אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום ראיתי פרק במחשב, וכשהורדתי את האוזניות גיליתי רעש כבד מהמאווררים. הורדתי hwmonitor, מסתבר שהמאווררים עבדו על מקסימום וטמפרטורות במעבד ובלוח אם עברו את ה- 100 מעלות. לאחר כמה דקות המחשב קפא. בכל אופן, אני צריך קירור שקט יחסית (לא קריטי שיהיה חרישי - פשוט לא רועש יותר מהקירור המקורי). אני לא עושה אוברקלוקינג ולא שום דבר אחר אני רק רוצה לנקות את המחשב ועל הדרך להחליף קירור לחדש. אני מחפש להוציא על זה כמה שפחות כי זה באמת לא קריטי לי. עדיפות להמלצה מ- KSP כי יש להם סניף בבית שמש אך גם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות HR-03 Plus אבל יש כרגע בעיה להשיג אותו. יש לכם איזה המלצה לקרור אחר או חנות שבה אפשר להשיג את HR-03 Plus
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אז ככה.. קניתי את המארז השקט של אנטק 182P... הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים של אנטק (בעלי 3 עוצמות) בקיצור.. מאוורר אחד אני שם למעלה(בספויילר) אחד מאחורה ואחד למטה בספק כוח ועכשיו יש לי מקדימה מקום ל-2 מאווררים (אשר אמורים להכניס אויר למארז)בניתי על מאוורר אחד של נוקטה 1300RPM של 120MM שהוא שקט במיוחד ואיכותי ביותר עולה 118 ש"ח בפנדה.. הבעייה שבאזור שלי (ב"ש) רק פנדה מביאים אותו וניגמר להם המלאי שלהם והם לא בטוחים בכלל אם יהיה עוד . עכשיו המחשב אמור להיות מוכן תוך שבוע ואני ניתקעתי בלי מאוורר יניקה...ואם אני מביא פחות מנוקטה אז שיהיה כבר 2 וזהו.. יש לכם המלצה?? על משהו שהוא גם שקט וגם עוצמתי(עדיף עם 3 עוצמות)?? ... לבנתיים הפתרון היחיד שעומד בפניי זה או Arctic Co…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמנטרת לא רק את טמפ' המעבד אלא גם את הכרטיס מסך וגם את הכוננים הקשיחים, יש כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד Q9550 מחנות TMS. המעבד יעבור OC, אבל החשיבות כמובן היא שקט המערכת. על איזה שילוב קירור + מאורר (אם צריך) למעבד אתם ממליצים מפה http://tms.co.il/pcbuilder/4 ? אין לי בעיה להשקיע ב 120 xTreme + מאורר טוב אם זה שווה את זה (בעיקר מבחינת השקט). הבנתי שה vendetta 2 גם טוב מאוד, אבל אין אותו שם...
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים. מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת). כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק. אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא. בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ עדיפות ראשונה:וונטק איר פלאוו עדיפות שניה :וולקנו 11 איך זה בסדר? אל תציעו לי ת'מפלצתיים אלה אם הקסדה עליהים ;D
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
THERMALTAKE CRYSTAL ORB למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ? או Vantec Iceberg A4C
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למאווררים בגדלים 120, 90, 80 שיהיו כמה שיותר שקטים! עדיף המלצות מכאלו אנשים שיש להם את המאורר \ שמעו אותו בפעולה תודה :-*
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין להוסיף כשתי מאווררים קידמיים ואחד אחרוי ע"מ לשפר את ה-Airflow במארז שלי (HAF 932). תוכלו בבקשה להמליץ לי על משהו טוב ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209850%20Black%20Edition%20-%20HD985ZXAJ4BGH%20(HD985ZXAGHBOX).html רכשתי את המעבד הזה. חברים, אשמח אם תמליצו לי על אמצעי הקירור הטוב ביותר לתושבת 940 אבקש שההמלצה שלכם לא תהיה מוגבלת במחיר. אם תרצו, אפשר גם שתמליצו על שני אמצעי קירור, כול אחד בקצה האחר של תקציב - נמוך וגבוה. המערכת תעבוד על משחקים כבדים, הרבה סרטים, כולל חיבור קבוע לטלויזיה בסלון, לצפיה דרך מערכת קולנוע ביתית, כמובן אינטרנט(בדרך כלל פתוחים כ- 10 דפים עת ובעונה אחת), תוכנות שיתוף (אמיול, ביטורנט), ייתכן שיופעלו מס' מהפונקציות הנ"ל בעת ועונה אחת, ועוד. המעבד יופעל במארז, עם הזכרון, כרטיס מסך והדיסקים הקשיחים המתוארים במפרט המחשב שלי, ועם לוח 940 משודרג ובדג…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי AMD athlonXP2000+ עכשיו אני עם קירור סטוק והמעבד מגיע ל60-65 במאמץ, 55 בערך מנוחה. אני רוצה להחליף את המאוורר שלו, לא מתכוון לעשות אוברקלוק גדול..אולי קצת תלוי כמה יתן המאוורר.. הרעש לא ממש גורם משפיע..זה לא מפריע לי.. מחפש משהו שלא יהיה יותר מדי יקר( אולי משהו כמו עד 200 ש"ח או משהו כזה), ושיתן ביצועים טובים, יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 7800Gt והגיע הזמן לעשות אוברקלוק ניסיתי את הריבהטונר ואני לא אוהב יש המלצות לאיזה תוכנה קטנה ופשוטה לא מסובכת מידי לבצע אוברקלוק תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות לפתרונות קירור ברי השגה למחשב שלי: יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 (541) ליבת Prescott, מארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ו"כוס" שאמורה להוביל את האוויר החם מהמאוורר של המעבד מחוץ למארז. מאוורר סטנדרטי שהגיע עם המעבד. כרגע המעבד עובד על 63 מעלות, בחדר ממוזג חלקית (הדלת פתוחה), כשהמאוורר על 2700 סל"ד. סביר להניח שנקיון של המארז ישפר את המצב, אבל לא מאוד משמעותית לאור הנסיון שלי (אולי יוריד ל-55 בחדר לא ממוזג). אני רוצה להגיע למצב בו אוכל להשאיר את המחשב דלוק בחדר לא-ממוזג (מישור החוף) בלי לדאוג למעבד שרוף. המחשב אמור לשמש להורדות ומרכז מדיה, כך שלא אמור להיות עומס חריג על המעבד. יהיה גם נחמד להחליף למעבד שקט יותר מזה הקיים. אני יודע שמאוורר גדול יותר בקוטר אמור…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני בונה מחשב A64 3200+ Socket 939 + OCZ Plat. PC3200 Memory ומחפש מארז טוב ואיכותי עם דגש על *שקט* שיתן לי גם טמפ' טובה גם כאשר אני אעשה OC למעבד/זיכרון כרטיס המסך שבחרתי הוא Radeon 9800 אבל יתכן ועוד שנה+ אשדרג למשהו יותר כמו ה - 6800 הסתכלתי על ה - ANTEC SONATA אבל אני לא בטוח עד כמה הוא יכול לתמוך ב- OC גם בגלל שהספק שלו רק 380, ועל ה - SUPER LANBOY שהבנתי שהוא לא הכי שקט. מישהו מכיר את ה - Thermaltke SViking VA4000 Black ? איזה עוד מארזים יתנו לי איכות מארז, *שקט* ותמיכה ב- OC סטנדרטי, לא משהו מטורף תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש 2 מאוררי 120 בתקציב של 100-120 ש"ח, אחד כנראה ישב על הMUGEN2 והשני ילך למארז עצמו או ששינהם על הקירור. איזה מאווררים הכי מומלצים? מבחינת רעש פחות חשוב לי העיקר שיקרר
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מאמץ רעיון של מישהו מהפורום ובסמל אובונטו שיהיה לי על המארז אני רוצה להרכיב מאורר גריל,עם לד כתום/אדום אני צריך בבקשה הצעה כי אני לא מבין בזה,המאורר הוא בתכלס רק ליופי כי המחשב לא מתחמם כ"כ הרבה. משהו זול ויפה,ואם אפשר אז להסביר איך להרכיב את זה (ז"א איך שמים את זה שיהיה יפה) היומן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227361.new#new עריכה: חח הבנתי בעצם משתמשים במאורר רגיל ושמים עליו גריל יש לי גריל 9X9 איזה מאורר יתאים לי? חח עזבו אני מחפש מאורר 80MM כתום/אדום (אני רוצה כתום אבל לא מוצא) זול ופשוט... איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15759 איך הוא מתחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אז כך, אני בונה מארז למחשב חדש שישמש כשרתון (מלשון שרת קטן) לשיתוף קבצים ואינטרנט בבית. נשרף לי ה athlon MP אז אני ככה"נ אקנה במהלך שהותי בארה"ב Athlon XP 1600, כולה 330 שקל כולל משלוח חינם (בתוך ארה"ב). קיצר, איזה מאוורר ו/היטסינק כדאי לקנות, הדגשים הם שקט וגודל קטן. בדגש על הדגשים ! תהיתי עם AX-7 ו וVantec Stealth יהיו הצעה טובה ? או שכדאי לקנות גרסת RETAIL של המעבד, שתעלה כ 120 שקל יותר (או לחלופין Athlon XP 1700 retail ב 480 שקל) ולהשתמש במעבד המקורי שמגיע מ AMD. יש להזכיר שמדובר בשרת, אין כל כוונה לבצע אוברקלוקינג למחשב, רק שקט ושיתפוס כמה שפחות מקום (הרעיון זה לבנות את המארז שיהיה קטן)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם: 1) ZALMAN VF-900CU 2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2 3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA 4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 12 תגובות
- 662 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-