עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה גוף קירור מתאים/כדאי לE8400 אם יש כמה אז מה האחד שהכי שווה את המחיר? בנוסף, האם כדאי בכלל להתקין קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC (בהנחה שהמחשב יעבוד רוב היום ויריץ משחקים כבדים)?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by ran02468,

מכיוון שבפורום אחר פשוט לא עוזרים לי החלטתי לנסות לשאול את השאלה פה... יש לי מספר שאלות... טמפ החדר שלי 31 מעלות ופאקינג שמתי לב שהמחשב שלי רותח! תמונה להמחשה: http://img7.imageshack.us/img7/5010/13491071771465.pngדבר ראשון מה זה הCPUTIN הזה? כפי שראיתם בתמונה המעבד אל 41 מעלות... המעבד והצ'פט מחוברים לקירור מים. 37 מעלות להרס דיסק? נו באמת..... 41 מעלות לכרטיס זה נורמלי? הוא לא עבר OC ואינו מחובר לקירור מים. עכשיו כיצד מופיע הג'פט של הלוח אם בHM? הכוונה תחת איזה שם? מקווה שהיה לכם הסבר הגיוני לכל זה^^^ בדקתי וטמפרטורת המים היא 29 מעלות... ממה יכולה לנבוע הבעיה? חשוב לציין שאתמול החלפתי את המים וגם את …

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  4. שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by kabesar,

יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3000 ומערכת קירור של AKASA על המעבד.. כרגע התדירות שהמעבד מכוון עליה היא 200 כלומר הוא עובד ב-1800MHZ השאלה שלי היא אם אני יכול להרים את התדירות ולקבל ביצועים יותר טוב בלי להסתכן ולפגוע במעבד... בכל זאת קניתי מערכת קירור יחסית טובה... אם מישהו צריך יותר פרטים כדי לעזור לי אני ישמח לתת... תודה מראש לכל מי שיעזור..

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by amirx19,

מכל השרשורים שקראתי פה (כולל הראשון לגבי האמת של קריאת טמפ' במעבדי CORE 2)לא הצלחתי להבין דבר אחד פשוט.לי באוורסט מופיעות שלושה טמפ' שניים זהות גבוהות בכ20 מעלות מהשלישית.כשהנמוכה מופיעה כCPU והאחרות הן CORE 1 ו CORE 2.לאיזו טמפרטורה אני אמור להתייחס וממה להתעלם.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  7. אנשיםפ מה נישמע? יצא גירסה חדשה וטובה מאוד כנראה ללוח הK8NF-9 והיא מתקנת את כל הבאגים כעת התיזמונים פועלים ואומרים שהיא ממש טובה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by IG,

לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב שלי ונכנסתי ישר לביקור בביוס, בדקתי את הטמפ' של המעבד והמארז ולהפתעתי, הטמפ' של המארז הייתה ב6 מעלות יותר גבוהה מהמעבד (המארז הייה פתוח לגמרי... הייה יום חם...) וזה עוד לפני שהווינדוס עלה! יש מצב שזה רק בעייה עם החיישן או שזה יכולה להיות בעייה חמורה יותר? זה הלוח שיש לי: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX-A.htm

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by sharon_ven,

ייעוץ בבחירת קירור לכ.מסך 6600GT מה שאני הבנתי הכי מומלצים הם: Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 Thermalright VGA Cooler V1 Zalman Vga Cooler VF700-Cu מטרת הקירור היא כמובן אוברקלוקינג מה מתוכם אתם הייתם קונים? למה? איזה מהם יש לו ביצועים נטו הכי טובים? (לא יחס ביצועים שקט) מי הכי שקט מביניהם? האם יש קירור אויר שלא ציינתי שמאוד מומלץ? אפשר אולי באנץ של השלושה? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  10. דיברתי אם Bug2000 בקשר ללוח שלי והוא אמר לי שיש לאחיו בדיוק אותו אחד ועליו יש חיישני חום ...... איך אני יכול לבדוק אם יש לי ??? (אני לא יכול אם תוכנות למדידת חום כי אני צריך לעדכן קודם את הביוס) אבל בכל זאת איך אני בודק ??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה: ברשימה שבניתי לעצמי לוח אם - P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מעבד - P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 איזה מארז לשים? ואיזה קירור למעבד לשים: Zalman9500? או משהו אחר לגמרה?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

אני עושה oc עד 2.9 אם over voltage ומתי הטמפ מגיעה ל 58 נדפק לי הקול במחשב ואני לא שומע כלום הלוח שלי הוא ASUSPV800-x

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. שלום. לאחר הביקורת, נראה לי שאני אלך על ה- VF700CU. מה אתם אומרים? בכל פורום שאני שואל ממליצים לי עליו, וגם בביקורת הוא מומלץ. הוא ידוע כשקט, וקל מאוד להרכבה שזה הכי חשוב לי. ה- V1 נראה גדול עליי. חוץ מזה, הוא מתאים בקלות למארזים קטנים ול- 6800GT AGP שלי. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  14. יש לי את המעבד שיש לי במיפרט עכשיו אני מעוניין לעשות OC, הטמפרטורות פשוט לא הגיוניות. במנוחה CPU1 - 24 מעלות CPU-2 - 25 מעלות במאמץ CPU1 - 27 CPU2 - 29 אלה לא טמפרטורות נורמליות? הם פשוט נמוכות מידי.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by jhonnyquan,

שלום! אני כבר כמה חודשים מתעסק עם החומרה שלי כדי להמהיר אותה ועד שהגעתי ליציבות לפני כמה חודשים בתדר מסויים שתיכף אפרט ,פתאום איבדתי את היציבות בתדר זה. יש לי מע' בינונית הכוללת לוח lan party ultra עם זיכרונות CROSAIR XMS DDR 400 ומעבד AMD 3500+ סטפפינג E6 ויש עליו מאוור ענק של זלמן (וספק ג'נרי ) שכחתי את הדגם של הזלמן נראה לי 7700 . כאמור הגעתי לתדר יציב של 237*11 שזה גם לא להיט וזה היה יציב כמה חודשים. הבעיה שלי היא גם שהמעבד כלל לא מתחמם והטמפ' במע' נמוכה ועדיין אין יציבות בתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (העלאת מתחים מעבר איננה עוזרת) ,האם לפי דעתכם זה הספק הבעיה או שיש איזה ריכב ממה שציינתי שהוא מעפן. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 374 צפיות
  16. Started by RDS,

אתחיל עם מפרט: AMD 3800X2 1950PRO Sapphire 1G 667 2 מאווררים ג'נרי 120MM אוקי, אז לא מזמן אחד המאווררים במארז שלי התקלקל, ומאז כשאני מנסה לשחק במשחקים, הדריבר של הכרטיס מסך נותן לי הודעת: VPU Recover. עד כמה שהבנתי זאת כנראה בעיית התחממות... אז בדקתי טמפרטורות: בזמן מנוחה- 73 מעלות. בזמן משחק- סביב ה-95-104. בשעת הקריסה- 105 מעלות. אני מתאר לעצמי שהטמפרטורות האלה לא בסדר, אבל בכל זאת הייתי רוצה את חוות דעתכם עליהן.. איך נחשב האיוורור של Sapphire לכרטיס מסך שלי? ד"א, המאוורר שהפסיק לפעול זאת המאוואר הקדמי... עד כמה הוא משפיע על טמפרטורת הכרטיס מסך (בכל יש מרחק בין המעבד (או איך שלו קוראים לזה, זה ש-ATI מייצרת) לבין המאוורר..) כמו כן, בקרוב אני עומד לרכוש מאוורר חדש, אז בין…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by איתמר,

אני לא מתכנן OC למעבד שלי אז אני לא יודע אם הקירור שאני מקבל אם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות אחד אחר

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  18. **כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by arikg,

מתוצרת ARCTIC COOLING - האם מישהו משתמש בקירור הזה ? המלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. היי אנשים אני מנסה לעזור לידידה עם בעיות שהמחשב עושה לה.. הרצתי Memtest והמחשב נכבה לאחר 5 דק'. אני לא בטוח בקשר לסטפינג של המעבד, שכחתי לשים לב לזה. בכל מקרה זה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM בדקתי טמפ' וראיתי שהיא באזור ה-70 מעלות בביוס, שמתי אזהרה על 80 ו-90 מעלות וכמובן שהוא ציפצף. ניסיתי להחליף לקירור סטוק של מעבד AMD אחר שלא השתמשתי בו, ניקיתי ומרחתי AS5, הגוף קירור בקושי מתחמם לפני שהמחשב נסגר. מה שמוביל למסקנה שהגופי קירור לא יושבים טוב על המעבד - מה עושים במקרה כזה?

21. הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  22. שלום רב , אני אמנם חדש אבל די מעורב בנושא המחשוב בכלל ובעיקר בכל הנושא של אוברקלוק. קראתי פה ובפורומים בחול המון חומר חשוב והמלצות בנושא. אני מבקש ייעוץ על לוח וזכרונות שיעזרו לי להגיע עם מעבד 6600Q לתדר 3.5 יציב בטמפ' סבירה. חשבתי לקנות לוח שתומך FSB 1600 כדי לשפר את היכולת. הראשון שכרגע עולה לי בראש הוא ASUS P5E . http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1873&l1=3&l2=11&l3=572&l4=0 וזכרונות של GSKILL האלה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9206 מעבד כבר יש לי כאמור ה 6600Q. לגבי ספק יהיה כנראה TT 650W ומארז אנרמקס 5001 טאוור. לגבי קירור למעבד - זלמן 9500 / 9700 תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by manga05,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה כי זה לא המהרה, המחשב לא עובד בצורה המיטבית במהירות שיצא מהמפעל.. אני מניח שידועה לכם הבעיה עם הפנטיומים לפני ה DUAL CORE - 3 גיגה הרץ בליבה אחת, מאוד חם, וכתוצאה מכך המאוורר שעליו צריך להסתובב מאוד מהר - מה שבמערכת שלי בוודאות גורם לרעש כמו של הליקופטר בזמן המראה/נחיתה. (רק שזה תמידי ולא רק בהדלקת המחשב..)\ אז אמנם הוא עובד בסדר (אני חושב - זה לא BENCH או משהו כזה - אבל זה מספיק לדעתי) ואפילו יותר טוב מבסדר בחורף, אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב גם בקיץ - ושלא ירעיש כמו שהוא מרעיש בקיץ.. אתם כמובן רוצים נתונים נוספים כמו טמפרטורות וכו', עכשיו לא קיץ אז אני לא יכול לספק... אני רק זוכר שכשהמאוורר עלה מעל 3000 RPM בערך הוא היה ממש …

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. אנשים יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה את הבלוק קרור מיים maze 4 כמובן אחרי שהם אמרו לי שהוא יתאים לכול סוגי הכרטיסים לפני איזה חודש שקניתי אותו בכול מקרה לא מתאים ל6800 אולטרה שלי והבנתי שצריך עכשיו בלוק קרור מיוחד ל6800 אולטרה (חבל שהם לא אמרו לפני) בכול מקהר איפה אני יכול למצוא בלוק קרור מיים טוב לכרטיס מסך שלי אבל לא מפנדה וגם לא לחכות חודש עד שאני יקבל אותו?? תודה... ועם כבר גם איזה קרור מיים לציפסט אולי חח..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון. תודה.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.