אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי בלוח האם ביוס של AMI, ואני לא רואה הרבה אפשרויות של OC, רק להעלות את הFSB, וגם המעבד וגם הזכרון עולה. שמעתי שבביוסים אחרים, כמו אוורד, יש יותר אפשרויות כמו לשחק ביחסים בין המעבד לזכרון, וככה לעשות OC רק למעבד למשל, בלי הזכרון. זה נכון שהביוס של AMI נותן פחות אפשרויות מהביוס של Award?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 (לא עבר OC,מאוורר סטוק) והטמפרטורות בו הם כאלה: במנוחה: SPEED FAN - מראה על 45 מעלות CORE TEMP- מראה על 65 מעלות TAT - מראה על 68-70 מעלות במאמץ: SPEED FAN- מראה על 83-85 CORE TEMP- מראה על 97-100 משהו שראיתי לפני כמה זמן הוא שהמאוורר הגיא לטמפ' של 20 מעלות במנוחה ואז גם ראיתי בSPEED FAN שFan1 עובד. כרגע אני רואה שרק Fan3 פועל. ניראה לי שהבעיה היא היא שFan1 לא עובד ואם הוא יעבוד אז הטמפרטורות יהיו תקינות. מישהו יודע אולי מה לעשות אולי הבעיה היא במשהו בביוס??
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז.. איזה אוברקלוק כדאי ולמה? הסקר-פה!! הצביעו, ושלחו תגובות איזה אוברקלוק אתם מעדיפים ולמה (אם לא אז למה לא)! נ.ב הצביעו פעמים רק אם אתם לא בטוחים או מתלבטים בין שני מקומות
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם בלוח אם יש מספיק מקום לשתי הקירורים האלו עם המאוררים במארז CM STACKER 830? ואם לא אז איזה קירור יתן ביצועים קרובים ל THERMALRIGHT?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום פורום אוברקלוקינק וקירור...כפי שאתם רואים אני חדש פה ואני מחפש דרכים להמהיר את המחשב שלי... אז יש לי פה את הדף של ה-OC בתוכנה של האוורסט שמכיל את כל הפרטים של המחשב שלי....תסתכלו ותגידו לי למה אני יכול לעשות OC ואיך...תודה. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502041512224081/comp.JPG
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור למעבד, חשוב שיהיה שקט מאוד. המעבד הוא E2180 עם OC בלי שינוי מתחים. מי יותר שקט, AC FREEZER או SCYTHE NINJA?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech סינק למעבד ומאורר השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm? אם לא .. אשמח אם תציינו שם.. תודה ... צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לעשות OVERCLOCK ? מהתחלה ועד הסוף ! פרטים : AMD DURON 1800+ PRO DDR 256 MB 266 MHZ HD : 40 GB 7200 RPM
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח אם שלי אחרי שכל החופש לא היה לי מחשב בגלל שהP5KC שלי נדפק ולא מצאתי את הבעיה , אז אני ואבא שלי התיעצנו בדקנו לוחות והכל ובסוף החלטתי Rampge Formula אתם בטח חושבים יטחון וזה .................................................. אז זהו שלא פשוט מקבלים על הלוח כרטיס קול 8 ערוצים Supreme FX וגם את המשחק ה-מ-ל-א S.T.A.L.K.E.R . טוב אז בקיצור למישה יש הגדרות לOC ?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אך אפרט- כפי שאתם יודעים(או לא..) אבא שלי איש מחשבים.. לפני כמה ימים הוא קיבל מחשב שהיה מחשב גיימינג בזמנו- עם לוח שרוף. הלקוח לא רצה לשדרג, אז קנה כבר מחשב חדש.. במקרה היה שם גוף קירור TT SILENT TOWER. למי שלא מכיר- הסינק די דומה לסקייט' נינג'ה, הוא כבר כולל מנהרת אוויר ומעבד 92 מ"מ.. המעבד הוא E7200 שכרגע עם BUFFALO שדי רועש לי... אני רוצה להחליף אליו, ולשים עליו אולי מאוורר 120מ"מ- כדאי? כמובן שההחלפה לא תעלה אגורה אחת... אפילו בשביל השיפור הכי פצפון בביצועים ושקט, אני מוכן להחליף אליו..
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום ה-AF12 שלי דיי עבר תאונה קשה בכל מקרה אני צריך 12 ס"מ שיוציא אוויר, חשבתי על ה-AF12025 שוב של AC עליו אני דיי סגור(איך הוא מבחינת רעש לעומת ה-AF12 ?) ולגבי מאוורר 80 מ"מ תקציב עד 30, הוא יהיה בדלת מול המעבד וכמובן הדרישה היא שוב - שקט אני מתלבט בין ה-AF8025 לזה: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EZPF-8025&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=686&aff=Zap〈=he# שהאמת נראה מאוורר ממש טוב, אבל כמו בהרבה דברים נתונים יבשים לא אומרים הרבה- אז אני ישאל אתכם- איך החברה ? האם המאוורר באמת כזה שקט ?! 19 ד"ב זה כלום. אם לא אותו- ה-AF8025 בחירה מספיק טובה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם אני עושה בביוס "Load Optimized Defaults" האוברקלוק מתבטל ? הכוונה שהמעבד חוזר לשעון 2.4 (Q6600) ???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כרגע עם 66GT על 55 מעלות בIDLE - זה לא טוב ! כמה דרישות: זול - עד 150 ש"ח. שקט ! תאימות - כמה שיותר תאימות לכרטיסים חדשים יותר (הכרטיס הבא שלי יהיה כנראה 1950PRO). שליטה על המאוורר - לא חובה אבל רצוי כדי שיהיה אפשר להשתיק אותו בעת הצורך.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות האלה הנה התמונה http://www.2send.us/picture.php?file=57726bbe90.JPG ראיתי בתפריט ה spd בביוס שאפשר לשנות ל 3-3-3-9 האם אפשרי או שיש מגבלה פה? כרגע ללא oc המתח על 2.3 זו הדרישה של הכרטיסים אם ניתן לשנות האם להוסיף מתח?
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. המאוורר הוא מסוג AC FAN 12 הוא בעל חיבור 3 פינים. אני מחבר אותו ללוח 965P-S3 לחיבור ה- SYS FAN שהוא בעל 4 פינים. (כלומר פין אחד לא מחובר אבל ע"פ המגרעת זה החיבור היחיד האפשרי). ב-Bios האופציה של Smart FAN ב-auto. (ניסיתי גם לשים ב-Intel QST). בכל אופן אני רואה שהמאוורר תמיד מופעל במהירות מקסימלית (בערך 1600RPM), לדעתי השליטה במהירות המאוורר לא עובדת. אפשר הסבר איך לתקן את זה ? (בנוסף יש לי AC 7 על המעבד E6700, והמעבד בד"כ על 28-34 מעלות. אין OC). תודה.
-
- 12 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כ. מסך GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE הידוע בקרור הNON REFERENCE האיכותי שלו. שמתי לב שישנם הבדלים של 6-13 מעלות בין הCORE TEMP אותה מציגה לי RIVATUNER 2.24 למה שמציגות לי EVEREST וOCCT, כשהRIV TUNER היא זו שתמיד מראה את הטמפ' הנמוכה יותר. השאלה פשוטה - למי להאמין? סקרין לכל העניין: (אין צורך להתייחס לטמפ', הטמפ' הרבה מעל 30מע' בחדר כרגע...) האם הגיוני שRIVA TUNER בעצם מראה לי את טמפ' הMEMORY של הכרטיס כCORE TEMP?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום נכון, הזכרונות שלי 1GB והטסט נעשה על מודלים של 2GB אבל יש אותו צ'יפ ככה שזה לא משנה, נכון ? http://www.pureoverclock.com/article25-3.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היום בדקתי טמפרטורות ואמרתי וואללה אוליי ננסה אובר קטנצ'יק של עוד 400 הרצ... אני בא לעשות אובר קלוק עם ClockGen ואחריי שאני עושה set values פתאום יש לי מסך כחול שאומר לי שיש error המפרט הוא: 3.2C asus p4c800e delux 512x2 twin mos 2.5-3-3-8 TT 475 PS השאר לא נראה לי חשוב... מה לא עשיתי נכון? (אחריי שעשיתי ריסטרט כל ההגדרות חזרו לקדמותן)
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות את הקירור הבא: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/025/scmn1100.html הוא מתאים למעבד שלי , והוא דומה לטיוניק טוואר ככה שהוא נראה טוב? אני לא עושה OC אבל עדיין אני גר באילת ויש פה 50 מעלות
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. באחת מלשוניות ההגדרות בכרטיס מסך, יש לי 3 עמודות(ראה תמונה) עם הגדרות שעון כלשהם. מהם ההגדרות האלה ומה קורה אם אני בוחר להזיז אותן מקסימום ימינה כלומר הכי גבוה. מצטער על הבורות פשוט :-\ תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-