמפרון יתן את ה OC הטוב ביותר? - גם ביחס וגם במהירות המקסימלית? לסוקט A כמובן.
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
התחלתי לעשות קצת OC למעבד שלי. P4 (Northwood) 2.4@2.7 Abit IS7 ADATA/VT 512MB PC3200 המפרט המלא בחתימה. העלתי את ה FSB מ 133 ל 150. (בהדרגה כמובן) המהירות של המעבד עלתה מ 2.4 ל 2.7 . נעלתי את ה- AGP וה- PCI על 66/33. היחס בין המעבד לזכרון הוא 4:5 , והזכרון עובד על 188MHZ בתזמונים של 2.5-4-4-7 (לא שיניתי אותם). הקירור הוא המקורי של אינטל + 6 מאווררי מארז (1 מהם של ה NB) וחוטים מסודרים. טמפ' המעבד: מנוחה: 37-38 מאמץ: 52-53 טמפ' הלוח: מנוחה: 33 מאמץ: 35-36 - השתמשתי ב prime95 במשך 10 ד' לבדיקה. - טמפ' נבדקו ב speedfan ו ABIT EQ (התוכנה של הלוח). הטמפ' האלה בסדר יחסית לעונה, ואפשר להמשיך? ד"א, אני מתקדם בסדר בא"ק שלי? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%203.x).htm# יש אותו לאח שלי ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC או לקנות חדש (לי יש תגירסאה המתקדמת יותר שלו)
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי לפני יומיים סניק+קירור למעבד של INTEL עלה לי 80 שקל (חפיף) . עכשיו ששמתי אותו שמתי בלי משחה טרמית , וכרגע טמ"פ המעבד 28 מעלות , והמאורר עובד נורא מהר 4300RPM ועקב זה הוא עושה רעש (זה שהמארז פתוח). שהמארז סגור הטמ"פ עולה ל 33 מעלות 36 מעלות והמאורר מתחיל לעלות בקצב עצבני ל 6000RPM ואפילו 7000RPM ועושה רעש אדיר של טרקטור. אני רוצה להבין מה הסיבה לכך ומה ניתן לעשות ..???
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום אני תיכננתי כבר הרבה זמן לבנות קירור מים וכנראה שיש לי גם זמן פנוי (חופש גדול) אז אמרתי לעצמי למה לא להתחיל את זה עכשיו אז כמה שאלות איזה בלוק קירור מים הכי טוב אני לא רוצה להתפשר בדבר ומשאבה האם היא צריכה להיות בתוך מקום אטום עים מים והאם חייב נוזל לרדיאטור ? תודה רבה לכל אלה שעונים אלי
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על 2080 מגה הרץ במקום 2000. רשום ב EVERESR אוברקלוק של 4 אחוז. למה? אני לא עשיתי כלום
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מחפש שני מאווררי 120 מ"מ לקומפיוקייס 6A19 כמה שיותר שקטים יותר טוב ושלא יהיו יותר מידי יקרים תודה לכל העוזרים ושכחתי לציין שיהיו בלי לדים ושטויות כי אין לא חלון במארז
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי ויש לי שתי התלבטויות: איזה מבין המקררים יותר טוב? והאם הם בכלל מתאימים למעבד שלי? הנה קישור לקירור של המעבד http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cm-a4 והנה תמונות של הלוח שלי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506300002473095/IMG_0051.jpg בקשה עזרו לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המהירות של המאוורר של המעבד מסתובבת ב 20000RPM ן 10000RPM משהו שלא נתקלתי בו בחיים .. והמעבד מראה 27מעלות ... למשהו יש תשובה בשבלי ? (זה מאוורר של אינטל עם הסניק שלו , והוא עבד במחשב אחר שבוע אז הוא דיי חדש ... )
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הנ"ל בגודל 120mm. לפי מה שאמרו לי פה ולפי מה שכתוב באתר של TT המאוורר אמור להיות כזה שממש לא שומעים אותו, אבל אחרי שהתקנתי אותו הוא עושה מן רעש כזה של בזז, לא חזק, שדיי שומעים והוא דיי מציק... השאלה שלי היא, האם זה נכון וככה המאוורר הזה אמור להישמע או שקיבלתי פשוט מאוורר פגום ויש טעם ללכת להחליף? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 6600GT של XFX. המעלות שלו ב IDLE הם 58 ובעבודה זה מגיע ל-70-75 אני מאמין... עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לעשות לו OC בכלל, במידה וכן האם אני יכול להגיע איתו לשיפור ביצועים ניכר כמו ממש להגיע איתו לרמה כמו של 6800GT או משהו כזה.. והאם ע"י OC מתון וקטן אני גם יכול לשפר לו ביצועים רבים שממש אני יריגש את זה בעיין שלי במשחקים? אשמח לתגובות מקיפות מהאוברקלוקרים המקצועיים פה (למשל האם צריך לקנות לו קירור או שאפשר להשאר עם הסטוק ולעשות לו OC..) בנוגע לקירור אם צריך, איך לעשות את הOC (דריבר פרוץ ? תוכנה ?) וכיצד לא לפגוע בכרטיס. בתודה, DemonTuX
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב טמפ' גבוהות במיוחד של המעבד (כ60+) לאחר שנה שאני נמצא עם המחשב הנוכחי ללא שום מאוורר במארז (מלבד המאוורר שעל ההיטסינק מעל המעבד), החלטתי לפנק את עצמי ואת המעבד בקניית 2 מאווררים חדשים. אני מחפש אחר 2 מאווררים, האחד ימוקם בחזית והשני מאחור, שנייהם 80mm. היות ואני מעודכן בקשר למכיר של המאווררים כיום בשוק לא החלטתי מה יהיה התקציב שאני מוכן להשקיע בקניית המאווררים, אבל בעקרון אני מחפש אחר משהו שיעשה את העבודה במינימום מחיר. מודה מראש מקרב לב
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בתוכנה MBM5 להצגת הטמפרטורה במארז וטמפרטורת המעבד. עכשיו לעייתים קרובות, במיוחד לאחר משחקי מחשב, התוכנה טוענת שהטמפרטורה של המעבד היא 66 מעלות צלסיוז, האם זה נורמאלי? המעבד שלי הוא AMD Athlon 64BIT 3000+ NewCastle (סוקט 754). עכשיו, יכול להיות שהתוכנה גם מזייפת, אני לא בטוח אם יש לי חיישן על המעבד או לא... מהי הדרך הכי מדוייקת לבדיקה הטמפרטורה במעבד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אין נזילה אין כלום הטמפ' לא עולה על 45 אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה? יש לי משאבה טבולה... אם זה משנה משהו.. , מפלס המים כל הזמן יורד!
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9045 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10464 או משהו אחר המיקגלה שלי היא בערך שקל800 אבל עדיף פחות
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לייעל קצת את המחשב שלי כמו כולם ואני רוצה לשים כמה מאווררים. אז אני מעוניין לדעת קודם כל איזה סוג מאוורר הוא נחשב לטוב והכוונה היא לא מרעיש או כמה שפחות מרעיש,ומה מהירות סיבוב לדקה ? אשמח אם תדרגו את סוגי המאווררים הטובים אם יש כמה. תודה. נ.ב. אם יש לכם הצעות איפה לשים מאוורר או כמה ועל איזה חלק עוד יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-