עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bvlgari,

יש לי לוח DS3, מעבד C2D E6300 עם ביג טייפון. רציתי לנסות OC בתוכנה שג'יגבייט מציעה לי.. פתחתי אותה, לחצתי על הלשונית OC ולחצתי שם על Easy Mode.. העלתי MHZ ב-10% והוא מראה שזה עומד על 2048.00mhz עכשיו איך אני יודע שזה יציב והכל בסדר?

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by nahum8,

יש לי E6300 לוח אם 945P-S3 זיכרון TWINMOS 512*2 DC כרטיס מסך 1650XT רכשתי fsp 350gln ובירצוני לעשות OC למעבד אך הVOLTAGE של הזיכרון עומד על AUTO וכשאני מעלה FSB אז המתח של הזיכרון עולה אוטו' מ 1.84V~ ל2.14V~ תעזרו בבקשה לעשות OC לא רציני...

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by gal1304,

מערכת חלשה אבל עדיין בשימוש להלן המפרט : Mainboard : MSI MS-6580 Chipset : Intel i845PE Processor : Intel Pentium 4 @ 1800 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce4 MX 440 with AGP 8X [NV18.2] Hard Disk : WDC (80 GB) CD-Rom Drive : HL-DT-ST CD-RW GCE-8525B Monitor Type : BenQ G775 - 15 inchs Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c מעוניין בOC קליל עם קירור סטוק (אפילו ל2.2\2.4 MHZ) אם כן אך מבצעים ? תודה גל

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by TAsn,

שלום, יש לי את המארז הרשום בכותרת, והמחשב מתחמם יותר מידי. יש לי מאוורר 12CM מקדימה ומאחורה וזהו. יש לו גם את ה"משפך" שמוביל את החום מהמעבד החוצה מהמארז. ניקיתי אותו מאבק וסידרתי את הכבלים אך זה לא עזר. למישהו יש עוד עצות, כאלה שלא כוללות חיתוך\ניסור\ריתוך בעקרון עד עכשיו המחשב היה עם x800xt ו amd64 3200+ ועכשיו הכ. מסך הוחלף ל 9800gtx+ והספק שודרג מ 400W ל 550W, שניהם של hec. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום לכולם. באחת מלשוניות ההגדרות בכרטיס מסך, יש לי 3 עמודות(ראה תמונה) עם הגדרות שעון כלשהם. מהם ההגדרות האלה ומה קורה אם אני בוחר להזיז אותן מקסימום ימינה כלומר הכי גבוה. מצטער על הבורות פשוט :-\ תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. אני רוצה לקנות פדים כאלה כי אולי אני יצתרך להחזיר את הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי... מקיצור עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ולא מצאתי! אני ישמח אם תעזרו לי למצוא! תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שמעתי את זה בכמה פורומים, יצא למישהו לנסות את זה? אני יודע שמקובל לקבע את ה PCI-E על 100 בשביל OC אבל האם נראה בכל זאת שיפור?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by MaorK,

הטמפ' האלה במנוחה... בעומסים המעבד לא עובר את ה-40 אפילו לא מתקרב לאיזור הזה...על הלוח לא הסתכלתי כל כך אבל אני לא חושב שהוא עובר את ה-35... איך אפשר לקרר עוד טיפה את הכרטיס מסך? יש לי מאוורר שפונה למעבד (80MM) ועוד שני מאווררים שאחד מהם מכניס מקדמת המארז (120MM) והשני מוציא מאחורי המארז (120MM)... המפרט: AMD 3000+ 939 GIGABYTE GA-K8N-SLI GEIL Value (512x2) CL 2.5 SAPPHIRE Radeon X800GT (אל תשאלו למה יש לי לוח SLI וכרטיס רדאון חח ) Thermaltake Soprano + Enermax 425W Noisetaker להגיד לכם את האמת? אני מאוד מרוצה מהמחשב עד עכשיו (שנתיים) לא עשה שום בעיות שהייתי צריך ללכת לממש את האחריות.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by cinemashai,

אני אב גאה ל 6800LE הכרטיס עבר פתיחת צינורות מ 8 ל 12 וגם פתיחה של VERTEX SHADER מ 4 ל 6. כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון של הכרטיס אני מקבל שגיאה (יש לציין שהכל נעשה דרך RIVA TUNER) והכרטיס נכשל בטסט אפילו בהעלאה של 1MHZ. מישהו יודע למה? שאלה נוספת: אני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס. יכול להיות שאין לו חיישן??

10. Started by psycho killer,

במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכל אז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  11. יש לי שני זיכרונות של 512MB בDC בתדר 533MHZ (המפרט השני) עם תזמונים 4-4-4-4-12, אם אני משנה את התזמונים אז זה יביא לביצועים יותר טובים? אם כן אז להעלות או להוריד ואת מה ? עריכה: שכחתי לציין, המעבד עבר OC מ2.8 ל3GHZ אז התדר של הזיכרונות עלה ל293MHZ ביחס של 3:4

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by Farjeman,

שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. החלפתי לSP-97 שלי את הטורנדו 92' בSF2 CoolMod ועכשיו שקט וטוב ב40 מעלות Full Load + האוברקלוקינג... ומשום כך התפנה לי הוונטק 92 מ"מ טורנדו 119CFM המטורף לאוברקלוק של הכרטיס מסך המצ'וקמק שלי שאני מחליף בקרוב הPalit FX5200, עכשיו יש עליו בסך הכל מאוורר 40 מ"מ מסריח ביותר עם איזה 3 cfm ובלוק קירור קטן מתחתיו וגם משחה טרמית שאני שמתי... יש מספיק מקום לתקוע שם למטה את הוונטק טורנדו 92 אבל לא בצורה שהיא ישירות על הכרטיס אלא קצת באלכסון... העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה ויש פה כמה מומחים, כבר ראיתי, אולי תוכלו לעזור לי בנושא אני ממש רוצה לקחת את הכרטיס הזה למקסימום עד שיגיע לי הRadeon 9800Pro שהזמנתי... בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by roma,

שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  15. מדובר על מעבד קריר לפי מה שהבנתי הרבה יותר מה-P4 מהדור הקודם . באיזה טווח טמפר' המעבד הנ"ל עובד בקירור סטוק או חלופי לסטוק . ללא אוברקלוק ובעבודה משרדית רגילה של גלישה בלבד.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by iakovl,

1. האם טמפ' של 40~42 מעלות היא טמפ' נורמלית למעבד פנטיום 3 866. 2. אני צריך המלצה על מאוורר שלפנטים 3 (סוקט 370)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. שלום הזמנתי מ SKYPC מעבד E8400 מארז DIABLO 35 + 25 CM FANS וצמד כרטיסים 4850 למערך CROSSFIRE. עכשיו, נתחיל בכרטיסים, מכוון שהזמנתי רק אתמול אני יכול עדיין לעשות שינויים, שווה לקנות משחה טרמית לכרטיסים ? אם כן איזו ? SKYPC יכולים למרוח לי אותה כחלק מהרכבת המפרט ? אם אפשר לשים קירור ל 2 הכרטיסים איזה כדאי ? מעבד : קניתי לו Ultra 120 Extream, זה נראה לכם שימושי או שזה סתם בזבוז ? אני מתכנן OVER CLOCK למעבד, אבל לא ברמה של לשבור שיאי עולם חחח איזה קירור אחר אפשר לקחת יותר זול שיעשה את העבודה וגם שיהיה שקט ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הוריד את התוכנה RivaTuner והעלה את השעון על ההתחלה כמעט למקסימום ועשה TEST והפעיל את זה וגם את הזכרון עכשיו הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור משמעותי הוא בודק את זה אם COD4 אז הוא רוצה שאני ישאל בשבילו איך נכון לעשות את זה יש כמה שאלות 1.יש אפשרות לשפר את הביצועים יותר ממה שהוא עשה או לא ? 2. איך נכון לעלות את המהירות ותוך כמה זמן לשנות ?(ואם אפשר בלי המדריך שיש באתר כי צריך 3DMARK ולא אני ולא או לא מבינים בזה ) 3.עד כמה מקסימום לעלות את המהירות ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by freak250686,

רציתי לדעת אם מישהו באמת יודע מהם הגבולות המקסימליים (בערך) של הכרטיס ? (gf 2 mx 32mb) נ.ב. אם הדיון לא במקום נא למחוק אותו......

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?

22. Started by avimw,

טוב לא מזמן הורדתי מאורר כי הוא נדפק לי סתם עושה רעשים ושהוא פועל הוא לא זז... עשיתי פורמט ועכשיו כשאני משחק בבאטלפילד המשחק נתקע לי באמצע אותו דבר כשאני רואה בכרטיס טלוויזיה אחרי כמה זמן הוא נתקע.. איך אני יכול לדעת מה טמפ.. בזמן שאני משחק איך קוראים לתוכנה הזו ומה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב אם זה בכלל הטמפ..

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  23. העלתי את תדר הCPU כל פעם ב5MHZ המקור הוא 1066... כעת הוא 1125 משמע 2812mhz הטמפרוטרה נעה בין 30 ל35 במנוחה ו40 - 50+ במאמץ... הקירור - Zalman 9500 ultra silent מה אתם אומרים? האם אפשר יותר מזה? האם האוברקלוק נחשב יציב בטמפרטורה כזו? האם המחשב יוכל להשאר דולק ימים ולילות כמו מקודם?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  24. אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.