אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה (fx 5200 - 128) ב 460 שקל הגיע איתו היטסינק מהודר כזה עם הכתוב ABIT עליו, בלי מאורר השאלה שלי אם שווה לעשות לו אובר והאם יראו תוצאות טובות בתחלס?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מפרט אפשר למצוא פה <------------------- בעיקרון הוא עשה כבר 3200 בוינדוס אבל עוד לא יצא לי לבדוק יציבות אני עובד שעה, מרכיב הכל,הכל מוכן, מעבד ולוח חדשים, SLK800 ישן ומאובק. איך שאני מפעיל אותו עולה ענן לבן מההיטסינק, אני בטוח המעבד נשרף ואני מת. אני מתפלל, מסתכל על המסך ויש boot. מה הולך פה?! רק אחרי דקה (והתקף לב) הבנתי שמה שראיתי זה ענן של אבק ולא עשן קיצור תמונות לא הכי איכותיות (כיווץ עצבני) אפשר למצוא בלינק הבא http://photos.walla.co.il/holy666 תחת - מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי שמתי לב למשהו די מוזר (או שלא) שOC לא הולך ביחס ישיר (לינארי) למתחים שאני נותן כלומר נניח אני שם את המעבד על 4.0 ג'גה הרץ אני יכול להסתפק ב1.3 וקצת ככה אני רוצה 4.2 אני כבר צריך לעלות ממש הרבה! נניח ל1.4++ כדי שיהיה ממש יציב. לעומת זאת שאני עובר מ3.8 ל4 נניח או משהו כזה, העלייה די מתונה למה זה? הייתי חושב שנניח על כל כמה מגה הרץ שאני מעלה, צריך לעלות טיפה מתחים, אבל נניח אם אני רוצה לעשות OC ל4.5 במעבד שלי, אני כבר צריך לשים מתח ממש ממש גבוה (מעדיף שלא, יש המון חום!!!), כדי שיהיה יציב לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה הטמפ' המומלצת לדיסק הקשיח? יש לי את התוכנה HDDlife pro והיא כותבת לי שהטמפ' שלו היא 39 מעלות צלזיוס.. זה בסדר? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://img399.imageshack.us/img399/1087/weweaf9.jpg זה טמפ' גבוהה מדיי או שלא ?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, הומלץ לי על קירור למעבד zalman CNPS9500 האם הוא טוב? יש מומלץ יותר בסדר גודל זה? והאם הוא מתאים ללוח לוח gigabyte p35-ds4 ? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם אני עושה בביוס "Load Optimized Defaults" האוברקלוק מתבטל ? הכוונה שהמעבד חוזר לשעון 2.4 (Q6600) ???
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה בפורום... כמה זה טמפרטורה נורמלית?... יש לי כרטיס 8800GT Palit Sonic ולפי EVEREST (מקורי לא סתם) יש בערך 58 מעלות בCrysis שהוא עובד על High וגם Very high כמה דברים... במנוחה יש בערך 45-50 והכרטיס כולל OC שווה לעשות לו OC קטן?... ב30-50?... ואם כן איזה תוכנה וכמה מעלות זה בסדר ולא נשרף (אני מכיר את ATITool) אולי יש משיהו אחר?...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הכי מעניין אז ככה לפני שאני מזמין את הפריטים רציתי להתעייץ ולקבל המלצות על פריטים חשבתי להזמין כבר מערכת קירור טובה ולהעיף את הטרמלטק שיש לי שחוץ משקט לא עושה כלום (קירור מים ) אז נתחיל המעבד :Swiftech APOGEE GTX משאבה : Swiftech MCP655 רדיאטור: Koolance EHX-1050BK External הכל יהיה על צינורות חצי (רק יש לי בעיה עם החיבור של הרדיאטור כי הוא על 3/8 אבל נסתדר) אני לא רוצה להוסיף מיכל כי הבנתי הוא גורם רק צרות של וגם סתם סוחט כוח מהמשאבה , במקום זה אני יעשה איזה מפצל T באמצע עם פקק ואני אכניס את הנוזל דרכו, דרך אגב אני השתמשתי בנוזל של רכבים prestone. אם יש לכם איזה המלצה או עדכון בשבילי אני אשמח לשמוע בתודר ערן
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עשיתי OC לא מזמן . ולאחר הOC גיליתי שאין סאונד לא שומעים צלילים. במקום שומעים צלילים מהמחשב (בייף) כל הזמן. מוזיקה בכלל לא פועלת. הורדתי את הOC למצב הקודם. פתאום יש סאונד.... מה לעשות? אני רוצה שיהיה גם סאונד וגם אוברקלוק........ למה יש את הבעיה הזאת בכלל.. המחשב טס אחרי הOC אבל אין סאונד. שזה דיי הורס הכל..
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אנשים יקרים שלום! רציתי לשתף אתכם במשהו שגיליתי. חשבתי הרבה מאוד זמן איך לקרר את המחשב ובו זמנית שלא יכנס אבק. קראתי את המדריך ליצירת פילטר באתר הזה (הוא ממליץ לשים מן נייר סופג, סנו-סושי על פתח כניסת האוויר) אבל הפתרון הזה חוסם את כל האוויר והמחשב מתחמם. א-ב-ל! אני מצאתי דרך טובה יותר. יש כלי מטבח שנקרא נפה. משתמשים בו כדי לנפות קמח לפני שמשתמשים בו, ואפשר לקנות אותו בהרבה מאוד חנויות של כלי בית וכלי מטבח. הנפה היא בעצם רשת, כאשר יש נפות עם רשתות צפופות יותר וצפופות פחות. גזרתי את הרשת מתוך הנפה בעלת הרשת הצפופה ביותר, והדבקתי על פתחי האוורור. המחשב קר יותר בצורה משמעותית והאבק שנלכד ברשת מעיד שהרשת אכן חוסמת אותו (צריך לנקות את האבק מהרשת פעם בשבועיים או מתי שרואים. זה …
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות את הקירור הבא: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/025/scmn1100.html הוא מתאים למעבד שלי , והוא דומה לטיוניק טוואר ככה שהוא נראה טוב? אני לא עושה OC אבל עדיין אני גר באילת ויש פה 50 מעלות
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום ה-AF12 שלי דיי עבר תאונה קשה בכל מקרה אני צריך 12 ס"מ שיוציא אוויר, חשבתי על ה-AF12025 שוב של AC עליו אני דיי סגור(איך הוא מבחינת רעש לעומת ה-AF12 ?) ולגבי מאוורר 80 מ"מ תקציב עד 30, הוא יהיה בדלת מול המעבד וכמובן הדרישה היא שוב - שקט אני מתלבט בין ה-AF8025 לזה: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EZPF-8025&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=686&aff=Zap〈=he# שהאמת נראה מאוורר ממש טוב, אבל כמו בהרבה דברים נתונים יבשים לא אומרים הרבה- אז אני ישאל אתכם- איך החברה ? האם המאוורר באמת כזה שקט ?! 19 ד"ב זה כלום. אם לא אותו- ה-AF8025 בחירה מספיק טובה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 (לא עבר OC,מאוורר סטוק) והטמפרטורות בו הם כאלה: במנוחה: SPEED FAN - מראה על 45 מעלות CORE TEMP- מראה על 65 מעלות TAT - מראה על 68-70 מעלות במאמץ: SPEED FAN- מראה על 83-85 CORE TEMP- מראה על 97-100 משהו שראיתי לפני כמה זמן הוא שהמאוורר הגיא לטמפ' של 20 מעלות במנוחה ואז גם ראיתי בSPEED FAN שFan1 עובד. כרגע אני רואה שרק Fan3 פועל. ניראה לי שהבעיה היא היא שFan1 לא עובד ואם הוא יעבוד אז הטמפרטורות יהיו תקינות. מישהו יודע אולי מה לעשות אולי הבעיה היא במשהו בביוס??
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בבית לוח 975X של DFI ה-INFINITY, ומשום מה המכפלה לא מופיעה בכלל בביוס, מדובר במעבד E6300... האם למישהו יש את הלוח הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-