אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
דגם ראשון : הסמארט הישן והטוב (הכתום..) דגם שני : הסמארט בגירסא החדשה (שחור עם כנפיים כתומות) דגם שלישי : הסמארט השקוף עם הלדים הכחולים דפי מוצר דגם ראשון לא מצאתי דגם שני : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a202829.htm דגם שלישי : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm עד כמה שזכור לי גם הסמארט הרגיל הכתום מגיע ל 4800 סלד עם 48 ברמת הרעש, ודחיפת אוויר של 72 אז בעצם מה התחדש בדגמים השחורים ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד INTEL E 6750 ומארז של ANTEC 2400 אני מיתלבט מאוד בין שלושת הדגמים הבאים של קרור למעבד http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0333/gallery.html http://www.pcper.com/article.php?aid=431 http://www.silentpcreview.com/article754-page1.html אשמח לעזרה והלצות מי מהם טוב יותר מבחינת קרור ושקט ומתאים יותר ל ANTEC בתודה מראש רוברט
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי נקיון יסודי של המחשב, אבק וכאלו, ושפירקתי את המאוורר של המעבד שכחתי לאיזה כיוון צריך הוא צריך להיות: לדחוס אויר או להוציא אוויר, שאלה פשוטה אבל משמעותית, תודה למשיב.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך תמונה יפה כדי שאני יוכל לגזור ואז לעשות אם ספרי צבע ואז זה יצא יפה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לאחר צפייה בביצועי המחשב שלי, הגעתי למסקנה שהמרובע ליבות שלי בא לידי ביטוי כמעט ורק במשחק fsx. לכן הייתי רוצה להמהיר אותו, OC ראשון, ולא מאוד מסיבי, סביבות ה-3.3GHZ אבל יש לי כמה שאלות, אז דבר ראשון המפרט: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power והנה: 1. עם הלוח אם שלי, מהן יכולות הOC, לאן אני יכול להגיע? 2. האם לרכוש קירור יותר טוב מהסטוק? (בהתחשב בOC הקטן ובבדיקת טמפרטורות הזו: במנוחה- 33+-, במאמץ 48+-) בכל מקרה- איזה קירור? המלצות. 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני לא מנוסה בתחום ה-OC אבל משתדל ללמוד. העליתי את הפרויקט הראשון שלי למאגר ההמהרה וקיבלתי ציון של "U Can Do Better" :-\ ובכן, באיזה דרך העלאת המתח מסייעת לתהליך ה-OC? ואילו עצות יש לכם לשיפור ה-OC?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, יש לי D805 וPQI TURBO 667MHZ 2X512 ה805 שלי עומד על 3.8GHZ אבל הזיכרונות על 630 ומשהו נדמה לי [דאון קלוק] האופציה הבאה בגלל המכפלה היא 720 שזה לא מאפשר למחשב לעלות.. אז אני צריך להעלות מתח - אז השאלה שלי היא כזאת: א. איפה לבדוק מה מתח הזכרונות הנוכחי שלי? ב. עד איזה מתח הPQI TURBO מסוגלים להגיע? ג. עד איזה טמפ'? ד. איפה אני רואה טמפ'? ה. עם איזה תוכונת לבדוק אותם בסוף? SNM וMEMTEST?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קראתי כל מיני כתבות אבל זה נורא-נורא מסובך! מישהו יכול לומר לי במילים פשוטות איך כדאי לי לעשות OC לציוד שלי? לא מחפש משהו היסטרי, רק OC שיעשה הבדל. יש לי: מעבד: AMD 63 +3200 Winchester עם קירור של זלמן 7000CU זיכרון: OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum לוח: MSI NEO2 Platinum איפה להתחיל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי inno3d geforce 7800 GS AGP ורציתי לשאול איך אני עושה לו אוברקלוק יש לי דריוור 91.31 החדש וחיפשתי בעזרה שם ומצאתי הוראות. רק שלא מצאתי את "התפריט" של האוברקלוק תודה
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה? מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?
-
- 12 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מנסה להאיץ AMD כפול ליבה על ידי העלאת מהירות הבאס ובבדיקת מאמץ המחשב נתקע פשוט נתקע עם תמונת מסך יציבה שום דבר לא מגיב. המעבד לא מתחמם בכלל היכן עשוייה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אנשים יקרים שלום! רציתי לשתף אתכם במשהו שגיליתי. חשבתי הרבה מאוד זמן איך לקרר את המחשב ובו זמנית שלא יכנס אבק. קראתי את המדריך ליצירת פילטר באתר הזה (הוא ממליץ לשים מן נייר סופג, סנו-סושי על פתח כניסת האוויר) אבל הפתרון הזה חוסם את כל האוויר והמחשב מתחמם. א-ב-ל! אני מצאתי דרך טובה יותר. יש כלי מטבח שנקרא נפה. משתמשים בו כדי לנפות קמח לפני שמשתמשים בו, ואפשר לקנות אותו בהרבה מאוד חנויות של כלי בית וכלי מטבח. הנפה היא בעצם רשת, כאשר יש נפות עם רשתות צפופות יותר וצפופות פחות. גזרתי את הרשת מתוך הנפה בעלת הרשת הצפופה ביותר, והדבקתי על פתחי האוורור. המחשב קר יותר בצורה משמעותית והאבק שנלכד ברשת מעיד שהרשת אכן חוסמת אותו (צריך לנקות את האבק מהרשת פעם בשבועיים או מתי שרואים. זה …
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה בזמן האחרון אחרי כמה שנויי מודינג שעשיתי במחשב הוא מתקרר יתר על המידה והתוכנה ספידפאן מראה לי שהוא הגיע עכשיו ל44 מעלות איך אני יכול לקרר אותו ?< וכמה מעלות הוא צריך להגיע בישביל להישרף? כרגע הוא ירד כי שמתי עליו את המאורר שלי חח אני מפחד שהוא ישרף חחח תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בדיוק, אבל עושה רושם שכן, אז הנה העניין: יש קטע מאוד משונה במחשב שלי. הוא עושה רעשי מחשב רגילים רוב הזמן, והוא די שקט. אבל כשאני גולש ב-ynet (ספציפית), אחרי כחצי דקה עד דקה מהירות מאוורר ה-CPU שלי עוברת מ-0 (או מספר מאוד נמוך) ל-3750. מדדתי בעזרת Speedfan. ברגע שאני יוצא מהאתר - תוך כמה שניות המהירות חוזרת להיות נמוכה מאוד ואפילו 0. יש לציין שאני גולש עם Firefox. המעבד עצמו הוא Intel Petium 4 2.8GHz בתוך מחשב Asus Barebone Vintage PE-2. מה שמוזר במיוחד שהבעיה הזו קורית רק ב-Ynet ורק דרך פיירפוקס, והיא קיימת כבר המון המון זמן. רק עכשיו ממש התחיל להפריע לי. יש למישהו רעיון? תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
bah נכנסתי לביוס במחשב הרביעי במפרט וראיתי שם שכתוב בהגדרות המהירות CPU Ratio 2.0 Blah Blah CPU/PCI Clock 100/33 מה אומר הCPU Ratio? תודה מראש לכל העוזרים. עריכה: הביוס נותן לי לשנות את ה CPU Ratio.
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי 9500 GT ומאז שאני נכנס לביוס המעבד על 70 אחוז יש לי 3 מאווררים פנטים 4 ספק של G-PRO 500W 12V מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה ..? וכן ניקיתי את המאוורר של המעבד ויש מישכה טרמית והכל... תודה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-