אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני חושב מה לקנות ואני חייב להחליט עד ה-11 מה לקנות וולקנו 12 אקסטרים שמגיע אם מאורר מעולה או SLK900A או SP97 והאם ההבדל גדול?? עד כמה הוא גדול?? דרך אגב המאורר שיהיה אל ההיטסיקנים של TR הוא SF1 אם אני יקנה אחד מהם... אז מה לקנות??? :-\
-
מישהו יכול לתת לי לינק? סקירה שמראה יכולות OC??? מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מחפש ולא מוצא ביקורת/השוואה של גופי קירור מובילים לכרטיסי מסך. אשמח לקבל לינק בעיניין . תודה.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
היום לסוקט 478 אין מבחר כזה גדול של סינקים יש את הסינק ה"חכם" שסיקרתם עם ה PCI וכל זה יש את הספארק 7+ שהוא בין האופציות היחידות הנורמליות שיש אצל זיגזג ויש את ה SP94 שהוא החלום של כל אוברקלוקר וכולם סוגדים לו.. אבל עדיין נשאלת השאלה מה בעצם ההבדל בשטח בין שתי הסינקים הנ"ל ראיתי שאתם מצליחים להשיג "תרומות" מחנויות, סינקים לבדיקה אם לא קיימת השוואה כזאת כבר (ולצערי לא ראיתי..) האם יש אפשרות שאתם תארגנו? מקווה שזה לא קצת חוצפה מצידי תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חג שמח ! אני מעוניין בהמלצות חמות על זוג מאוררים חרישים/שקטים למאוררים אחוריים בגודל 80MM עם אפשרות לבקרה על מהירות הסיבוב שני המאוררים יותקנו על מארז HTPC של SILVERSTONE LC20B-M מהידע שיש לי מאוררים של 21dBA נחשב שקטים 1500RPM או פחות קראתי המלצות מאתר: www.silentpcreview.com הנה הלינק: http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שימו לב להמלצה לגבי המאוררים 80MM בתחתית העמוד. אודה לכם אם תעזרו לי בנושא ותמליצו לי על דגמים מסויימים מנסיונכם תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עם איזה זיכרון אני אוכל להגיע לתיזמונים טובים למעבד 775 intel 2mb
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה להתחיל.. התקציב שלי הוא עד 500 שקלים, ניתן לחרוג ב100 שקלים בלבד.. אני מעדיף כמה שפחות. המפרט שלי: E2140 ABIT IP35-E HD3870 CORSAIR 520W תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המליצו לי על ה Scythe Katana 3. ראיתי באינטרנט שהתוצאות במבחנים שלו הם לא הכי טובים, איזו המלצה יש לכם לקירור יציב שיחזיק לי כמה שנים טובות? התקציב הוא עד 200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4300, אבל אני רוצה להוריד לו את המכפלה ל8, הדבר אפשרי בכלל בלוח 965 כמו הגיגה בייט DS3? שנית, הבנתי שיש עם המעבדים האלה בעיה של באס, בגלל הסטראפים. האם לדעתכם, בעולם מושלם, אמורה להיות בעיה לעבוד עם המעבד הזה על 3.2 בבאס 400? כמובן שהקירור והזכרונות מתאימים לעניין. תודה ענקית לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת בבקשה חוות דעת על Corsair Hydro H45 ? איך הוא מבחינת קירור ועוצמת רעש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מהו קירור האוויר הכי טוב למעבד? והאם הnoctua שקט?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את זה בארץ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משהו ספציפי, חומר כללי כדי להבין במה מדובר. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו למתחילים, אולי תוכלו להפנות אותי לחומר כאן בפורום זה הכי טוב מבחינתי תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידע נרחב בתוכנות וכול מה שקשור לנושא וכשניכנסתי לעולם ה-Hardware חשבתי שזה יהיה לא פחות פשוט. די מהר הבנתי שטעיתי. בגדול. מאט הידע שהיה לי בנושא החומרה בכלל לא היה נכון. למשל, חשבתי שהדיסק הקשיח הוא בעצם השבב הקטן הזה מתחת להיטסינק ושהמעבד הוא חלק גדול ובלתי נפרד מלוח האם... לאחר שקראתי מספר מדריכים שפירסמתם פה(וניסיתי אחד מהם. עזר לי מאד), גברה בי ההתעניינות והתחלתי לחקור לעומק... זאת הסיבה שנרשמתי לאתר. ועכשיו לבעיה: יש לי מחשב ישן יחסית, לוח אם (Pentium 4 Socket 478 Motherboard(P4V845, מעבד 1.6 (אין לי מושג איך אני מברר את השם) וכרטיס GeForce 4 MX שלאחרונה נודע לי(להפתעתי הרבה) שזהו כרטיס חלש... ובעצם מה שאני רוצה לעשות, זה להגביר את מהירות המחשב. יש …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מישהו שמבין טוב באוברקלוקינג שיהיה מוכן ללמד אותי מה שצריך לדעת בכדי לעשות אוברקלוקינג בטוח. קראתי כבר מדריכים (חלק מהאתר) אבל כולם או שמדברים לאנשים שמבינים בזה או שסתם מכתיבים הוראות. אני רוצה להבין מה אני עושה ולמה. יש פה מישהו שמוכן להעביר את הידע שלו הלאה? תודה אני משער ששלב ראשוני הוא פירוט החומרה... Phenom II x6 Six-Core 1100T Crosshair IV Formula Kingston HyperX DDR3 1600 16GB Thermaltake SpinQ VT
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משהו שבטח כבר קשה למצוא, מדובר בתושבת ובקליפס של סוקט 423 שמקבעים את הגוף קירור והם נשברו והם מאוד קריטיים לטמפ' של המעבד. אלו החלקים: אני צריך אחד כמו הכסוף ואחד כמו השחור. אם למישהו יש את זה או יודע איפה מוכרים בארץ זה יעזור לי מאוד! תודה!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אילו חנויות שולחות לארץ במחירים הוגנים ומשלוח לא יקר מדי? אני מחפש ספציפית חנות שמוכרת מאווררי Panoflo, ואם הם מוכרים גם ערכות קירור דיסק קשיח של זלמן, ומקררי מעבד של זלמן, אז אפילו יותר טוב. ראיתי שהרבה הזמינו פה מג'ב-טק, אבל ביומיים האחרונים האתר שלהם די מת. מישהו מכיר עוד חנויות דומות?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז אם אתם מכירים חנויות כאלה בבקשה תגיבו!
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה, אך לא מצאתי חנות כלשהי באינטרנט שמוכרת רגיל 120 מ"מ ונמצאת בצפון. אולי יש חנויות אחרות, שאין להן אתר ומוכרות גרילים של 120 מ"מ (בצפון). מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
לצערי החנות ליד הבית שלי לא מוכרי םשום מאוורים או שום בלוק לקירור המעבד אני מחפש חנות זולה ומאוררים כמו הולקנו 7+ שפירסמו פה באתר לא משנה איפה החנות רק לא ברשות הפלסטינאית וסתם שאלה מה הבעיה עים החנות KSP הם ממש זולים למה אנשים שראיתי פה בפורום יורדים עליה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-