עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח,יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב בקירור שבא בסטוק של nvidia לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא,בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר..משהו נתקל בזה?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by ycltdycltd,

אני צריך קירור כמה שיותר שקט עד 100 ש"ח בערך לi5 750. למישהו יש רעיון? ???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by oz12,

או קי אז כה מה אני צריך להגדיר בביוס ? מישו יכול לעזור לי כמו שבלוח אם P35DS3-L של גיגה ביט ההגדרות עם ככה ואני רוצה להגיע עם המעבד הנ"ל ל3.00 אז איך להגדיר בביוס דוגמה מהלוח אם של גיגה ביט למעבד q6600 : Go into Advanced BIOS and disable C1E, EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD)........[2.40]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Lavvvv,

שלום אני קניתי את הArctic liquid freezer II והוא מגיע עם 3 כבלים אחד הcpu fan ואת כל השאר אני לא מצליח אני לא יחסתי לזה חשיבות והדלקתי את המחשב והמאווררים עובדים אבל המחשב מגיע ל100 מעלות

6. https://www.amazon.com/dp/B09VH14935?tag=thetechnoti03-20&th=1&psc=1&geniuslink=true 300 וואט ? קטן עליו ... עריכה: המממ עם קורט מלח. למעבדי AMD זה לא. ב - INTEL המצב טוב בהרבה. שורה תחתונה - מלך ? בספק. אחד הנסיכים ? יש מצב ...

7. שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. \\\

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום, אני רוצה להוסיף כרטיס קול למחשב. הכרטיס מתחבר ל pci e בזמן שעל המחשב מבוצע אוברקלוק, למרות שתדר ה pci e נעול על 100 האם יכולה להתעורר בעייה כלשהי? יכול להיות נזק לכרטיס קול? או הגבלה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by xytkhi,

תוכנת הבדיקה היא OCCT מפעיל אותה על MIX תוך 2 דקות בערך המעבד מגיע לטמפ. 65 מעלות והתוכנה מפסיקה למעבד יש קירור סטוק בלבד. מהי הטמפ. הסבירה למצב מנוחה של המעבד - ומאמץ בינוני ..? איך ניתן לקרר אותו יותר טוב ללא קניית גוף קירור חדש? מעבד E8400 לוח אם P5Q PRO * לא התקנתי את כל הדרייברים בלוח האם.. האם זה קשור להתחממותו של המעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. בוקר טוב. יש לי עכשיו את התוכנה SpeedFan . ,תוכנה בסדר פחות או יותר אבל יש לי כמה בעיות איתה - אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לפתור לי את הבעיות או להביא לי תוכנה אחרת שאפשר להגדיר אצלה את הפונקציות האלה .. דבר ראשון - כשאני מדליק את המחשב אז התוכנה בכלל לא עולה . אני רוצה שהיא תעלה בפתיחת המחשב ותשמש במהירות שאני בחרתי (גם כשאני מדליק אותה היא אוטומטית על 100 % ואני רוצה 0...) . אותה בעיה גם כשתוכנה פועלת וכשהמחשב חוזר ממצב המתנה היא שוב חוזרת אבל המהירות של המאווררים היא 100 ולא 0 כמו שהיא הייתה מיקודם. אולי זה בעיות קטנות , אך לא כל בני המשפחה רוצים להתחיל ולהתעסק עם זה ככה שזה די משמעותי בשבילי... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. שלום לכולם מצאתי משאות מים נירא לי של מכונת כביסה או משו כזה זאת המשאוה: http://photos.walla.co.il/mor593 כנסו שם לPump עכשיו עשיתי ניסוי קטן לראות בערך כמה מים היא דוחפת והתוצאות הם שהיא שאווה מיכל מים של4 ליטר תוך 10 שניות שעל ידי חישוב פשוט אפשר לגיד שהיא דוחפת בערך 1440 ליטר בשעה. השאלות שלי הם: 1. האם היא טובה לקירור מים? 2. אמרו לי שצריך לדעת כמה הראש שלה. יענו לכמה מטר היא יכולה לדחוף את המים או משו כזה. שאלתי אם אפשר למדוד את זה 3. אני צריך המלצה לבלוק למעבד טוב שאפשר לקנות בארץ התקציב משו כמו 300 400 שקל.(למעבד בארטון 2500 (יש חורי עיגון על הלוח)) תןדה מראש Cooler-Master

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  14. היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. האם אפשר להגביר את המתח בחיבורים על הלוח אם?? כגון מאוורר ציפסט, מאוורר מעבד, מאורר אחורי, מאוורר קידמי. אם אפשר, אז זה הורס את המאוורר או שזה לא עושה לא כלום חוץ מלהמהיר אותו?? אני לא רוצה לגמור עם מאוורר ומנוע שרוף. עד כמה מתח מומלץ לעשות OC למאוורר בלי שהוא ייהרס??

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by motir,

אהלן, קירור הסטוק של ה-P4C שלי קצת מג'עג'ע ואני רוצה להחליף אותו. אני לא עושה OC ומחפש: 1. פתרון פשוט. אני לא רוצה פוטנציומטרים וכו' אלא לחבר את המאוורר ללוח ולשלוט בו אוטומטית עם speedfan. 2. פתרון שקט שקט שקט. 3. פתרון זול. לא רוצה לשלם הון תועפות, במיוחד היות ואני לא צריך שום OC. 4. משהו קל יחסית. לא בא לי לשים מאוורר של חצי קילו על המעבד... למעשה, אני צריך משהו ברמה של קירור הסטוק, רק שיהיה שקט יותר. מישהו יודע להמליץ לי? תודה! מוטי עריכה: מצאתי את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 איך הוא?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by aviran_n,

יש לי 9600XT של סאפיר (דגם עם מהירויות שעון מואצות) הכרטיס הקודם שהיה לי (אותו דגם בדיוק) נשרף והוחלף במסגרת האחריות וקיבלתי את זה במקומו. עכשיו כשאני מנסה לעשות OC אפילו לא גדול במיוחד.. ישר יש ארטיפקטים ובעיות. כשאני מפעיל ATITool אז אחרי כמה שניות המהירויות מתחילות לרדת ולרדת במקום לעלות.. במהירויות סטוק אין לי איתו בעיות והוא עובר בנצ'ים טוב. אם זאת בעיה בכרטיס עצמו אז אין לי כבר מה לעשות כי נגמרה האחריות אבל חשבתי שאולי זאת בעיה בביוס שלו או משהו כזה שעוד אפשר לסדר אז באתי לשאול פה.. הנה כמה תמונות של הכרטיס והקירור שמורכב עליו (הכנה שלי): תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by אוקיי,

טוב אז שיניתי על הלוח אם P2B-f ASUS את המהירות באס ל 124. זה שינה לי (לפי הביוס לפחות) את המהירות מעבד ל 436 (בקירוב אני לא זוכר בדיוק) זכור לי גם שאנשים פה טענו שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבדים כאלה ישנים, מצד שני יש פה מישהו שטוען שהוא עשה לשלו מ 350 ל 400. חיפשתי גם מהירות מומלצת למעבד פנטיום 2 350.. אבל לא היה שם. אז מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך כדי לוודאות שהמעבד יציב? יש לי את התוכנה Prime 95 הכל טוב ויפה. אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה המקסימלית. מישהו?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

אני מכוון את התוכנה לתדר של 500 עושה את הבדיקה והכל לוחץ על החל ועדיין התדר שלי לא משתנה מי שכול לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Quellious,

זו שאלה כללית שלא מצאתי לה תשובה חד משמעית. בהרבה מארזים (לא ג'נריים) יש פתחי אוורור בצד שמאל של המארז, בד"כ סט עגול של חרירים בשביל ה-CPU Duct וסט מלבני באיזור של כרטיס המסך. למה זה טוב בדיוק? זה באמת עוזר? אצלי במארז (6A19) הרגשתי קצת אוויר בורח מהפתחים האלה (אוויר שמגיע מהמאוורר הקדמי), ופשוט סתמתי אותם עם מסקינג טייפ. לא ראיתי שינויים בטמפרטורות (מעבד P4 2.4@2.6, כרטיס מסך radeon 9700pro). אולי במעבדים/כרטיסים חדשים (וחמים) יותר זה משפיע? מישהו ניסה פעם לשחק עם זה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Y.k,

אני צריך המלצה למאוורר שלא יחרוג מ 200 שקל .. עדיף פחות אפילו .. שיעשה רעש כמו פיל דוהר .. רק שיקרר .. למה גם ככה אני ישן עם מוזיקה ..אז חפיף

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מחפש את ה80 מ"מ הכי חזק שקיים בשביל המוד שלי לוי ג'י איי סיילנסר[תחרות מדריכים] מוני איז נו אובג'קט. אגב זאת לא עצלנות שאני לא מחפש לבד אלא שאני פשוט לא יודע מה הכי חזק... ואם יהיו לו לדים זה יהיה עוד יותק טוב

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  24. טוב, אז ככה יש ברשותי מעבד Athlon Xp 2500. ומאוד התפתתי לעשות לו אוברקלוק. אני העלתי בביוס את ה- FSB ל- 200 במקום ל- 166 והמעבד עבד במהירות 2.20Ghz כמו XP3200. העליתי את הווינדוס ומייד אחרי זה הורדתי בחזרה. יש סיכוי, שעשיתי נזק כלשהו למעבד? ויש דרך כלשהיא לבדוק את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  25. לפי הגדרות היצרן?

• 10 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.