עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by Oprapc,

יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by def,

אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מעבד INTEL E 6750 ומארז של ANTEC 2400 אני מיתלבט מאוד בין שלושת הדגמים הבאים של קרור למעבד http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0333/gallery.html http://www.pcper.com/article.php?aid=431 http://www.silentpcreview.com/article754-page1.html אשמח לעזרה והלצות מי מהם טוב יותר מבחינת קרור ושקט ומתאים יותר ל ANTEC בתודה מראש רוברט

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!

9. הזמנתי לפני שבועיים את ה Thermalright HR 03 Plus ואיתו את המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm מפנדה. דיברתי עם נציג שלהם היום ומתברר שעם הגוף קירור אין בעיה והוא אצלם אבל יש בעיה בזמינות של המאוורר והם הציעו לי לבחור כל מאוורר 92 אחר שקיים אצלם. מכיוון שאני לא מבין גדול במאווררים אז אין לי כל כך מושג באיזה לבחור, הדרישות שלי נעות יותר לכיוון ביצועים מאשר לכיוון של שקט אבל שהרעש יהיה בגדר נסבל ולא איזה מכסחת דשא(כמו דלתא). לסיכום, אני צריך מאוורר 92 טוב ויעיל, לא חייב להיות שקט, בעל דחיפת אויר טובה ושיהיה קיים בפנדה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Andrey22,

יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by STi,

סליחה,אני פשוט כותב מהפלא,איך אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

הבנתי ממה שהסבירו לי שהוא צוור בקבוק למערכת שלי (משהו כזה) אז החלטתי לעשות לו אובר עכשיו כדי לעשות לו אובר כשהוא עובד ב45 מעלות (ללא מאמץ..) ואיך אני עושה לו אובר בכלל אה דרך אגב הכרטיס הוא radeon 9600xt 256m SweeT EviL

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  17. הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?

18. Samsung SK182Q-L2U http://www.samsung.com/Products/ReciproCompressor/LBPtype/LBPtype_R134a_220_240V50HZ.htm אפשר לעשות איתו משהו? אגב אני לא יודע אם הוא פעיל או לא..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by zroytman,

היי. לא מצאתי התייחסויות למאוורר מהסוג שבנידון. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד עליו משהו? (לינק לאתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=16&l2=66&l3=0&model=1446&modelmenu=1) בנוסף, אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט, ובשמחה אקבל המלצות. יש לי socket 775 , מעבד intel, לוח asus p5gpl. תודה.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  21. OK הזמנתי טרמלרייט SP94 וVGA silenser וAC5 למחשב שלי. עכשיו אני צריך לפרק את כל המחשב כדי להרכיב את החלקים ואני רוצה טיפים על איך לעשות את זה כמו שצריך (במריחת המשחה והתקנת המוצרים) ועל מה אני צריך לשים את הלוח M ואת כל שאר הרכיבים נגד חשמל סטטי וכל דבר שיכול לפגוע במחשב

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  22. מה זה Bearing Type -> Enlobal? זה יותר טוב מ 2ball bearing?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by jobnik,

יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. זה מעבד E6400 איך שמים על מקסימום וכמה זה המקסימום RPM?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by arkadur,

אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים