עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by alianyn,

יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  3. אני משתמש בRivaTuner, המפרט בצד... משום מה כשאני מבצע אוברלקוק של עד 958Mhz (לזכרונות) של כרטיס המסך, המשחקים זזים סבבה... אם אני עולה ממנו, המשחקים (יותר נכון המחשב) נתקע, פשוט קופא, ואז חובה לעשות ריסט בכדי לחזור לווידנוס מחדש. עניין זה מתאפיין גם כך. אם אבצע אוברלקוק של עד 958Mhz, אעמוד עם העכבר על שולחן העבודה ואפתח תיבת סימון (פשוט אגרר את העכבר), אראה מספר של נקודות אדומות קטנטנות...(בערך 50-30). אך עדיין אוכל לשחק בלי בעייה כל שהיא... אך אם אעלה את האוברלקוק ליותר מ958Mhz מספר הנקודות יעלה ללפחות 120-150... ואז, אם אשאר בשולחן העבודה או במחשב בכלל, יש מצב גדול שיתקע, או בכניסה למשחק... פשוט יתקע המחשב. אין לי מושג למה זה קורה, אם מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד טיפה…

• 2 תגובות
    • 396 צפיות
  4. אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by sAXIn,

מה ידוע לכם חברים, בעניין , שמתי לב שבעלי הTBRED ה-WCPUID מתנהג שונה, לגבי חישוב מהירות מעבד אצלי בPALAMINO זה באס כפול מכפיל אצלם זה שונה ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח. עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח. ועוד שאלה: http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm ראיתי פה קירורי מי…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by fuck off,

1. איך אני מריץ בדיקה בפריימייר 95? 2. עשיתי OC לכ.מסך המסכן שלי. כשאני משחק בET הרבה זמן (שעה ומעלה) נעלמים לי הקירות והריצפה. אני חושב שזה בגלל שהוא מתחיל לטעות יותר מידי ולהתחמם. האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by Demagh,

שוב אני עושה שטויות הכרטיס יציב כסלע על 700/1170... יש אפשרות \ סיבה להעלות ליותר מ 700? פשוט CCC לא נותן לי ד"א, יש עליו AC TWIN TURBO, הוא מגיע ל 58 מעלות במאמץ מלא... ככה שטמפ' זו לא בעייה. מתח +0.1 לזכרונות.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yakirsh4,

אני מקבל בקרוב את הקירור למעבד הבא: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/shuriken-rev-b.html הבנתי שהוא מתאים למעבדי P4 מתושבת 478 הבעיה שלי היא שהקירור שיש לי כרגע (הקירור שבא עם המעבד) מחובר לחשמל דרך הלוח אם על חיבור של 3 פינים תמונה של החיבור: http://www.ekwaterblocks.com/shop/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/8/1/81067_0.jpg הבעיה היא שהקירור בא עם החיבור הבא: http://www.descom.com/catalog/images/Scythe_Shuriken_Rev-B_478.jpg חיבור שאין לי בלוח אם (asus p4p800) מה עושים במצב כזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  10. שאלה עם אני רוצה לעשות oc אני אומר לחנות לעשות לי הוא שעושים לבד(לא מבין בזה) ??? כמה זה עולה ??? איזה קירור אני צריך ??? והם שווה לעשות למעבד זה oc AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BOX עם אני עושה לו כמה הוא היה אחרי ?? תודה רבה. מפרט: מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  12. רציתי להתחיל ללמוד קצת OC, לפני שאני עומד לקנות מחשב חדש. המעבד שלי הוא pentium 4 1.8GHz אין לי קירור מיוחד לכן הייתי רוצה OC פשוט שלא ייסכן את המעבד. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by Satlan,

כמו שאתם רואים בתמונות כן.. מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם. מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37 ג'אמפ[attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by motizkn,

שלום, אני צריך לקנות קירור ל i5 שיתחלף ל 3770K Ivy (ברגע שיצא) ראיתי כמה מערכות קירור מים זולים כמו : http://www.corsair.com/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-cooling-cpu-cooler/hydro-series-h60-cpu-cooler.html שעולה 360 ש"ח האם כדי להשקיע בקירור מים למרות שה TPD של ה Ivy נמוך? ובכלל מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by renew,

שלום לכולם אני חדש פה.. רציתי לשאול בקשר לאובר קלוק במחשב שלי.. יש לי פנטיום 3, לוח אם של VIA, 3 כרטיסים של זיכרון פנימי (128 SDRAM כל אחד) וכרטיס מסך של TNT2 (תמונות מצורפות עם פרטים נוספים) וגם ערגנתי קירור של המארז עם 4 מאווררים גדולים (תמונה מצורפת)+ מאוורר גדול על המעבד ומאוורר גדול על כרטיס המסך, שאליו גם הוספתי פלתת קירור גדולה כמו של מעבד. רציתי לשאול האם אני יכול לבצע אוברקלוק במחשב הזה ואם כן עד כמה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  16. Started by Sblast,

אהלן, תשמעו קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לעשות OC למעבד. IntelE6300 קיבלתי הרבה המלצות לעשות OC למעבד לפני שמשחקי DRX10 ייצאו לשוק. המשחקים גם של היום כמו FEAR מגמגמים טיפה בגלל המעבד. \\\\\\\ מה אתם חושבים? תודה! אמצעי הקירור שלי הם שתי מאווררים של AC, של 12 ס"מ. מארז מאלומיניום של גיגהבייט. יש לי 8800GTS, וספק שהוא סה"כ 400W של אינרמקס, 2 GB זיכרון, לוחאם 965P-S3 של גיגהבייט. אני צריך ספק או מעבד יותר טוב לOC? לפי מה שאני הבנתי הכרטיס מסך בנזונה לOC. אני צריך עוד קירור?? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by moshel7,

לאחר התקנת גוף הקרור הנ"ל על לוח-אם מידגם: gigabyte ga-m61sme-s2 ניכנסתי לתוכנת ה-everest וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר היא בין-360-450 rpm האים זה תקין? פונקציית cool&quiet מופעלת אים זה משנה תודה מראש לכל העונים וכמו כן לא מרחתי מישחה תרמית כי אמרו לי בחנות שרכשתי את המאוורר שהמישחה שבאה אים גוף הקרור היא מספיקה ואיכותית האים עשיתי נכון שהקשבתי להמלצותיהם?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by PzD,

מתכנן אובר קלוקינג לכרטיס מסך אוקיי הכרטיס שלי הוא Radeon gigabyte X800XL 512MB קיצר אני מתכנן לו אובר קלוקינג..כמה מהירות לדעתכם אני אמור לשים?? ועם למישו יש מדריך טוב לייעוץ נכון.. זה יעזור

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  20. Started by ElemenTal,

האם יש לכרטיס בעיה כללית שהוא לא נשלט אוטו' ע"י המחשב בזמן מאמץ ? כי כשאני נכנס למשחק (STALKER למשל - די כבד) אני לא שומע את הכרטיס לאומת שאם אני עושה את זה ידני ומעלה אפילו ל 50% אני כבר מתחיל לשמוע.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by Vortex,

יש לי: ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533) P4 1.7GHz Williamette קירור של Thermaltake - http://www.tr2tt.com/products/coolers/m10se/m10se.htm 256MB DDR400 NCP 256MB DDR400 A-DATA הFSB הוא על 100 המעבד 100X17. טמפרטורות: במנוחה 33-35. אחרי 10 דקות של פריים: 43-44. תודה...

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by tsvika,

על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  23. לא יודע למה, תמיד הטמפ' של ליבה אחת נמוכה ב5-6 משאר הליבות. בבדיקת מאמץ, שתי ליבות נמצאות איזה 5-8 מעלות מתחת לשתיים האחרות, וזה גם תמיד אותן ליבות! האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by israel_0,

יש למישהו נסיון עם לוח GA Z77M UD3 i5 2500k ,אני עומד על 4.3 עם קרור סטוק רגיל, ללא שינוי מתחים

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  25. אני יתחיל אם שאלה ממש לא קשורה, כשאני נכנס לnetwork connections יש שם connection 1394 מה זה? גם אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המאורר שמול הארד דיסק מבלי שזה יזיק לו? (אני מכיר מישהו שיש לו וונטק ארו פלו והוא הוציא את כל המאוררים מהמארז!! חוץ מספק כרטיס מסך ומעבד) כמו כן אני מתכוון לקנות Chieftec Dragon DX-01BD Black מארז,ו- Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD (כי אני חולה שקט) (גם אני מוסיף עוד 256 מגה זיכרון אבל זה לא קשור ). עכשיו יש לי בעיה עם הלוח אם כי החיבורים של ה-ide שלי נמצאים ממש למטה הנה לינק לתמונה http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=157 עכשיו כמו שאתם רואים יהיה לכבלים ממש בעיה להגיע לסי די ולצורב (כבר עכשיו יש לי בעיה עם זה) כי המארז ממש גבוהה ויהי…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.