עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה ליקנות את המעבד הזה : Intel Pentium IV 3.0GHz Northwood 800MHz Socket 478 Tray CPU והשאלה שלי היא אם זה מעבד טוב לoc וכמה אני יכול להגיע איתו ללא מאמץ ?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by picasso,

שלום, יש לי 478 פרסקוט, 3000MHZ עם לוח של ECS. המחשב לאחרונה עובד מאד לאט. שמתי לב בBIOS שהטמפ' היא סביב ה60 מעלות. מרחתי משחה טרמית עם מאוור מקורי של INTEL, והחלפתי ספק כוח. הטמפ' מגיעה ל57 מעלות והמחשב עדין עובד לאט. האם יכול להיות שהגוף קירור לא פועל ? יכול להתקלקל? אשמח לקבל פתרונות לבעיה. רוי

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  3. השאלה בכויתרת אני רוצה ליקנות את הכרטיס למחשב מבוסס PCIE וזה הכרטיס והוא ממש מצויין http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.6 מה אתם אומרים ניתן ליפתוח גם בPCIE?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Davidmag1,

אני עומד על OC 3.2 וסתם לדוגמא שאני באינטרנט אפילו שזה לא מאמץ את המחשב הוא נכבה לי ביטלתי את הOC והמחשב עובד בסדר גמור הוא לא קורס ולא כלום. זה רק שאני נמצא על OC המעלות לא עוברות את ה48 גג

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  5. השתמשתי ב3 תוכנות לבדוק את הטמפרטוה שלי והתוצאות לא שוות באיזה תוכנה לסמוך?? יש לי קירור מקורי-ולא העלתי מתחים ,אני מתקוון לקנות עוד יומיים קירור מוגן2\נינג'ה2 (תלוי כמה יעלה לי להתקין את המוגן2 כי אני לא רוצה לפרק את הלוחM) תודה מראש ,בבקשה תעזרו לי מבר אני רוצה לסיים כבר עם הOC http://www.siz.co.il/my.php?i=uomwdmxjlmyg.png

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. יש לי משהו מוזר למחשב , תגידו לי אם זה נורמאלי והסרקולציה טובה .. או שיש משהו לא בסדר.. שהמכסה של המארז סגור , הטמפרטורה של הרכיבים במארז בערך הם: מעבד 28 לוח 34 כרטיס מסך 47 אך שהמארז פתוח הטמפרטורה: מעבד 21 לוח 25 כרטיס מסך 44 וכו.. זה סביר ? או שיש לי בעיה או משהו בסרקולציה.. אני רוצה אולי לעשות חורים במארז שלי , שיהיה יותר איוורור למחשב , אולי זה יעזור לסירקולציה , שווה? המפרט שלי בצד ..

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by tratz,

אני מודע למוניטין הרע שיש לTT עם קירורי מים, עם משאבה שמזרימה 90 ליטר לשעה הביצועים שלהם היו מעליבים אפילו יחסית לקירור אויר (למשל ה BT). שתי מערכות משופרות שאמורות להראות תוצאות טובות יותר הן: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp שתיהן עם משאבה שמזרימה 400 ליטר לשעה ומחירים שפוים של 100-130$ מהיבואן (לפני מע"מ), פלוס עוד נניח 10% רווח חנות. יש למישהו נסיון איתן וחוות דעת? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי רק ביקורות לא רציניות ושטחיות לגמרי.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by BURTON,

זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Rinkadink,

הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by אוקיי,

טוב אז שיניתי על הלוח אם P2B-f ASUS את המהירות באס ל 124. זה שינה לי (לפי הביוס לפחות) את המהירות מעבד ל 436 (בקירוב אני לא זוכר בדיוק) זכור לי גם שאנשים פה טענו שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבדים כאלה ישנים, מצד שני יש פה מישהו שטוען שהוא עשה לשלו מ 350 ל 400. חיפשתי גם מהירות מומלצת למעבד פנטיום 2 350.. אבל לא היה שם. אז מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך כדי לוודאות שהמעבד יציב? יש לי את התוכנה Prime 95 הכל טוב ויפה. אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה המקסימלית. מישהו?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by ac1240,

אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by Picado,

אני רוצה לדעת שנגיד ואני יקנה למשל 5 לדים לאן אני יכול לחבר אותם?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by Pingi,

יש לי את'לון 1300 עם מאוור שקיבלתי עם המעבד. מעבר לעובדה שהטמפרטורה הממוצעת שלו היא 57 מעלות הוא גם עושה _המון_ רעש. אני מחפש פיתרון קירור הכי שקט שיש ושגם יקרר לי את העסק. בעבר הציעו לי Thermaltake Volcano 6CU. אבל לפי מה שבדקתי באתרים הוא לא הפתרון הכי שקט. אני לא מעוניין להוציא 300 שקל על קירור למעבד, הגבול שלי הוא בערך 150 שקל. ראיתי באיזו חנות את AeroCool X-Factor ושהוא הרבה יותר שקט מה-6CU. מה אתם ממליצים לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by frenzy,

אהלן אחרי שצבעת את המארז, אני מעוניין למרוח לקה כדי שהצבע יהיה מוגן ותהיה לו עוד שכבה וגם כדי שהוא יראה מבריק, אמרו לי לקנות צבע וניש, למישהו יש מושג היכן אני משיג את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by Mr.Act,

שלום... קניתי לאחרונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 בהגדרות המחשב בווינדוס רשום לי שהמעבד שלי עובד על 1.81Ghz , גם בתוכנה שאותה קיבלת עם הלוח אם... אצל חבר שלי ראיתי שאותו מעבד עובד על 2.01Ghz ללא אוברקלוקינג ... אז מה בעצם הבעיה אצלי?? שאלה נוספת המאוורר שיושב לי על המעבד הוא TT TR2 והטמפ' של המעבד בד"כ היא 33-35...במצב שהמחשב לא עושה כלום... זה נורמלי? לאיזה טמפ' המעבד יכול להגיע במאמץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by MODI,

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0038/cl-w0038.asp לא רשום לאיזה דגמים הוא מתאים

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45 מה עלי לעשות בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by STi,

סליחה,אני פשוט כותב מהפלא,איך אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Goldlm,

שלום, אני זקוק להמלצה לקירור טוב לצ'יפסט, עדיף כמה שיותר טוב וכדאי שזה יהיה עד 100 ש"ח (אך אפשר להציע גם במחיר גבוה יותר). *נ.ב- חשוב שהקירור יוכל להחזיק OC.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  25. השאלה בכותרת מה אתם אומרים כדי המיפרט שלי Core 2 Duo E6600 ASUS P5B DELUXE G.SKILL 2GB HK Sapphire ATI Radeon X1950 Pro Enermax Liberty 400

• 7 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים