עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by B.M.F,

שלום, החלפתי היט סינק למעבד Athlon XP 1800 (וולקנו 7 פלוס) ניקיתי את המשחה הקודמת, ומרחתי משחה על הליבה ועל ההיט סינק. הרכבתי אותו על המעבד - וכשהדלקתי, ב-BIOS ראיתי שטמפרטורת המעבד הייתה על 75 ובמגמת עלייה. כיביתי את המחשב דר"א, מההיטסינק+מאוורר יוצאים שני כבלים , זוג ובודד. הזוג הם להפעלה והבודד (צהוב) הוא בטח לסנסור או לשליטה על המהירותץ עכשיו, לא ניתן לחבר את שניהם ביחד ללוח, אז חיברתי רק את הזוג שמאפשרים לו לפעול. מה הסיבה שהייתה מצויינת טמפרטורה כל כך גבוהה ? בגלל שהחוט הצהוב לא מחובר ? בגלל שיש יותר או פחות מדי משחה טרמית ? סיבה אחרת ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by danieln9,

יש לי אפשרות במארז לUSB קידמי אני לא ידוע איך לחבר יש לי לוח אם שך LUCKY STAR עם P3 עכשיו יש לי כרטיס 4 USB 2 אבל אין על הלוח אם כי הלוח גם לא תומך בUSB 2 בתמונה שהוספתי מוקף בעיגול אדום למטה את הכבלים בתודה דניאל

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. במקרה שאני אשדרג יש מצב להשאר עם הקירור הזה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  4. כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום רב. חיפשתי את התוכנה S&M כדי לאמץ את המעבד שלי כבר זמן רב ניסיתי גם בחיפוש של הפורום וועוד מקורות לא מצאתי מישהו יכול לשלוח לי לינק אליה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by guyishai,

שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.

7. שלום המחשב שלי לא משהו יחסית למחשבים והמשחקים של היום: pentium D 2.8Ghz Nvidia Gefore 7600GS אני משחק משחקים עם גרפיקה מיושנת ואני רוצה שיעבדו יותר חלק עם overclock עשיתי לכרטיס מסך שלי OverClock בעזרת התוכנה nTune מ GPU Memory 400Mhz ל 432Mhz GPU Core (3D) 490Mhz ל 529Mhz אין לי קירור מיוחד לכרטיס מסך ולמעבד.. בדקתי עם Nivida Monitor View את הטמפרטורה של GPU וזה 42-44C אני חושב שזה טוב ומוזר קצת כי אין לי קירור מקצועי, תגידו אתם.... בינתיים שמתי על המחשב קרחומים מהמקפיא ליתר ביטחון אני רוצה לעשות OverClock גם למעבד אבל אני לא יודע איך ועם איזה תוכנה ואם אפשר בלי קירור Thermaltake או משהו תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by o07,

יש כזה דבר ששמעתי שעושים לכרטיסי מסך "פתיחת צינורות" מישהו יכול להסביר על הנושא??? והאם זה יעזור לכרטיס מסך שלי?? (ימהיר אותו??) אני רוצה לקנות Geforce 6800 256BIT 128MB זה ישפר אותו??

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by FireStar,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אמור להיות מתח העבודה הרגיל (לא באוברקלוק) של XP2000 ???

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Levcog,

עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by YanivHZ,

שלום חברים! יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אני מתכנן לקנות לוח-אם GigaByte P35-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 האם אני יוכל להתקין עליו את הקירור Scythe Infinity ? (בלי לפרק את הקירור הפסיבי של הלוח ה CRAZY COOL) ה CRAZY COOL נראה כך( זה תמונה מאחורי הלוח.) גם מקדימה האם הקירור (כל מגדלי המתחכת האלו ;D ) לא מפריע להתקין קירור טוב למעבד כמו Scythe Infinity , או הטוניק במידה ואוכל להשיג אותו מבט מקדימה : תודה לכל העוזרים! מחכה לתשובותכם... יניב.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by The Ball,

שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Access Denied,

היי, אני צריך חוות דעת על גוף הקירור SilverStone NT01 v2.0 (תואם pro due 2) https://www.netstop.cc/clients/MultyMedia4U/products.asp?cat=738603064&pid=-546018409

14. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  15. שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by nVIDIA70,

שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by eytan243,

שלום ! אבקש את המלצתכם לקירור טוב למעבד Q9550 OC לא יהיה מאסיבי מסגרת השקעתי כ-600 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by FatCat,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והתכוננתי לקנות את החלקים שצירך כדי לבנות מערכת לשליטה במאווררים. אחד החלקים הוא: חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. המוכר בחנות אמר לי שהמפסק הזה לא טוב ושבעזרתו אפשר רק לבחור בין לכבות/להדליק את המאוורר (דבר קצת לא הגיוני כי קוראים לזה מפסק תלת מצבי!) אז קניתי לפי מה שהוא אמר לי פוטנציומטר ושאלתי היא: ברור שהפוטנציומטר יוכל לשלוט בעוצמת הזרם המגיעה למאוורר אבל האם הוא גם יוכל לגרום ל led בעל שני הצבעים להחליף צבעים? ועוד משהו: רשום במדריך שצריך מחברי מולקס זכר ומחבר מולקס נקבה הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר ונתן לי את זה: http://planet.nana.co.il/g0tpr0b/1/bah.jpg מישהו יודע איך זה מתחבר לספק?... ועוד דבר אחד,מישהו בנה כבר את המער…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. אז ככה ברשותי מעבד: AMD Athlon XP 2000+ ליבת ה: Thoroughbred-A ולוח אם: ASRock K7S41GX אז אני זקוק למלצה על גוף קירור בסיבות ה-150-200 ש"ח עדיף שיהיה שקט, תודה ענקית לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  20. כמו שנרשם בכותרת אני צריך המלצה למאוורר למעבד AMD 64 X2 3800 (כפול ליבה). עד 300 ש"ח ואם יש משהו טוב גם ב150 אז בכלל סבבה חח :] מה אני רוצה ? מאוורר שקט שיקרר את המעבד בצורה טובה...

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by BigMs,

שלום רב, לפני כחודש קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו בעצמי תוך כדי קריאת החוברות המצורפות באופן יסודי. מפרט טכני: מעבד P4-3E GHz (800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm) לוח: Asus p4c800-e זיכרון 512 samsung מארז termaltake lanmoto מארז שעולה 800 שקל מקורר היטב. במארז יש לי פאנל שמראה לי את החום לפי החיישן. אני יכול להתקין את החיישן בכל נקודה אפשרית. קראתי בחוברת של termaltake שאם רוצים לדוגמא לדעת את הטמפרטורה של המעבד , יש לצמיד את החיישן לגוף קירור של המעבד (heat sink) . לאחר מספר שעות מייגעות, הדלקתי את המחשב, הכל נראה טוב ושלם, עד שהגעתי לתפריט ב bios שמראה את הטמרטורה של המעבד. לפי ה bios הטמפרטורה נעה בין 58 ל 67 מעלות. זה נראה לי גבוהה מידי, אז ניסיתי להצמיד את החיי…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. התקנתי את הקירור והוא אכן עושה את העבודה במנוחה הוריד לי 6-7 ( עכשיו 31 במקום 37-38 ) במאמץ הוריד לי 10-12 מעלות ( עכשיו 52-53 במקום 64 ). אבל מה ,חשבתי שאולי עכשיו אני אצליח לעלות גם קצת את ה O.C שלי ולעלות את הליבה והזיכרונות ...טעיתי הכרטיס ממשיך ליפול לי בליבה מעל 540 וזיכרונות מעל 620. הצלחתי להגיע לליבה 545 ולזיכרונות 620 אך כאשר בצעתי Reset למחשב הכרטיס נפל. איזה באסה :-[

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  23. היי אני דיי חדש פה למרות שאני הרבה זמן מסתכל בפורום רציתי לדעת אם כדאי לעשות oc ל radeon9000 אם אפשר בכלל ואם הוא ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך באופן משמעותי מה אני צריך לקחת בחשבון כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך תודה=]

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

הנה זאת השגיעה זה לא קורה בOC נמוך (עד 210) מיותר זה מראה את זה למה זה ואיך פוטרים את זה?

דיונים חדשים בפורומים