אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תקשיבו אני צריך 5 או 4 מאוורים יפים למארז שיהיה נחמד אבל שלא יעשו הרבה רעש... אני בטוח שרובכם הגדול כאן מבין בזה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בעיניין. רוב תודות ;D
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אחרי המתנה מורטת עצבים הגיע לנועה משלוח של AF12025. הזמנתי ארבעה כאלה (אם כבר אז כבר) והרכבתי שניים שואבים מאחורי הרדיאטור בנוסף לשניים הזורקים מקדימה וכלום...עדיין 45 במנוחה ו49 במאמץ בדיוק כמו מקודם. ברור שזה טמפ' טובה אבל עדיין ציפיתי לשינוי כלשהו. יש לי בלוק איכותי, משאבה חזקה מאוד (כל המפרט בצד) אז מה בעצם מגביל את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לא יודע אם זה דרייבר, לא יודע איך לבדוק, המערכת בת 5.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
העלתי את תדר הCPU כל פעם ב5MHZ המקור הוא 1066... כעת הוא 1125 משמע 2812mhz הטמפרוטרה נעה בין 30 ל35 במנוחה ו40 - 50+ במאמץ... הקירור - Zalman 9500 ultra silent מה אתם אומרים? האם אפשר יותר מזה? האם האוברקלוק נחשב יציב בטמפרטורה כזו? האם המחשב יוכל להשאר דולק ימים ולילות כמו מקודם?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 שדי עושה את העבודה. הוא נמצא כרגע במארז חדש עם דיסק חדש וצורב חדש. הצלחתי לשדרג את הזיכרון ל-2GB ללא הוצאה כספית כלל. הבעיה היא המאוורר של המעבד (יחד עם צלעות הקירור) - הם ממש חרא. יש לי את לוח האם הזה: asrock p4i65g 478 http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=p4i65&Cat2Cat1ID=5069&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני רוצה לקנות מערכת קירור חדשה למעבד ולא יודע איזה בדיוק יתאים. חשבו לי שהוא יהיה שקט. תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 13:37:49 זה יכול להתאים?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1860
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מכיוון שעל הלוח יש את הצינור קירור ואת כל הכבלים ליד הסוקט של המעבד עושה רושם שהתכנון המקורי שלי לזלמן 9700 לא ממש יתאים ללוח? יש למישהו הצעות אחרות? חשבתי לכיוון אחד משלושת הבאים: 3D Rocket II של ג'יגה בייט החיפושית של טרמלטייק - הוא יתאים בכלל ללוח? או הטוניק טאוור 120MM... אשמח להצעות אחרות גם או המלצות על השלושה האלו. אני צריך את זה די דחוף כי התכנון הוא לקנות את המחשב החדש עוד השבוע.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קיבלתי לוח חדש D845WN של אינטל. אני יודע שהלוחות של אינטל לא משהו בOC, אבל חשבתי לקנות איזה מעבד 1.6A ולעשות OC. יש מצב להצליח עם הלוח הזה? לפחות עד 133FSB...
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מעבד כזה: ולוח אם GIGABAYTE 648 וזכרון 512 400MHZ איך אני יכול לעשות אוברקלוק על המעבד?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שאני פותח את מנהל המשימות אז יש שם מין מדד כזה של עד כמה המעבד שלי מתאמץ, אני שם לב שאם אני פותח תוכנה כלשהיא, או אפילו חלון Explorer ה- CPU USAGE קופץ בנייה ל 75-100 ואז תוך שנייה חוזר.... עד עכשיו היה נשמע לי רגיל אבל אצל חבר שלי שיש לו בול אותו מעבד כמו שלי (530J) זה לא קורה, בקתי אצלי גם את הטמפ' וגיליתי שגם הטמפ' קופצות ! אבל רק לשנייה-שתיים... זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי OC וברצוני ללמוד את הנושא. לאחר קריאה במומלצים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171708.0) עדיין יש לי שאלה: בכדי לממש פוטנציאל OC מלא בסופו של דבר מגיעים למצב של העלאת מתחים. 1. מה הגבולות של המתחים במעבדים (במקרה שלי E6600) ? 2. כמה העלאת המתח תורמת (כמה זה משמעותי) ? 3. מה הגבולות של המתחים בזכרון (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231065 - האם הגבול הוא באמת 2.0-2.1) ? 4. כמה העלאת המתח תורמת כאן (כמה זה משמעותי) ? 5. איך העלאת המתח משפיעה על התזמונים? 6. מה המשמעות של העלאת המתחים מבחינת הלוח?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי PD830 3,0 מישהוא יכול להיג לי אם הוא טוב לoc ולמה בתוכנה everst בלשונית DMI ואז Proccers זה רושם לי maximum clock 3800? מה אני יכול לעשות oc רק עד 3,8 תודה רבה גיל
-
- 14 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן אחרי שצבעת את המארז, אני מעוניין למרוח לקה כדי שהצבע יהיה מוגן ותהיה לו עוד שכבה וגם כדי שהוא יראה מבריק, אמרו לי לקנות צבע וניש, למישהו יש מושג היכן אני משיג את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום קניתי ליפני שבועיים בערך מחשב חדש עכשיו יש לי כרטיס מסך : ג'יגה ביט 7950GT עם 512 מ"ב זיכרון עם קירור של זילמן מובנה הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן : ForceWare Release 90 Version: 93.71 והורדתי את התוכנה : Coolbits מהאתר שלכם אחרי שקראתי את המדריך טוב התחלתי באוברקלוקינג המהירות הסטוק שהתוכנה הראתה על הכרטיס שלי זה : מעבד : 550 מגה הרץ' זיכרון : 1.40 גיגה הרץ' עכשיו העלתי את הליבה בקפיצה אחת של 5 הרץ' (ז"א המעבד 555 מגה הרץ') לחצתי על "טסט" והוא נכשל זה סדר הפעולות שעשיתי : עכשיו מה שמוזר פה גם הורדתי את המעבד בקפיצה של 5 (ז"א 545 מגה הרץ') מהסטוק ועשיתי "טסט" וזה גם נכשל עכשיו אני כימעט בטח שמשהו בתוכנה לא בסדר לכן פניתי ליעוץ פה אם מישהו יודע מה…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי, אני מתקשה בבחירת קירור למעבד E8400 שיהיה שקט מאד וגם יקרר טוב ללא אוברקלוק מתוך האתר של ZIGZAG תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו נתקל במוצר הזה בארץ: http://www.ionicproturbo.com ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה (דרך אגב אני בת למי שעונ הבצורה של בן) יש לי חלון בצד של המארז, ומנורה (קטודה נראה לי) כחולה וכל מיני... וראיתי תמונות של מארזים עם חלונות כאלה קטנים בתקרה של המארז וזה מצא חן בעיניי ואני רוצה לעשות גם אבל אני צריכה קצת עזרה ממי שכבר יש לו את זה במארז. אני צריכה מדריך לזה (עדיף בעברית) שיגיד לי איפה יש? ואני גם צריכה מידות סטנדרטיות לחלון מי שכבר עשה ומתמחה. אז הצעות טיפים ותמונות מי שיכול שיכתוב פה.. מחכה לתשובה תודה רבה 8)
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-