אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לעשות את המארז שלי קצת יותר שקט. אז אני צריך 5 מאווררים 80MM שקטים. המליצו לי את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 הם טובים? קחו בחשבון שאני לא מחפש איזה מפלצת של 1100 CFM (היום ראיתי סרטון של אחד כזה, איזה מפלצת!!!), אני רק צריך משהו שקט, שיהיה יותר טוב מהג'נריים שיש לי עכשיו. הם עונים על הדרישה?
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב עם המפרט המצורף, ותהיתי אם כדאי לעשות לו OC, ומה המשמעות (מבחינת פפלינוס) אז כמה שאלות : א) האם OC למעבד הספציפי הזה ישדרג משמעותית? ב) אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשנות במפרט כדי לספק קירור הולם ואיזון בין הרכיבים? ג) האם OC מקצר את חיי המעבד (סליחה על הבורות - אני חדש בעסק... :s05:)? תודה מראש! מארז וספק-כוח: ANTEC NSK4480B Black + ANTEC EarthWatts EA-380 380W כמות: 1 - מחיר: ¤437 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מעבד: Intel Pentium Dual-Core 2.5GHz 2MB-Cache 800MHz-Bus E5200 Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברשותי מארז מסוג CHIEFTEC DX-01BLD blue Tower Case והארדקנו 5. כאשר ההארדקנו מותקן, הוא בולט מעט החוצה לעומת הצורב והסידי רום. האם יש איזה מדריך כיצד אפשר לעשות להארדקנו מוד כדי "ליישר" אותו כדי שיהיה באותו קו עם הצורב והסידי ???
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לו 2 חיוברים.. אחד לווסט מהירות ידני. ואחד לווסט מהירות ע"פ טמפ'. איך אני אמור לחבר את הווסט טמפ'? תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מאווררים דרך האוורסט? כשאני נכנס ל-CPUZ אני רואה שמהירות השעון משתנה כל הזמן בין 1600 ל-2400, אבל לא מגיע ל-3000, שלשם בוצע OC. למה זה משתנה? ולמה לא מגיע ל-3000? עכשיו לאלו שמכירים את הקירור ultima 90, המאוורר 120 שאיתו [MINBEA] במארז הנוכחי, לא מחובר אליו ישירות, אלא נמצא באלכסון, פונה אל הכרטיס מסך, והוא מקובע שם. זה בסדר שיהיה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מאוורר חדש למעבד (מה שיש לי פשוט ממש גרוע..) .. איזה לקנות ? (ושיהיה מ Pandas כי אני קונה משם..) יש לי Pentium 4 - 2.66 Ghz.... וכן , זה לאוברקלוקינג.. פשוט המעבד שלי עם טמפרטורה ממש גבוהה ואני לא יכול לעשות לו ככה אוברקלוקינג.. ועוד שאלה קטנה .. הביוס מראה שהמאורר שעל המעבד עובד על 3000 RPM.. זה טוב או לא טוב ?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המערכת הבאה מבוססת E6600 על לוח GIGABYTE DS-3 + ביג טייפון לקרר את העסק מה אתם אומרים על הקירור הבא (ראו בתמונות) האם המאוררים קרובים מדי אחד לשני ומפריעים מבחינת קירור ? :s05: (הטמפרטורה היא בין 39-44 עם קצת מאמץ) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור למעבד, חשוב שיהיה שקט מאוד. המעבד הוא E2180 עם OC בלי שינוי מתחים. מי יותר שקט, AC FREEZER או SCYTHE NINJA?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד וכרטיס מסך? (p3 866, geforce 4 440 mx 64mb ddr) בכמה זה ישפר את הביצועים? תודה! ועוד משהו מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד? עכשיו אצלי זה 56 מעלות
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו אני עשיתי אוברקלול למעבד מ - 2.66 ל - 2.80 ב - BIOS הוא מראה לי שהמעבד עובד על 2.80 והכל טוב אבל כשאני נכנס לתוכנות כמו cpuz ו - cpuid ו - everest הוא מראה לי כאילו המעבד עובד על 2.66 עכשיו השאלה היא כזו יכול ליהיות שהתוכנות לא עובדות עם הצי'פ סט הזה כי בתוכנה cpuz הוא מראה לי שהוא רואה שיש לי צי'פ סט של 650isli מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלול עם הלוח הזה xfx nforce 750i sli אם כן אשמח לתגובה כי עשיתי הכל לפי הספר כמו שאומרים וזה לא פעם ראשונה שאני עושה אוברקלול ללוח אם אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי בתודה אורן יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PRIMUM 64BIT [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8198
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם abit is7. אז בחודש- חודשיים האחרונים המחשב ציפצף לי, בגלל עומס חום. הורדתי everest, והטמפרטורה שלו בזמן מנוחה היא 64, בזמן הרצת משחק זה מגיע ל-80 וזה מדאיג. רציתי לברר איפה בדיוק המעבד נמצא, אז העלתי תמונה, האם המעבד זה ההוא בצד ימין שבמרכזו משהו לבן ליד המאוורר הכחול?: http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/is7-g-board.jpg אם כן מותקן עליו מאוורר ענק של אינטל, ואני לא חושב שזה הגיוני שהוא מגיע ל-80 מעלות... למישהו יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1
-
- 13 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני קורא את המאמר Beginners Guides: 99 Performance Tips for Windows XP http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1590&page=1 יש שם הוראות לOC לFSB. לא כתוב במאמר שום דבר בקשר לטמפרטורות של המעבד והלוח, אז האם באמת הטמפ' לא חשובות, או שהם פשוט שכחו לציין את זה? אני שואל את השאלה הזאת משום שיש לי לוח אם חסר חישני טמפרטורות.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ PRIME95 בלילה המסך נכבה אוטומטית ולפעמים זה גורם לשגיע בבדיקה האם יש קשר בין הדברים?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזו תוכנה אני אמור לסמוך. אני עכשיו ב OC של 3Ghz בעומס אני מגיע ל 68 - 69 על פי Coretemp ועל פי Realtemp זה 5 מעלות פחות תמיד. אז רציתי לדעת על מיני יכול לסמוך, כי אני לא רוצה לעבור את ה 70 מעלות, כי אני כרגע בקירור סטוק, ורציתי אולי להוציא עוד איזה 100MHz על סטוק עד שאקנה קירור "נורמלי". אבל בלי קשר לקירור שלי, על מי לסמוך משתי תוכנות האלו? ועוד שאלה, עם פריזר פרו 7 אוכל להגיע ל 3.3 - 3.6 או שאצתרך קירור "חזק" יותר? ועוד דבר.. מתי באמת המעבד מגיע ל 100%? חוץ מתוכנות ש"טוחנות" את המעבד. לפי מה שראיתי גם במשחקים, וגם בקידוד ופתיחת קבצים, זה אף פעם לא הגיע ל 100% ואני מדבר על המעבד הנוכחי שלי. כי במעבד הישן שלי רק הייתי מריץ FF זה היה מגיע ל 100% תוד…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך מעלים את הMULTIPLIER בAMD 64 BIT 3500+ ?
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בכרטיס מסך 7300GT של EVGA רשום שהמהירות ליבה 350mhz 400mhz ramdac ורשום שהאפקטיבי זה-666mhz כבר העלתי ל-500 בשניהם וזה עובד סבבה השאלה היא אם אני מעלה למהירות האפקטיבית זה עדיין נכשיו לאוברקלוק לכרטיס??
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקי, לפעמים שאני מאמץ את הכרטיס מסך בבדיקת ארטיפקטים של ה Ati Tray Tools, המחשב קופא לאיזה 10 שניות, רק העכבר זז... המסך נכבה, ואז אני צריך לעשות ריסט ידני. האם הבעיה היא סף האוברקלוק של הכרטיס מסך, או ספק הכוח (כמו שאתם רואים במפרט, הספק כוח ממממממש גבולי). אני מעלה רק את הCORE לתדר מקסימלי מסויים שבו הוא עובד תקין בלי ארטיפקטים, כנ"ל לגבי הזיכרון, אבל שאני משלב את שני התדרים המקסימליים הנ"ל כן מתקבלים ארטיפקטים, למה זה? לבעלי DFI NF4 בעיקר ULTRA-D. יש לי כרטיס מסך בודד של ATI, ספק כוח 20 פין, איזה חיבורי חשמל אני צריך לחבר ללוח? חיברתי את ה ATX 20 פין, את חיבור ה4 פינים, ומולקס, הציעו לי שלא לחבר את הפלופי במידה ואין לי SLI. זה מספיק או שיכול להיות חוסר יציבות לכרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חברה, קודם כל שלום לכולם אני דיי חדש פה (גיליתי את המקום היום) הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות מסך LCD בגודל 20X4... אפ אפשר כתובת וטלפון של החנות יהיה נהדר
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
יש לי +Volcano 7 והמאורר שלו דיי מעצבן. על MED ומעלה.... האם יש דרך להחליף אותו ועל איזה מאורר אתם ממליצים לי? (אני לא רוצה לקנות היטסינק חדש) שיהיה שקט וטוב, תודה. אני חושב שאני אהיה מוכן, להשקיע בזה עד 80 ש"ח תודה. עריכה: יש לי AMD 2500.. והוא כרגע על 50 מעלות, אז אני לא מרוצה כ"כ Compucase CI- 6A19
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-