עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SubX,

יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  3. ?? כמה ב-OC קטן? וכמה ב-OC גדול??

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by sos!!!!!,

המפרט שלי רשום בפרופיל טמפ' במנוח 49 טמפ' במעמץ 65 (60-75% בדקתי ב iv כרטיס מסך 60 כול הזמן (המאוורר עובד יותר ליפעמים מקסימום שהגתי עם המאוורר 51% הטמפ' הכי גבואה שהיה לי זה 71 הדרייבר של ati מגיע עם תוכנת oc היא טובה ? זה הטמפרטורות ששבועה שעבר ניקיתי אותו עם קומפרסור

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. ??... :-\ בסביבות 700 ש''ח

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by myjunkmail0000,

מעבד CORE I5 750 2.66 לוח אם GA-P55M-UD2 קירור למעבד COOLERMASTER HYPER TX3 מארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU עם 4 מאוורים (2 שבאו עם המארז ועוד 2 שהוספתי) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRM במחשב הקודם שלי זה היה פשוט, היתה הגדרה בביוס לעשות אוברקלוק של 5-10-15-20 אחוז... אבל עכשיו הכל מסובך.... התקנתי ווינדוס ואת כל התוכנות ואז שחקתי עם הביוס והגדרתי שהזכרונות יעבוד על 1600 והמעבד על 2.7 והוידוס שעלה פשוט העלה מסך כחול... התקנתי מחדש וזה עובד התקנתי Smart QuickBoost ועשיתי עוד אוברקלוק ל 3.0 האם יש עוד תוכנה נורמלית או שזה מספיק? כדי לעשות ל 3.8? החום בלי אוברקלוק של המעבד הוא 29 מעלות ועם האוברקלוק של 3.0 הוא 36 מעלות שזה די סבבה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by ernan,

הוא מגיע ל60C במאמץ. זה גבוה?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  8. מ 400/490 ל 435/510 בכרטיס X800XL של גיגהביט עם קירור פאסיבי ו3 מאווררים מכוונים עליו מהמארז. דרך ATITOOL 0..24 BETA 8 .. עכשיו התמונה הפכה לכל כך נעימה לצפייה וזה שיפר את התוצאה ב3DMARK2005 ב 400. ועכשיו לשאלות. 1יש שמה איזו בדיקה שזה מריץ שמראה קוביה שעירה דבילית וסופר זמן...כמה זמן זה צריך להיות יציב כדי שאני ידע שהכל בסדר ואני לא הורג את הכרטיס?? 2.הטפרטורות הם 44/40 זה בסדר??? 3.שיחקתי קצת בCS:S ופתאום נהיה מסך שחור והיה רשום לי NO SIGNAL מה זה אומר??? כי המחשב פעל בסדר רק עשיתי ריסט וחזר,זה קשור לOC שעשיתי??

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by cheat-it,

יש לי 8800GT אם מאוורר סטוק, הכרטיס מתחמם מאוד וקראתי שאפשר להגביר את מהירות המאוורר בעזרת התוכנה RivaTuner . היה רשום שמומלץ בערך להעלות את המאוורר לחמישים אחוז. רציתי לדעת האם יש סיכון בהגברת קצב המאוורר... תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by HWgeek,

רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by ranran,

אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  13. Started by ido-nava,

יש לי מעבד Athlon64 3500+ 939 וגריז טרמי Arctic Silver 5. הטמפרטורות שלי במחשב עלו וברצוני למרוח את הגריז בשביל להוריד טמפרטורות.. עכשיו לפי מה שהבנתי . צריך לשים כמות קטנה של הגריז באמצע ליבת המעבד ולמרוח על כולו בצורת עיגול עם כפפה חד פעמית כזאת ? לשים כמות כזאת: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab1.jpg ולמרוח שיהיה ככה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg הבננתי נכון ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206415.0 אני מפרסם את התוצאות הבהחלט מספקות(אותי לפחות) והכמעט סופיות שלי(עם סוג הקירור שברשותי כרגע) ואת המפרט שלי. רציתי להודות למי שסייע לי בOC,אני יכול לאמר שאני יודע הרבה יותר ממה שידעתי לפני שפתחתי פה את הדיון . תודה מיוחדת ל...stingeR ול- barak_11 :yelclap: פרסמו כאן את התוצאות שלכם עם כמה שיותר נתונים לצורך ההשוואה ואולי יתפתח כאן דיון מעניין E6400 2.13@3.2 1.4V Thermaltake Big Typhoon DFI Infinity 975X/G bios 9.13 G.skill pc6400 800MHz 2GBPK @ 4-4-4-12 7.8us 2.0V וכמובן ORTHOS - לא היה לי מקום להכניס

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by IG,

לפני כשבוע עשיתי OC שהמטרה שלו הייתה לבדוק עד כמה אני יכול להמהיר את המערכת שלי, מבלי להתחשב ביציבות, מספיק הייה לי שהוונדוס יעלה ואני אוכל לבדוק את התוצאה באידה. הערות: התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2.5 3 2 7 ואין לי מושג איך לשנות אותם (לידע כללי, אני ביררתי את התיזמונים באידה-> לוח אם-> צ'יפסט) את כל הפרטים על הקירור והמערכת שיש לי אפשר למצוא ב"מפרט מחשב" להלן התוצאות: הבאס הכי גבוה שהביוס מאפשר לי זה 165 (והייתי שמח לדעת אך אני יכול להעלות אותו מעבר לזה...) המכפלה הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 7, עם באס מקסימאלי של 155MHZ, שביחד זה 2166MHZ, ולא הצלחתי להעלות את המכפלה יותר מזה, גם עם באס של 133. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה היא 2266MHZ (באס 165, מכפלה 6.75 VCORE 2.0…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by 666,

החלון בצד המארז ? והפס ממה הוא עשוי ? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אני חושב אולי לרכוש את הדבר הענקי מפלצתי הזה.. ראיתי בביקורת כלשהי בחו"ל, שאיזה אחד עם TI4200 עשה איתו אפילו אוברקלוק חזק ביותר מ 250/446 ל 305/550 והוא אמר שהוא שם חיישנים שונים באיזור או משהו כזה והטמפ' הייתה 34.. אז אני חושב אולי לרכוש אותו, אבל הוא כבד -מאוד-... וזה בעייה קצת, אני לא רוצה להגיע למצב שהכרטיס יפול יחד עם ה AGP לרצפת המארז.. אתם יכולים להוריד לי חשש מהלב ולהגיד אם זה דבר שיכול לקרות? או שהוא כבד אבל לא קריטי ? או ש.. תודה

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by amirc1,

המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by wArezm0n,

התקנתי היום את הATI Sliencer5 על הX850XT שלי ורציתי לדעת אם הטמפרטורות טובות, במאמץ עם קירור סטוק 80-84,עכשיו במאמץ 58-54 קירור סטוק במנוחה 47-50 ,עכשיו במנוחה 38-40 הטמפרטורות טובות או או למרוח את המחשב יותר טוב? כי לא ידעת איך למרוח אבל רואים רק ממש טיפה ממה שכתוב על הליבה וזה ממש מתושתש ואי אפשר לקרוא כי זה רק איזה אות אחת מטושטשת

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. היי המערכת שלי ממש לא יציבה לאחרונה, וגם לפני זה היציבות לא הייתה בשמיים לאחרונה חשבתי שאולי המתחים של רכיב אחד או יותר לא נכונים, ורציתי להתיעץ איתכם. אני אצרף תמונות של החלק של המתחים ב-BIOS וכן של תכנת הניתור מתוך ה-WINDOWS. אני אפרט פה את הבעיות שקיימות: הבעיה העיקרית היא שכאשר חום ערכת השבבים עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב נתקע. וזה מצב שמאוד קל להגיע אליו, מספיק שאני מכבה את המזגן ותוך כמה דקות המחשב תקוע. דבר שאולי קשורי הוא שפחות או יותר מאז שיש לי 3 דיסקים SATA וביצעתי עדכון BIOS (שאגב פתר בעיה אחרת שממש הציקה) תכנת הניתור טוענת שמתח ה-NB נמוך מדי (אני אצרף תמונה) למרות שהבעיית חום היתה קיימת גם מקודם רק בצורה פחות חמורה. (לפי DFI, העדכון בעצם שדרג גרסה של ה-RAID B…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לאחותי פנטיום 3 800 מגה הרץ אני צריך שמישהו יסביר לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by esaly,

שלום! יש ברשותי מחשב כמפורט למטה....האם שווה לי לעשות אוברקלוק? האם זה הבדל משמעותי בביצועים? יש לי בנוסף למפרט בחתימה מאוורר של THERMAKLTAKE Silent למעבד

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. יש לי את הקרור סטוק של AMD והוא עמד על 3400 משהו כזה סיבובים לדקה, זה הגיוני נכון? עכשיו אני פותח שוב את ה EVEREST ופתאום זה ירד ל 2935 סיבובים לדקה, יתכן שבגלל נגיעת אצבע במאוורר זה נהיה ככה או מה?

25. שאלה נוספת - למה המאוורר מתחבר ללוח עם 3 חוטים, והאם הלוח יכול לשלוט על מהירות המאוורר? תודה.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.