אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מחפש בלוק קירור נורמאלי למעבד I7, חשוב שלא יהיה יקר במיוחד. כבר התייאשתי מלחפש...
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ראיתי את : *Scythe "KAMA-METER" Multi Functional Controller *SUNBEAM Chromatic windmill למישהו יש נסיון/המצלות איתם?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400MHZ על 60 מעלות במנוחה, אני לא מעוניין לעשות לו אובר קלוק, אך הוא ממש חם והשאלה שלי אם כדאי לי לקנות לו גוף קירור חדש או להשאיר את המקורי? אם כן איזה גוף קירור אתם ממליצים? אותו דבר עם הכרטיס מסך שלי ASUS V770 PRO DELUXE 64MB הוא על 58 מעלות עם הקירור המקורי, האם כדאי להחליף? אם כן איזה גופי קירור יש בשוק לכרטיסי מסך? אשמח לקישורים עם המוצרים שתמליצו לי.
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אבקש צלעות קירור עם מאוורר בשביל מעבד Amd Athlon XP 1900+ (Gigabyte 7VAXP)f, אני ממש לא מחפש משהו כבד, אבל הטמפרטורה גבוהה יחסית מכיוון שנשבר לי המאוורר המקורי של AMD והחליפו לי אותו באחד מעפן. אם אפשר שהמאוורר גם לא יהיה רועש במיוחד - אני אוהב שינה. ;D תודה רבה, --Vega
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הדגש הוא על שקט ומחיר, פחות על ביצועים (לא נועד לאוק'). תודה.
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מאווררי המארז שלי התחילו לעשות בעיות, זה התחיל מרשרוש מעצבן ולא סדיר שהתגלה כנובע מהמדבקה הכסופה שבמרכז המאוורר ומסתירה את חיווטי החשמל שבו, והמשיך בפעולה לא סדירה של המאווררים שלפעמים לא מתחילים לפעול ללא דחיפה, מה שמאלץ אותי להפעיל אותם על מהירויות גבוהות יותר בשביל להבטיח את פעולתם. מכל הסיפור יוצא שכל יתרונותיהם של המאווררים השקטים של המארז עם המהירות המשתנה שלהם אבדו. האם אלו בעיות מוכרות? האם יש להן פתרון פשוט? ואם צריך להחליף אותם, אני אשמח להמלצות על מאווררים 120mm, עם דגש על השקט. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בתקציב יחסית מוגבל, הרכבתי מחשב משחקים שמיועד לסלון - לכן צריך להיות הכי שקט שאפשר. - מארז corsair 250d (מארז קטן mini-itx) - מעבד יחסית חלש core i3 (ישודרג בהמשך ל i5) מאוורר נוכחי: arctic freezer 11 lp המארז מאפשר לשים גם קירור מים (corsair 55/100) אבל מהמפרט שלהם נשמע שזה עושה רעש של 30dba. מאוורר נוסף שמצאתי ששקט זה ה Noctua NH-L9i שאמור להיות ממש ממש שקט (19dba) - אבל הביצועים שלו לא טובים. האם יש לכם המלצות נוספות? בכלל, במארז דחוס - מה עדיף? קירור מים? קירור רגיל? להתפשר על הרעש?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לכבוד הקיץ ,צריך לקנות עוד מאורר. כיום יש לי מארז סגיטה (הראשון לא החדש) עם שלושה מאוררים (אחד 120 מכניס מקדימה,80\90 מהדלת ועוד אחד מוציא מאחורה..כמובן שיש על המעבד AC 64) בכל אופן,הטמפ' הממוצעות הם בין 35-40 ואני חייב מאורר נוסף. חשבתי לשים אותו מתחת לכרטיס מסך. זה כדאי? יש מקום יותר יעיל? (בלי לקדוח חורים.) בכל אופן אני צריך המצלמה למאורר (120) בין 50-60 ש"ח שיעשה את העבודה (ובשקט) . תודה רבה ! נ.ב - זה כבר מוגזם. הלוח אם מגיע ל-47 מעלות לפי אוורסט ! החוטים במארז מסודרים וסירקולוציה נורמאלית לגמרה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפני שבוע בערך, התחדשתי עם מחשב חדש שקניתי ואני מעוניין להחליף לו את המאוורר שהגיע עם המארז שלו. אז ככה, המארז שיש לי הוא של חברת Thermaltake Soprano DX VE700BWS, המארז מגיע עם שתי מאווררים של Thermaltake Front (intake): 140X140X25mm, 1000rpm, 16dBA Rear (exhaust): 120X120X25mm, 1300rpm, 17dBA, blue LED fan בעזרת עזרה גדולה של חברי הפורום פה, החלפתי את המאוורר של ה 120mm למאוורר Scythe S-FLEX 1200 RPM כפי שהומלץ לי ע"י חברי הפורום, היום קיבלתי את המאוורר התקנתי אותו, ובאמת כמו שאמרו חברי הפורום, המאוורר עושה את עבודתו ושקט שדיי מספק אותי. בהמשך להחלפת המאוורר ושיפור של ביצועי השקט במארז, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה 140 שהגיע עם המארז למשהו שקט במיוחד.…
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עכשיו אלו ימים חמים, ומרוב שהמחשב שלי חם החלטתי לבדוק מה קורה בפנים וגיליתי ששני מאווררים לא עובדים אז יאללה בוא נתייעץ! תחילה, אציין שהמארז שלי הוא CM690, מכיוון שאין לא חורים לחלק האחורי (מלבד של הספק כוח) לא הצלחתי להסתיר את כל החוטים מאחורה. אז הוא קצת מבולגן בפנים. למארז הוספתי כמה מאווררים, שלושה מכניסים (3 מאווררים 120 מ"מ של Noctua) אחד מקדימה ושנים על דלת המארז, אחד על גג המארז 120 מ"מ של Scythe ואחד אחרון חביב שנמצא על גב המארז שמוברג לרדיאטור של CoolIT. הרדיאטור והמאוורר מוברגים ככה שיש קודם את הרדיאטור והמאוורר מושך אוויר לחוץ המארז דרך הרדיאטור. גם כן אציין שהברגתי מאוורר 120 מ"מ גם לצד השני של הרדיאטור, אבל הוא התנגש עם המשאבה שנחה על המעבד, אז נאלצתי …
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחפש מאוורר איכותי שיוציא אוויר חם מאיזור הכרטיסי מסך משהו כזה - http://tms.co.il/product/5044 (אם אפשר גם שקט אז גם שקט ואם יש בו לד אז בכייף )
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 אבל לצערי אין להם את המאוורר למעבד.. (Scythe Reeven) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחליף טוב. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המארז: compucase ci-6a19.
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
מעוניין לעשות משהו כמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3415139#msg3415139 מחפש המלצה למאווררים חזקים ולא רועשים יותר מדי כמו כן האם עדיף שכל 3 המאווררים יהיו מאותו הסוג? או שניתן להשאיר באמצע את המאוורר המקורי. יום נעים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למאורר 140 מ"מ בעל לדים אדומים - תקציב לא מוגבל אין בעיה להזמין מחו"ל אמור להחליף את המאורר האחורי ב HAF שלי אז אשמח אם יהיה +/- באותה סביבת נתונים (הכוונה היא לרעש ודחיפת אוויר)
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד E8400 ואני מעוניין במאורר טוב ושקט באיזור ה 150 ש"ח. כרגע המעבד שלי עובד באיזור ה 45 עד 47 (עם הזלמן 7500) מעלות שזה נראה לי די הרבה.. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע יש לי מאורר של ZALMAN 7500 הוא אמור להיות איכותי אבל האמת שהוא מאוד מרעיש, כאשר ניתקתי אותו המחשב היה מאוד שקט. השאלה היא אם אין ביררה וכל מאורר למעבד רועש או שיש מאורר טוב יותר עד 200 ש"ח ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
למחשב אינטל פנטיום סטנדרטי 5300 סוקט 775 - שאינו סובל מבעיות חימום - מחפש רק לשדרג למשהו שקט שלא ירעיש (גם לאחר שנוקה אבק) תודה,ערן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-