אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ללא מילים http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=5 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=7 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=8 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=9 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=10
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי רעש יחסית חזק מהמאווררים, המאוורר שעושה את רוב הרעש הוא המאוורר בפרונט נעזרתי במדריך שבנעוץ לגבי התוכנה speedfan והצלחתי להוריד את מהירות המאוורר ע"י התוכנה. רציתי לדעת האם ניתן לכוון דרך הביוס שמהירות המאוורר תשתנה ע"פ הטמפרטורה/צורך - ללא תוכנה צד שלישי? יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 גירסת ביוס F8 כשניכנסתי לשם להגדרות המאוורר יש לי כך: fan speed control method א. auto ב. Intel QST ג. Legacy ד. Disable וגם fan speed control mode: auto voltage pwm אני כיוונתי לlegacy ו pwm וspeedfan מדווח על ירידה מכ 2000RPM ל 980 RPM רק במאורר של ה CPU אך כאמור רוב הרעש בא מה system fan - בפרונט כיצד אני יכול לכוון את הביוס שישלוט גם על זה - לפי הצורך, ללא תוכנה כמ…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
Noctua NH-U12P הוא נחשב כיריב לULTRA של THERMALRIGHT אני במקרה מזמין כמה דברים מקנדה (קירור+מעבד E8400) יש מישהו שיכול לתת חוות דעת על המוצר?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
זו שאלה כללית שלא מצאתי לה תשובה חד משמעית. בהרבה מארזים (לא ג'נריים) יש פתחי אוורור בצד שמאל של המארז, בד"כ סט עגול של חרירים בשביל ה-CPU Duct וסט מלבני באיזור של כרטיס המסך. למה זה טוב בדיוק? זה באמת עוזר? אצלי במארז (6A19) הרגשתי קצת אוויר בורח מהפתחים האלה (אוויר שמגיע מהמאוורר הקדמי), ופשוט סתמתי אותם עם מסקינג טייפ. לא ראיתי שינויים בטמפרטורות (מעבד P4 2.4@2.6, כרטיס מסך radeon 9700pro). אולי במעבדים/כרטיסים חדשים (וחמים) יותר זה משפיע? מישהו ניסה פעם לשחק עם זה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל. Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA P35 DS3L Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2 Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb case Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak) תודה
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע. אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד. coer clock- 337.5 memory clock-364.5 להמשיך?כדי?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה (דרך אגב אני בת למי שעונ הבצורה של בן) יש לי חלון בצד של המארז, ומנורה (קטודה נראה לי) כחולה וכל מיני... וראיתי תמונות של מארזים עם חלונות כאלה קטנים בתקרה של המארז וזה מצא חן בעיניי ואני רוצה לעשות גם אבל אני צריכה קצת עזרה ממי שכבר יש לו את זה במארז. אני צריכה מדריך לזה (עדיף בעברית) שיגיד לי איפה יש? ואני גם צריכה מידות סטנדרטיות לחלון מי שכבר עשה ומתמחה. אז הצעות טיפים ותמונות מי שיכול שיכתוב פה.. מחכה לתשובה תודה רבה 8)
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
או גז,מה שבא לכם. נגיד אתם לא מביאים כלום חוץ מתוכנית וגם זה לא חובה. אל תשאלו למה.
-
שלום לכם ראיתי פה מושגים כמו OC ואוברקלוק ואין לי מושג מה זה אומר.. האם מישהו יוכל לפרט קצת בשבילי ולהכניס אותי לעניינים פה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם 60 מעלות חום לפי CPUTEMP מקסימום TJ הוא 100 מעלות כמו כן יש לי מסכים כחולים מדי פעם האם יש קשר בין השניים ? האם בגלל הימים החמים 60 מעלות זה אולי הגיוני ?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש E8400 עם OCZ VENDETTA ושמתי לב כשאני מפעיל את המחשב אני שומע את המאוורר ממש חזק ל2 שניות ואז הוא נהיה שקט. זה נורמאלי? למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי פה, וכבר אני קורא לעזרה יש לי מחשב AMD 2600 עם 512RAM ולוח ASUS A7N8X DELUXE צורב PLEXTOR 48, ו-Toshiba DVD-ROM. מארז של 3R SYSTEM AIR Metal Silver (מפנדה) (עכשיו אל תשנאו אותי כי אני מקבל כל הזמן קללות בגלל זה MSI Nbox Geforce FX 5900 Ultra המחשב כרגע חמים והמחשב ללא OC, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקרר אותו בצורה נכונה. הבעיה העיקרית שלי היא הDVD-ROM שמחמם את הדיסקים בצורה איומה, אני מפחד שמשהו יתפוצץ לי שם... הDVDROM נמצא בקומה השניה מלמעלה ומצורב בקומה הכי תחתונה (מתוך 4) אשמח לעזרה מקצועית ממכם.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כ מסך X1900XT 256MB איך אני עושה לו OC? איפה עושים OC? הOC יעלה לו את הביצועים? הסבר קצר מהזה OC לא ראיתי ב סטיקי..
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
טוב אז.. איזה אוברקלוק כדאי ולמה? הסקר-פה!! הצביעו, ושלחו תגובות איזה אוברקלוק אתם מעדיפים ולמה (אם לא אז למה לא)! נ.ב הצביעו פעמים רק אם אתם לא בטוחים או מתלבטים בין שני מקומות
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני מאלה את השיידרים בכרטיס 7300GT?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-