עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 111111,

אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?

• 11 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by Shane McMahon,

את sunbeam dtc 3.5 sv הנה תמונה:

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by WUID,

המספרים שכתובים הם 2L71768 8A0405 כתוב על התושבבת SLA9V MALAY 2.66GHZ/4M/1333/06 L728A152 כאן כתבתי כל מה שכתוב על המעבד .

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

מה היא התוכנת OC המדויקת ביותר לכרטיס מסך? אני צריך ממש הבדלים של 1MHZ לליבה ולזיכרון מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by sticKMaN,

אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by diablo4u,

הנה המפרט amd 64 3200+ albatron k8x800 pro 512 ddr400 עם צלעות קירור ati radeon 9800 pro 128 מארז supertalent עם 5 מאוררים ספק hec 475 2 fan סך הכל 9 מאוררים (5 במארז, 1 מעבד, 1 כרטיס מסך ו2 בספק) רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לoc? אם בכלל וגם מהם הטמפ' הטובות למעבד שיל במנוכה ובעבודה ומתי כדאי להתחיל לדאוג כרגעי אני משתמש בתוכנה aida 32 וזה מראה יל בדרך כלל 28 - 32 בלוח ו35 עד הכי גבוה שהיה 44 במעבד. זהבסדר? אמרתי לו לתת לי אזהרה כשהוא מגיע ל50 (בביוס) ועד עכשיו לא אראה לי. ושיחקתי והכל. על כמה לשים את האזהרה? ואם כדאי לעשות oc לכרטיס מסך או רק בעתיד? ומה דעתכם על המפרט - לא קשור כל כך אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS 9800XT וראיתי בתוכנה שיש באתר של אסוס ( SMARTDOCTOR ) שהטמפרטורה של הכרטיס שלי היא 43 מעלות לליבה 35 מעלות לזכרונות זה במנוחה 48-50 מעלות למעבד 42 מעלות לזכרונות אחרי שלוש שעות ב FARCRY השאלה שלי אך הטמפרטורות האלה גבוהות/סבירות ?? ב.נ הכרטיס ב OC ל 482 לליבה ו 820 לזיכרון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. אוקיי קניתי מאוורר למארז S-FLEX של SCHYTE 120MM 1200RPM חיברתי ללוח אם דרך חיבור של 3 פינים , אם זה חשוב. אפשר לשלוט במהירות שלו? האם המקסימום והברירדת מחדל שלו זה 1200RPM? אם לא , אפשר להגביר את זה? לגבי OC אני קונה קירור למעבד או AC FREEZER 7PRO או EXTREME לגבי הEXTREME אני לא בטוח שיכנס לי במארז לוח אם EP43 וE8400 האם OC מקסימלי (מבחינת לוח אם ) , לא תיהיה בעיה של טמפרטורה או אי יציבות אם 7 PRO? ולגבי EXTREME אותה שאלה.. תודה לעונים אגב מישהו יודע מימדי EXTREME? אני יודע שגובה שלו (מהמעבד לדלת) 13 ס"מ מה לגבי רוחב מישהו יכול להגיד לי?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. נשבר

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Monstalicious,

כרגע קיבלתי והתקנתי את הטייפון הגדול שלי שמתי ARCTIC silver 5 =] טמפרטורה IDle: 27C Load: 35C אני מנסה להלעות את המהירויות אבל המחשב נתקע. בדרך כלל לא מעלה תווינדוס במקרה הטוב מגיע לווינדוס ונתקע, אפילו ב 2200Mhz המעבד שלי A64bit 3000 newcastle 754 לוח epox 8kda3j זכרונות של סמסונג מעפנים :> ניסיתי לשים את הזכרונות שיפעלו עם חוצץ נקרא לזה ככה, ועדיין למרות שהזכרונות היו בסה"כ ב206 עדיין המחשב נתקע, אז זה כנראה לא בעייה בזכרונות :\ אין לי שמץ מה לעשות, העלתי מתחים אבל לא יודע אם מספיק 1.5@1.6 בקיצור, עזרה דחוף אני חייב להרים את החיה הזאת

11. Started by (G),

קיבלתי 2 מאווררים של SUNON 120 מ"מ וכפולים בעובי. אמרו לי שהם שקטים במהירויות נמוכות, אני אבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום הכי מעניין אז ככה לפני שאני מזמין את הפריטים רציתי להתעייץ ולקבל המלצות על פריטים חשבתי להזמין כבר מערכת קירור טובה ולהעיף את הטרמלטק שיש לי שחוץ משקט לא עושה כלום (קירור מים ) אז נתחיל המעבד :Swiftech APOGEE GTX משאבה : Swiftech MCP655 רדיאטור: Koolance EHX-1050BK External הכל יהיה על צינורות חצי (רק יש לי בעיה עם החיבור של הרדיאטור כי הוא על 3/8 אבל נסתדר) אני לא רוצה להוסיף מיכל כי הבנתי הוא גורם רק צרות של וגם סתם סוחט כוח מהמשאבה , במקום זה אני יעשה איזה מפצל T באמצע עם פקק ואני אכניס את הנוזל דרכו, דרך אגב אני השתמשתי בנוזל של רכבים prestone. אם יש לכם איזה המלצה או עדכון בשבילי אני אשמח לשמוע בתודר ערן

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by galgul,

תמונת עזר: http://img411.imageshack.us/img411/2484/untitled0sj.jpg מה זה BEFORE וכל החרטה הזאת..תעזרו לי להגדיר בבקשה!! ומי שלא מבין בזה שלא יגיב.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by RoNeR,

המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by YanivHZ,

שלום חברים! יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אני מתכנן לקנות לוח-אם GigaByte P35-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 האם אני יוכל להתקין עליו את הקירור Scythe Infinity ? (בלי לפרק את הקירור הפסיבי של הלוח ה CRAZY COOL) ה CRAZY COOL נראה כך( זה תמונה מאחורי הלוח.) גם מקדימה האם הקירור (כל מגדלי המתחכת האלו ;D ) לא מפריע להתקין קירור טוב למעבד כמו Scythe Infinity , או הטוניק במידה ואוכל להשיג אותו מבט מקדימה : תודה לכל העוזרים! מחכה לתשובותכם... יניב.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. בבקשבה אני חייב לעדעת את זעתכם על הצוצר הנ"ל אם אתם יכולים תנו לי כמה קישורים לביקורות על המוצר

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  19. יש לי משהו מוזר למחשב , תגידו לי אם זה נורמאלי והסרקולציה טובה .. או שיש משהו לא בסדר.. שהמכסה של המארז סגור , הטמפרטורה של הרכיבים במארז בערך הם: מעבד 28 לוח 34 כרטיס מסך 47 אך שהמארז פתוח הטמפרטורה: מעבד 21 לוח 25 כרטיס מסך 44 וכו.. זה סביר ? או שיש לי בעיה או משהו בסרקולציה.. אני רוצה אולי לעשות חורים במארז שלי , שיהיה יותר איוורור למחשב , אולי זה יעזור לסירקולציה , שווה? המפרט שלי בצד ..

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. היי. בקרוב יהיה לי 9800GTX+ ו"אברקלק" אותו, רציתי לדעת שאם אני מעלה את השיידר למשל ב 50, או מהירות הליבה ב 50, יש שינוי של ממש? או שינוי קטן שלא שמים לב אליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. למעבד: Intel Pentium D 3.0 (830) 800Mhz 1x2MB Cache 775PIN את הקירור: Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3225 לכרטיס מסך: GeForce 6600-DP 128MB (128Bit) - PCX את הקירור: Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3091 לזיכרונות: Samsung DDRII 2x512 667 Mhz את הקירור: Thermaltake RAM Heatsink - Copper שתיי יחידות קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2024 לצ'יפסט: GIGABYTE GA-8I955X Royal (955X) - DDR2 את הקירור: PRIMECOOLER (PC-NB1) NORTHBRIDGE HEATSINK קישור: http://www.zigzag2000.co.i…

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by tratz,

אני מודע למוניטין הרע שיש לTT עם קירורי מים, עם משאבה שמזרימה 90 ליטר לשעה הביצועים שלהם היו מעליבים אפילו יחסית לקירור אויר (למשל ה BT). שתי מערכות משופרות שאמורות להראות תוצאות טובות יותר הן: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp שתיהן עם משאבה שמזרימה 400 ליטר לשעה ומחירים שפוים של 100-130$ מהיבואן (לפני מע"מ), פלוס עוד נניח 10% רווח חנות. יש למישהו נסיון איתן וחוות דעת? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי רק ביקורות לא רציניות ושטחיות לגמרי.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by dor31,

מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by אוקיי,

טוב אז שיניתי על הלוח אם P2B-f ASUS את המהירות באס ל 124. זה שינה לי (לפי הביוס לפחות) את המהירות מעבד ל 436 (בקירוב אני לא זוכר בדיוק) זכור לי גם שאנשים פה טענו שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבדים כאלה ישנים, מצד שני יש פה מישהו שטוען שהוא עשה לשלו מ 350 ל 400. חיפשתי גם מהירות מומלצת למעבד פנטיום 2 350.. אבל לא היה שם. אז מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך כדי לוודאות שהמעבד יציב? יש לי את התוכנה Prime 95 הכל טוב ויפה. אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה המקסימלית. מישהו?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by menihen16,

שלום לכולם... בקשה: רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי בנצ'מארקים של גופי קירור טובים כמו : IFX-14 , Ultra 120 , Freezer EXTREAM.. שאלה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W וחשבתי על OC..רציתי לדעת כמה WATT באמת הספק שלי מפיק?.!.כי אני רוצה לעשות OC. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים