עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למעבד AMD שלי המחיר לא ממש משנה וכמות רעש גם ממש לא משנה לי העיקר שהוא יהיה ממש ממש טוב תמליצו לי על הגוף קירור הכי טוב שיש ומאיפה אני יכול להשיג אותו...

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  3. אני רוצה להחליף את הקירור לATHLON XP 2500 שלי לקירור טוב שלא ירעיש הרבה ובגלל זה אני מוכן להשקיע עד 300 שקל בגוף קירור טוב ולקנות מאוורר רגיל שלא עושה הרבה רעש. חשבתי אולי על הThermalRight XP-120 אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים כי רק במקום אחד ראיתי שהוא מתאים אז אם מישהו יודע שזה יכול להתאים אז שיגיד לי או שתתנו הצעות לגוף קירור טוב במקומו ומאוורר לא רועש. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by unknown man,

לא מספיק שהמאוורר של הגוף קירור שיש לי ירד מ 1500 RPM ל 260 RPM, עכשיו גם נשברה אחת הזרועות של המאוורר וזה נשמע כאילו מישהו לועס בייגלה ליד האוזן שלי :-X לכן, אני מחפש גוף קירור נורמלי (לא צריך משהו שיחזיק על 30 מעלות במקס או משהו... אין תכנון ל OC), שקט וזול (מעדיף עד 80-100) שמתאים כמובן ל 939 כשחיפשתי מצאתי שני גופים של GlacialTech - igloo 7220 light ו 7210 silent הבעיה היא שאני לא יודע אם הם שווים משהו (עולים 25 ו 35 ב ksp (אני יודע את הדעה על החנות אבל בשביל קירור ב 30 שקל...)) תודה

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. שלום לכולם, שנים שלא ביקרתי פה ושנים שאני לא מתעדכן בענייני החומרה והקירור .... אז ככה, עכשיו יש לי את ה VANTEC AERO FLOW (סוקט 478)שהמאורר שלו גוסס (פעם פועל פעם לא), מאחר ואני גם ככה לא מרוצה כל כך מהגוף קירור הזה החלטתי לקנות גוף קירור חדש - זול, טוב ושקט. חשבתי על ה THERMALRIGHT SLK948U הוא עולה בפנדה רק 145 שח ואני משלב את זה עם מאורר של זלמן 92ממ ב 45 שח. זה יוצא 200 שח וזה סביר בשבילי, השאלה שלי היא האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? למיטב ידעתי THERMALRIGHT עדיין שולטים בכל מה שקשרו לקירור טוב(אני צודק?) ? תודה מראש.

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kobibo,

בא לי ללכת על מחשב חדש שיהיה בעיקרו מבוסס על חלקים פסיבים ( ללא מאווררים ) לא מתוכנן O.C. בחרתי כבר כרטיס מסך : Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk. בחרתי לוח ללא מאוורר על הציפסט : Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra. ועכשיו אני חושב ללכת בכיוון הזה גם לגבי הקירור על המעבד ורציתי לקבל את המלצכם לגבי :Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler במידה ואני לא אוסיף לו מאוורר האם עדיין הוא יעשה את העבודה וישאיר את המעבד על טמפרטורת נמוכות יחסית ? האם מחוייב שיהיה לפחות עליו זרימת אוויר ?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  7. אהלן וחג שמח כולם, החלטתי לשדרג מעט את המחשב שלי ואני מחפש גוף קירור טוב שיחזיק לי את המעבד שהוא p4 2400 שלו אני מעוניין לעשות OC. עכשיו התקציב הוא עד 200שקל 250גג. תודה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול... אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by yigal83,

עקב רעשים גדולים מהמאורר של גוף הקירור במעבד שלי, אני מחפש גוף קירור חדש שיחליף אותו. המעבד עובד כל הזמן מגיע לטמפ. של כ 70 מעלות (עם גוף הקרור הסטנדרטי ללא O.C.). המעבד יושב על סוקט 775 (מעבד לא prescot). מבקש המלצות לגוף קירור שקט במיוחד ואמין (ללא O.C. נראה לעין). אין בעיית תקציב אך כמובן לא להתפרע. תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by noambaum,

ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 710 צפיות
  11. המפרט הבעייתי(של אימא שלי): מעבד: AMD AXP2400+ T-BRED B קירור: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 לוח אם: Gigabyte GA-7VM400M-RZ זיכרון 512MB DDR 333MHz(של KINGSTON) והמארז המיקרו Compucase V30BL הבעיה היא שהטמפ' בימים חמים מגיעות ל63+ מעלות דבר שגורם לריסט לאחר מאמץ כלשהו במחשב(סריקת וירוסים, בנצ'מארק ועוד...) לדעתי זה הגוף קירור כיוון שבמחשב אחר(של אבא שלי) יש מחשב דומה: לוח ECS 7VMM3200PRO AXP2200 קירור: סטוק של ECS ומאוורר SMART FAN של Tt ששומר אותו 55 גג במאמץ!(המחשב עובד כבר חודש 7/24 ואין ריסטים בגלל חום) מארז: אותו V30 של COMPUCASE תמליצו לי בבקשה על גוף קירור שיקרר יותר טוב מהוונטאק המעפן תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  12. הבעיה שאני קונה מכאן ואין כאן את מה שהמליצו לי: http://www.skypc.co.il/pl_products~18~.htm אפשר גם מכאן מ KSP: ksp.co.il אם יש שם משהו יותר שווה! כנ"ל goldtop.co.il תודה + שאלה לגבי גריז טרמי: זה החומר שבדרך כלל במעבדות מחשבים נוהגים למרוח על הגוף קירור כשמניכים אותו על המעבד נכון? עכשיו יש לזה יכולת מסוימת לשיפור הקירור? או שזה כדי שלא יהיה חיכוך שיגרום לשריטות וכל מיני כאלה על המעבד?

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  13. Started by NI4NI,

קניתי TT Big typhoon ואחרי שהרכבתי אותו גיליתי שהוא לא נכנס לי למארז !!! גם אם איכשהו אני אצליח לדחוס אותו פנימה אז יישאר רווח של מילימטר בערך בין המאוורר שלו לדלת המארז, מה שמבטיח איוורור גרוע. חוץ מהבאסה שלא יסכימו להחליף לי אותו ושהלך כנראה הכסף, האם יש המלצות לגוף קירור טוב ושקט שלא יהיה כזה גדול ? אני לא מתכנן אוברקלוק משמעותי. תודה

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by Answer3,

שלום, אחרי שהבנתי שאני לא יכול לעשות כלום בקשר לטמפרוטורה המעבד שלי (שהיא 57 צלזיוס במנוחה ...) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש גוף קירור חדש. אני ממש ממש לא מבין בדברים האלה ולכן אני שואל את עצתכם כאן ... אני מחפש גוף קירור נורמלי וטובי למעבד עד 300 ש"ח - אני לא מחפש מזגן להכניס לתוך המארז שלי אבל אחד כזה שיוכל להוריד את הטמפרתורה של המעבד שלי ל43-44. אם יש גוף קירור טוב מאד ב150 זה בסדר גמור, זה לא חייב להיות 300. ה300 זה גבול עליון. המעבד שלי זה Core 2 Due E6400, אם זה נחוץ. מקווה לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by Red-men,

שלום לכולם: יש בירשותי סכום של כ- 300 שקל ואת המעבד: intel pentium !!! 996MHz אני מעוניין לשדרג את גוף הקירור של המעבד ואני לא מוצא באף חנות אם אתה (הקורא) יודע איפה יש גופי קירור למעבד הזה אנא תעזור לי ומהר. בתודה

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  16. Started by erap129,

יש לי P4 2.8 GHZ והמאוורר שלו (60MM) ממש רועש. אני רוצה להחליף אותו ונראה לי שאני מוגבל למאוורר של מקסימום 80MM כי יותר מזה המאוורר כבר יתנגש בספק כוח (אין לי הרבה מקום במארז) אז..יש המלצות? נ.ב- אפשר לחבר את המאוורר החדש על אותו הHEATSINK או שצריך להחליץ את כל מערכת הקירור?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by Black_Devil,

שלום. ברשותי מעבד Intel P-4 Presscot בתושבת 775. ברצוני לקנות גוף קירור חדש, משום שהמקורי עושה הרבה רעש ומתחמם מהר. התקציב שלי הוא עד 250 שקלים. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  18. קצת המעבד הזה נעלם מהעולם אז די קשה למצוא בשבילו גוף קירור... בנתיים מצאתי בנעה ב 90 שקל COOLER MASTER XDREAM II http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HAC-L82&other_title=+HAC-L82+XDream%20II אני לא יודע אם הוא טוב או לא , אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשמוע המלצות נוספות ... תודה

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by si,

יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום , מחפש גוף קירור למעבד שירכש בקרוב (כחלק משידרוג ) . לא יבוצע אוברקלוק בכלל. יש היצע גדול של קירורים בטווח המחיר ואני צריך משהו שנחשב באמת שקט כי המארז שלי לא בדיוק מבודד רעשים..החלפתי לו כבר מאוורר אחורי שקט והספק המקורי שלי מאוד שקט ..כך שעקב האכילס הינו הקירור של המעבד . ראיתי בהיצע הקירורים הרבה סוגים של GLACIALTECH ו-AC ועוד.. מישהו יכול בבקשה להמליץ על קירור ? עדיף ללא צורך בפירוק לוח האם . לגבי חנות עדיפות ל-IQPC אבל אם יש משהו טוב באיזור ראשלצ (ואפילו קצת חורג בתקציב אם זה ממש שקט) , אז אין בעיה .

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

טוב שאלתי את זה כבר אבל לא בידיוק שאלתי נכון. אני מחפש גוף קירור שמיועד להחזיק את האובר קלוק העתידי שלי,אני רוצה להגיע ל 3600 עם ה 2400C שלי. אני מחפש גוף קירור שיהיה ראוי.עד גג 300 שקל.[גג!] יש לי לוח אם:p4p800 של אסוס. ואם כבר אתם כאן אז אולי תזרקו לי גם איזה זיכרון יתאים לי D:

• 8 תגובות
    • 448 צפיות
  22. אז ככה יהיה לי בקרוב 4850 cf ואני רוצה להשים לשניהם קרור בינתיים יש לי רק אחד איזה קרור שקט וקריר מומלץ עד 200 שקל מוכן להתפשר 50+-

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by fareedamr,

שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה

• 2 תגובות
    • 430 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.