עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה אני מתלבט בין שלושה קירור אוויר חדשים למחשב Socket 462 אז ככה סיירתי קצת באינטרנט וזה מה שמצאתי לטעמי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4258 כולל מאוור 80 מ"מ מסוג טוב. או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1977&products_id=12467 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 כולל מאור 80 מ"מ מסוג טוב. תודה ענקית לעזורים.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by sha1823,

אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 עכשיו אני עדיין שוקל להכניס את הq6600 במקום e8500 למפרט מה אתם אומרים על Arctic Cooling Freezer 7 Pro …

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by enzo,

בקרוב אקנה את הכרטיס (לגבי החברה אני לא בטוח עדיין אבל אני לא חושב שזה משנה) ואני צריך פתרון קירור טוב ולא רועש שיחזיק לי על טמפ' סבירות גם ב-LOADכי הבנתי שהכרטיס מתחמם מהר (ובמיוחד ב-OC). ביקורות ברשת לא מצאתי ואני זקוק לעצות בנוגע לפתרון הקירור שהכי יתאים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. תראו אני משנה את התיזמונים ובcpu-z זה שונה מהEVEREST : אגב תוכלו להגיד לי מה המחלק שלי כי לא הבנתי כלום

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  5. שלום.. אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech סינק למעבד ומאורר השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm? אם לא .. אשמח אם תציינו שם.. תודה ... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  6. קניתי לא מזמן מחשב חדש 775 פנטיום4 והוא מרעיש, אני רוצה להחליף את מערכת הקירור של המעבד. חשוב לי שיהיה שקט מאוד וכמובן שיקרר כמו שצריך. מה עדיף? TT BIG TYPHOON או (נחושת) ZALMAN CNPS 7700

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. יש לי מארז גדול ויש לו כרגע 4 מאווררים שמחוברים לבקר של ונטק נקסוס אני רוצה להחליף אותם {כבר ישנים אולי 4 שנים ואחד לא עובד} רציתי ליקנות את הרביעיה של המאווררים של טרלמלטק אם הבקר בגודל 3 וחצי אניטש אבל אין את זה וכנראה לא יהיה עכשיו יש משהו חדש גם 4 מאווררים של טרלמלטק בלי בקר במחיר של 50 או 60 שקלים {לא זוכר} אבל נראה לי השמאווררים הנוכחיים שמוכרים פחות טובים מאלו שהפסיקו לימכור יש לכם אולי המלצה ל 4 מאווררים טובים שאני יכול לחבר לבקר של ונטק נקסוס יש לי גם כרטיס מסך של אסוס דגם v9180 כרטיס ישן אבל עובד רק המאורר שלו התחיל לעשות כל מיני רעשים משונים וגם אותו אני רוצה להחליף יש שני דגמים שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בניהם ומה יותר טוב אחד זה THERMALTAKE CRYSTAL ORB FO…

8. שלום יש לי לוח ASUS P5LD2 SE עם מעבד P-D 2.8 ואני רוצה לקנות מאורר zalman cnps 7700cu האם הוא יתאים למעבד וללוח ? תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by pro,

אני מתכוון מה צבע לקירות צבע מיוחד מה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by p-o-i,

היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??

11. Started by Pac Pac Chick,

המעבד Intel P4 2.6 שלי (לא Prescott) עובד ללא עומס על 50 מעלות. עם עומס של UT2004 הוא קופץ ל71. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  12. הלוח הוא P5B DX יש לו רק 3 חיבורים,איך אני מחבר 4 או 5 חמישה מאווררים ?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by retro,

אני קונה מחשב ואני לא בדיוק איך מתבצע חיבור היטסינק על המעבד .. משהו יכול להסביר לי אם זה מסובך ? איך זה מתבצע ? ובבקשה אל תגידו לי תתן לתכנאי .. תודה אנשים :-*

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by 911,

שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. יש שמן טוב יותר? ועוד דבר, המאווררים עובדים בעזרת אלקטרומגנטים (סלילי מתכת) שאפשר לראות דרך החריץ בין הכנפיים לתושבת. האם מותר להשפיץ גם לשם שמן או שזה עלול לקצר משהו?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by fox3,

שלום לכם . יש לי כרטיס של חברת LEAD TECH דגם 8800 GT הטמפרטורה שלו ללא מאמץ היא 65 מעלות צלזסיוס . נראה לי שזה קצת גבוה .יש מה לעשות מלבד החלפת גוף הקירור? תודה מראש . איציק

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. לפני כחודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך החדש (והכבד למדי) הזה... RADEON X800XL מתוצרת GIGABYTE ,נפלתי על דגם (למזלי) מהחדשים שלהם שמגיע עם קירור נחושת ענקי ומוזר,יש מסביבו המון צינורות והוא נראה כמו צב משורין.... קוראים לקירור הזה SILENTPIPE ואני רוצה לדעת עם הוא יכול להיות שווה ערך לOC? תודה למי שעוזר

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Chura,

שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by SuB,

האם קיימת גירסא שכולה באנגלית (כולל הודעות השגיאה, שאני ידע מה הבעיה)? כיצד אני מפעיל את הפלאגין שקורא נתונים במדיה פלייר? קראתי ב-FAQ שלהם באתר, ולא הבנתי איך להתקין אותו..

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  20. אני מעוניין לדעת אם יש קירור למעבד, המציע ביצועים טובים יותר לעומת ה-AC Freezer 7 Pro באותו טווח מחירים? (120~130 שקלים) והאם יש קירור, המציע ביצועים עדיפים משמעותית על פני ה-AC Freezer 7 Pro בתוספת של כמה שקלים? (עד 170~ שקלים)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by ManA,

אני בתהלכי OC עכשיו והבנתי שהPCIE מגביל אותי, אז רציתי לדעת כמה אני יכל להעלות מקסימום. ברגיל זה 100MHZ עכשיו אני ב104 עד כמה אני יכל להעלות? (אם זה משנה יש לי 19XT +GIGABYTE K8NF9-ULTRA( ???

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. כשמעלים FSB- איזה חלקים במחשב נהיים יותר מהירים (המהירות שלהם עולה) חוץ מהמעבד, זכרון, pci? (אני לא יודע אם ה agp עולה גם או הדיסק הקשיח) והאם יש לוח אם מפגר שאם מעלים הרבה fsb אז הוא לא משנה את היחס של ה pci::FSB? תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מעבד AMD AXP 1700+ ולעזות לו OC יש לי כיום כרטיס מסך של צ'יינטק TI 4200 האלה היא איזה לוח לקנות כדי לקבל OC ולהנות מביצועים טובים ויציבים במשחקים חדשים ( כמו C&C GENEGALS ו UNREAL 2003 ) האם לקנות: 8K9A2+ KT400 או : 8RDA+ וכמו כן אילו זיכרונות לקנות DDR333 או DDR 400 ושל איזה חברה? ( זיכרונות DDR400 של סמסונג נחשבים לטובים עבור OC ? ) בתודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by 111111,

אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  25. מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים