אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני מעדיף להשאר עם הקירור המקורי אבל סתם לידע רציתי לדעת אם יש קירורים שמתאימים לכרטיס מסך הזה.כי לפי מה שפעם אמרו לי אין. ואם יש איזה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל. Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA P35 DS3L Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2 Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb case Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak) תודה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC למעבד. וזה כולל קירור של טוניק וזכרונות ולוח מצויינים לOC. עכשיו השאלה פה היא עם איזה מעבד אני יגיע לתוצאות טובות יותר? ושאני אומר את זה אני לא מתכוון בכמה שיותר אחוזים של OC, אלא איזה מעבד אחרי OC יתן לי ביצועי מעבד תכלס יותר טובים...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה זה בתמונה שסיימנתי מתוך אוורסט שמגיע לי ל83 מעלות ואחד ל56(תמונה בפנים)
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש קירור לכרטיס מסך במשהו כמו 250 ש"ח הכרטיס כנראה יהיה X1800XT או X1800GTO תודה רבה, עדן
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יום שלישי הזה חבר שלי קונה מחשב עם מעבד E6600,השאלה שלי היא אם צריך לקנות קירור למעבד למרות שלא מתוכנן OC והוא בכלל לא יודע מה זה OC. האם יהיה מומלץ להסתפק במאורר המקורי שבא עם המעבד?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עשיתי OC אוטומטי בעזרת התוכנה שבאה עם הכרטיס. היא הגיעה ל621mhz בליבה ו786mhz בזיכרונות. (התדרים בסטוק הם 595mhz לליבה ו690 לזיכרון). לאחר מכן עשיתי את אפשרות Find Max Core בATi Tool (לאחר שהחזרתי את התדרים למקוריים בתוכנת הכרטיס), והוא התייצב יפה עד 624.38mhz (ליבה). לאחר בדיקת התלת מימד הוא בדק יציבות והכל היה בסדר, אך כמה שניות אחר כך אני מניח שהוא ניסה להעלות את התדר המסך הפך לשחור ואני ישר לחצתי על כפתור הריסט. רגע לפני כן הטמפ' היו: 57 לכרטיס, כ36 למעבד, כ45 מעלות בלוח אם (לא נעשה OC פרט לכרטיס). לא היה שום ריח שרוף ולא ריח. עכשיו המחשב נדלק לכשתי שניות ואז נכבה, ושוב מדליק את עצמו וכך הלאה בלופים, כאילו הוא עושה ריסט לעצמו. מה הבעיה?? איך אפשר לפתור אותה? :'(
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למישהו אולי יש רעיון איך להגיע ליותר?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
זה מדבר בפני עצמו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 8800GT OC2 ובזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מתחמם מהרגיל ואני מאמץ אותו אני לא רוצה שחס וחלילה יגיע למצב שישרף אז החלטתי לקנות לו קירור טוב שגם יתאים לOC בבקשה תמליצו לי על 1 טוב מחנות באיזור המרכז (ראשון חולון בת ים תל אביב) ועוד מאוורר טוב למארז שלי ANTEC SONATA III יש לו אחד שמוציא אוויר אני רוצה עוד אחד בפנים יש לו מקום לייד הHARD DISC תודה..
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי רק RPM של מאורר אחד FUN2...עכשיו א' אני לא יודע אם זה המאורר של המעבד או לוח האם...ב' רשום לי FUN1 וFUN3 ...והם מראים על 0 למה זה ככה?..אין משו שאני יכול לעושת כדי שהוא יראה לי את RPM שלהם?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח אם שלי אחרי שכל החופש לא היה לי מחשב בגלל שהP5KC שלי נדפק ולא מצאתי את הבעיה , אז אני ואבא שלי התיעצנו בדקנו לוחות והכל ובסוף החלטתי Rampge Formula אתם בטח חושבים יטחון וזה .................................................. אז זהו שלא פשוט מקבלים על הלוח כרטיס קול 8 ערוצים Supreme FX וגם את המשחק ה-מ-ל-א S.T.A.L.K.E.R . טוב אז בקיצור למישה יש הגדרות לOC ?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קראתי את המדריך וזה עשה לי כאב ראש :\ יש לי AMD Sempron 2400+ 1600Mhz ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה ולהחליף קידומת ל 2 מישהו יכול לעזור לי בזה? קירור יש ומותקן הפרטים על המעבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=219350.0;attach=75971;image לוח אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=219350.0;attach=75973;image מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לרכוש את המעבד הזה בצירוף לבורד Asus P4P800 ברצוני לדעת, מאנשים שניסו/בדקו/קראו עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו עם Overclock בסיסי , ללא שינוי מתחים או קירור (בעזרת המאוורר המקורי של אינטל בלבד) והמערכת נשארה יציבה כל הזמן, ללא שום תופעות לוואי. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/images/labs/rev-tnn300-partialLG.jpg http://www.modding.ru/news-image/heatsink-case/x7.jpg ??
-
- 12 תגובות
- 623 צפיות
-
-
2800HTT אין לי מילים ! לוח DFI INFINITI HEC300ART וויטסה DDR500 שלא עוברים 280 ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רוצה לעלות לו את הקצב ל- 3000מגה הרץ.... למישהו יש איזה שהוא מדריך מצולם שמראה איך לעשות OC על הלוח שלי ?? או יכול לרשום כאן סדר פעולות מדוייק ??
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי P4T-E של ASUS עם 512MB RDRAM PC800, ו 1.6A ( צעצוע חדש, את ה AMD נתתי לאחי מתנה! ), אני מנסה להעלות את ה BUS, הוא נותן לי עד 133, המחשב עובד ככה בסדר גמור, ב SANDRA, ה MEMORY TEST נותן תוצאות פצצה, אבל 3DMARK מתרסק ב GAME 1, בהתחלה ממש, מה לעשות ?! לתת עוד VOLTAGE, אולי BIOS דפוק, כי אני משתמש ב 1008BETA2. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מאורר 120 מ"מ (או אחד שבהרכבה אני מתייסח לחורים שלו כחורים של 120 מ"מ) אין שום קריטריוני מחיר/ רעש/משקל רק עוצמה יש למישהו המלצות? (עדיפות לקניה בישרא או בחנות מחו"ל שעושה משלוחים חינם)
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אם אני עושה בביוס "Load Optimized Defaults" האוברקלוק מתבטל ? הכוונה שהמעבד חוזר לשעון 2.4 (Q6600) ???
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-