עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by PCguy,

אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי AMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 2*256DDR 400MHZ CEON 2*256DDR333MHZ SAMSUNG MSI RADEON 9600SE מישהו יכול לתת מדריך טוב וכמה עצות זולות לקירור מתאים?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by adlanm,

חוץ מזה שיש באתר

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Badi_Mami,

ברשותי מארז ציפטק פול טאוור,יש בו חמישה קליפסים כאלה סגולים לחיבור מאוררים בלי הברגה,המאורר קתודה לא מתחבר ולא יושב טוב על הקליפסים,אני יכול לתקוע אותו חלקי שבערך הוא ישב(אבל אחרי 2-3 נגיעות בו הוא פשוט יוצא=\) כמו שצריך אבל אני מפחד שאחרי כמה זמן הוא פשוט יפול וחלילה יהרס\יהרוס משהו. מישהו יכול לתת עצה\פתרון?בלי לקדוח במארז. תודה רבה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by djvibe,

לפני כמה ימים רכשתי 9500 GT ומאז שאני נכנס לביוס המעבד על 70 אחוז יש לי 3 מאווררים פנטים 4 ספק של G-PRO 500W 12V מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה ..? וכן ניקיתי את המאוורר של המעבד ויש מישכה טרמית והכל... תודה

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by yaniv1306,

ומהי הטמפ' כאשר מדובר במשחק כבד

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by ezx,

עשיתי אובר למעבד שלי יש לי אטלון 2800 עכשיו אני עומד על באס 204 מכפלה 11 עכשיו ברגע שאני מעלה ל 205 ומעלה יש לי הפרעות בסאונד בזמן הכתיבה הכרטיס קול שלי זה קריאטיב extige לוח msi delta ilsr כבר הישתגעתי מזה תעזרו לי לפתור תבעייה המציקה הזאת מצורפת תמונה של שעונים תודה לכול העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by intel suck,

קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Master Boo,

שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג בנוני מעבד 3800X2BOX לוח M2N-E AM2, 570Ultra 1 גיגה זיכרון למי יש רעיונות? אבל שהיו הסברים ברורים, תודה.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by dany_tab,

היי, אני צריך בלוק קירור מים ל AM2, אני מאוד יודה למי שיביא לי קישור למקום שמוכרים או למוצר הספציפי

12. הורדתי אוורסט ואין שם אופציה לבדוק ואפילו בתוכנה של הכרטיס אין שם איפה לראות כמה מעלות הכרטיס! דרך רגב זה HD4670

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by שמואלל,

מי צודק easy tune 5 או core temp? בeasy tune 5 מראה לי טמפרטורה של המעבד 34 ובcore temo 50 מי צודק מבינהם?

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  14. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי וכל המדריכים עובדים בשיטה של התוכנה הישנה.אני חייב מדריך להגדרות החדשות!. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by pro,

אני מתכוון מה צבע לקירות צבע מיוחד מה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by HoLy4EvEr,

אוקי אז ככה....כרגע אני על OC כזה: 375 FSB 4:5 זכרונות על 5-5-5-15 מתח מעבד רגיל לא נגעתי כול שאר המתחים על AUTO עכשיו ניסיתי לעשות 1:1 400FSB וכמובן שלא יציב עכשיו שאלה לעלות מתח רק למעבד?כי ברגע שאני מעלה בדרגה אחד יותר כבר הטמפ של המעבד במנוחה על 45C קיצר השאלה שלי העם לעלות רק למעבד ולראות מתי יתייצב ומה הטמפ שיהיה מותר לי להשאר איתה? נ.ב מפרט בצד ןאני רוצה להוסיף שאני על קירור BT

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by p-o-i,

היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??

19. Started by henz12345,

אני צריך מדריך טוב לאוברקלוק , מה שאני רואה זה שאתה מקפיץ ב5MHZ תמעבד כל פעם , יופי ... אבל יש נושאים שאני רואה בהם FSB וכל מיני דברים ... שאני אשמח לקבל מדריך מקיף על כך :] ד"א PENTIUM D נחמד לאוברקלוקינג?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by ~BaRaK~,

יש לי קירור סטוק והוא די עלוב (50 מעלות במנוחה!)

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  21. אני רוצה לנסות לעשות איתו OC. יש למה לצפות? AMD 1700. זה מה שרשום: AX1700 DMT3C AGOIA0222 UPGW ועל איזה זיכרון הייתם ממליצים לי ללכת ל-OC כבד? 1 CORSAIR CMX256A-3200C2 - 400Mhz 2 CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz 3 CORSAIR CMX256A-3500C2- 433Mhz 4 CORSAIR CMX256A-3700- 466Mhz - אני מבין שהתיזמונים של הזיכרון הזה הם הפחות טובים מבין השאר אבל האם הוא עדיף בגלל המהירות שלו?

• 12 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by SuB,

האם קיימת גירסא שכולה באנגלית (כולל הודעות השגיאה, שאני ידע מה הבעיה)? כיצד אני מפעיל את הפלאגין שקורא נתונים במדיה פלייר? קראתי ב-FAQ שלהם באתר, ולא הבנתי איך להתקין אותו..

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by Bvlgari,

יש לי לוח DS3, מעבד C2D E6300 עם ביג טייפון. רציתי לנסות OC בתוכנה שג'יגבייט מציעה לי.. פתחתי אותה, לחצתי על הלשונית OC ולחצתי שם על Easy Mode.. העלתי MHZ ב-10% והוא מראה שזה עומד על 2048.00mhz עכשיו איך אני יודע שזה יציב והכל בסדר?

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by Void,

סימנתי היום V הריבוע של האיגנור האם זה נעל לי את הpci?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אני רוצה לקנות קירור ל-X1950Pro שלי. המאורר יחובר דרך Fanbus ורוב הזמן יהיה על הכי חלש. אני מתלבט בין 2 דגמים של Zalman 1. GV1000 - http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_read.asp?Idx=283 2. VF1000 - http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276 שניהם מאד דומים ממה שראיתי רק שהאחד מאלומניום והשני מנחושת. הצעות אחרות גם יתקבלו

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.