אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז.. איזה אוברקלוק כדאי ולמה? הסקר-פה!! הצביעו, ושלחו תגובות איזה אוברקלוק אתם מעדיפים ולמה (אם לא אז למה לא)! נ.ב הצביעו פעמים רק אם אתם לא בטוחים או מתלבטים בין שני מקומות
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם בלוח אם יש מספיק מקום לשתי הקירורים האלו עם המאוררים במארז CM STACKER 830? ואם לא אז איזה קירור יתן ביצועים קרובים ל THERMALRIGHT?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על המעבד של AMD דגם ATHLON XP 2600 ואני מתלבט אם להישאר עם הקירור שמגיע ב- BOX או להחליף את זה ב- Vantec AeroFlow. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל מדי פעם כן יוצא לי להעמיס קצת על המחשב.. אני לא מתכנן שום אוברקלוק או דברים כאלה.. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך תוכנה בשביל להמהיר אותו או משהו כזה... הכרטיס של חברת leadtek אם זה נותן משהו ואם מישהו כבר המהיר אותו הייתי מעוניין לדעת לאיזה נתונים הוא הגיע (כמה MHZ) יציב ועם שיפור הכי פקטיבי ואם יש כבר הודעות דומות לשלי אז אני מתנצל .. חפשתי בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני מחפש פה.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לי intel e6600 ge force 7900 gs לא משהו מאוד איכותי ושאלה אם הגעתי לאיזו שהיא מהירות בoc היא נשמרת?? (אני מחפש קירור זול) והשיאים של oc אפשריים רק עם קירור מיוחד (איזה ומה מחירו)
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המאוורר שלי התקלקל ואני צריך חדש, לא משהו מיוחד לאוברקלוקינג, רק לקירור שהמערכת תהיה יציבה, והכי חשוב, לא יקר!!!
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים המחשב החדש הגיע סוף סוף ואני רוצה לעשות אובר קלוק אבל אני לא יכול כי הספק הוא ג'נרי ואני מפחד אני רוצה שתמליצו לי על ספק טוב עד 350 ש"ח שיחזיק את המפרט שלי (רשום בצד) תודה לכל העוזרים אלי
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה 43 שזה כבר לא טוב למעבד שלי (3200 VENICE) מה יכול להיות הבעיה? הרכבה לא נכונה? המשחה לא נמרחה טוב?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI VS ASUS P5Q PRO תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מאוורר לדים על הדלת לא יודע של איזה חברה (קיבלתי עם המארז) אבל זה כמו של זיגזג כזה עם 3 לדים אדום כחול ירוק בשבוע האחרון כל כמה זמן הלד הירוק נכבה ונדלק שבא לו ורק הוא ולא בזמן קבוע הוא הולך למות או משהו בחשמל לא טוב? מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300gt 256 mb שמורכב על מחשב חדש והטמפרטורה של כרטיס המסך היא על 62 מעלות במצב רגיל ולאחר מישחק כגון ghost recon 2 הטמפרטורה על 88 מעלות האים זה נורמלי? הכרטיס הוא pci-expres
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הרבה פעמיים יוצא לי לשמוע את המילה "אובר קלוק" אבל ממש אין לי מושג מה זה מישהו יכול להסביר לי מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לוח: P5B DLX גרסה: 1.04G ביוס:1004 תדר: 389 מתחים בביוס: הכל על AUTO חוץ ממעבד וזיכרון ציפסט: 65C (!?) מדוד עם FLUKE 52-II העברתי את כל ההגדרות מתח של הלוח מAUTO לערך הכי נמוך... טמפ' אחרי... 43-45C~ כולל בעומס וכמובן יציב. כנראה שהגדרת הAUTO ממש דינמיות ומעלה מתחים לפי הFSB (מה שכבר ראיתי עם הVCORE) בקיצור נסו ותתקררו נ.ב. מעל FSB 500 יש צורך בהעלאת מתחים ללוח.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אוקי, לפעמים שאני מאמץ את הכרטיס מסך בבדיקת ארטיפקטים של ה Ati Tray Tools, המחשב קופא לאיזה 10 שניות, רק העכבר זז... המסך נכבה, ואז אני צריך לעשות ריסט ידני. האם הבעיה היא סף האוברקלוק של הכרטיס מסך, או ספק הכוח (כמו שאתם רואים במפרט, הספק כוח ממממממש גבולי). אני מעלה רק את הCORE לתדר מקסימלי מסויים שבו הוא עובד תקין בלי ארטיפקטים, כנ"ל לגבי הזיכרון, אבל שאני משלב את שני התדרים המקסימליים הנ"ל כן מתקבלים ארטיפקטים, למה זה? לבעלי DFI NF4 בעיקר ULTRA-D. יש לי כרטיס מסך בודד של ATI, ספק כוח 20 פין, איזה חיבורי חשמל אני צריך לחבר ללוח? חיברתי את ה ATX 20 פין, את חיבור ה4 פינים, ומולקס, הציעו לי שלא לחבר את הפלופי במידה ואין לי SLI. זה מספיק או שיכול להיות חוסר יציבות לכרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מאווררים 80MM שקטים, עדיף עם LEDים ירוקים וחיבור 3 פינים כמו גם מאוורר עם LEDים ירוקים בגודל 120MM שקט עם חיבור 4 פינים. מישהו מכיר\יודע?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
היי, סוף סוף קניתי מחשב חדש. מפרט : E2180 P35-DS3L G.SKill 800Mhz PK Tuniq Tower CM690 כרגע אני בתדר 3.0Ghz במתח 1.32v, הטמפ' בין 25-30 בIDLE ו45 בORTHOS PRIME. האם בסדר? מה המתח למעבד והמטפרטורה המומלצת בשביל הרצה 24\7 ? בtjunction כתוב 85. בנוסף, האם יש מדריך לאוברקלוק בלוח P35-DS3L ? אני לא מבין חלק מההגדרות בביוס. (C1E EIST וכו הורדתי, מה עוד צריך ?) תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום בדקתי טמפרטורות ואמרתי וואללה אוליי ננסה אובר קטנצ'יק של עוד 400 הרצ... אני בא לעשות אובר קלוק עם ClockGen ואחריי שאני עושה set values פתאום יש לי מסך כחול שאומר לי שיש error המפרט הוא: 3.2C asus p4c800e delux 512x2 twin mos 2.5-3-3-8 TT 475 PS השאר לא נראה לי חשוב... מה לא עשיתי נכון? (אחריי שעשיתי ריסטרט כל ההגדרות חזרו לקדמותן)
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני ששמתי מאוורר חדש למעבד והוספתי שתי מאוורים למארז הטמפ' של המעבד הייתה 75-79 מעלות... שמתי את כל הדברים האלה(ש Nihility עזר לי מאוד מאוד לשים את המעבר של המעבד וגם את שני המאווררים) ועכשיו הטמפ' של המעבד היא 45-51 מעלות... עכשיו המחשב עובד הרבה יותר חלק...... ושום תודה רבה רבה ל-Nihility....
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עם הזכרנות של 512 WINBOND 3200/400Mhz ועם קרור טוב עד כמה FSB אתם משערים שאפשר להגיע?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2200 עם לוח Gigabyte GA7VAX, ספק של צונאמי 400W. 2 דסקים, 2 כוננים אופטיים, 2 כונני דיסקטים. קבלתי מארז (פח נטו) שאפשר לשים בחזית 4 מאוורררי 80 מ"מ או 120 מ"מ אחד, ומאחורה עוד 2 מאווררי 80 מ"מ. יש לי ביד 4 מאווררי 80 מ"מ ועוד אחד של 120 מ"מ, השאלה האם לקנות עוד 2 80 מ"מ או לשים בחזית 120 מ"מ ועוד 2 80 מאחור. אולי אני לא צריך את זה אבל אם אפשר, אז למה לא. במידה ואני קונה עוד 2 מאווררים של 80, איזה כדאי לקנות, האם TT8025A-2B שווה משהו, או שאם כבר קונים אז לקנות משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מבקש המלצות לקירור מעבד P4D שיהיה הכי שקט שאפשר אך גם יעיל . לא מעוניין בקירור מים . כמו כן אני צריך המלצה על מאווררי 80מ"מ שקטים ביותר תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-