אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... רובכם בטח לא מכירים אותי אבל אני נכנס לפה לפחות פעם ביום ובעיקר קורא... רציתי לספר את סיפור הפרויקט המופלא שלי הכל התחיל לפני כשנה כשמצאתי מיכל אידוי של פולקסוואגן גולף זרוק ליד השטח של הבדואים בעיר שלי והחלטתי שאני הולך לבנות למחשב שלי מערכת קירור מים (אתם מוזמנים להציץ במפרט של המחשב שלי ולהבין שלפני שנה וחצי זה בהחלט היה מפרט סוף ) אחרי המון המון בדיקות ומאמרים בעברית ובאנגלית שקראתי כולל סרטונים ביוטיוב על מערכות של אנשים אחרים ואיך לבנות בחרתי את המפרט שאני הולך לקנות: 1 x Antec 200 x 30 mm Big Boy 200 Tricool Fan w/ 3-Speed Switch - Sleeved - Sleeve Color: Neon UV Blue - Heatshrink Color: UV Blue $29.99 1 x EK-FC88 GT/GTS (G92) High Per…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מארז ואני צריך 2 מאווררים של 120 שמכניסים אוויר ו2 מאווררים של 80 שמוצאים אוויר איך אני יודע אם מאוור מוציא אוויר הוא מכניס אוויר?
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני חדש פו וזה פעם רישונה שלי אבל יש לי בעיה חמורה הטמפרטורה של המעבד שלי אחרי מאמץ היא 72 מעלות (ב aida32 ): והמיפרט שלי הוא : אז בבקשה אחים שלי אני צריך המלצות למאוורר טוב דרך אגב זה המארז שלי (זה התמונות הכי טובות שיכלתי להשיג): אז בבקשה אחים שלי תביאו לי מאוורר טוב שיתאים למחשב נ.ב. אני חדש פו אז אים עשיתי משהו לא טוב תנהלו או תעירו
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ביכלל לקנות את זה בארץ ?? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
פירוט: windows XP Giga Byte 8ik1100 Intel Pentium 2.8 HT 512MB Dual DDR Fx 5600 256MB 120GB Serial ATA 8Buffer Westan Digial X 2 - 240GB בעיה 1: יש לי מאוור של INTEL שבא בדרך כלל עם Intel Pentium 3GB המאוור הזה עושה רעש של טרקטור מטורף!!! בעיה 2: הוא גם לא מקרר את המעבד, אם המעבד עובד ביותר מ- 70 אחוז אז זה מגיע ל 70 מעלות ויותר. באופן רגיל הוא על 50 מעלות!!! כשאני פותח את המארז הוא על 47 מעלות !!! לא עשיתי OC ולא שינתי מתחים . המאוור מסתובב על 5411 RPM מה אני צריך לעשות ?! בתודה מראש אלעד אלזם http://...
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI 1024 mb ceon קירור מעבד סטוק redeon x600 xt 256 mb pci-express western digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוק מה אתם הייתם עושים לו? עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו... תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מה קירור האוויר הכי טוב שאפשר להשיג בארץ במחיר 250+- למעבד Q6600. מתוכנן OC הכי רחוק שאפשר, לכן חשוב שיהיה קירור מצוין ושקט.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הגיע במהירות סטוק של 250/500 ועכשיו אני יציב על 290/553 (לא עם קירור סטוק). נתקעתי קצת באובר כי הגעתי למצב שאני מצליח לעבור את הבדיקות של ה-3DMARK03 בקלות, אבל אם אני משחק קצת יותר משעה ב-GTA מתחילה חגיגה של תקיעות ומסכים כחולים. ה-3DMARK03 ו-AQUAMARK לא רציניות ולשחק שעה -שעתיים ב-GTA זה לא שיטה. אתם מכירים אולי תוכנה שתכביד אולי יותר על הכרטיס? (3DMARK05 לא אפשרי כי הכרטיס שלי לא תומך בפיקסל שיידר גירסה 2)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, המחשב שלי חזר מתיקון בשישי והטכנאי המליץ לי להוסיף קירור למחשב כי הוא די מתחמם, הוא הוסיף לי 2 מאווררים. אחד מהם הוא מאוורר עליון שנועד להוצאת אוויר והוא ממש מפריע לי. בזמן שאני משתמש במחשב אני פחות מרגיש אותו אבל אם אני משתיק את כל החדר אני שומע אותו וזה מחרפן אותי. רציתי לדעת אם יש איזה משהו יותר שקט אולי שאתם ממליצים להתקין? המאוורר שהוא התקין לי זה ZALMAN ZM-F3(SF) 12CM - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6285 המארז שיש לי הוא ANTEC P100 - http://www.antec.com/product.php?id=706702&fid=5022020&lan=nz הנה תמונה של איך הזרימת אוויר בו עובדת המאוורים שהוא הוסיף לי זה אחד למעלה ואחד מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לוח אם GB 770ud3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המפרט System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processors: 2 x Intel Pentium® 4 @ 3.23 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce FX 5200 Total Physical Memory: 512 MB Free Physical Memory: 242.71 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 8IPE1000-G אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל זה אחרי OC למעבד מ 2.8 ל 3.3 GHZ וOC לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, היום אחים שלי אמרו לי שהיתה הפסקת חשמל. בכל מקרה, הכרטיס מסך שלי 8600GT בעל 2 DVI יציאות. השמאלית מהן שעבדתי בה כל הזמן עד עכשיו פתאום הפסיקה להגיב במפתיע, וזאת לאחר שאחים שלי הדליקו את המחשב, המחשב הגיע לעשות POST ונתקע במסך בחירת וינדוס 7 או XP וכו'... בכל מקרה, עשו RESET והמחשב הפסיק להגיב, עד שהחלפתי את החיבור ליציאה DVI השניה שקיימת על הכרטיס. ראיתי שהמחשב איפס הגדרות OC, החזרתי OC של המעבד חזרה ל 330 FSB, המחשב עולה כרגיל, שוב מגיע לבחירת וינדוס ועושה רידט בעצמו, ומאפס לי את ההגדרות של ה OC שוב. מדוע זה קורה? עד כה לא היתה לי שום בעיה עם OC, הורדתי FSB חזרה ל 320, ושוב עושה את אותה הבעיה. החזרתי למקור (200), המחשב עולה כרגיל. אין בעיית טמ"פ, המחשב לא עובר את ה…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מזמין היום בערב מפרט מ NEWEGG ...חבר מביא לי מחו"ל . אני בהתלבטות רצינית איזה קירור לקחת .....אני לא חיית אובר קלוק אבל אם כבר לקחתי את ה E8400 והזכרונות הללו (הם נראים לי סבה לביצועים ולמחיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 מה אתם חושבים על הקירור הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233003 האם אפש/ר להגיע איתו לאיזור ה4 בכיף ועדיין לישמור על שקט ? (מאוד חשוב לי שקט בחדר מכיוון שאני לומד) מצידי שירעיש כמו פאנטום כאשר אני מעלה איזה שהו משחק ...אבל IDLE - רוצה שקט !!! למישהו יש נסיון איתו ? המלצות ? חוות דעת ? שאלות נוספות חשובות : ...האם הוא מגיע עם משחה (כי אין לי) והאם המאוורר שמגיע איתו באמת נחוץ ? (שוב…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי קיט חדש של זיכרון DDR2 קניתי KINGSTON 512X2 667MHZ CL5 שתי סטיקים זהים. והם עובדים אצלי בDUAL CHANNEL (שניהם ביחד 1G) עכשיו יש לי סטיק זיכרון בודד שהוא 256MB DDR2 533MHZ CL4 וחשבתי להוסיף אותו למחשב ואני לא יודע מה עדיף? עדיף להוסיף אותו ולוותר על הDUAL כדי שיהיה לי יותר נפח זיכרון או עדיף שלא לוותר על הDUAL? זאת אומרת כדאי לי להוסיף אותו שיעבוד ביחד עם הכרונות החדשים או שאין טעם וזה לא יעבוד כל כך טוב ביגלל שהם לא אותם התיזמונים? אם שמים זכרונות שהתיזמונים שלהם לא זההים מה יקרה? ובקיצור אפשר להוסיף את הזיכרון הבודד הזה או שלא כדאי?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי HD6850 שלא מזמן התקלקל אחרי שימוש ממושך עם OC. ה- OC היה יציב לגמרי (הרבה עבודה עד שהגעתי אליו) ורק שהייתי משחק במשחקים שבאמת צריכים הייתי מפעיל אותו ואחרי המשחק מחזיר לסטוק...נהנתי כך במשך שנה ואז ביום בהיר אחד באמצע משחק הכרטיס הראה צבעים ומת והוא בן שני וחצי רק..עכשיו יש לי שוב HD6850. שוב אני רוצה לעשות OC אך מנסה להבין מה עשיתי לא טוב?? חשבתי על זה שאני השתמשתי בתוכנה של ספייאר שנותנת לעלות מתחים וכמובן העלתי והכל היה יציב..אבל בדרייבר של AMD אין אופצייה למתחים..אז אני שואל אם אני יכול פשוט לרוץ עד למקסימום בדרייבר של AMD ללא חחש וזה בכלל יחזיק ללא מתחים?? שאלה נוספת לגבי OC אך פחות קשורה לכרטיס: בדרייבר של AMD יש אופצייה נפלאה לעשות גם OC למעבד בצורה שבודקת יצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוט במאווררי המארז שלי... יש איזה תוכנה? כי דרך הביוס שלי זה בוודאות לא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כתבה:כנראה קירור אוויר ל-CPU הכי טוב שאפשר לקנות היום.(בארצות הברית) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-ultra120ex.html
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד ואני לא יודע מה עושים אני צריך שיסבירו לי הכל מהתחלה אני אפילו לא יודע איך ניכנסים לחלון cpu -z השמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-