עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום אני כבר הרבה זמן מתעסק עם האוברקלוק של המחשב שלי(ראה מפרט) ואני ניסיתי למשוך את המעבד עוד אבל ללא הצלחה....! האם אפשר למשוך עוד?? אני ניסיתי כל מיני מתחים מ-1.55 ל-1.8 ובאף אחד מהמתחים האלו לא הצלחתי יותר ממה שאני עכשיו.... נ.ב אמרו לי שיכול להיות שהזיכרונות שלי מתחממים ובגלל זה אני לא מצליח להעלות יותר באס מזה..... נ.ב ראת תמונה לאינפורמציה נוספת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות את המעבד אינטל D 805 ואני רוצה לדעת משהו בנוגע לזה כולם אומרים שאם אתה קונה את המעבד הזה אז כדאי לך מאוד לקנות גם מערכת קירור בשבילו כי זה ישפר לו מאוד את הביצועים וזה יעזור לו מאוד אני רוצה לדעת את הדברים הבאים 1. האם זה חובה שיהיה לי מערכת קירור מיוחדת בשביל המעבד הזה ? או שזה רק בשביל ביצועים ? 2. אם אני לא יקנה מערכת קיורור מיוחדת אז יהרס לי המעבד יותר מהר ? האם זה גם יאט את המהירות שלו עם הזמן בגלל שזה לא עם מערכת קירור מיוחדת ? 3. האם אני יכול לא לקנות עכשיו מערכת קירור אבל מתי שאני יראה שהמשחקים שאני רוצה למחשב מתחילים לא לפעול מושלם לשדרג את מערכת הקירור של המעבד וככה לשפר את הביצועים שלו ? (המחשב בשביל משחקים) 4. האם באמת כדאי לי לבזבז הרבה כסף ע…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. בבקשבה אני חייב לעדעת את זעתכם על הצוצר הנ"ל אם אתם יכולים תנו לי כמה קישורים לביקורות על המוצר

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by shemiraz,

אם אני מעלה את הfsb ומוריד את התדר של הזכרונות האם זה בסדר להשאיר את הזכרונות על נמוך יותר ממה שהם? למשל הזכרונות שלי הם 800 mhz בשביל לתת fsp של 380 אני צריך שהם יהיו על 700 (לא זוכר בדיוק) זה בסדר להשאיר אותם על נמוך יותר או שעדיף שהם יהיו על המקורי שלהם (800) ואת הfsb נמוך יותר דבר שיגרום לירידה בתדר המעבד אני רוצה להגיע למהירות מעבד גבוה יותר (E6600) ולכמה זה טוב להמהיר את המעבד הזה בטווח בטוח יש לי קירור זלמן לא רוצה להתעסק עם מתחים רק דרך הfsb והמכפלת זכרון

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. ללא מילים http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=5 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=7 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=8 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=9 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1793&page=10

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by diesel_r,

יש לי סלרון 1.7 ghz זכרון 288 ראם וכרטיס מסך s3 graphics prosavage DDR אני יכול לשפר את כרטיס המסך שלי??? ואיך?!? תודה...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. יחסית למחיר ולביצועים שלו הוא שווה את זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19511 (תלחצו על מפרט טכני)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. שלום לכולם, ביצעתי נקיון יסודי של המחשב, אבק וכאלו, ושפירקתי את המאוורר של המעבד שכחתי לאיזה כיוון צריך הוא צריך להיות: לדחוס אויר או להוציא אוויר, שאלה פשוטה אבל משמעותית, תודה למשיב.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by YairZ,

היי כולם! יש לי מעבד פנטיום 4 3Ghz (שאר המפרט בצד...), אני מעוניין לעשות לו OC, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 44 ובמאמץ 55. שאלתי היא כזו, האם ניתן לעשות OC למעבד כזה? הוא מדגם פרסקוט ועוד בטמפ' האלה? אם כן, מהי הטמפרטורה המקסימלית שניתן לעבוד איתה עם מעבד הזה. ניסיתי פעם לעשות OC דרך תוכנה שסופקה לי עם הלוח-אם שלי של MSI ושם המחשב נתקע כל שניה (כמובן שאני רוצה עכשיו לעשות דרך הביוס...) כעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד חצי שנה-שנה יש לי כבר תקציב 8K, אבל אני רוצה למשוך ת'מחשב הנכוחי עד גבול הביצועים שלו, האם זה יזיז למשחקים אם אני אעשה OC קטן אפילו מ3 ל3.2? והאם כדי לבצע את הOC למעבד הזה אני יוכל להשתמש בכל המדריכים האלה למעבדי C2D? סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש נוב בז…

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  11. יש לי GEFORCE 4 MX 460 של MSI,כדאי לי לקנות לו עוד מקררים ולעשות לו אוברקלוק? לאיזה ביצועים אני יגיע עם מקרר ומאורר רצחני(Thermaltake CRYSTAL ORB + איזה גריל טוב)?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי פנטיום 4 פרסקוט ועד עכשיוה הייתי משתמש במשחה של ARCATIC SILVER והטמ"פ שלי במנוחה היו בסביבות ה 50 55 אתמול ניקיתי את המשחה ומרחתי משחה חדשה של זלמן ואני רואה שהטמ"פ שלי 60 ומעלה למה זה? והאם זה נכון שאנשים אמרו לי שלוקח כמה ימים עד שהמשחה מתחממת ומוליחה חום כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Burning Ice,

היי . האמת שבחרתי את הגוף קירור של asetek - VapoChill Micro Extreme Performance . אבל בנועה מחשבים אמרו שהוא אמור להגיע רק באמצע החודש . המחיר שלו הוא 250 שח . ובמחיר הזה , ראיתי שאפשר לקנות דברים טובים אחרים - כמו ה bigTyphoon של טרמלטייק. מה אתם ממליצים מבין השניים ? או שאוליי משהו אחר לגמריי .... אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Quellious,

זו שאלה כללית שלא מצאתי לה תשובה חד משמעית. בהרבה מארזים (לא ג'נריים) יש פתחי אוורור בצד שמאל של המארז, בד"כ סט עגול של חרירים בשביל ה-CPU Duct וסט מלבני באיזור של כרטיס המסך. למה זה טוב בדיוק? זה באמת עוזר? אצלי במארז (6A19) הרגשתי קצת אוויר בורח מהפתחים האלה (אוויר שמגיע מהמאוורר הקדמי), ופשוט סתמתי אותם עם מסקינג טייפ. לא ראיתי שינויים בטמפרטורות (מעבד P4 2.4@2.6, כרטיס מסך radeon 9700pro). אולי במעבדים/כרטיסים חדשים (וחמים) יותר זה משפיע? מישהו ניסה פעם לשחק עם זה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מאורר למארז מקדימה של THERMALTAKE 120MM LED FAN והוא מרעיש האם יש אפשרות לשלוט בעוצמת איורור שלו? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אוקיי חבר'ה (דרך אגב אני בת למי שעונ הבצורה של בן) יש לי חלון בצד של המארז, ומנורה (קטודה נראה לי) כחולה וכל מיני... וראיתי תמונות של מארזים עם חלונות כאלה קטנים בתקרה של המארז וזה מצא חן בעיניי ואני רוצה לעשות גם אבל אני צריכה קצת עזרה ממי שכבר יש לו את זה במארז. אני צריכה מדריך לזה (עדיף בעברית) שיגיד לי איפה יש? ואני גם צריכה מידות סטנדרטיות לחלון מי שכבר עשה ומתמחה. אז הצעות טיפים ותמונות מי שיכול שיכתוב פה.. מחכה לתשובה תודה רבה 8)

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by bg1987,

לפי מה שאני מבין אלו הם המאווררים הכי שקטים שקיימים היום בשוק, רציתי לדעם אם אפשר להשיג אותם בארץ, או שחובה להזמין מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. קיבלתי סוף כל סוף את הALX800 ובאתי לחבר עליו מאוורר ג'נרי שפירקתי מספק. אבל... הקליפסים להידוק קצרים מידי והם לא מספיק ארוכים בשביל להדק את המאוורר, מה לעשות? מישהו ניתקל בזה כבר?

20. Started by kabak,

שלום לכם ראיתי פה מושגים כמו OC ואוברקלוק ואין לי מושג מה זה אומר.. האם מישהו יוכל לפרט קצת בשבילי ולהכניס אותי לעניינים פה? תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by jack77,

אני מתלבט בין הקירורים הבאים: Zalman 9500 Led Thermaltake Big Typhoon VX Arctic Cooling Freezer 7 Pro איזה מהם הכי טוב\משתלם?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by oxygen25,

הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400

23. Started by the_lighting,

אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. עשיתי אוברקלוק הכל כמו שצריך ויציב, אבל אני פשוט לא מוצא איפה מעבירים את הזיכרון מ2T ל1T! הלוח בברירת מחדל על 2T ואני פשוט לא מצליח למצוא שום ערך בביוס שמשנה את התיזמון הזה! וניסיתי כמעט הכל...

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by psykick,

אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.