אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של gigabyte והציפ של ה NF4 חם מאוד!!!!!!!! 69 מעלות במנוכה ו71 במעמץ המחשב ללא OC איך אני יכול לקרר אותו
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה (דרך אגב אני בת למי שעונ הבצורה של בן) יש לי חלון בצד של המארז, ומנורה (קטודה נראה לי) כחולה וכל מיני... וראיתי תמונות של מארזים עם חלונות כאלה קטנים בתקרה של המארז וזה מצא חן בעיניי ואני רוצה לעשות גם אבל אני צריכה קצת עזרה ממי שכבר יש לו את זה במארז. אני צריכה מדריך לזה (עדיף בעברית) שיגיד לי איפה יש? ואני גם צריכה מידות סטנדרטיות לחלון מי שכבר עשה ומתמחה. אז הצעות טיפים ותמונות מי שיכול שיכתוב פה.. מחכה לתשובה תודה רבה 8)
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למרות שאין קשר בין המדריך הזה לצג עצמו הוא מסביר (בעמ' השני בעיקר) על חיבור המולקס ומה זה החיבור האדום והחיבור השחור והצהוב וכו'... למי שלא מתמצא הדבר הזה יכול לעזור מאוד ולסדר כמה דברים בראש. (לי למשל זה עזר מאוד) תהנו
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוינמוס עם צ'יפ של TMD (50D) או וינבונד עם BH-5? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחשב במנוחה כמה שעות שום דבר רציני בשעות אלו לא הופעל מחשב נקי מאבק מאוור סטוק של אינטל שני מאוררים מאורר רגיל מכניס אוויר למארז והשני מוציא לפרטי המחשב : והטמפ של המחשב : תעיצו לי בבקשה עם צריך משהו לשפר מבחינת קירור ולהכין את המחשב לאוברקלוק קטן
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש את ה-MOBO שציינתי לעיל ועשה לו OC ? יש לי XP 2800? ואני רוצה לעשות לו OC רציני יש לי מאורר VOLCANO 12 ..... אני פשוט לא מוצא ב-BIOS שום דבר על OC...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש מKSP לפני חודש עם לוח אם ומעבד : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-P31-S3G התוכנה שבאה עם הדיסק של הלוח אם מדווחת לי שהטמפרטורות של המעבד זה יותר מ100 מעלות צלזיוס אז התקנתי EVEREST והיא מדווחת לי שהחום בCORE1 זה 48 מעלות ובCORE2 זה 53 מעלות במצב מנוחה זה נורמלי הטמפרטורות האלה? מה לעשות? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לכבות ליבה אחת במעבד כזה ? למען תוצאות o.c טובות יותר .
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הזמנתי את ה ac 7 שהבנתי שהוא לא משהו ואני עדיין יכול להחליף...השאלה אם כדאי ואם יש משהו יותר טוב בתוספת של בערך 50 שח
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כחלק מהכנה לבלוקים (מים) שיחליפו את המאווררים הרועשים על ה NORTHBRIDGE והGPU "אמצתי" כמה רעיונות ליעול הזרימה הכוללת במערכת... הינה אחד מהם : *סרטוט שלי (שמאל) לתמונה (בצד ימין). בשביל מה זה יעיל? כיוון שאני צריך כמה שיותר זרימה בבלוק של המעבד החלטתי ללכת על חיבור מקבילי (שלא כמו בחשמל , הוא לא מחלק את הזרם) אשר יפריד כמעט לחלוטין את מהירויות הזרימה בין הבלוק שעל המעבד ועל הבלוקים על ה NB ו הGPU וזאת כיוון שקוטר הצינורות שונים זה מזה ביחס של 0.35 : 0.65 : 1 (INLET\OUTLET : CPU : GPU\NB) -הרעיון נלקח מ http://www.deviantpc.com/articles/gf4wcp3/p5.shtml
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדרבורד P5AD2 DELUXE, 925X ורציתי לדעת האם אני יכול לראות את הטמפרטורה של הצ'יפסט של המדרבורד הזה ואם כן איך (כי כרגע זה לא מוצג לי בEVEREST) והאם יש צורך לקנות קירור נוסף בשבילו או שהHEATSINK הרגיל מספיק?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
באוורסט אני מקבל טמפ' מסויימות בליבות 1-4 ושאני מריץ OCCT הוא מראה לי טמפ' שגבוהות ב10 מעלות בדיוק מכל אחת מהתוצאות של אוורסט הנה תמונה איזה מהם צודקת? 10 מעלות זה הרבה דרך אגב מה זה מצד ימין של הטמפ' של ליבה 1? כתוב לי טמפ' של CPU (בשאר כתוב CPU1 CORE 1-4) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל Thelmelright True 120 ? הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הקירור, נכון לעכשיו אני עם מובייל אקספי עם אוברקלוק של 500 מגהרץ ומתח של 1.75 עם טמפרטורה של 55 במאמץ, וזה על 4000 סיבובים בדקה עם וולקנו 12 ואני מרוצה ממנו. יש למשהו מעבד כמו שלי ואת הטייפון שיפרסם, וסתם מעניין אותי מה התועלת שלו אצליכם.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8198
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם כאשר אני עושה OC למעבד של כרטיס המסך אז גם הזכרונות (של כרטיס המסך) מתחממים? יש לי GF 4 MX440 INO3D
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 2400, השאלה היא האם הטמפ' 43 מעלות צלסיוס היא גבוהה מדי בשבילו????
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני צריך גוף קירור נורמאלי למעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice שיהיה בחנות www.zigzag2000.co.il תקציב : 100-120 שיהיה טיפה יותר טוב מהקירור Box , לא צריך יותר .
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-