אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
מזה chassis intrusion ??
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ראו חתימה : אני עושה בדיקת מעמץ בפריים והטמפרטורה מגיעה ל 60 מעלות !! זה המון לא ? אולי זה הזלמן שלי ? או שהלוח שלי משקר כי הוא ידוע בזה שהוא מעלה ב10 מעלות ? מה אתם אומרים ? ]
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לבארטון 2600 ל 2300 mhz העלתי את הבאס של המעבד ל 400 והורדתי את המהירות של הזכרונות ל333 וקיבלתי יחס 6:5 מזה אומר?
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה..אני רואה פה המון הודעות אם הנושא פתיחת צינורות וכאלה מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מזאת אומרת פתיחת צינורות? (יש לי מפתח שוודי זה לא הבעיה ) אהה ועוד משהו קטן יש לי את הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache האם אפשרי לפתוח צינורות בכרטיס הזה? אם כן אשמח אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה לינק לאיזה מדריך או משהו..תודה רבה תודה רבה
-
היי ראיתי מישהו שעשה קירור למעבד אם קרח יבש והגיע למינוס 40 מעלות (מעבד) מה זה הקרח היבש הזה? מישהו ניסה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הקירור נפל לי על כרטיס מסך!!! מזל שיש לי עוד מאוורר על הצלע השניה שמנע נזק. אין לי מושג איך הוא נפל, המחשב התחיל לצפצף, פתחתי אותו ופתאום אני רואה שהקירור שוכב לי על הכרטיס מסך. ישר הכנסתי את המחשב ל-טיפול נמרץ. פירקתי את כל הלוח והוצאתי אותו החוצה ושוב החזרתי אותו חזרה. הרכבתי חיזוק נוסף כדי למנוע את הבעיה שנית(מקווה שזה יעבוד) לא מזמן קראתי שאחת התכונות השליליות בקירור הזה שהוא החיבור ללוח אם מאוד עדין ולא חזק כלל לכן רצוי לא לטלטל את המארז ממקום למקום. לעומת זאת החיבורים של הנינג'ה ללוח אם באים עם ברגים ואין מצב שזה יפול.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגעתי למהירות של 4.4Ghz ... כרגע אני עם Vcore - 1.385 טמפ במנוחה 40-50 ובמאמץ 88 במקסימום. אם אני רוצה לשמור על המהירות אבל להוסיף יציבות למערכת האם אני צריך להעלות עוד מתח לVcore או להוריד מתח? וגם שיפרתי סופר פי [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 00:02:13 מה שכן מוזר...כאשר אני מריץ 3D MARK VENTEGE יוצאים לי רחשים מוזרים מהמעבד... גיליתי שאני צריך להוריד את המתח מהמעבד ל 1.26 אבל אז הוא כבר לא יציב ( לא שקודם היה יציב ) למה יוצאים לי רחשים מהמעבד? מוזר. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום את מפרט המחשב תראו למטה. העניין הוא, שאני מנסה לעשות יותר OC, יש בעיות. ב 3.7, 3DMARK06 לא מסיים ונתקע ב 3.8, ה WINDOWS לא עולה ואם הוא כבר עולה, אז מייד עושה ריסט.... אני בטוח שזה לא הטמפ... אבל מה עוד זה יכול להיות? יש מצב שהזיכרון הוא זה שגורם את כל הבעיות? בקיצור, איך אני מגיע מעל ל 4GHZ? או לאיזור... עם הציוד הקיים. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יתרון אחד שיש לחורף זה הזדמנות לעבוד על OC, אז אחרי שפעם שעברה כמעט הגעתי ל5GHZ, ואני מזכיר שיש לי I7 860, שהוא לא הכי מומלץ ל OC, החורף הזה הצלחתי למשוך עוד טיפה ולעבור 5Ghz על ליבה בודדת רק לשם הבהרה אני משתמש בקירור אוויר, מוגן 2 המפלצתי לצערי התמונה שצילמתי נלקחה הכפריים בודד מסרטון שצילמתי אז האיכות לא הכי הכי, אבל העיקר הכוונה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזור ושאלתי כמה עולים לדים כחולים אמרו לי 7 שקל כל לד שזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון למחשב ושחיפשתי בפורום אז היה כתוב בהרבה מקומות שפלטה של מטר על מטר עולה בסביבות 20 שקלים אבל בכל מקום שביררתי אמרו לי שזה עולה 200 שקל!! מאיפה השגתם?
-
- 6 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחירי המאוררים בארץ גבוהים עד כדי גיחוך. המחירים גבוהים פי שתיים ויותר מאשר בארה"ב ולעומת זאת Heatsinks נמכרים במחירים דומים למחירם בארה"ב ולפעמים גם בפחות. אפילו מאורר ג'נרי 80 מ"מ של 39CFM עולה בארץ 38-45 ש"ח שלא לדבר על מאוררים של אנרמקס ב 100 ש"ח+. הוספה של 4 מאווררים למארז עשויה היום להסתיים בפשיטת רגל. מישהוא יכול להסביר מה הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון טוב שלא ידרוש הרבה מתח על מנת להשיג ביצועים טובים(בוא נגיד מקס 2.85) איך הMushkin Redline XP4000 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146390R
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-