עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MoMo-P,

אם אני בטמפ' 45-48 ללא מאמץ ובמאמץ מגיע ל-58 זה בסדר ?? או שהמקסימום המומלץ הוא 55 ?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  2. ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=32032 ולחברה של הלוח אם שלי אין כזה או שכן ואני לא יודע!! בבקשה תעזרו לי למצו תוכנה כזו

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by beekiller,

שלום לכולם אני משתמש חדש כאן וראיתי שיש לכם ידע בהמון דברים , אודה על תשובתכם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המפרט הבא : מעבד: CORE 2 DUO E6300-1.86GHZ לוח : GIGABYTE GA965-DQ6 זכרון : KINGSTON VALUE RAM 1024X2 = 2GB כרטיס מסך : LEADTEK GF 7600GT EXTREME 256MB רציתי לשאול לדעתכם לגביי המםפרט וכן : 1. חום המעבד במצב רגיל ב XP 51 מעלות ( נבדק עם תוכנת אוורסט ) במצב עומס מלא סביב 61 מעלות , האם זה גבוה שמתי לב שהמאוורר כנראה תוכנן לא לעבוד ב 100% מאמץ שכן לפעמים הוא אפילו מפסיק לעבוד או עובד במהירות סיבוב נמוכה ,ונאמר לי שזה לא תקלה אני משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד מאוורר אינטל מקורי 2. מבדיקות שעשיתי יש מאמרים כי ניתן להגיע למהירויות OC מאוד גבוהות , האם בתצורה שלי אני …

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Jhonta,

המערכת היא כזאת DFI lan party ultra d 3000+ Venice 2*512 Twinmos speed premuim העלתי את המהירות אפיק ל 220 ואת הזכרונות על יחס 1:1 והכל עבד בסדר בלי שינוי מתחים ושטויות (אובר לא רציני במיוחד) אח"כ ניסיתי להעלות יותר ולשמור על המהירות של הזכרונות בסביבו ה 200 עם יחסים שונים הגעתי לדוגמא ל 250 FSB (בלי שינוי מתח) והמחשב נותן פוסט והכל אבל כשהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא פתאום נותן ריסטרט עכשיו זה לא בעיה של הזכרונות כי הם נשארו על אותה מהירות כמו מקודם, אז נתתי יותר מתח למעבד אפילו נתתי כבר 1.475 אבל הוא ממשיך לעשות את זה ! יצא לי לקרוא על OC של אנשים עם המעבד הזה בלי שינוי מתח בכלל אז איך זה הגיוני שעם מתח כזה הוא נותן ריסט ? יש משהו שלא שמתי לב ? מחכה לתשובה כי אני מש…

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by ycltdycltd,

אני צריך קירור כמה שיותר שקט עד 100 ש"ח בערך לi5 750. למישהו יש רעיון? ???

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. שלום נכון, הזכרונות שלי 1GB והטסט נעשה על מודלים של 2GB אבל יש אותו צ'יפ ככה שזה לא משנה, נכון ? http://www.pureoverclock.com/article25-3.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  7. יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by danieln9,

יש לי אפשרות במארז לUSB קידמי אני לא ידוע איך לחבר יש לי לוח אם שך LUCKY STAR עם P3 עכשיו יש לי כרטיס 4 USB 2 אבל אין על הלוח אם כי הלוח גם לא תומך בUSB 2 בתמונה שהוספתי מוקף בעיגול אדום למטה את הכבלים בתודה דניאל

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. יש לי Heatsink שמאוד דומה ל Volcano 5, והוא בא עם מאוורר של 40mm שעושה רעש כמו משוגע. איפה אני יכול להשיג מתאם ל 80mm שגם יהיה שקט וגם תיהיה זרימת אוויר גדולה יותר ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by RED_ALERT,

המוכרת הביאה לי נגד של 300 ואחד של אחד קילו אום מה אני צריך להרכיב במעגל למעלה?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  11. אחרי שהחלפתי מסך ל22", הטמפ בזמן מאמץ של ה8800GTS שלי עלה מ60 מעלות ל65-67 מעלות(מאוורר על 100 אחוז). האם זה תקין?

12. Started by D-j-d,

אוקי אז ככה, מקווה שזה מתאים לפה ולא למארזים וספקים. המארז: Enermax Chakra ECA-3052BL Black/Blue בדרכו אלי... ולפי מה שהבנתי הוא לא מגיע עם מאוורר בחזית ומאחורה לכן הזמנתי איתו 2 מאווררי Arctic ArcticFan 12cm. ובזמן שאני כותב לכם את הנושא הזה הבנתי שזה בחיבור 3 פינים ולא 4 פינים כמו שתכננתי אז אני ארוץ לבטל את שתי המאווררים האלו לפני שזה יגיע ! אני חייב שתי מאווררי 120 מ"מ לקדימה ולאחורה מ-KSP בחיבור 4 פינים.. או שיש דרך להעביר חיבור 3-פינים לחיבור 4-פינים רגיל ? (המאוורר היחידי למארז שמצאתי זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1601 ) בנוסף, כידוע במארז שאני מדבר עליו, יש מאוורר 250מ"מ על הצד שיכול לשאוב מתוך המארז אויר או להוציא מתוך המארז, רציתי לדברר באיזה אופן…

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  13. הכותרת אומרת כמעט הכל קניתי את המחשב עם קירור למעבד של THERMALTAKE אבל רק אחרי שהרכבתי את המחשב התברר לי שצריך היה קודם להתקין את המאוורר בגלל שצריך לחבר חלק אחד מתחת ללוח אם... האם יש מאוורר טוב אשר קל להתקנה (ז"א לא צריך לפרק בשבילו את הלוח אם?) ועוד דבר... הטמפרטורה של המעבד נראית קצת גבוהה וזה רק במנוחה : מה אתם אומרים על הטמפרטורה של המעבד האם היא בסדר או גבוהה? (Intel Pentium D 3Ghz Dual Core) והטמפרטורה של הכ.מסך איך היא? (Evga 7900GT) תודה.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by contA-,

אהלן אנשים! אני קונה מערכת קירור מים ובלוק לכרטיס מסך אז חשבתי.. אממ עמית.. מה?..אממ עמית?? מה?? טוב פיצול אישיות אחר כך :\ קיצר חשבתי לעשות פלאש לביוס של הכרטיס מסך לביוס של כרטיס כמה שיותר מתקדם.. מה אתם אומרים עד לאיזה כרטיס אוכל לבצע את הפלאש (כאילו מהו הכרטיס מסך החזק ביותר אני אוכל לעשות פלאש אל הביוס שלו ושהוא יחזיק בלי בעיות)? איך לעשות את התהליך? כיצד מבצעים גיבוי לביוס של הכרטיס מסך? האם תוכלו לעזור לי או לתת לי מדריכים ברורים ולא מסובכים לביצוע פעולה זו? תודה מראש.. אני עצמי ועמית (עזבו אני עייף נדפקתי קצת)

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. אני משתמש במאוורר של המחשב הקודם שלי (אטלון 3500) ובמהירות הבסיס (2.6) הכל סבבה, באזור ה57-60 במאמץ מלא. מה שכן ברגע שאני מתחיל להמהיר אותו העניינים נעשים עצבניים. במאמץ מלא במהירות 3.0 הוא כבר מתחיל להגיע ל70-74 מעלות ואילץ אותי להחזיר אותו למהירות בסיס. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב? עדיף לא משהו בומבסטי למרות שיש לי מארז גדול (קולרמסטר 690) לא צריך משחה יש לי ארקטיק סילבר 5. תודה!

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by ofeky1,

המפרט שלי בצד, של מה יכול להיות הטמפ' שבתמונה? יכול להיות צי'פסט או ספק או משהו אחר למשהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Raul,

איזה קירור עדיף למעבד P4 3GHz Northwood כרגע הוא חם משהו בסביבות ה39 במנוחה ו50 במאמץ קיצוני. תמליצו על קירורים טובים למעבד.

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  19. שלום , המפרט שלי e8400 , ep43-ds3l , g.skill 4gb 800mhz cl4 , alpine 7 , cm RC 690 , 500W CM יש לי שתי שאלות , ביצעתי OC ל 3.6 רק בעזרת שינוי FSB ל 400 , הטמפ' במנוחה נעות סביב ה 50 ובמאמץ 70 (OCCT) עם LINX הגעתי ל 80 , המחשב חדש והחזיק מעמד בבדיקות מאמץ אבל התרסק אתמול ולא עשה פוסט , נאלצתי לאתחל את הביוס ולעשות OC מחדש . מה נראה לכם הסיבה להתרסקות , והאם הטמפ' תקינות ? מה לגבי ה המתח - 1.312 ? 2. תזמון הזיכרונות שלי ה 12 4 4 4 ומשום מה אני רואה ב cpuid שהם 15 5 5 5 , יש למישהו רעיון למה?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by elerock,

כן אני יודע שזה נשמע מצחיק,אבל זה מה שהשעמום גורם. יש לי שבוע פנוי מעבודה וסיימתי את כול הפרוייקטים שלי והדבר היחיד שנשא זה הP2 הישן והטוב שלי מפרט: Intel P2 Slot מורכבים לי עליו 2 מאווררים של 6CM עם גריל. לוך של ASUS לא מוצא את הדגם רשום עליו REV.B1. 128X2 MB זיכרון של קינגסטון Nvidia GeForce 2 MX שעבר שיפור קל(גוף הקירור של הכרטיסים האלו קטן מאוד אז חיברתי לו קירור חדש עם מאוורר על לדים וגריל שלMSI). HDD Segate 8.6 GB Medalist. Ezcool 250W 12Cm Fan Creative Sound Blaste 5.1 ;D הסירקולציה במארז מעולה,המעבד עומד על לא יותר מ30 מעלות וזאת למרות שהP2 הוא מאבד חם מאוד. כנ"ל לגבי הכ.מסך. וזה הכול חח:] אני מתכוון להריץ עליו ווינדוס 98SE ואני לא יודע איזה תוכנות י…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by deelad,

אני רוצה לדעת עם הטמפ" האלה טובות במנוחה ל 8800GTX: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by roma,

שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Y-T-M,

שלום יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt עם קירור פסיבי 1. אם יש פה מישהו שיודע או עשה אוברקלוק לכרטיס מסך הוא הרגיש הבדל בביצועים? ראיתי במדריך שעשו דווקא לכרטיס מסך הזה אז אם מי שעשה יכול להגיד אם הוא הרגיש שיפור 2.ראיתי שכתוב במדריך שצריך כל פעם אחרי העלאה להפעיל את התוכנה 3dmark שמה צריך לעשות לופים השאלה שלי מה זה לופ האם זה סרטון אחד שהם מראים כמו שהם בקרח או על הספינה או בכלל לופ אחד זה להריץ את כל הסרטים האלה יעני לופ=ספינה,קרח,מפעל 3. מה התוכנה הכי מומלצת לכרטיס מסך ושהכי קל לעבוד איתה? 4. אם בoc הכרטיס מסך מתחמם זה לא יכול דווקא לפגוע באיכות הביצוע שלו? 5. כמה זמן זה בערך לוקח? אני רואה שאחרי כל העלאה צריך לשחק במשחק על הגדרות גבוהות שעתיים האם cod 4 מס…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.