עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by slrr,

1: הזכרונות עכשיו על 1188 MH/Z - רציתי לדעת אם אפשר להמשיך לעלות אותם??? ??? 2: איך גורמים ליחס להשתנות כי הוא לא על 1:1 - ואם זה יעזור בכלל?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by talmAn,

יש לי משחה טרמית חדשה פשוטה שאני רוצה למרוח איך אני מנקה את המשחה הטרמית הקודמת? אין לי גישה כרגע לאלכוהול וכל זה עם אצטון וקיסם אוזניים זה טוב?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by AmitMa,

יש לי בעיה של מחסור בחיבורים הקטנים האלה של המאווררים על הלוח אם ויש לי מאווררים שעומדים סתם. יש תחליף לחיבור?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Daglas,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by XMB,

אהלן, הגעתי ל360 BUS עם מעבד E6300 ע"י החלפה לזיכרונות OCZ CL4 , הכל טוב ויפה אך אני מנסה כמובן להגיע ליותר (כיוון ה400). בקיצור אני שם את ה PCI-E על AUTO הכל עובד יפה ב360 , כאשר אני נועל את התדר של ה PCI-E ל 100 או 105 או לא משנה למה המחשב מחזיר את הביוס למצב הרגיל (המסך לא נדלק כמה שניות ובקיצור הביוס עושה RECOVERY). אך כשאני שם את ה PCI-E על AUTO באותו התדר המחשב פועל יפה מאוד מעלות סבירות 55 במאמץ 100% נבדק ועבר את כל הבדיקות. כשאני מנסה לשים תדר לדוגמה 370 ועדיין ה PCI-E על AUTO המחשב עושה את אותו ה RECOVERY כמו מהפעם שעברה , ניסיתי לעלות מתחים ל FSB , DIMM , PCI-E , CPU שום דבר לא עוזר . [אפילו עד המקסימום כשהמעבד בכה 60 מעלות ב idle) זה ממש מוזר שכאשר נועלים את הת…

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by amit_R,

התקנתי אתמול את הW7 ומאז הRIVATUNER ששימש אותי לשלוט על המיהרות של המאורר לא עובד.. ניסיתי להתקין חדש ולא הלך.. יש תוכה אחרת שעובדת על W7 שאפשר לישלוט איתה על המהירות? (כרטיס מסך9800GTX

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

פלטייר פועלים או ב15V או יותר אז למעשה שאני מחבר אותם למולוקס אז הם לא באמת מוציאים את ההספק שלהם... איך אני מחבר שהם כן יקבלו את ההספק שלהם???(אפשר לחבר לשנאי?) תודה מראש יונתן 8)

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by DrDeath,

את מפרט המחשב אתם יכולים לראות בלינק מימין.. בינתיים העלתי את הbus מ-100 ל-105 mhz וזה נתן לי מהירות מעבד של 944 במקום 900. השאלה היא האם זה בטוח להעלות את זה עוד או שיכול להיות שבאיזשהו שלב אני כבר לא אצליח לעשות boot ואז הלך לי המחשב?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי רעש יחסית חזק מהמאווררים, המאוורר שעושה את רוב הרעש הוא המאוורר בפרונט נעזרתי במדריך שבנעוץ לגבי התוכנה speedfan והצלחתי להוריד את מהירות המאוורר ע"י התוכנה. רציתי לדעת האם ניתן לכוון דרך הביוס שמהירות המאוורר תשתנה ע"פ הטמפרטורה/צורך - ללא תוכנה צד שלישי? יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 גירסת ביוס F8 כשניכנסתי לשם להגדרות המאוורר יש לי כך: fan speed control method א. auto ב. Intel QST ג. Legacy ד. Disable וגם fan speed control mode: auto voltage pwm אני כיוונתי לlegacy ו pwm וspeedfan מדווח על ירידה מכ 2000RPM ל 980 RPM רק במאורר של ה CPU אך כאמור רוב הרעש בא מה system fan - בפרונט כיצד אני יכול לכוון את הביוס שישלוט גם על זה - לפי הצורך, ללא תוכנה כמ…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by MODI,

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0038/cl-w0038.asp לא רשום לאיזה דגמים הוא מתאים

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. יש אותו בסקאי לפי מה שהבנתי רק הצורה שלו קצת שונה ויש לו לדים כחולים... מה אתם חשובים, הוא אותו אחד רק עם לדים שונים או שהוא פחות טוב או משהו....?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by BmsKlane,

אף פעם לא קיררתי במיוחד את הדיסקים ואין לי מושג במה הקירור משפיע. לאחרונה קיבלתי דיסק 10,000RPM, הוא לא נמצא מול איורור והיום שפתחתי את המארז שמתי לב לזה שהוא יותר חם מהדיסק הרגיל. אז יש לי מעט שאלות ואחת מהם לא קשורה לפורום אבל אם כבר אתם מסבירים על הדיסק אז הוספתי. 1)מה החשיבות של קרור הדיסק ומה ההשפעה 2)יש הבדל בביצועים? 3)איך כדי לקרר את שני הדיסקים(ולא מול המאוור הקדמי שלא יחסמו אותו)? 4)WINDOS רץ על הדיסק הגדול ומי שנתן לי את הדיסק אמר לי להתקין על הדיסק המהיר, באמת יהיה אבדל מורגש? תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by TiMOn,

אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by Burning Ice,

היי . האמת שבחרתי את הגוף קירור של asetek - VapoChill Micro Extreme Performance . אבל בנועה מחשבים אמרו שהוא אמור להגיע רק באמצע החודש . המחיר שלו הוא 250 שח . ובמחיר הזה , ראיתי שאפשר לקנות דברים טובים אחרים - כמו ה bigTyphoon של טרמלטייק. מה אתם ממליצים מבין השניים ? או שאוליי משהו אחר לגמריי .... אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  17. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע איך להוריד את מהירות המאוורר (8600GTS). הרעש משגע אותי... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה ידריך אותי איך לעשות את זה בבטחה (כך שהטמפרטורה לא תעלה יתר על המידה).

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by maor123,

אנשים יקרים שלום! רציתי לשתף אתכם במשהו שגיליתי. חשבתי הרבה מאוד זמן איך לקרר את המחשב ובו זמנית שלא יכנס אבק. קראתי את המדריך ליצירת פילטר באתר הזה (הוא ממליץ לשים מן נייר סופג, סנו-סושי על פתח כניסת האוויר) אבל הפתרון הזה חוסם את כל האוויר והמחשב מתחמם. א-ב-ל! אני מצאתי דרך טובה יותר. יש כלי מטבח שנקרא נפה. משתמשים בו כדי לנפות קמח לפני שמשתמשים בו, ואפשר לקנות אותו בהרבה מאוד חנויות של כלי בית וכלי מטבח. הנפה היא בעצם רשת, כאשר יש נפות עם רשתות צפופות יותר וצפופות פחות. גזרתי את הרשת מתוך הנפה בעלת הרשת הצפופה ביותר, והדבקתי על פתחי האוורור. המחשב קר יותר בצורה משמעותית והאבק שנלכד ברשת מעיד שהרשת אכן חוסמת אותו (צריך לנקות את האבק מהרשת פעם בשבועיים או מתי שרואים. זה …

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by sub_man,

טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע. אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד. coer clock- 337.5 memory clock-364.5 להמשיך?כדי?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  20. אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ? והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני רק מתחיל להבין בOC...שיניתי את הFSB ל220 מכפלה 10..הכל עבד פרפקט... שעשיתי 240 לא עבד..רציתי לדעת למה..הבנתי שזה ממש לא הגבול של המעבד..רציתי לדעת למה זה קורה..פתרונות/הצעות... ומזה בכלל PCIE שנמצא אצלי על 100

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

קניתי את הכרטיס מסך הזה (fx 5200 - 128) ב 460 שקל הגיע איתו היטסינק מהודר כזה עם הכתוב ABIT עליו, בלי מאורר השאלה שלי אם שווה לעשות לו אובר והאם יראו תוצאות טובות בתחלס?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

יש לי מאוורר 3 פינים שמתחבר לAUX1 בלוח אם. הוא מסתובב על מקס מהירות (3000RPM) ועושה מלא רעש(גם רוח...(- האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו דרך SPEEDFAN? ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...אודה על תגובתכם!

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by EyalKing,

שלום לכולם אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד Intel E6300, תושבת 775. אני לא מתכנן OC, הקירור צריך להיות קירור פשוט וזול, מ-KSP. חשוב שהוא יהיה פשוט להרכבה, שאני לא אצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז בשביל להרכיב אותו. יש לי משחה תרמית. תודה! אייל

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by jack77,

אני מתלבט בין הקירורים הבאים: Zalman 9500 Led Thermaltake Big Typhoon VX Arctic Cooling Freezer 7 Pro איזה מהם הכי טוב\משתלם?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים