עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

1. האם טמפ' של 40~42 מעלות היא טמפ' נורמלית למעבד פנטיום 3 866. 2. אני צריך המלצה על מאוורר שלפנטים 3 (סוקט 370)

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. שלום לכולם, תקשיבו אני צריך 5 או 4 מאוורים יפים למארז שיהיה נחמד אבל שלא יעשו הרבה רעש... אני בטוח שרובכם הגדול כאן מבין בזה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בעיניין. רוב תודות ;D

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  3. השאלה בכויתרת אני רוצה ליקנות את הכרטיס למחשב מבוסס PCIE וזה הכרטיס והוא ממש מצויין http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.6 מה אתם אומרים ניתן ליפתוח גם בPCIE?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by pro.surfer,

יש לי זיכרונות של OCZ : 4X2GB DDR2 800MHZ CL4 HEATPIPE והמחשב מזהה לי אותם כ CL5 יש לי בעיה עם הלוח אם שמצריכה להגדיר את הזיכרונות ידני לכן הגדרתי DDR2 800MHZ אבל אני לא מוצא דרך להגדיר את מהירות השעון מישהו יודע מה לעשות ? תודה מראש טל.

5. Started by qpalzm,

לכרטיס שלי צרוב מתח 1.4 (1.3 במקור), אבל נכנסתי לביוס וראיתי שחריץ הAGP מכוון על 1.5 מישהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  6. אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. אם למישהו יש נסיון בזה או יודע אני אודה לו שישתף.

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Daglas,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

יש לי את המעבד E7200, התקנתי לו גוף קירור Arctic-Cooling Alpine 7 PRO for 775 כשהדלקתי אותו זה ניראה כאילו המאורר מיסתובב לאת מידי. בדקתי בביוס וכתוב שם קצת יותר מ 1000 RPM זה נורמאלי? על הקופסה כתוב 3000 ניסיתי לשים את המאוורר המקורי של INTEL וגם הוא מסתובב באותה מהירות. זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. זה מעבד E2140 , הכרטיס הוא 8600GT הקירור שהגיע מהחברה נראה לי קוראים לזה סטוק .. וזהו אני לא מבין את שאר הטמפ' .. הזמנתי מאוורר לכרטיס מסך של זלמן http://www.skypc.co.il/pl_product~9459~18~0.htm# נקווה בכלל שיתאים לי .. לא שאני יודע בכלל להתקין אותו נראה יהיה טוב נקווה להצליח .. בקיצור מה דעתכם ? האם אני צריך קירור למעבד עצמו או שהמעבד חם בגלל הכרטיס מסך שהטמפ' שלו מאוד גבוהה והקירור שאני יביא כבר יסדר את זה ..

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by J.allmighty,

הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by DOR_2911,

איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. מה טמפ' העבודה התקנית של המעבד AMD - 1700+ 0.13 מיקרון רוב הזמן הוא בין 45-52 צלסיוס ובעבודה מאומצת מגיע אפילו ל-60 הוספתי מאוורר למארז אבל השיפור הוא ב-2 מעלות. FSB 133MHZ

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  15. ירדו קצת עכשיו על 3200 סיבובים של הולקנו 12 המעלות שלי במנוחה 36 ובעבודה 48 זה טוב ? זה עם OC לא לגעת הכול יציב !!רק מה רציתי לדעת אם המעלות בסדר

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by gilloze,

יש לי PD830 3,0 מישהוא יכול להיג לי אם הוא טוב לoc ולמה בתוכנה everst בלשונית DMI ואז Proccers זה רושם לי maximum clock 3800? מה אני יכול לעשות oc רק עד 3,8 תודה רבה גיל

• 14 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Andrey22,

יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Mr.Act,

שלום... קניתי לאחרונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 בהגדרות המחשב בווינדוס רשום לי שהמעבד שלי עובד על 1.81Ghz , גם בתוכנה שאותה קיבלת עם הלוח אם... אצל חבר שלי ראיתי שאותו מעבד עובד על 2.01Ghz ללא אוברקלוקינג ... אז מה בעצם הבעיה אצלי?? שאלה נוספת המאוורר שיושב לי על המעבד הוא TT TR2 והטמפ' של המעבד בד"כ היא 33-35...במצב שהמחשב לא עושה כלום... זה נורמלי? לאיזה טמפ' המעבד יכול להגיע במאמץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by MODI,

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0038/cl-w0038.asp לא רשום לאיזה דגמים הוא מתאים

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  20. יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45 מה עלי לעשות בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by link_tree,

שלום רציתי לדעת איך אני מוצא את היצרן של הPLL של המחשב שלי דרך המחשב עצמו ולא בצורה פיזית. ניסיתי כבר למצוא את היצרן בדרך פיזית אבל התוית של היצרן לא מוטבעת על הPLL אצלי הוא פשוט חלק... אני צריך למצוא את היצרן של הPLL שלי מכיוון שאני רוצה לעשות Overclocking למחשב בעזרת התוכנה CPUFSB תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?

24. Started by zroytman,

היי. לא מצאתי התייחסויות למאוורר מהסוג שבנידון. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד עליו משהו? (לינק לאתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=16&l2=66&l3=0&model=1446&modelmenu=1) בנוסף, אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט, ובשמחה אקבל המלצות. יש לי socket 775 , מעבד intel, לוח asus p5gpl. תודה.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.