עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nivezrati,

אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by -Blaze-,

אני צריך לעשות את המארז שלי קצת יותר שקט. אז אני צריך 5 מאווררים 80MM שקטים. המליצו לי את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 הם טובים? קחו בחשבון שאני לא מחפש איזה מפלצת של 1100 CFM (היום ראיתי סרטון של אחד כזה, איזה מפלצת!!!), אני רק צריך משהו שקט, שיהיה יותר טוב מהג'נריים שיש לי עכשיו. הם עונים על הדרישה?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  3. אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by vic07,

קראתי את הסטיקי בנושא קריאת הטמפרטורה של CORETEMP, אבל זה רק נהיה פחות הגיוני. התוכנה מציגה את הTJ שהיא משתמשת בו לצורך החישוב - 105 מעלות. משום מה הטמפרטורה הזו לא נראת לי הגיונית במיוחד, אבל הטמפרטורה בפועל שהתוכנה מציגה היא 47 מעלות במנוחה וסביבות ה56 במאמץ (קירור TT MAX ORB, כרגע ללא OC) - כלומר, 50-60 מעלות מתחת לTJ האמיתי של המעבד, לפי המדידה הדיגיטלית. מצד אחד, לא הגיוני שהTJ אכן נמצא כ"כ גבוה. מצד שני, אם הוא מוגדר נמוך יותר, מתקבלות טמפ' לא הגיוניות בקרירותן בליבות (אם הTJ האמיתי הוא 90 מקבלים 30 במנוחה ו40 במאמץ...) אגב, הקריאה של תוכנות כמו SPEEDFAN (שלמיטב ידיעתי מקבלות את המידע מהביוס - לוח אם ABIT IP35E) רחוקה רק מעלות ספורות מהקריאה של CORETEMP, בכיוון מטה …

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by fransis,

אני חושב על לקנות מאוורר חדש למעבד (מה שיש לי פשוט ממש גרוע..) .. איזה לקנות ? (ושיהיה מ Pandas כי אני קונה משם..) יש לי Pentium 4 - 2.66 Ghz.... וכן , זה לאוברקלוקינג.. פשוט המעבד שלי עם טמפרטורה ממש גבוהה ואני לא יכול לעשות לו ככה אוברקלוקינג.. ועוד שאלה קטנה .. הביוס מראה שהמאורר שעל המעבד עובד על 3000 RPM.. זה טוב או לא טוב ?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  6. איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by liiight,

CPUZ הראה לי 2.6 VCORE, מה שכמובן לא הגיוני. יצאתי מהתוכנה, הפעלתי מחדש, וזה חזר ל1.4-1.5. WTF?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  8. המערכת שלי סיימה חישוב SuperPI ב-41 שניות (של 1MB),האם זה בסדר או שזה איטי מדי? (המערכת כרגע ללא אוברקלוק) כיצד ניתן לשפר את מהירות החישוב מלבד אוברקלוק? מה יגרום לחישוב מהיר יותר,מהירות שעון גבוהה יותר או מהירות באס גבוהה יותר? (מי מהם ישפיע יותר?) תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  9. שלום קניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוק המחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478 בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53 כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכל כשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפ…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. היי לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5B Deluxe אני עושה אוברקלוק ובמקרה בדקתי את הטמפרטורה בכמה תוכנות וראיתי שיש הבדל. זאת שכל הזמו הסתמכתי עליה זה Everest בדקתי גם דרך תוכנה שבאה אם הלוח אם וגם עם זאת שבאה עם כרטיס מסך (ATI X1950 Pro) וכולם הראו דברים שונים. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה שמציגה טמפרטורה. עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by manticore,

התוכנה נתקעה על מתח מוזר למעבד 1.163 אני בכלל על 1.475! מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Bruce,

איזה לוחות ממולצים לאוברקלוקר מתחיל כמוני? האם לוחות של אינטל אפשר לעשות OC תודה

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by Milk-Inc,

אני חדש בכל העסק!!! : אני יודע שאוברקלוקינג זה המהרה אבל איך עושים את זה , וכדאי לעשות את זה? וקירור מים...מה זה?? ורציתי לדעת אם יש לכם מדריכים שמסבירים את כל זה??....אני מאוד ישמח!! תודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by oooz,

יש לי כרטיס X1600 PRO AGP sapphire 256 איזה OC אני יכול לעשות, ובאיזו תוכנה עדיף להשתמש הוא מקורר טוב עם שני מאווררים שהוספתי אחד 80 ממ ועוד אחד של מעבד INTEL 478 הוא בטמפ של 40 בסטוק מנוחה במאמץ הוא מגיע עד 60 תודה

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

אחרי שגיליתי שהמכפלה שלי לא נעולה איפסתי את האובר קלוק שהיה לי (2500@3200) והתחלתי בחדש עם מכפלה פתוחה.. דבר ראשון רציתי לראות עם המעבד יציב על 166X12 והוא היה יציב.. לאט לאט התחלתי לעלות עוד ועוד עד שהגעתי למצב הזה באס - 190 מכפלה 12 ------------- 12X190 = 2290~ כמו כן העלתי את המתח לציפסט ל- 1.7 ואת המתח למעבד עד 1.85 ! לא העלתי יותר כי בתוכנה שאני משתמש בה - nf7vcore מעל למתח הזה יש כבר סימן כחול כזה של אזהרה את פחדתי לעלות יותר... הזיכרונות שלי עובדים על תיזמונים 6-3-3-2.5.. בדקתי יציבות בפריים למשך איזה 11 שעות הכל היה יציב ועם טמפ' טובות .. יותר מזה אני פשוט לא מצליח לקבל.. העלתי ל195 המחשב עשה פוסט עלה והכול הפעלתי פריים אחרי 2 בדיקות הוא נפל הפעלתי ש…

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Jack_g,

ה MBM שלי שזו גירסא 5.3.0.0 אומר שהמתח של ה VCORE הוא 1.8-1.82 זה זז בעיקרון כל כמה זמן והבביוס אני הגדרתי שזה יהיה 1.85V והמד של הביוס שמראה מתחים מראה 1.83-1.84 מי לכל הרוחות צודק אני לא יודע. ולמי ממכם הלוחות גם עושים UNDERVOLTING? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  17. הי, הומלץ לי על קירור למעבד zalman CNPS9500 האם הוא טוב? יש מומלץ יותר בסדר גודל זה? והאם הוא מתאים ללוח לוח gigabyte p35-ds4 ? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by EliranB,

יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי לב שהמעבד של הכרטיס קול שלי (אודיג'י 2) EMU10K2 מתחמם - לא משהו רציני אבל מתחמם, אם אני אשים עליו גוף קירור קטן מאלומיניום האם זה יעזור או יפגע בפעילות הכרטיס? קורה שלפעמים המחשב נתקע בגלל הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  20. יש לי אותו לוח רק כרטיס ASUS 7800GTX אבל רציתי לדעת פרטים על הקרור הזה.. ואם ניתן להשיג בכלל בארץ.... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  21. האם OC לכרטיס מסך מעלה את כמות החום שהוא פולט?? בלי העלאת מתח. ובאיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש בשביל לעשות OC ל fx5200 מסורס מבחינת ביצועים? Graphics Processor Properties Video Adapter Asus V9520 Magic/128 GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קירור טוב ושקט ככל האפשר למעבד הנ"ל, מוכן להשקיע 150-200 שקל תודה.

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  24. דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים