אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך של connect3d hd4850 oc ,ואני משתמש בati tray tools עקב יציבות מערכת שהוא מביא לי עם הכרטיס. רציתי לדעת האם יש אפשרות לקבוע מהירויות שעון וליבה לכרטיס דרך התוכנה, אשר יהיו קבועות ויפעלו כל פעם עם עליית ווינדוס? אם כן, איך ניתן לעשות זאת? ניסיתי לשחק איכשהו ב-overclocking setting ,ולא הצלחתי לעשות זאת. אודה לעזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מצאתי באתרים רבים מדריכים שמסבירים בדיוק איך לעשות טוויקינג לCPU, איך להרכיב מאווררים חדשים וכו' וכו'. הבעיה היא שכשהם הגיעו לקטע של האוברקלוק עצמו, הם סיכמו אותו בכמה משפטים- שינוי מהירות בFSB ובBIOS וגם הוסיפו ADVANCED OPTIONS. לי אין מושג מהם כל המושגים האלו ואיך אפשר בעזרתם לעשות אוברקלוק לCPU. לכן, האם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריכים אשר מסבירים מ-א' עד ת' את תהליך האוברקלוק של הCPU. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי נינגה 2 שהוא ענק רצח... הטמפ אצלי עומדת על 47 ברגיל בעומס לא בדקתי... האם זה מה שאמורים לקבל?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו דומה ל MBM בשביל ה GPU כי הכי קרוב זה NTUNE MONITOR אבל זה לא עושה LOGS ואין טבלת HIGH/LOW *עריכה ואני צריך שזה יראה את זה ב SYSTRAY *עריכה 2 לא חשוב, מצאתי תוספות ל MBM שנותנות MONITOR ל NOFRCE 4 וגם לכ. מסך
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, קודם כל. מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאול לגבי טמפרטורת המעבד שלי Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167) מחשב חדש שנקנה לפני שבוע...האם זה סביר 50 מעלות צלזיוס מינימום (מטפס לעיתים גם עד 60) בעת חצי מנוחה (מס' תוכנות פועלות ברקע אבל לא משחקים או משהו כזה)? אנא הסירו דאגה מליבי... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
התזמונים בזיכרונות לדוגמא Bank Cycle Time הקיצור שלו בביוס זה (trc) אז אני צריך לדעת את הקיצורים של RAS# to CAS# RAS# Precharge DRAM Idle Timer
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה קירורים שונים של חברת זלמן לכרטיס מסך שלי: VF700-Cu LED - 215 VF700-Cu - 189 VF900-Cu - 235 VF900-Cu LED - לא מצאתי אחד כזה בשום מקום.. מישהו יודע איפה יש? Fatal1ty - 215 המחירים בצד בשקלים.. בינתיים הכי נמוך שהצלחתי למצוא.. מי מהם הכי טוב/משתלם? שמעתי שחלקם זורקים אוויר חם למארז..? זה נכון? נ.ב. - הכרטיס שלי עומד על 60 בסטוק במנוחה ועל 75 ומעלה (לפעמים 80) במשחקים.. ואני מעוניין לעשות לו OC.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm רק על שני הצ'יפסטים החדשים יהיה ניתן לעשות אובר, טוב, אני אצתרך ליקנות מחשב חדש :-\ יאיר.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם הכי יתאים לההמהרה בהתחשב בעובדה שאני לא פותח בינתים מכפלה amd 1600 1700 2000? 2100?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עשיתי OC אוטומטי בעזרת התוכנה שבאה עם הכרטיס. היא הגיעה ל621mhz בליבה ו786mhz בזיכרונות. (התדרים בסטוק הם 595mhz לליבה ו690 לזיכרון). לאחר מכן עשיתי את אפשרות Find Max Core בATi Tool (לאחר שהחזרתי את התדרים למקוריים בתוכנת הכרטיס), והוא התייצב יפה עד 624.38mhz (ליבה). לאחר בדיקת התלת מימד הוא בדק יציבות והכל היה בסדר, אך כמה שניות אחר כך אני מניח שהוא ניסה להעלות את התדר המסך הפך לשחור ואני ישר לחצתי על כפתור הריסט. רגע לפני כן הטמפ' היו: 57 לכרטיס, כ36 למעבד, כ45 מעלות בלוח אם (לא נעשה OC פרט לכרטיס). לא היה שום ריח שרוף ולא ריח. עכשיו המחשב נדלק לכשתי שניות ואז נכבה, ושוב מדליק את עצמו וכך הלאה בלופים, כאילו הוא עושה ריסט לעצמו. מה הבעיה?? איך אפשר לפתור אותה? :'(
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מהירויות סטוק 250/333, התוצאה שקיבלתי 5040. מהירויות אוברקלוק 312/415, שיפור של 25% גם לליבה וגם לזכרון, 6522. שיפור תוצאה: 29.5 אחוזים. מה אתם אומרים נשאיר את הOC או שהשיפור הזה הוא סתם. יש Data Base של 3DMark2001SE שבו אני אוכל להשוות את התוצאות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מאווררים דרך האוורסט? כשאני נכנס ל-CPUZ אני רואה שמהירות השעון משתנה כל הזמן בין 1600 ל-2400, אבל לא מגיע ל-3000, שלשם בוצע OC. למה זה משתנה? ולמה לא מגיע ל-3000? עכשיו לאלו שמכירים את הקירור ultima 90, המאוורר 120 שאיתו [MINBEA] במארז הנוכחי, לא מחובר אליו ישירות, אלא נמצא באלכסון, פונה אל הכרטיס מסך, והוא מקובע שם. זה בסדר שיהיה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם הלוח הזה ASUS P5LS2 SE/C יתאים לOC קליל של עד 400 באס למעבד E6300?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מחפש קירור שתומך בכרטיס מסך 7600GS והוא יחסית שקט. התקציב הוא עד 150 ש"ח. יש העדפה לקירור אקטיבי, תודה. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 17:28:38 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מאוורר???
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים? האם צריך גם לקנות מאווררים?? אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות oc לכרטיס מסך הזה, יש לי את התוכנה ati tool אבל אני לא יודע איך להשתמש בה.. וגם אין מדריכים לזה, אז אפשר מדריך או משו? ובאיזה תוכנות להשתמש..?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני לא מומחה גדול ל-OC אך הצלחתי להגיע עם המעבד שלי Q9550 (ראו מפרט) ל-3.4 בלי להעלות מתח למעבד אלא רק ע"י הגדלת ה-FSB. כאשר אני מעלה את תדר הבאס בכדי לעבור את התדר הנ"ל, המחשב נדלק אך אינו מגיב (מסך שחור) וכתוצאה אני מוכרח לבצע איפוס לביוס לכן הגעתי למסקנה שאני אמור להעלות את המתח למעבד ואיני מוכן לעשות זאת ללא ייעוץ. ב-REALTEMP נכון לעכשיו המעבד על חום של בערך 38 מעלות במנוחה ובמאמץ (OCCT) מגיע ל-65 בערך. שעתיים בדיקת OCCT מצביעה על יציבות ותקינות המערכת. אשמח לכול עזרה והדרכה בכדי להעלות את התדר למקסימום.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
Mushkin 512MB PC3200 black AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Enermax 350W EG 365P VE Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB western digital 40GB 7200 Benq 40X12X48 TEAC ATAPI(BenQ 4012P) - 40x CD-ReWriter TOSHIBA X16 DVD-ROM SD-M1502 יש לי ציפטק פול טאוור ויש בו את כל המאוררים,חוץ מה90 שלמעלה. מה הטמפרטורה של מחשב כזה צריכה להיות בערך? במנוחה ובמאמץ
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-