עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Qtec,

הייי יש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה. ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by reiematza,

שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by nadnad,

שלום, יש לי את המחשב הבא: Amd authlon xp 1800 512 ram geforcefx5600 יש לי לוח אם שקניתי לפני משהו כמו 3 חודשים שעלה אז איזה 600-700 שקל אוקיי, אני רוצה להעלות את ה fps למשהו כמו שעתיים-3שעות כל פעם, לא יותר. המחשב שלי פועל על fsb 133 והמעבד ב 1533 משהו כזה... אחרי 3 שעות של עבודה הוא בחום של 58 מעלות C . אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב, אני פשוט רוצה להעלות את ה fps כדי שיהיה לי fps קצת יותר טוב במשחק שאני משחק בו... לא משהו רציני. ב bios הוא רושם לי שאני יכול להעלות את ה fps עד 266 משהו כזה... מה אתם מציעים לי לעשות? ואם להעלות fps אז איך אני יודע עד מתי להעלות, במיוחד אני לא רוצה לשרוף או להרוס משהו... ואם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  5. לפי הגדרות היצרן?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  6. מה זה בתמונה שסיימנתי מתוך אוורסט שמגיע לי ל83 מעלות ואחד ל56(תמונה בפנים)

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by asilic,

ואם כן משהו יודע מתי?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by yotep,

אחרי חיפושים רבים סוף סוף הצלחתי למצוא היטסינק שמתאים לפנטיום 4 423 פינים הטמפרטורה של המעבד מגיעה לי ל57-58 מעלות במנוחה ו70 מעלות במאמץ הצלחתי למצוא רק 2 היטסינקים שיתאימו לסוקט הארור שלי שנמכרים בחנוית... :-[ http://www.coolermaster.com/ecd/products/1u_server/eiu-e61fs.html http://www.coolermaster.com/ecd/products/1u_server/eiu-s61fs.html עכשיו השאלה שלי היא אם למישהו יש איזהשהו מידע על שני ההיטסינקים או שעבד איתם ...ומה אתם ממליצים לי מבין השניים. גם היטסינקים אחרים שמתאימים לסוקט שלי(423) יתקבלו בברכה....

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by Master Boo,

שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אני מחפש מארז גדול שהיה טוב מבחינת קירור - מה אתה אומרים על המארז הזה ? שווה 600 שקל .? מה אתם אומרים ? תודה

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  11. יש לי מעבד 3ghz אינל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ולכרטיס מסך לליבה 270/300 זכרונות 400/420 האם תהיה התחממות משמעותית במעלות??(אם כן אז כמה מעלות+-) תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by R.W.P,

מה לפי דעתכם הזיכרונות לאוברקלוק הכי טובים ל AMD 64

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  13. כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג בנוני מעבד 3800X2BOX לוח M2N-E AM2, 570Ultra 1 גיגה זיכרון למי יש רעיונות? אבל שהיו הסברים ברורים, תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. למישהו אולי יש רעיון איך להגיע ליותר?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. Started by Idan-h,

יש לי בלוח האם ביוס של AMI, ואני לא רואה הרבה אפשרויות של OC, רק להעלות את הFSB, וגם המעבד וגם הזכרון עולה. שמעתי שבביוסים אחרים, כמו אוורד, יש יותר אפשרויות כמו לשחק ביחסים בין המעבד לזכרון, וככה לעשות OC רק למעבד למשל, בלי הזכרון. זה נכון שהביוס של AMI נותן פחות אפשרויות מהביוס של Award?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. השאלה שלי היא האם בלוח אם יש מספיק מקום לשתי הקירורים האלו עם המאוררים במארז CM STACKER 830? ואם לא אז איזה קירור יתן ביצועים קרובים ל THERMALRIGHT?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by Shoshan,

מחפש תוכנה לבדיקת המעבד במאמץ

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  20. יש לי כרגע מעבד: Intel P4 1.8A Northwood B0 אני מתכנן לקנות את אחד הבורדים הבאים: Albatron PX865PE Intel 865PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE היתי רוצה לדעת האם אני אצליח להאיץ את האפ אס בי שלי מ400 ל533 ושהכל יעבוד כשורה? ולהעלות את מהירות הבאס מ100 ל 133?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Axel Foley,

יש לי לוח אם אינטל Sorento 945GNT. אני מעוניין לעשות OC קטן לנסיון ולא יודע איך להתחיל (בביוס אני לא מצליח לשנות שום דבר) כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by pro,

אני מתכוון מה צבע לקירות צבע מיוחד מה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. Started by OFIRLEVY66,

מהם הקירורים הכי טובים למעבד Q6600 עד 350 שקל.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Zeev86,

קראתי שמומלץ לשנות את המאורר של הכרטיס מסך 8800GTS מ60% ל100% באמצעות Riva tuner וזה מה שעשיתי. התוכנה אכן עזרה לי והטמפ' צנחו אבל השאלה שלי אם זה בטוח להשתמש בזה ולא יעשה לי איזשהן בעיות? ועוד שאלה - האם יש תוכנה דומה לקירור של המעבד? כי הוא גם מתחמם לי.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  25. הטמפ' במנוחה 43 שזה כבר לא טוב למעבד שלי (3200 VENICE) מה יכול להיות הבעיה? הרכבה לא נכונה? המשחה לא נמרחה טוב?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים