עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mega1234,

כרגע עם 66GT על 55 מעלות בIDLE - זה לא טוב ! כמה דרישות: זול - עד 150 ש"ח. שקט ! תאימות - כמה שיותר תאימות לכרטיסים חדשים יותר (הכרטיס הבא שלי יהיה כנראה 1950PRO). שליטה על המאוורר - לא חובה אבל רצוי כדי שיהיה אפשר להשתיק אותו בעת הצורך.

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  2. היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. Started by overload,

אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by Y.k,

אני צריך המלצה למאוורר שלא יחרוג מ 200 שקל .. עדיף פחות אפילו .. שיעשה רעש כמו פיל דוהר .. רק שיקרר .. למה גם ככה אני ישן עם מוזיקה ..אז חפיף

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by D-j-d,

אוקי אז ככה, מקווה שזה מתאים לפה ולא למארזים וספקים. המארז: Enermax Chakra ECA-3052BL Black/Blue בדרכו אלי... ולפי מה שהבנתי הוא לא מגיע עם מאוורר בחזית ומאחורה לכן הזמנתי איתו 2 מאווררי Arctic ArcticFan 12cm. ובזמן שאני כותב לכם את הנושא הזה הבנתי שזה בחיבור 3 פינים ולא 4 פינים כמו שתכננתי אז אני ארוץ לבטל את שתי המאווררים האלו לפני שזה יגיע ! אני חייב שתי מאווררי 120 מ"מ לקדימה ולאחורה מ-KSP בחיבור 4 פינים.. או שיש דרך להעביר חיבור 3-פינים לחיבור 4-פינים רגיל ? (המאוורר היחידי למארז שמצאתי זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1601 ) בנוסף, כידוע במארז שאני מדבר עליו, יש מאוורר 250מ"מ על הצד שיכול לשאוב מתוך המארז אויר או להוציא מתוך המארז, רציתי לדברר באיזה אופן…

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  6. ומכיוון שאני רוצה גם לקנות קירור למעבד (לא OC, צריך שקט, וכמובן להוריד את הטמפ' הקיימת) והבנתי שחסר את הפריזר 7 של AC, אז אבקש המלצות גם לקירור למעבד סוקט 775 של אינטל בתקציב עד 150 (אולי עם חריגה קלה), או אתר שאפשר להזמין ממנו את הפריזר. כמובן שהכל אני רוצה להזמין מאותו המקום... תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by Yossi1981,

אז ככה יש לי איזה היטסינק ישן וגדול בבית של איזה DURON ישן שהיה לי פעם. מחר אני מקבל את ה-8RDA+ וה AXP1700 TBRED B - אוברקלוק מתוכנן אני מתכוון לחתוך את ההיטסינק (יש לי כלים) ולעשות ריבוע קטן שיתלבש על הגשר הדרומי (קירור פאסיבי) בנוסף אני יחתוך אותו אותו לעוד ריבועים קטנים שישמשו לצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי. יש למישהו רעיון איך אני יחבר את צלעות הקירור לכ.מסך והציפסט , יש דבר כזה דבק טרמי או משהו שמשמש גם כמוליך חום וגם כדבק?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Raul,

איזה קירור עדיף למעבד P4 3GHz Northwood כרגע הוא חם משהו בסביבות ה39 במנוחה ו50 במאמץ קיצוני. תמליצו על קירורים טובים למעבד.

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by Danman,

אני כרגע תקוע ב156 fsb = כלומר 2808 מה"ז. המתח על 1.675 הזכרונות ב 2-5-2-2 ומתח הזכרונת הוא 2.6v וה AGP נעול. אם אני מנסה לעלות ממה שיש לי עכשיו הווינדוס לא עולה מה אני יכול לעשות מכאן? (המפרט: Pentium 2.4b, Albatron pX845pev po, 256mb DDR 3200 (Mushkin Black) תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  11. החלפתי לSP-97 שלי את הטורנדו 92' בSF2 CoolMod ועכשיו שקט וטוב ב40 מעלות Full Load + האוברקלוקינג... ומשום כך התפנה לי הוונטק 92 מ"מ טורנדו 119CFM המטורף לאוברקלוק של הכרטיס מסך המצ'וקמק שלי שאני מחליף בקרוב הPalit FX5200, עכשיו יש עליו בסך הכל מאוורר 40 מ"מ מסריח ביותר עם איזה 3 cfm ובלוק קירור קטן מתחתיו וגם משחה טרמית שאני שמתי... יש מספיק מקום לתקוע שם למטה את הוונטק טורנדו 92 אבל לא בצורה שהיא ישירות על הכרטיס אלא קצת באלכסון... העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה ויש פה כמה מומחים, כבר ראיתי, אולי תוכלו לעזור לי בנושא אני ממש רוצה לקחת את הכרטיס הזה למקסימום עד שיגיע לי הRadeon 9800Pro שהזמנתי... בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by ofir123,

חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by luXi,

שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות המפרט: CPU: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 Motherboard: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Hard-Disk: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  14. שלום הזמנתי מ SKYPC מעבד E8400 מארז DIABLO 35 + 25 CM FANS וצמד כרטיסים 4850 למערך CROSSFIRE. עכשיו, נתחיל בכרטיסים, מכוון שהזמנתי רק אתמול אני יכול עדיין לעשות שינויים, שווה לקנות משחה טרמית לכרטיסים ? אם כן איזו ? SKYPC יכולים למרוח לי אותה כחלק מהרכבת המפרט ? אם אפשר לשים קירור ל 2 הכרטיסים איזה כדאי ? מעבד : קניתי לו Ultra 120 Extream, זה נראה לכם שימושי או שזה סתם בזבוז ? אני מתכנן OVER CLOCK למעבד, אבל לא ברמה של לשבור שיאי עולם חחח איזה קירור אחר אפשר לקחת יותר זול שיעשה את העבודה וגם שיהיה שקט ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. שלום לכולם, תקשיבו אני צריך 5 או 4 מאוורים יפים למארז שיהיה נחמד אבל שלא יעשו הרבה רעש... אני בטוח שרובכם הגדול כאן מבין בזה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בעיניין. רוב תודות ;D

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by omerha,

האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by qpalzm,

לכרטיס שלי צרוב מתח 1.4 (1.3 במקור), אבל נכנסתי לביוס וראיתי שחריץ הAGP מכוון על 1.5 מישהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  18. ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?

19. העלתי את תדר הCPU כל פעם ב5MHZ המקור הוא 1066... כעת הוא 1125 משמע 2812mhz הטמפרוטרה נעה בין 30 ל35 במנוחה ו40 - 50+ במאמץ... הקירור - Zalman 9500 ultra silent מה אתם אומרים? האם אפשר יותר מזה? האם האוברקלוק נחשב יציב בטמפרטורה כזו? האם המחשב יוכל להשאר דולק ימים ולילות כמו מקודם?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  20. אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by ZyBeX,

תראו הלכתי פה לאיבוד בין כל הנעוצים וכל המדריכים אז יש לי שאלה פשוטה.. יש לי כרטיס מסך 9800GT OC 512MB ומעבד E6650 קראתי פה איפשהו שיהיו FPS או משהו שהמעבד לא יגיע לכרטיס מסך, לא משנה אני לא מבין בזה. בקיצור אני רוצה לעשות OC למעבד והשאלה שלי היא עושים את זה דרך הBIOS או דרך תוכנה? אם גם וגם מה יותר מומלץ? עוד שאלה, אלה הטמפרטורות שלי, אני במצב סביר? תודה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים