עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Oprapc,

יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by def,

אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מעבד INTEL E 6750 ומארז של ANTEC 2400 אני מיתלבט מאוד בין שלושת הדגמים הבאים של קרור למעבד http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0333/gallery.html http://www.pcper.com/article.php?aid=431 http://www.silentpcreview.com/article754-page1.html אשמח לעזרה והלצות מי מהם טוב יותר מבחינת קרור ושקט ומתאים יותר ל ANTEC בתודה מראש רוברט

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. הזמנתי לפני שבועיים את ה Thermalright HR 03 Plus ואיתו את המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm מפנדה. דיברתי עם נציג שלהם היום ומתברר שעם הגוף קירור אין בעיה והוא אצלם אבל יש בעיה בזמינות של המאוורר והם הציעו לי לבחור כל מאוורר 92 אחר שקיים אצלם. מכיוון שאני לא מבין גדול במאווררים אז אין לי כל כך מושג באיזה לבחור, הדרישות שלי נעות יותר לכיוון ביצועים מאשר לכיוון של שקט אבל שהרעש יהיה בגדר נסבל ולא איזה מכסחת דשא(כמו דלתא). לסיכום, אני צריך מאוורר 92 טוב ויעיל, לא חייב להיות שקט, בעל דחיפת אויר טובה ושיהיה קיים בפנדה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  6. הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by STi,

סליחה,אני פשוט כותב מהפלא,איך אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

הבנתי ממה שהסבירו לי שהוא צוור בקבוק למערכת שלי (משהו כזה) אז החלטתי לעשות לו אובר עכשיו כדי לעשות לו אובר כשהוא עובד ב45 מעלות (ללא מאמץ..) ואיך אני עושה לו אובר בכלל אה דרך אגב הכרטיס הוא radeon 9600xt 256m SweeT EviL

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  10. הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?

11. Samsung SK182Q-L2U http://www.samsung.com/Products/ReciproCompressor/LBPtype/LBPtype_R134a_220_240V50HZ.htm אפשר לעשות איתו משהו? אגב אני לא יודע אם הוא פעיל או לא..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by zroytman,

היי. לא מצאתי התייחסויות למאוורר מהסוג שבנידון. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד עליו משהו? (לינק לאתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=16&l2=66&l3=0&model=1446&modelmenu=1) בנוסף, אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט, ובשמחה אקבל המלצות. יש לי socket 775 , מעבד intel, לוח asus p5gpl. תודה.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. OK הזמנתי טרמלרייט SP94 וVGA silenser וAC5 למחשב שלי. עכשיו אני צריך לפרק את כל המחשב כדי להרכיב את החלקים ואני רוצה טיפים על איך לעשות את זה כמו שצריך (במריחת המשחה והתקנת המוצרים) ועל מה אני צריך לשים את הלוח M ואת כל שאר הרכיבים נגד חשמל סטטי וכל דבר שיכול לפגוע במחשב

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  14. מה זה Bearing Type -> Enlobal? זה יותר טוב מ 2ball bearing?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by jobnik,

יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by nforce,

היום קיבלתי Corsair 256Mb PC133 האם גם ב- SDRAM קורסאיר טובים ? ואיך שאר המפרט שלי ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Aviko,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by oz12,

איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by eylonG,

חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by aka_katz,

רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by DarkSight,

המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. Started by xtx,

יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by SuB,

שלום! היום עזרתי לחבר לבנות פאן באס. התהליך של הקידוח וההרכה היה כיף ומהיר אבל ההלחמות.. או או או ההלחמות.. אחר הצהריים שלם בזבזנו בניסיונות לבנות את המעגל ולא הצלחנו. הוא רצה לעשות פאן-באס עם 2 לדים (לד לכל מצב) והבסיס למעגל היה השרטוט הזה: ניסינו לשנות את מיקום הנורה האחת במעגל לשתי נורות ובקיצור לא הצלחנו. אשמח מאוד מאוד אם מישהו ישנה את השרטוט למעגל בעל שתי לדים כאשר לד אחד פועל כאשר המאוורר ב-7V ואחד פועל במצב של 12V. תודה ותודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים