אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח,יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב בקירור שבא בסטוק של nvidia לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא,בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר..משהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, רשית כל המעמבד שלי הוא של אינטל C2D E6400 לא מזמן התחיל לצפצף מחשב שלי באופן ממש ממש רציף והרבה ... הדלקתי אותו מהתחלה ונכנסתי לביוס על מנת לבדוק מה הטמפרתורה של המעמבד ... וזה באמת עמד על 68-70 מעלות. חשבתי שצריך לנקות והכל ... אז התחלתי, קודם כל עם שואב אבק, לאחר מכן פירקתי את גוף הקירור וניקיתי מתחתיו ועל המעבד ושמתי משכה תרמית ואז בחזרה סידרתי את הכל ... עכשיו הטמרפתורה עומדת על ממוצע של 57-58 ... שזה עוד 2 מעלות ויתחיל לצפצף וזה בלי עומס על המחשב כלומר בלי משחק כבד או משהו כזה. הצפצוף זה לא בעיה כלל וכלל ... אפשר לכבות אותו כמובן אך השאלה שלי היא כזאת ... מה יכולה להיות הסיבה להתחממות כה רבה של המעבד, והאם אפשר לסדר את זה או שאני צריך לקנות גוף קירור חדש? האם…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר שקט עד 100 ש"ח בערך לi5 750. למישהו יש רעיון? ???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הArctic liquid freezer II והוא מגיע עם 3 כבלים אחד הcpu fan ואת כל השאר אני לא מצליח אני לא יחסתי לזה חשיבות והדלקתי את המחשב והמאווררים עובדים אבל המחשב מגיע ל100 מעלות
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
או קי אז כה מה אני צריך להגדיר בביוס ? מישו יכול לעזור לי כמו שבלוח אם P35DS3-L של גיגה ביט ההגדרות עם ככה ואני רוצה להגיע עם המעבד הנ"ל ל3.00 אז איך להגדיר בביוס דוגמה מהלוח אם של גיגה ביט למעבד q6600 : Go into Advanced BIOS and disable C1E, EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD)........[2.40]
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 וקירור שחבר הביא לי של 5850 האם אפשר להרכיב את הקירור עליו?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עזרה בהגדרות תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GH לוח של אסוס P4P800 סוקט 478 מורכב לי שם קירור סטוק של אסוס ואני חושב שהגיע הזמן להחליף למרות שבמנוחה המעבד יושב לי על 34 מעלות (כנראה הגריז של AC עושה פלאים) כרגע לא מתכנן אוברקלוק בהמשך אולי כן איזה קירור הכי מומלץ לי כרגע ? לא מתכוון להשקיע יותר מדי כסף
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ראיתי שהוא בא עם משחה מרוחה כדאי לנקות אותה ולשים חדשה (יש לי MX-2 ) ? אפשר להוסיף מאווררים (2 של 80 ) ? זה לא יכביד עליו או משהו ?
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם זה באמת משנה איזה משחה טרמית אני קונה או שכולם יתנו אותה תוצאה?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
למשל בRIVATUNER להוריד לרמה אחת פחות ממה שהיה כל החורף. יכול להיות שמערכת יציבה בחורף תתחיל קצת להשתגע בחום כזה...
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
דיי חשוב לי שיהיה שקט. ואם אפשר שיהיה אותו בחנות מהאזור השפלה\דרום\מרכז . תודה.
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אהלן חברים... יש לי שני שאלות : ראשית רציתי לדעת אם טמפ' המעבד שאוורסט מראה כאן הגיונית... שנית אם הטמפ' של הכרטיס מסך בסדר כמו שאוורסט מראה (במנוחה) ובזמן עבודה 54 מעלות... חשוב לציין שיש לי במעבד קירור thermaltake big water 745 וכמות המים במיכל תקינה... מעבד pentium d dual core 4mb cache 3000ghz הכרטיס מסך gainward geforce 8500gt 512mb והוא מקורר על ידי thermaltake tide water הנה התמונה של התוכנה אורסט:
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי AMD ALTHON 64 כפול ליבה ניסיתי לעשות OC אז סבבה הצלחתי בהתחלה לעשות 10% אחרי זה ניסיתי לעלות עוד 5% וכבר המחשב לא נידלק הייתי צריך לאפס את הסוללה... פעלתי בדיוק לפי המדריך שיש פה ל OC וראיתי שגם במדריך יש לו AMD והוא עשה בערך 80% OC הטפ' של המעבד היא 40-45 מישהו יכול להגיד לי איפה טעיתי?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
טוב, כחלק מהמפרט שבנו לי פה הציעו לי להוסיף 2 מאוררי 120mm למארז. המחיר לא גבוהה, אז הוספתי. עכשיו, בשביל להכניס את המאורר כמו שצריך חייבים לחורר את המארז? S: ואם לא, אז איך בידיוק מכניסים את זה כמו שצריך? (עברתי על המדריכים, כולם כוללים חורים, ואין לי ממש איך לחורר מארזים :ם) יש סיכוי שכחלק מהרכבת המחשב החברה תתקין גם את המאוררים הנוספים? גיא.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מודה, אני חדש בתחום אבל לא מצליח להשתלט על הסקרנות. יש לי Quad 6600 שעובד (כרגע) ב- 2.4 ואני רוצה לסחוט ממנו לפחות 3.0 קראתי לא מעט אבל יש אינספור מושגים חדשים לי כמו front side bus וכו'. אשמח לעצות איך לחשב יחס בין מהירות המעבד, וולטג', FSB, זיכרון וכו'. תודה מראש :s05:
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום , צריך לעקוב אחר הטמפ' של הליבה בעת אוברקלוק , אבל הזכרונות לא מתחממים? לא יהיה מצב שהליבה תעבור בסדר ,אבל הזכרונות לא? הבנתי ממספר טקסטים , חלקם באתר , שזכרונות הינם חלק משפיע מאוד באוברקלוק , אז איך בכל זאת ניתן לקרר אותם ולפקח עליהם? תודה, אבי
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? והלוח אם שלי זה ASUS P5VDC-MX ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,אך אני לא יודע מה מומלץ יותר,מה מסוכן יותר ,האם אפשר לפתוח צינורות וכו'. לכן,פרסמתי את ההודעה הזאת,כדי שאתם תמליצו לי. יש בידי את התוכנה RivaTuner v2.0 RC 15.6. כ.מ: תודה,גל.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מזה כשנתיים (או 3?) פנטיום 4 תושבת 478, במקור רץ על 2.4גיגה אבל זה בפועל על 3.36-3.41 (תלוי בעונה ) הבעיה היא שככל שעובר יותר ויותר זמן - קרי עברו יותר משנתיים כבר מאז שקניתי את המחשב אז הוא מתלכלך והאבק די מתחיל להשפיע - הטמפרטורות עולות... המעבד עכשיו בקיץ רץ סדר גודל של 36-35 במנוחה ומגיע במאמץ עד 53-54 אבל זה באמת במאמץ עילאי של קידוד סרטים וכו' בעבר הוא לא עבר את ה 47-49 עד כמה שאני זוכר ככה שהליכלוך אכן משפיע בצורה ניכרת סהכ... השאלה שלי היא כזאת (וזה בא רק כי אני בן אדם ממממממממממממש עצלן בכל מה שקשור ללנקות) באיזה קירור פסיבי אפשר להחליף את הקירור של המעבד ככה שהוא א ירעיד קצת פחות וב לא יתלכלך (אין מאוורר == אין אבק (כמעט) אני צריךהמלצה על …
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-