אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום למי שלא יודע אני מנהל מכירות של אייבורי בסניף ב"ש ובעזרת כמה חברים מפנדה מחשבים ומיטב החומרה הזמינה בשוק :-X 8) תוצאות 3DMARK06 וCPUZ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=402297 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה זה Bearing Type -> Enlobal? זה יותר טוב מ 2ball bearing?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום קיבלתי Corsair 256Mb PC133 האם גם ב- SDRAM קורסאיר טובים ? ואיך שאר המפרט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד Intel E6300, תושבת 775. אני לא מתכנן OC, הקירור צריך להיות קירור פשוט וזול, מ-KSP. חשוב שהוא יהיה פשוט להרכבה, שאני לא אצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז בשביל להרכיב אותו. יש לי משחה תרמית. תודה! אייל
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני קצת חדש (אז דבר ראשון שלום!) אני רוצה לקרר את המחשב שלי את המעבד ואת כלל המחשב אני רוצה לקבל ממכם הצעות לדרכים (כלומר מאווררים) אני מוכן להשקיע כסף! אבל לא מוגזם! יש לי כמה רעיונות אבל אני רוצה לישמוע את הרעיונות שלכם! המחשב שלי הוא: פנטיום 4 3.2MHZ 512RAM Ati radeon 9600xt 256mb מארז ריידמקס כוברה לוח אם של Gigabyte GA-8S648FX-RZ זהו בקיצור יש לי מחשב טוב אני חושב אבל אני רוצה שיחזיק לקראת אוברקלוק!!!!!!!! תודה מראש על העזרה יריב
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אהלן חברים... יש לי שני שאלות : ראשית רציתי לדעת אם טמפ' המעבד שאוורסט מראה כאן הגיונית... שנית אם הטמפ' של הכרטיס מסך בסדר כמו שאוורסט מראה (במנוחה) ובזמן עבודה 54 מעלות... חשוב לציין שיש לי במעבד קירור thermaltake big water 745 וכמות המים במיכל תקינה... מעבד pentium d dual core 4mb cache 3000ghz הכרטיס מסך gainward geforce 8500gt 512mb והוא מקורר על ידי thermaltake tide water הנה התמונה של התוכנה אורסט:
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה אומרים על הקירור Antec A400I RGB? https://www.antec.com/product/cooling/a400i
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש מארז גדול שהיה טוב מבחינת קירור - מה אתה אומרים על המארז הזה ? שווה 600 שקל .? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום פורום אוברקלוקינק וקירור...כפי שאתם רואים אני חדש פה ואני מחפש דרכים להמהיר את המחשב שלי... אז יש לי פה את הדף של ה-OC בתוכנה של האוורסט שמכיל את כל הפרטים של המחשב שלי....תסתכלו ותגידו לי למה אני יכול לעשות OC ואיך...תודה. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502041512224081/comp.JPG
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה נותן יותר ביצועים,העלעת ה FSB לרמות גבוהות יותר או העלעת מהירות המעבד(ע" שינוי מכפלה או איכשהו)??? ומדוע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בOC לGTO2 הוא עשה OC לכרטיס והגיע ל504\570 ואז המחשב עשה ריסט. הכרטיס אמור להגיע ליותר לא? זה המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX DDR RAM 512*2 3200 samsung DFI NF4 ULTRA SATA-II 939 HEC 400W TR-TF תודה
-
- 14 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב הדפוק שלי לוח אם: של DFI תמליצו מה הכי טובים למישחקים מעבד: של amd או intel מה הכי טוב? כרטיס מסך: לא משהו יקר אבל טוב או של ati או של nvidia לא לחרוג מסביבות ב-2500 שקל!!
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה פשר הכותרת המשונה ? ברגע שאני מפעיל את אחת מהתוכנות לבדיקת יציבות (אורת'וס/פריים95 וכו'), הטמפרטורה של המעבד קופצת מיידית ב-10 מעלות ! ברגע שאני מכבה את בדיקת היציבות, טמפרטורת המעבד צונחת ב-10-15 מעלות, מיידית ! עד היום, בכל המעבדים שנתקלתי, גם כשסחטתי את המעבד, הטמפרטורה עלתה לאט לאט, מעלה מעלה, ולא קפצה 10 מעלות. וכנ"ל בירידה של הטמפ'. האם זה תקין למעבדי C2D ? או שהקרור של המעבד כנראה לא מותקן טוב (big typhoon) ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לעשות OVERCLOCK ? מהתחלה ועד הסוף ! פרטים : AMD DURON 1800+ PRO DDR 256 MB 266 MHZ HD : 40 GB 7200 RPM
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני קובע על המערכת הנ"ל מחלקים ל1:1 המעבד מופיע לי לדוגמא על באס של 410 והזיכרונות על DDR2-830 כאשר במקור הקיט אמור להיות על 1000, איך אני עושה זאת??האם להגביע מחלקים ל1:1:25 ששם הזיכרונות כן הופכים להיות לDDR-1000 או שלהשאיר את הזיכרונות בקשר ישיר עם המעבד??? הקיט הוא GSKILL 4GB DDR2-1000 PC2-8000. מה עושים על מנת להינות מכל הספק ותפוקת הזיכרונות??האם להשאיר את המעבד על באס של 410-415 ולהגביע את המחלקים או להשאיר אותם כך??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אך אפרט- כפי שאתם יודעים(או לא..) אבא שלי איש מחשבים.. לפני כמה ימים הוא קיבל מחשב שהיה מחשב גיימינג בזמנו- עם לוח שרוף. הלקוח לא רצה לשדרג, אז קנה כבר מחשב חדש.. במקרה היה שם גוף קירור TT SILENT TOWER. למי שלא מכיר- הסינק די דומה לסקייט' נינג'ה, הוא כבר כולל מנהרת אוויר ומעבד 92 מ"מ.. המעבד הוא E7200 שכרגע עם BUFFALO שדי רועש לי... אני רוצה להחליף אליו, ולשים עליו אולי מאוורר 120מ"מ- כדאי? כמובן שההחלפה לא תעלה אגורה אחת... אפילו בשביל השיפור הכי פצפון בביצועים ושקט, אני מוכן להחליף אליו..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מאוורר לדים על הדלת לא יודע של איזה חברה (קיבלתי עם המארז) אבל זה כמו של זיגזג כזה עם 3 לדים אדום כחול ירוק בשבוע האחרון כל כמה זמן הלד הירוק נכבה ונדלק שבא לו ורק הוא ולא בזמן קבוע הוא הולך למות או משהו בחשמל לא טוב? מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה לוחות ממולצים לאוברקלוקר מתחיל כמוני? האם לוחות של אינטל אפשר לעשות OC תודה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-