אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד שעובד על 1700+@2600+, הכל עובד מצויין בטמפרטורות טובות . אבל לפעמים כשאני משאיר את המחשב עובד למשך כמה ימים וממש עובד עליו בלי הפסקה ומריץ עליו דברים , כשאני עושה רסטרט לפעמים הוא עולה כמעבד של 1100 ואז רושם בביוס overclock fail. ואז אני פשוט נכנס לביוס ועושה משם שוב רסטרט ואז זה חוזר לעבוד כרגיל, זה קרה לי פעם או פעמיים רק כשהייתי צריך לעשות רסטרט אחרי התקנה ממש כבדה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
זקוק למדריך לגבי VOLT-מודינג לזיכרון ללוח של -GIGABYTE-K8NS-ULTRA-939 אני מודה מודה מודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם זה נורמלי 50 מעלות במנוחה למעבד PHENOM II 940 X4 ? אם קירור 64 PRO ? ומארז CM690 פתחתיאת המארז אין אבק הכבלים לא מפריעים ונגעתי בקירור והוא היה חם והכרטיס {260GTX} ב50 מעלות במנוחה ומהירות מאוורר על 66% יכול להיות שפשוט נפלתי על מעבד דפוק?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הפעלתי RivaTuner... Low Level System Tweaks Install Custom Customize ? סימנתי V בBIT05 עשיתי ריסטרט, הV נשאר, אבל המצב עדיין Disabled... עשיתי משו לא נכון או שפשוט אי אפשר
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס Sapphire 7770 Ghz Edition 1GB. אני מעוניין לעשות קצת OC ולשפר את הביצועים במשחקים. אני משחק בד"כ על 1440X900. הביצועים של הכרטיס לא רעים, אך יש משחקים שיש קצת לגים (למשל - Mass Effect 3) אז, איך עושים OC לכרטיס ? האם דרך התפריט של Catalyst או שיש דרכים אחרות ? בנוסף, האם הקירור שבא עם הכרטיס אמור להספיק ל OC ?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
המעבד הנ"ל עם הקירור הנ"ל מגיע ל56 מעלות. שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות בנידון? אני רוצה לרדת לכ45 מעלות ולבטל את התוכנה שמקררת את המעבד (CPUIDLE) מקווה שיש לכם פתרון
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
באיזה משחה כדאי להשתמש ? האם במשחה שמגיעה עם הגוף קירור או משחה אחרת.. תודה מראש עידן..
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס gts 450 של חברת gigabyte. הכרטיס הוא כרטיס בגרסת oc אך כשקניתי אותו לא שמתי לב שיש את גרסת הoc2 שהיא מהירה בכמה עשרות מגהרצים במהירות הcore והmemory. oc :833/1802 oc2:930/200 ניסיתי לעשות oc "בצורה המסורתית" אך לא הצלחתי להגיע למהירות של הoc2 ללא העלאת מתח הכרטיס היה קורס, הבעיה הייתה שהמתח היה נעול מהביוס ולא היתה לי אפשרות להעלות אותו עם שום תוכנה !! חקרתי קצת בנושא וראיתי שאפשר לערוך ביוס ולשדרג במדת הצורך. הכרטיס הוא כרטיס פרמי וההתעסקות עם המהירויות הייתה טיפלה טריקית בניגוד לכרטיסים שהם לא פרמי (התוכנה היא nibitor). מה שעשיתי, לקחתי את הביוס של הoc2 והעתקתי ממנו את כל הערכים של המהירויות והמתחים אל ביוס של כרטיס כמו שלי רק עם מתחים פתוחים.…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד עם קירור ממש ממש טוב עד כמה הוא יכול להגיע? ועם ה-TUNIQ TOWER עד כמה?
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ABIT-IC7. המאוורר שעל הNORTH BRIDGE שלי עומד למות וברגע זה הוא עורך מסיבה רועשת מאוד בתוך המארז של המחשב. חשוב לציין שהמסכן כבר בן שלוש שבשנות מחשב זה כמו 40 או משהו ;D איפה אפשר למצוא פיתרונות קירור לNB (עדיף באזור המרכז כי אני גר בת"א) ואיזה קירור כדאי? האם אקטיבי או פאסיבי - זה מחשב ישן והזרימת אוויר בו לא משהו אז האם פאסיבי זה בכלל אופציה שכדאי לשקול עקב הפרט הזה (הזרימת אוויר הדפוקה).
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עד איזה באס הוא מגיע? יש מצב הוא מגיע ל500 בלי לשנות מתחים? איך עושים מחלקים לזיכרונות איזה אפשרויות חילוק יש 5:4 6:5? או שיש עוד אפשרויות או שבכלל גם אפשר 6:4 3:5? איך אני יודע איזה אפשרות חילוק אני יכול?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב הזה "קופא" הרבה - לרוב כשלא משתמשים בו אבל גם כשמשתמשים, לא מגיב לכלום. עושים ריסט והוא עובד.. יש פה מעבד P4 478 Nortwood 2.8GHz ללא OC. קראתי באתר שמומלץ להשאיר אותם על מקסימום 45 מעלות. הוא כרגע על 85 מעלות לפי everest. כמובן שהוא עם קירור סטוק, במארז ג'נרי.. כרגע, ממש עכשיו הוא על 85 מעלות והוא לא נכבה או משהו. דרך אגב הוא כבר בין 4 שנים בערך אז אני מניח שהוא גם היה חם לפני, לכן זה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הקירור שמעל (קישורים לקירור שמתי למטה), קיבלתי איתו קירור למעבד. 1) איזה קירור כדאי לציפסט ולכרטיס מסך שלי (מופיעים במפרט) כאשר הצנרת היא 8 (נראה לי)? 2) איך כדאי לחבר אותם גם? מעבד->כרטסי מסך ->ציפסט? 3) באתר כתוב שהצנרת היא 10/8mm מה זה אומר? מה אני אמור להזמין (יש או 1/2 או 3/8) 4) קיבלתי גם תוסף למים (צבע ורוד) - מה היחס שצריך להוסיף אותו? תודה לכולם קישורים לקירור http://www.kailon.de/Main.htm http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php%3Faction%3Dshow%26id%3D5%26seite%3D1&prev=/language_tools http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.cas…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כרגע המאוורר שלי הוא Xigmatek apache ep-cd903 http://www.xigmatek.com/product.php?...=specification אני מעריך שזה מאוורר די פשוט רמת הרעש שלו ע"פ היצרן 20db אני מעוניין להוריד משמעותית (בלפחות חצי!) את רמת הרעש. אם הדבר כרוך בהתקנת מאוורר על בסיס קירור מים, אשמח ללינק לטכנאי שמבין בזה ובעל ניסיון בהתקנה של כאלה. תודה רבה רמי
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\
-
שלום לכולם קניתי היום את הזלמן 9700 לקרר את המעבד שלי E6600 למישהו יש ניסיון עם דגם הזה? אם כן אשמח לתגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמן איזה מאוורר ואני לא יודע אם מה שיש לי מתאים יש לי שמן מכונות J-747 של JUMBO... זה מתאים? תודה מראש... ;D
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אני צריך שתמליצו לי מה לקחת איזה קירור למעבד ? השימוש הוא לגיימינג ויכול להיות שבעתיד נעשה OC בוא נגיד שתקחו בחישבון OC בקטע הזה תודה אמרו לי ה NOCTUA משהו כזה טוב... אבל ראיתי שהוא יותר מדי גדול הדבר הזה זה נכנס בכל מחשב?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ממ אז ככה יש לי אינטל סלרון 1.7 עכשיו אני מפעיל תוכנות כמו AIDA32 , SPEED FAN ותוכנות דומות והטמפרטורה של המעבד כל שניה משתנה באופן קיצוני... כלומר פעם 9 פעם 24 פעם 45 פעם 68 - דברים כאלו.... נראה לי הוא התחרפן או משהו בקיצור יש לי גוף קירור שבא עם המחשב ואני יכול לעשות בו חור והלכניס לתוכו חיישן וככה זה ימדוד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות חיישן ככה לבד? אם כן כמה זה עולה? או שאפשר אפילו לבנות את זה? נ.ב אני לא רוצה שתמליצו על צג + חיישנים אני לא אוהב קנוי אני אוהב לבנות חוץ מזה כבר הזמנתי צג LCD (אני בונה לבד את כל המעגל והכל) אז ככה שצג עם חיישנים לא בא בחשבון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד עם ליבת Northwood והוא כרגע ב 30 מעולת מנוחה עם OC... זה סביר?? ועוד שאלה.. יש לי מאוורר 120 בפרונט ורציתי לדעת, אם אני שם מולו 3 הארד דיסקים אז הוא יכניס פחות אוויר למארז?? תדוה,
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-