אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות זכרונות ל-oc וחשבתי על הזכרונות הנ"ל האים הם טובים לאובר קלוק תודה והתקציב שלי 800 ש"ח פתוח לעוד עצעות :http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRPQICL1G8&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 תודה רבה מראש eli asus :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב למעבד ויקרר אותו יותר טוב ויוריד יותר את המעלות? Thermalright XP-90C for P4&K8 או Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בדיוק הזמנתי את החלקים האלה למערכת קירור מים, האם המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה? קניתי בלוק רק למעבד, השאלה היא, האם המערכת תיהיה מספיק חזקה בישביל גם הכרטיס מסך, ואם כן, איזה בלוק מומלץ ל BFG GEFORCE 7800GTX. Swiftech CoolSleeves 500 Black Ice Xtreme II Dual 120mm Radiator Breeze Miniature Hose Clamp 7/16 in. to 25/32 in. Panaflo 120x38mm Ultra High Speed X2 Tygon 1/2in. ID 5/8in. OD Ultra Soft Vinyl Tubing Swiftech MCP655 12v DC Pump MCRES-525 Reservoir STORM Extreme Performance Universal CPU water-block HydrX Coolant Fitting: Flush or Fill T assembly for 1/2in. OD lines Fitting: 1/2in. barb to 3/8in. NPT - Part # A6-8 (set of 2) שאלה נוספת, זאת…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה כזו. לאחר זמן מישחק או עבודה על המחשב, פתאום כול המסך ניהיה ציבעוני ולא ברור. ואני חושב שזה ביגלל שכרטיס המסך שלי מיתחמם בטרוף, אני נגתי בוא והלכה לי היד.(אני לא בטוח.) 1) מה אני צריך לעשות ? לשים קרור על כ.המסך ? (יש לי Radeon 9600XT 256MB ) 2) יש תוכנה או משהו שבודק לי את חום הכרטיס ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אוקיי אז המצב הוא כזה ,אני מתעצל לרשום מפרט מדוייק אז הכל בתמונה. השאלה לכאורה פשוטה: כרגע עוד לא הספקתי להחליף משחה בכרטיס ( 7800GTX מתוצרת ג'יגהבייט ) ואני מניח שאני אעשה את זה מחר... יש לי את הNV5 SILENCER של ה6800ULTRA ה"ישן" שלי... אני רוצה להתקין אותו על ה7800 ונראה לי שזה גם יתאים. מישהו ניסה להתקין סיילנסר של 6800 על 7800?? : אגב אני עם ספק די מעפן של TT שנותן 18A ב12V... יכול להיות שעם ספק אחר הכרטיס יגיע יותר רחוק? (למרות שגם התוצאה הזו נראית לי לא רעה ) הלוח, דרך אגב - DFI ULTRA-D 702-2 עריכה : בתמונה הCPU-Z מזייף, המתח למעבד הוא 1.616V - דרך תוכנות אחרות רואים מתח נכון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מצאתי Danger Den Copper TDX Block for AMD Athlon 64 754/939/940 במחיר טוב... רק שאלה אחת לגבי הצינורות והמשאבה - האם הם צריכים להיות מותאמים לבלוק? אם כן איזה דרישות אני חייב לבקש מהמוכר כשאני קונה משאבה/צינורות? מפרט: Copper TDX Block for Athlon64 754/939/940 Includes: Complete Block Assembled with Top and O-ring 100% Copper 110! #1 Accelerator Plate High Flow 1/2" or 3/8" OD Fittings Stainless Steel Hold Down Machined Lapped and polished beyond 1200 grit Pressure tested before shipment to 85psi רעיון נוסף: במערכת קירור המים שלי אני בונה מיכל מים גדול מספיק (10LTR) בשביל לחסוך ברדק של רדיאטור. האם לשים בתקרת המיכל מאוורר 120 מ"מ זה יעיל או שמא הכמות מים תקרר מאליה ומאו…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אנשיםפ מה נישמע? יצא גירסה חדשה וטובה מאוד כנראה ללוח הK8NF-9 והיא מתקנת את כל הבאגים כעת התיזמונים פועלים ואומרים שהיא ממש טובה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי זכרונות g.skill le יכולים לעבוד ב 2.5-3-3-7 ב- 275 מה"צ לא הצלחתי להגיע מעל260 -250 ( הזכרונות עוברים MEMTEST גם ב-275+ גם בTEST 5 וגם ב-8) מעל 250 הוינדוס לא עולה (מכפלה LDT =3 ) המעבד לא ב-OC !!!!! יכול להיות שהמעבד מגביל אותי ? (מפרט בחתימה) ???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך וגם לזכרונות שלו כרטיס : Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb אם מישהו ממליץ לי על תוכנה ואיך לעבוד איתה שימליץ שיעזור תודה אחים שלי !
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המאוורר בכרטיס שלי רועש נורא. הכרטיס גם מתחמם. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מאוורר חדש לכרטיס הזה, שיענה בבקשה. (כרטיס 9800XT שמיוצר ע"י ATI) http://www.ati.com/designpartners/media/pc/popups/r9800xtboard.asp
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המתח של הספק שלי ב +5V נותן קריאות מוזרות: (האם ווילי יטוגן בקרוב?) עריכה: אני חושב ששמתי במקום הלא נכון אני מצטער :-X [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הגעתי למצב של חוסר יציבות קליל, אחרי 3 שעות וקצת הפריים נעצר. וממש אין לי כוח כל פעם מחדש להריץ ל3+ שעות. יש תוכנות יותר מהירות מהפריים שיראו לי את החוסר יציבות הקליל הזה ?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד והוא על 40 במנוחה ואיך שאני פותח איזה משהו אקספלורר זה קופץ ישר ל45 -50 מה הבעיה? צריך להחליף משחה תרמית?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני הדגמים : CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED עד כמה ההפרש במשקל שלהם משמעותי? לפי האתר של zalman הם מתאימים ללוח אם GA-K8NF-9 האם הגודל שלהם מתאים למארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקצת שקט :'(. מוסיקה מאוד חשובה לי, והמאוורר של ה 775 שלי מרעיש באופן מפחיד. חשבתי להחליף ל 7700CU, אבל אז חשבתי לעצמי האם אפשר להעיף את כל המאווררים מהמחשב? האם הדבר בכלל אפשרי? האם מערכת מים מכסה, למשל, על דיסקים קשיחים? כרגע יש לי עליהם מאוורר מיוחד. המטרה שלי היא שקט. כרגע אין לי בעיות טמפרטורה (CPU 50, MB 40). כלומר, אני מבקש המלצה לקירור מים רגיל לחלוטין, שרק ייתן לי שקט. אני יודע שאתם אוהבים לומר "תריץ חיפוש" אבל אני מריץ חיפוש וכל מה שאני מקבל בחיפוש זה "תריץ חיפוש" לאחרים. האמת שאתם רוב הזמן מדברים כאן על קירור מים לאוברקלוק, ואני לא מתעסק עם זה. אני רק רוצה שקט. אז אני מסכם: 1. מערכת קירור שקטה פשוטה שתעשה את העבודה (אם צריך לשלם קצת י…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64-bit 3000+ ואני לא מעוניין לבצע שום אוברקלוקינג וכדומה... רציתי לדעת 2 דברים : א) האם הקירור Stock שמגיע עם ה-Box הוא מספיק טוב ? (מספיק כדי לגרום למעבד לעבוד בצורה תקינה וטובה) ב) במידה ואני רוצה לקנות איזשהו גוף קירור, מה מומלץ ? ובאיזה מחיר העניין כרוך ? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שבת שלום, כבר קרוב לשלוש שנים אני משתמש ב-Volcano 7 רגיל עם מאוורר מדוגם (אל תשאלו..), בכל מקרה, לאחרונה המאורר הזה מתחיל למות, ומי שמכיר את הוולקאנו 7 יודע שקשה מאוד למצוא לו מאורר מתאים, מכיוון שהוא דורש 70 מ"מ. החלטתי להתקדם לעולם החדש של גופי הקירור.. אחרי כמה שעות של עיונים, חיפושים, התלבטויות, דיבורים וכול מה שרק אפשר, נדהמתי לראות כמה המצב השתנה בשנתיים האחרונות גופי הקירור נראים ממש מפחידים, כ"א שוקל חצי קילו, ומאיים להפיל חצי לוח אם, ולקחת את כל הכרטיסים שיש בדרך יחד איתו לגהנום. בתחילה חשבתי על הזלמן 7000, אבל הוא לא מתאים ללוח אם שלי (מתי לעזעזל זה קרה שהיטסינק דורש לוח אם מסויים?! ), אחרי זה הסתכלתי אולי על שילוב של ט'רמלייט עם אנרמקס, אבל זה יוצא יקר (4…
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק ויותר שווה לי לקנות אני הבנתי שב6800LE אפשר לפתוח צינורות עיבוד וככה אפשר להגיע איתו יותר גבוה וב6600GT יש 8 צינורות עיבוד מה יותר שווה חברים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. חבר שלי עובד במוסך והוא יכול להביא לי רדיאטור משומש אפילו של פיאסטה בשביל המערכת זה מתאים כזה דבר??? זה גדול גדול או בקטנה כמו של הזה במדריך באתר? ב. אני קונה משאבה מחנות דגים אתם אני לא יודע איך לעזעזל אני עושה את החיבורים בין הפיות של המוצרים לבין הכבלים מבלי שתיהיה נזילה אנה ממכם כל חלק שאתם אומרים שצריך להביא תמונה כי אני ממשששש לא מבין בזה! ג. מה אני יעשה אם הפייה של הראדיאטור תיהיה יותר גדולה מזה של המשאבה אפשר לחבר כזה דבר ביחד בכלל? תודה רבה לעוזים!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות OC בשתי דרכים: 1: דרך התוכה "core cell " של MSI (שאני מגיע ל 215 ב FSB) זה עושה ריסטרט! 2:בביוס, הורדתי את המכפלה ל 4X ושאני מעלה את המהירות ליותר מ210 אז הווינדוס לא עולה (זה עושה ריסטרטים עד שאני משנה חזרה בביוס) למה זה קורה???? (עידכנתי ביוס והמעבד לא עובר את 46 מעלות) תודה מראש (לא פרסמתי את זה בפורום "אוברקלוק וקירור כי אני חושב שזה קשור ללוח אם)
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אני רואה בתוכנה טמפרטורות של כל חלק במחשב יענו למה שיש חיישנים מעבד כרטיס מסך וכו.. אם אפשר לעשות אובר קלוק דרכה ואם אפשר אז איך ?? תודה לכולם אוהב אותכם ! :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איזה בלוק מים במחיר של עד 380-390 שקל שניתן להשיג אותו בארץ!! הכי טוב????? תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-