עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש אותו בסקאי לפי מה שהבנתי רק הצורה שלו קצת שונה ויש לו לדים כחולים... מה אתם חשובים, הוא אותו אחד רק עם לדים שונים או שהוא פחות טוב או משהו....?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by XMB,

אהלן, הגעתי ל360 BUS עם מעבד E6300 ע"י החלפה לזיכרונות OCZ CL4 , הכל טוב ויפה אך אני מנסה כמובן להגיע ליותר (כיוון ה400). בקיצור אני שם את ה PCI-E על AUTO הכל עובד יפה ב360 , כאשר אני נועל את התדר של ה PCI-E ל 100 או 105 או לא משנה למה המחשב מחזיר את הביוס למצב הרגיל (המסך לא נדלק כמה שניות ובקיצור הביוס עושה RECOVERY). אך כשאני שם את ה PCI-E על AUTO באותו התדר המחשב פועל יפה מאוד מעלות סבירות 55 במאמץ 100% נבדק ועבר את כל הבדיקות. כשאני מנסה לשים תדר לדוגמה 370 ועדיין ה PCI-E על AUTO המחשב עושה את אותו ה RECOVERY כמו מהפעם שעברה , ניסיתי לעלות מתחים ל FSB , DIMM , PCI-E , CPU שום דבר לא עוזר . [אפילו עד המקסימום כשהמעבד בכה 60 מעלות ב idle) זה ממש מוזר שכאשר נועלים את הת…

• 10 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by 301289,

התוכנה מראה לי רק RPM של מאורר אחד FUN2...עכשיו א' אני לא יודע אם זה המאורר של המעבד או לוח האם...ב' רשום לי FUN1 וFUN3 ...והם מראים על 0 למה זה ככה?..אין משו שאני יכול לעושת כדי שהוא יראה לי את RPM שלהם?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  4. אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. אני רוצה לקנות קירור ל-X1950Pro שלי. המאורר יחובר דרך Fanbus ורוב הזמן יהיה על הכי חלש. אני מתלבט בין 2 דגמים של Zalman 1. GV1000 - http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_read.asp?Idx=283 2. VF1000 - http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276 שניהם מאד דומים ממה שראיתי רק שהאחד מאלומניום והשני מנחושת. הצעות אחרות גם יתקבלו

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by EcSm,

כותרת - מה יקרר מעבד בצורה הטובה ביותר? Sunbeam Tuniq Tower 120mm http://tms.co.il/product/4561 Thermaltake V1 http://tms.co.il/product/3892 Zalman 8700 Cu Cooper http://tms.co.il/product/4538 כולם בערך באותו רמת מחיר וכולם למטרות OC למעבד. בנוסף רציתי לשאול אם יש קירור מים ששווה להשקיע בו ברמת מחיר קרובה (כלומר 100 200 שקלים יותר) והם הוא עושה את העבודה בצורה טובה יותר, יתרונות וחסרונות. תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by ~BaRaK~,

יש לי קירור סטוק והוא די עלוב (50 מעלות במנוחה!)

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by ZyBeX,

תראו הלכתי פה לאיבוד בין כל הנעוצים וכל המדריכים אז יש לי שאלה פשוטה.. יש לי כרטיס מסך 9800GT OC 512MB ומעבד E6650 קראתי פה איפשהו שיהיו FPS או משהו שהמעבד לא יגיע לכרטיס מסך, לא משנה אני לא מבין בזה. בקיצור אני רוצה לעשות OC למעבד והשאלה שלי היא עושים את זה דרך הBIOS או דרך תוכנה? אם גם וגם מה יותר מומלץ? עוד שאלה, אלה הטמפרטורות שלי, אני במצב סביר? תודה.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by djvibe,

לפני כמה ימים רכשתי 9500 GT ומאז שאני נכנס לביוס המעבד על 70 אחוז יש לי 3 מאווררים פנטים 4 ספק של G-PRO 500W 12V מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה ..? וכן ניקיתי את המאוורר של המעבד ויש מישכה טרמית והכל... תודה

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

הצעתי לקחת את MUGEN 2 הבחור הציע לי את Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler בהסבר ש"מעבדי AMD גדולים יחסית,השטח חתך שלהם גדול,השטח של הקרור הזה בגלל שיש לו 4 הייטפיפים ולא 3 במקרה של הרבה אחרים וההייטפים שלו רחבים אז הוא מנצל יותר שטח עם המעבד ומקרר יותר בנוסף לזה שההייטפיפ נוגע ישירות במעבד". כדאי לקחת את זה?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by pro.surfer,

יש לי זיכרונות של OCZ : 4X2GB DDR2 800MHZ CL4 HEATPIPE והמחשב מזהה לי אותם כ CL5 יש לי בעיה עם הלוח אם שמצריכה להגדיר את הזיכרונות ידני לכן הגדרתי DDR2 800MHZ אבל אני לא מוצא דרך להגדיר את מהירות השעון מישהו יודע מה לעשות ? תודה מראש טל.

13. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום אפשר לעשות OC למעבדי זרימה ? אני מנסה להפעיל את 3D MARK 06 וךא פועל לי מראה את המסך הקטן ולא ניכנס אך אפשר להפעיל ? כמה OC אני יכול לעשות עם 4670HD ? תודה רבה ויום טוב

14. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי וכל המדריכים עובדים בשיטה של התוכנה הישנה.אני חייב מדריך להגדרות החדשות!. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by morx,

יש לי Gigabyte Nvidia Geforce 8800gts 512 g92 עם הקירור Thermalright HR-3 ומאוורר 92 MM והמעלות בין 38-45 במאמץ זה בסדר לקירור הזה? לפני זה בקירור STOCK היה לי בין 80-100 מעלות במאמץ D:

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. אז ככה , יום ראשון יצאתי לטיול שנתי , והשארתי את המחשב דלוק כרגיל .. ושחזרתי אתמול אני רואה בטמפרטורה - 36-46 מעלות במנוחה !!!! שפעם היה לי 26-32 !!!!! לא מבין את זה ! ושאני עם האימיול ושומע שירים זה בכלל על 56-81 [ כולל שימוש באינטרנט ] לא מבין את זה .. כל המאוורים פועלים הקירור של המאורר פועל אבל שמתי לב שהמשחב נהיה שקט פתאום , עוד מעט אני יבדוק בביוס אם השתנה משהו /=

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by TheDiesel,

מה אומרים על קירור של ARCTIC FREEZER 34?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by sticKMaN,

אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס AMD Phenom II X3 710. המחשב לא יעבור המהרה מכל סוג שהוא. כמו כן המחשב לא מיועד לישומים שיעמיסו על המעבד יותר מדי. הנושא בעל החשיבות הגבוהה ביותר מבחינתי היא שהמחשב יהיה שקט ולכן אני מתכנן להשקיע גם ברכישת מארז שקט. בהתאם לכך חשבתי לרכוש קירור פסיבי למעבד ולכן אני מתעניין ב Z600. האם Z600 מספיק טוב לקירור AMD Phenom II X3 710? מה המגרעות שלו? האם יש למישהו המלצות לגופי קירור אלטרנטיביים (אפילו לא פאסיביים ובתנאי שיהיו שקטים מאוד)? תודה, אהוד

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. תמיד אנשים פה צועקים עלי!! שאני אלך למדריך איפה הוא

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by nicklezz,

חברה, קודם כל שלום לכולם אני דיי חדש פה (גיליתי את המקום היום) הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות מסך LCD בגודל 20X4... אפ אפשר כתובת וטלפון של החנות יהיה נהדר

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. יש לי שאלה קטנה עליכם, האם צריך לבודד את הטריסטורים מהצלע קירור? או שזה לא מסוכן ואפשר לחבר את כולם לאותה הצלע וזה לא יחשמל אף אחד?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  25. ..? אם כן תביאו לינק למדריך המתאים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.