אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שמישהו חולה הוא לוקח מדחום ובודק מעלות אם אני אקח את החיישן וישים אותו מתחת ללשון למשל שאני חולה זה יחשמל אותי או משהו ? ;D השאלה תקפה להארד קנו ולכל מוצר עם חיישנים, זאת יכולה להיות דרך קלה לבדוק טמפ' האם זה בטוח?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה הטמפ' המומלצת לדיסק הקשיח? יש לי את התוכנה HDDlife pro והיא כותבת לי שהטמפ' שלו היא 39 מעלות צלזיוס.. זה בסדר? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח,יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב בקירור שבא בסטוק של nvidia לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא,בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר..משהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הטמפ' האלה במנוחה... בעומסים המעבד לא עובר את ה-40 אפילו לא מתקרב לאיזור הזה...על הלוח לא הסתכלתי כל כך אבל אני לא חושב שהוא עובר את ה-35... איך אפשר לקרר עוד טיפה את הכרטיס מסך? יש לי מאוורר שפונה למעבד (80MM) ועוד שני מאווררים שאחד מהם מכניס מקדמת המארז (120MM) והשני מוציא מאחורי המארז (120MM)... המפרט: AMD 3000+ 939 GIGABYTE GA-K8N-SLI GEIL Value (512x2) CL 2.5 SAPPHIRE Radeon X800GT (אל תשאלו למה יש לי לוח SLI וכרטיס רדאון חח ) Thermaltake Soprano + Enermax 425W Noisetaker להגיד לכם את האמת? אני מאוד מרוצה מהמחשב עד עכשיו (שנתיים) לא עשה שום בעיות שהייתי צריך ללכת לממש את האחריות.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Tuniq Tower 120 בשביל לעשות למעבד אוברקלוק יותר רציני ממה שעכשיו (3.2) עכשיו המארז שיש לי זה chakra MID Tower של ENERMAX הקישור: http://www.enermax.com/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 האם הגוף קירור הזה יכנס למארז? שאלה נוספת: האם ערכת קירור מים זולה כמו זאת: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp שווה הוספה של עוד 250 ש"ח? האם היא מקררת בהרבה מה Tuniq Tower 120? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ומכיוון שאני רוצה גם לקנות קירור למעבד (לא OC, צריך שקט, וכמובן להוריד את הטמפ' הקיימת) והבנתי שחסר את הפריזר 7 של AC, אז אבקש המלצות גם לקירור למעבד סוקט 775 של אינטל בתקציב עד 150 (אולי עם חריגה קלה), או אתר שאפשר להזמין ממנו את הפריזר. כמובן שהכל אני רוצה להזמין מאותו המקום... תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח לכרטיס מסך צינורות ורציתי לדעת אם זה יחמם את הכרטיס מסך כמו אוברקלוק או שזה לא כמו אוברקלוק? והאם יכולה להגרם נזק עקב פתיחת צינורות ואיזה?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני משתמש במאוורר של המחשב הקודם שלי (אטלון 3500) ובמהירות הבסיס (2.6) הכל סבבה, באזור ה57-60 במאמץ מלא. מה שכן ברגע שאני מתחיל להמהיר אותו העניינים נעשים עצבניים. במאמץ מלא במהירות 3.0 הוא כבר מתחיל להגיע ל70-74 מעלות ואילץ אותי להחזיר אותו למהירות בסיס. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב? עדיף לא משהו בומבסטי למרות שיש לי מארז גדול (קולרמסטר 690) לא צריך משחה יש לי ארקטיק סילבר 5. תודה!
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום , המפרט שלי e8400 , ep43-ds3l , g.skill 4gb 800mhz cl4 , alpine 7 , cm RC 690 , 500W CM יש לי שתי שאלות , ביצעתי OC ל 3.6 רק בעזרת שינוי FSB ל 400 , הטמפ' במנוחה נעות סביב ה 50 ובמאמץ 70 (OCCT) עם LINX הגעתי ל 80 , המחשב חדש והחזיק מעמד בבדיקות מאמץ אבל התרסק אתמול ולא עשה פוסט , נאלצתי לאתחל את הביוס ולעשות OC מחדש . מה נראה לכם הסיבה להתרסקות , והאם הטמפ' תקינות ? מה לגבי ה המתח - 1.312 ? 2. תזמון הזיכרונות שלי ה 12 4 4 4 ומשום מה אני רואה ב cpuid שהם 15 5 5 5 , יש למישהו רעיון למה?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון OC עם הכרטיס הנ"ל ? לא מצליח לעבור את 652 לליבה ו 2100 לזיכרונות זה סביר ? Q6600@3.4ghz לוח GA-G33M-S2 זכרונות G skill Pi 4GB תודה יום מעולה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן להמהיר זכרונות ומהם הסיכונים? ברשותי זכרונות קינגססטון 256*2 400מגה הרץ PC3200 שעובדים בדואל צאנל!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce FX5200 וכבר המשחקים "החדשים" של החצי שנה האחרונה לא עובדים לי טוב... רציתי לדעת אם אני אעשה לו אוברקלוק אז הוא יתמוך ביותר משחקים??? או שזה לא קשור?? אם לא אז למה זה עוזר??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת, אם ממהירים זכרון, מה תיהיה ההשפעה על: - מעבד - כרטיסי PCI - כרטיסי PCI-E ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי יש ברשותי זלמנוביץ' אני לא יודע איזה דגם, אבל הוא עלה די יקר באיזור ה250 אם אני לא טועה בכל מקרה ,טמפ' המעבד שלי בזמן מאמץ הינם סביב ה50 , ובמצב "רגיל" באיזור ה45 האם זה לגיטימי או שמא הצלחתי לא להרכיב את הזלמן כמו שצריך? המשחה נמרחה כהלכה למיטב ידיעתי... חשבתי שעם קירור כזה אצליח להגיע לתוצאות טובות יותר... נ.ב לוח האם P5QC כרטיס גרפי 8600 512MB - ללא מאורר - והוא באיזור ה60 מעלות לגבי קירור המארז - יש רק מאורר אחד 12 ס"מ מאחור, שמוציא אויר.האם הוספה של מאוורר/ים תשפיע לטובה על הקירור? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני רוצה ממכם טובה קטנה... אני רוצה לדעת מזה TJ MAX כאילו שתביאו כתבה או משהו כזה ומזה בדיוק אבל בדיוק HT LINK ועוד כמה דברים או מדריכים לשיפור הידע שלי בOC וקירור
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
www.glacialtech.com זה למטה באותו עמוד: NorthPole 1000
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. השבוע יצא לי לקבל לידי מכונת כביסה כי הייתי צריך את המנוע... עכשיו.. במהלך הפירוק שמתי לב למשאבה שיש במכונה.. עכשיו מספר שאלות.. לאנשים שמבינים.. כמה ליטרים לשעה משאבות כאלה אמורות לספק.. מישהו יודע כמה וולטג' (VOLTS) השאבה אמורה לצרוך..? כי לא מצאתי נגדים כלשהם המעידים על כך שהיא פועל על פחות מ220? עכשיו אם היא אכן צורכת 220 כמה בערך היא תוציא מבחינת ליטרים לשעה כשהיא תעבוד על 12 בתודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. האם טמפ' של 40~42 מעלות היא טמפ' נורמלית למעבד פנטיום 3 866. 2. אני צריך המלצה על מאוורר שלפנטים 3 (סוקט 370)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הי, התקנתי את Speedfan עכשיו. יש לי לוח Asus P4P800SE. אני מנסה לשחק עם מהירות המאווררים. על המאוורר של ה-CPU אני מצליח לשלוט (הצלחתי לכבות אותו (לכמה שניות..) דרך התוכנה). אבל על המאוורר של המארז אני לא מצליח לשלוט. הוא מחובר ללוח, ויש דיווח לגבי המהירות שלי, אך כשאני מוריד את ה-V שלו ל-0 הוא עדיין ממשיך להסתובב. מה אפשר לעשות? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-