עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מכבי חיפה,

תראו את התמונה .. למה הטמפרטוה כלכך גבוהה ? מישהו :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  2. הנה המערכת שבניתי בתמונה הזו רואים הטמפרטורה מלמטה בצד ימין ומי שיש לו עין טובה יגיד לי שאני שקרן למה ? כי הכרטיס מסך שמופיע אצלי לא תואם מה שבמפרט המחשב שלי פשוט התמנות האלה צלמתי בתקופת הקיץ . והיו בפורום שהייתי רשום שם והעברתי לפה ותודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לעשות OC לראשונה בחיי, השאלה שלי היא איזה מאורר לקנות למעבד, והאם אני חייב זכרונות חדשים ומאיזה סוג. להלן המפרט שלי: E8400 gigabyte ep35-ds3r 2 GB crosair 667 mhz 8800gt מארז NZXT HUSH אני לא מתכנן OC מטורף ולא מעוניין להחליף לוח אם. חשוב לי שהמאורר יהיה שקט . במידה והחלפת הזכרונות תהיה משמעותית אוכל להגדיל את התקציב במעט. תודה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. שלום, אני קונה השבוע גוף קירור TR אולטרה אקסטרים ואני צריך בישבילו שני מאוררים של 120 ממ למי שיש גוף קירור כזה ויש לו מאוררים אז שיתן לי המלצות ושיהיה שניהם לא יותר מ 120 שקל יש לי שני אפשרויות מה אתם אומרים על זה : 60 שקל 3000RPM 133FCM 45 DB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או : http://www.silenx.com/ixtremaproledfans.asp?sku=ixp-74-14l שהוא 14DB חירשי 72FCM 1400RPM שקל120 או שאני קונה שנים כמו למעלה או אחד כמו השני שהראתי למי שיש עוד המלצות שיתן

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by Baz34,

לאחר ביצוע OC למעבד Q6600 (כרגע עומד על 3.5G כאשר TUNIQ מחזיק אותו במאמץ על כ-65 מעלות...הבנתי במשפחת מעבדים אלו הקו האדום עומד על 80 כיוון שה-TJAN עומד על 100 מעלות). אני מנסה להריץ בדיקות יציבות בעזרת PRIME95 שתי שאלות ברשותכם: 1. כאשר הבדיקה רצה אני רואה את 4 הליבות עולות רק עד 25% כאשר TORTURE TEST מאופשר במצב הכי קשה. האם הגיוני? 2. כמה זמן נדרש לתת לבדיקה על מנת לקבוע יציבות טובה למערכת תודה חמתייחסים..

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. הרעש שעושה מאוורר Volcano 11+ מטריף אותי לאחרונה. אז החלטתי לפנות אליכם ולבקש עזרה. בבעלותי יש לום gigabyte ga-7n400l. אני הייתי רוצה לקנות משהו שקט (עדיפות ראשונה) ומשהו שעושה את העבודה (קירור), ונתמך ע"י הלוח שלי. גם משהו שניתן לרכוש בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  7. שאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by Overkiller,

שלום לכולם; יש לי מעבד Pentium 2140 1.6 Ghz ולוח אם ג'יגהבייט 945P-S3. בעבר המחשב היה מורץ באוברקלוק ל2.2Ghz והורדתי בלל הרצון שלי לעשות ריסטרט....האוברקלוק מנע ממני לרסטרט את המחשב. ניסיתי לעבור את האוברקלוק, אבל נאמר לי ע"י מספר אנשים שהלוח שלי מגביל אותו לבאס מקסימלי של 275 (בעצם 2200 מגהרץ) אבל זו בעיה שולית, עם הורדת תדר הזכרונות ל550 (מ667) הדבר יוצר יחס של 1:1, וזה אחלה, אבל אני לא מבין מדוע לעזאזל אין ריסטרט?! *אני אבהיר שאין ריסטרט לא ידנית ע"י לחיצה על כפתור הריסטרט, ולא דרך ווינדוס, הדבר פשוט מביא למסך שחור והמחשב לא עולה עד שלא מכבים ומדליקים מחדש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. התקנתי את הכל אבל המאוורר המדבקה של antec לאיפה פונה? לרדיאטור עצמו ? או לכיוון בחוץ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 גם לא הכי יקר... יחסית... . למישהו יש הצעה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by lipa,

עשיתי OC למעבד מ-2.4 ל-3.7 בקונרו , הכל עבד 100% ויציב , עד שעשיתי קידוד לסרטים ובסרטים המקודדים היה "שלג" חשבתי בהתחלה שזה מקודדים , התקנתי כל מיני מקודדים ושום דבר לא עזר ! בסוף ביטלתי את ה-OC בביוס , עשיתי קידוד והסרטים יצאו מצויין ללא שיבושים יש למישהו רעיון ? , אי אפשר לקודד ב-OC ללא הפרעות ?

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  12. אני מחפש קירור טוב ל OC קטן יחסית, עד 2.66mhz ואני קונה אותו מחו"ל האופציות לקירור הם: Freezer 7 pro Cooler Master Hyper Tx 1 or 2 אני די מתלבט בין שני אלו כי יש לשניהם ביקורות טובות באינטרנט והבנתי שה Cooler Master Hyper Tx מתקרב לרמות גבוהות מאוד (Thermalright Ultra-120) (http://www.overclockersonline.net/index.php?page=articles&num=772&pnum=6) אלו מאוורים עם יחס טוב של מחיר/תועלת אבל אני יכול להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו במחיר של 55$ כגון 3RSystem Iceage 120 (http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2141) השאלה בכלל האם אני צריך את זה... כמו כן התקציב הוא לא גדול אבל במחירים של ארה"ב הכל אפשרי...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. טוב אז ככה אלו הרכיבים ורלוונטיים : E850O Gigabyte GA-P35-DS3L ספק 500W REAL EZCOOL מארז גם של EZCOOL עם מאוור 24 ס"מ צידי+ אחד אחורי 8ס"מ זכרונות 1GBX2 OCZ 800 MHZ עם קירור דבר ראשון אני רוצה לקנות קירור: חשבתי על מוג2ן או נינג'ה 2 אמרו לי שמוגן יותר טוב אבל את הנינגה יותר קל להתקין מה ההפרש בינהם (בביצועים ) וגם אני לא בטוח שיש לי מקוק לקירור קזה גדול בגלל הלוח M תמונות: http://up94.siz.co.il/up1/zmlmxzztdc1j.jpg http://up96.siz.co.il/up2/udjanimywn2y.jpg דבר אחרון, עד לכמה אני יכול להגיע עם אחד מהקירור הנ"ל?? יש מצב ל4 GHZ??? כי זה המקסימום שהאני יכול מבלי לסכן את הזכרונות יותר מידי.... טמפרטורה של הליבות במאמץ עם OC 3.5 GHZ: CORE1# 61 core2# 66 )יש לציין עם קירור רגיל…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. יש לי לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L חיפשתי בביוס ולא מצאתי בשום מקום איפה נועלים את המכפלה , אשמח לקבל עזרה , תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by redead,

המשחה הטרמית שמגיע עם ה-Cooler Master Hyper TX3 מספיק טובה או שיש הבדלים ?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  16. עם איזו תוכנה כדאי לי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי , מסוג GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE אני מקודם פתחתי אשכול וכתבתי שיש לי שם בעייה , והיא עד עכשיו לא הסתדרה שאני עושה OC אפילו חלש נתקעים המשחקים, ניסיתי את GTU, NVMAX יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  17. יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by igarm13,

יש לי מארז של sp מאורר אחד ממוקם בחלק האחורי של 60 שמוציא אוויר החוצה הוא ממש מתחת לספק הכח שלי ו2 מאוררים בצד שמאל למטה שגם מוצאים אוויר עכשיו השאלה שלי שעם אהי יוסיף למעלה מאורר(בחלק העליון של המארז) של 120 נגיד שיכניס אוויר אז יהיה יותר טוב או פחות טוב?????? הוספתי תמונה של המארז תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. [זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  20. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לבקש המלצה לקירור מעבד X2 6000+ של AMD מחנות http://www.tms.co.il השימוש הוא לשימוש יום יומי ללא OC תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by ThePinkPanther,

שלום מישהו יודע כמה l/h עושה הdangerden dd12v-d4? ואם לא,מישהו יודע איפה אני קונה איזה ehiem חזק? פשוט כי המים במערכת שאני מתכנן הולכים לעבור 3 מטר צינורות + הבלוק + רדיאטור דיי גדול שהיה פעם מאייד של משאית תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by the hero,

מפרט הכרטיס: Device Description NVIDIA GeForce 7300 GS Memory Size 512 MB הדיפולט של core clock 550 והדיפולט של Memory Clock 540 עד כמה אני יכול להעלות בלי שזה יפגע בכרטיס בעתיד הרחוק? (יש לי קרור-מאוורר סטוק) טמפ' במנוחה של הכרטיס-43-44. עד כמה אני יוכל להעלות בלי כל מיני בדיקות ובלי כל מיני עיוותים?(הערכה) תודה רבה לעוזרים! (את שאר פרטי המחשב ניתן לראות במפרט המחשב שלי)

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by MRFIX,

ברשותי לוח ABIT NF7-SL V-2 המאוורר כנראה התקלקל. כמו שהבנתי לא כל מאוורר של צ'יפסט מתאים ללוח הזה האם משהו יכול לומר לי איזה מאוורר אני צריך לחפש או שהו יכול להמליץ לי על אחד. האם אני יכול להחליף לקירור פאסיבי (ללא מאוורר). האם ניתן להמשיך להשתמש ללא מאוורר כלל? הבנתי ממשהו שזה אפשרי למרות שזה לא נראה לי תודה מראש.. אני לא עושה אוברקלוקינג יש לי מעבד AMD 2500+

• 3 תגובות
    • 410 צפיות
  24. טוב, השאלה די פשוטה וטיפשית... באיזה צד עדיף לשים את הפילטר של המאוורר מבחינת איורור וחסימת כניסת אבק למארז??? בצד שצמוד לדלת של המארז כמו איפה ששמים גריל? או בצד ההפוך שקרוב יותר לפנים המארז ( וכך לא מונע מחפצים קטנים להיכנס במאוורר ולהרוס אותו )?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי את הכרטיס של גיגבייט 6200 הגירסה המומהרת של 400/500 ואני לא רואה בדריברים את הטמפ' לא אמור ליהיות לכרטיס חיישן טמפ'?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.