אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם הספאק יכול לתת פייט הוגן ל AX+SF2 מבחינת ביצועים באותה רמת הרעש ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר הכי טוב שיש לכרטיס מסך בתקציב של עד 100 ש"ח בערך ואיפה אפשר לקנות אותו
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ברשותי מארז ציפטק פול טאוור,יש בו חמישה קליפסים כאלה סגולים לחיבור מאוררים בלי הברגה,המאורר קתודה לא מתחבר ולא יושב טוב על הקליפסים,אני יכול לתקוע אותו חלקי שבערך הוא ישב(אבל אחרי 2-3 נגיעות בו הוא פשוט יוצא=\) כמו שצריך אבל אני מפחד שאחרי כמה זמן הוא פשוט יפול וחלילה יהרס\יהרוס משהו. מישהו יכול לתת עצה\פתרון?בלי לקדוח במארז. תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בתוכנה PCMark 2002 הרצתי Benchmark ויצא לי CPU score: 6391 Memory score: 6354 HDD score: 803 ובתוכנה WCPUID זה מראה שיש לי 2 מעבדים מה זה אומר?? והאם זה טוב?? יש לי P-4 2.6 512MB ו3 מאווררים שמכניסים אוויר ו1 שמוציא ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GigaByte GA-7N400-L (nForce2) חדש. ביוס הכי מעודכן כשאני מסתכל בביוס הוא מראה לי טמפ' די גבוהה (הגיע עכשיו ל-64 כשארז היה סגור) אבל ב-SpeedFan 4.09 זה מראה לי בסביבות ה-40 מעלות... עוד דבר מוזר הוא שב-SpeedFan הוא מראה לי 3 טמפ' שונות (שלושתן באותה סביבה של 40 מעלות) אבל בלוח אם זה מראה רק שתיים. מישהו יודע מה זה...?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
דגם ראשון : הסמארט הישן והטוב (הכתום..) דגם שני : הסמארט בגירסא החדשה (שחור עם כנפיים כתומות) דגם שלישי : הסמארט השקוף עם הלדים הכחולים דפי מוצר דגם ראשון לא מצאתי דגם שני : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a202829.htm דגם שלישי : http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm עד כמה שזכור לי גם הסמארט הרגיל הכתום מגיע ל 4800 סלד עם 48 ברמת הרעש, ודחיפת אוויר של 72 אז בעצם מה התחדש בדגמים השחורים ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חיבור אחד מאחורה מתחת לספק והשני מקדימה למטה איך לחבר אותם מה מכניס אויר ומה מוציא או שניהם מוציאם? ושאלה שניה איך המאוררים של sunon?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למה תמיד שמים את החיישן טמפרטורה מתחת למעבד? כאילו,אי אפשר לשים אותו בתוך המשחה הטרמית שמחברת את הCPU לHSF?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 2400, השאלה היא האם הטמפ' 43 מעלות צלסיוס היא גבוהה מדי בשבילו????
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות אוברקלוק עם radeon9500 ולהפוך אותו ל9700 ואיך... כי אני פוחד לעשות את זה ואח"כ יקרה משהו לכרטיס שלי... תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטמפרטורות... אבל תוכנה שלא תזיף משהו טוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech סינק למעבד ומאורר השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm? אם לא .. אשמח אם תציינו שם.. תודה ... צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני קורא את המאמר Beginners Guides: 99 Performance Tips for Windows XP http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1590&page=1 יש שם הוראות לOC לFSB. לא כתוב במאמר שום דבר בקשר לטמפרטורות של המעבד והלוח, אז האם באמת הטמפ' לא חשובות, או שהם פשוט שכחו לציין את זה? אני שואל את השאלה הזאת משום שיש לי לוח אם חסר חישני טמפרטורות.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשמעלים FSB- איזה חלקים במחשב נהיים יותר מהירים (המהירות שלהם עולה) חוץ מהמעבד, זכרון, pci? (אני לא יודע אם ה agp עולה גם או הדיסק הקשיח) והאם יש לוח אם מפגר שאם מעלים הרבה fsb אז הוא לא משנה את היחס של ה pci::FSB? תודה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
2800HTT אין לי מילים ! לוח DFI INFINITI HEC300ART וויטסה DDR500 שלא עוברים 280 ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בבקשבה אני חייב לעדעת את זעתכם על הצוצר הנ"ל אם אתם יכולים תנו לי כמה קישורים לביקורות על המוצר
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש שתי פורומים שמתאימים לנושא הזה אז בחרתי בזה ... בקיצר , אני רוצה לקנות את הפאן באס הבא : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו השאלה שלי היא כזאת , על איזה מאווררים הוא שולט ? cpu כרטיס מסך מאווררי המארז .. האם הוא טוב ? ו... זהו ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הרבה פעמיים יוצא לי לשמוע את המילה "אובר קלוק" אבל ממש אין לי מושג מה זה מישהו יכול להסביר לי מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?
-
- 11 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בעוד כחודש חל יום הולדתי = $$ ;D אז החלטתי לפנק עצמי בקירור מים קצת חקרתי בנושא והחלטתי לקנות את BIG WATER של TT , ולשפר אותו בעוד משאבה, בלוק איכותי יותר + 2 רדיאטורים (יש מקום במארז.. ) אחד מן הרדיאטורים יהיה כנראה של אופנוע (משמע גדול..) השאלה שלי היא כזאת - שמעתי שהמערכת של TT מאכזבת אז אם הפיתרון שלי לא טוב מה אתם מציעים לעשות? בוא נגיד שיהיה תקציב נחמד עד מאוד לעסק (באזור ה1K.. עדיף פחות..)
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2200 עם לוח Gigabyte GA7VAX, ספק של צונאמי 400W. 2 דסקים, 2 כוננים אופטיים, 2 כונני דיסקטים. קבלתי מארז (פח נטו) שאפשר לשים בחזית 4 מאוורררי 80 מ"מ או 120 מ"מ אחד, ומאחורה עוד 2 מאווררי 80 מ"מ. יש לי ביד 4 מאווררי 80 מ"מ ועוד אחד של 120 מ"מ, השאלה האם לקנות עוד 2 80 מ"מ או לשים בחזית 120 מ"מ ועוד 2 80 מאחור. אולי אני לא צריך את זה אבל אם אפשר, אז למה לא. במידה ואני קונה עוד 2 מאווררים של 80, איזה כדאי לקנות, האם TT8025A-2B שווה משהו, או שאם כבר קונים אז לקנות משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-