אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אולי מישהו מתעסק עים הקיט הזה בארץ 8086K Delidhttps://www.youtube.com/watch?v=9EEV9kLVqbw ?? הייתי רוצה לנסות.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אבא שלי צריך פתרון קירור להוריד את הטמפרטורה מ-150 מעלות ל-50 מעלות תוך 5 דק' הוא צריך את כי הוא עובד עם אינטל אז העברת המוח של המחשב צריכה מין עגלה כזאת אז בגלל שהמכונה עוברת בהרבה מכונות אז יש שם כמה חלקים שמתעקמים על כמה זמן ואז נותנים להם 150 מעלות ומקופפים אותם בצורה הרצויה עכשיו לתהליך של העיקום והקירור צריך לעשות את זה ב-10 דק' (עוד לא הבנתי למה) 5 דקות זה החימום ונשאר עוד 5 דק' לקירור אז אולי יש לכם רעיונות להציע לי??? עד 2000 ש"ח תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. יש לי p 3 866 ...הכל טוב ויפה רק שהמעבד בא ב slot 1 ( מי שלא יודע מה זה - המעבד הוא בעצם מין כרטיס קול שנכנס כמו כרטיס מסך ) ואין לי שום שמץ של מושג איך לפתוח אותו, ואיפה בכלל לשים את המשחה. למה? כי המעבד נמצא במין בלוק קירור מוזר שכזה עם מאורר פיצקי שלא נוגע בכלל בכרטיס ( אני חושב) ודי אי אפשר לראות כלום. מישהו אולי יודע מה צריכים לעשות? ואם יש בכלל משחה טרמית למעבדי slot 1 או שהם בלי משחה בכלל
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מחבר מאוורר צריך להגדיר אותו בביוס או שפשוט מחברים וזהו ???
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. המעבד בא עם מדבקה עם מספר על החלק העליון שלו, שמכסה כ- 20% ממנו. האם הייתי אמור להסיר אותה? 2. לפי הביוס הטמפ' של המעבד 23 מעלות עם קירור רגיל של אינטל. הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן על 3000RPM. יש דרך לסדר שהוא יוריד את המהירות לפי הטמפרטורה? בביוס האפשרות על enabled 3. יש לי במארז שני מאווררים, ורק חיבור אחד בלוח האם. איך אפשר לחבר את המאוורר השני? זה חיבור 3 פינים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש קירור ל-i5 750, שיהיה שקט ככל הניתן. OC יתכן, אבל רק בהמשך, ויהיה מינורי (~20%) ראיתי שההמלצות כאן בפורום הן בעיקר ל-Ninja rev2 ול-Mugen 2. האם אלו גם האופציות השקטות ביותר? משהו אחר שכדאי לקחת? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג את הקליפס שתופס את הקירור ללוח עם תושבת AM2 דרוש כמה שיותר מהר שלי נשבר.. אין לי מושג איך
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון במארז ואני צאיך כלי כלשהו כדי לעשות את החלון יש לי מספרי פח וזה יצא מגעיל על מארז אחר. אם למשהו יש והוא יכול לעשות לי חלון (תמורת תשלום אם יש צורך). או אם מישהו מוכן להשכיר לי או להלוות לי לשימוש חד פעמי (עדיף מאזור ראשל"צ. בתודה ~~~~~~SNAKE~~~~~~~
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC לכרטיס השאלה היא איך אני נועל אותו על 66 MHZ ?דרך הלוח אם אין לי אפשרות יש איזשהי דרך ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הקליפסים אני לא מצליח אתמול ישבתי עד 2 וחצי בלילה ולא הצלחתי למצוא שום פתרון... הקירור כבר מורכב על הלוח אולי זה גורם לבעיה ? ואיפה אני שם את אנטי ויברציות ?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר עדיף ( יש לי מעבד xp2500) ואני רוצה לעשות OC על איזה HS מבייניהם הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי, אני מתקשה בבחירת קירור למעבד E8400 שיהיה שקט מאד וגם יקרר טוב ללא אוברקלוק מתוך האתר של ZIGZAG תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק והזכרונות שלי הם לא הכי טובים... 2x1Gb Kingstone 800Mhz 5-5-5-18 DDR2. לוח אם EP35C-DS3R אני רוצה לדעת איזה זכרונות כדאי לי לקנות ראיתי כמה זכרונות מכל מיני חברות ואני לא יודע מה לקחת... מבחינת מחיר אין בעיה אבל שלא יהיה DDR3. תודה
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מנחש שיש לך מעבד של אינטל אם כן אז אתה לו יכול לשנות את המכפלה רק את הבאס בקשר ל SDRAM ACTIVE TO PRECHARGE יש לי חוק לכול הגדרות הזיכרון האלה כמה שיותר נמוך יותר מהר !!! אז מובן מה אתה צריך לשים.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סוג של בעיה במאוורר קירור קידמי במארז (stock הגיע עם המארז 120ממ), כשאני מדליק את המחשב לפעמים מסתובב לבד, לפעמים מנסה להסתובב אך לא מסתובב. למזלי לא חמור ממש כי אני יכול להזיז את המאוורר עם היד והוא ממשיך להסתובב ולא מפסיק. 1) איזה תוכנה קלה לקירור אתם מציעים שאשתמש? 2) האם אני צריך לעשות משהו למאוורר הקידמי או להחליף באחר? -> המאוורר עצמו תחתון, מקרר (מכניס אוויר) מתחת לדיסקים קשיחים, וישנו קירור מים שמוציא אוויר מאחורה (אחורי) ועוד מאוורר stock של 120ממ שמוציא אוויר חם החוצה מלמעלה (עליון). שאלת המשך (3) האם כדאי להוסיף מאוורר של 120 או 140ממ לקירור על הדיסקים קשיחים בנוסף בקידמת (קידמי) המארז או חשוב קוד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני בונה מפרט שכולל את ה E4300, ורוצה לשלב אותו עם הלוח של גיגה מדגם 945-S3. האם יש מצב לעשות את השילוב הזה, או שחבל על הזמן? על הדרך, האם יהיה יעיל לעשות OC עם זכרונות של 667?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DQ965GF ומעבד E4300 כרטיס מסך X800 וזכרונות KINGSTON רגילים 800מה'ז קודם כל שאלה יותר פשוטה יש ב BIOS משהו שנקרא INTEL MANGMENT INTERFACE !! (משהו כזה) הוא מבקש סיסמה בכדי להיכנס אליו ... ניסיתי את כל דרכי איפוס הסיסמאות כולל הוצאת בטריה וגמפור הלוח !! לא עובד כל הזמן דורש סיסמה האם שמה יש את האפשרויות של OC ?? עכשיו אם ישנה בלוח אפשרות OC .. יש לי AC FREEZER 7 כמה רחוק אני יכול להגיע עם המערכת שתעבוד יציב ויש לי מארז של צ'יפטיק מקורר היטב היטב !!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://img77.imageshack.us/img77/8531/p1060745vm1.jpg למעשה המארז הוא שוכב אבל הוא יעמוד... ככה שהספק כוח בתחתית המארז.. אופציות: - 2 מאוררים אחוריים של 80 מ"מ - 2 מאוררים למעלה ולמטה בגודל 120 מ"מ המחשב יישב על גומיות של 1 ס"מ ככה שאפשר להשתמש גם במאורר שנמצא למעטה אבל בטח הוא ישאב הרבה אבק.. מבחינת פיזור חום נוכחי.. הכל דיי קריר, חוץ מהכרטיס מסך שאתה נוגע בו ומקבל כוויה בגלל הירור הפסיבי.... יש מאורר אחד של 80 מ"מ שמוציא אוויר... עכשיו תזכרו זה HTPC.. אני לא רוצה יותר מ2 מאוררים במארז... זה צריך להיות שקט חרישי שלא ישמעו.. עכשיו אי אפשר לשים מאוורר 120 בתחתית בגלל שזה בטח יכניס מלא אבק.. אבל הוא היחידי שממוקם מול הכרטיס מסך... יש רעיון תכנון איפה לשים מאוררים? בכלליות…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מריץ פריים 95, על האפשרות השניה In-Place Large FFTs והליבה הראשונה (#0) קורסת אחרי 10 שניות של מאמץ. באפשרות הראשונה קורסות 0 ו3 אחרי בערך 20 דקות. בסינבנץ' 11.5 זה לא קורה. ושאר הליבות עובדות כרגיל. i5-2500K @ 4.7 GHz 1.29(1.35) Vcore לא עובר את ה75 מעלות במאמץ, מקורר ע"י SpinQ VT. אין אפילו ביקורת אחת טובה עליו, אבל בינתיים הוא מתפקד לא רע בכלל! יכול להיות קשור למארז? CM 370 Plus ומותקנים בו בסה"כ 2 מאווררים, אחד מקדימה (מכניס) ואחד מאחורה (מוציא). רק ליבה 3 קופצת מדי פעם ל78 אבל יורדת מהר. היא גם הכי חמה תמיד, במנוחה ובמאמץ. כנראה אחת דפוקה . אז יש לי ממה לדאוג? או שזה לא כזה נורא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-