עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bezangeloo,

עם הקירור של אינטל

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. נניח ב OVERCLOCKING החלקים יכולים להישרף. מה קורה אם אני אשנה תזמונים מ(כרגע) 3-4-4-10 לפחות? או שאני אשנה את ה -2T ל-1T? יתחמם? יתקצר או מה? סכנת אחריות? דרך אגב התזמונים גבוהים כיוון שאני רץ על 440MHZ במקום 400MHZ. בזכרונות של יונדאי(מה לעשות, לא כולם מושלמים ???) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  3. ובאיזה קירור השתמשו ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, התקנתי היום לחבר AMD 5200X2 2700MHZ BRISBANE 65NM (על קירור סטוק של EVERCOOL ב 2800RPM) ואני לא מצליח למצוא ברשת או כאן באתר מהן הטמפ' הנומאליות שלו (ללא OC). משחה טרמית AS-5. כאן בסטיקי של הטמפ' המעבדים האלו לא מוזכרים ומדברים שם רק על אלו הישנים יותר שיוצרו ב 90NM, בנוסף מדברים על טמפ' מקסימלית מומלצת של 55C ואני שואל על טמפ' מנוחה. EVEREST מראה לו טמפ' במנוחה באזור ה 40-41 מעלות ובמאמץ של 10 דקות בערך ב ORTHOS הוא מגיע ל 53C. (מתח על AUTO בביוס ו CPU-Z מראה על מתח של 1.375V) הטמפ' האלו נראות לי מעט גבוהות אך מאחר ואני לא מכיר את הסדרה הזו חשוב לי לשמוע את דעתכם. אם הן גבוהות מידי אז אולי פשוט המריחה לא היתה מוצלחת ו/או המשחה כבר גמורה (היא ישבה אצלי בארון משהו כ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. חברה יש לי axp2000+ tbred האם זה נכון שעם לוח טוב יהיו לו ביצועי קלוק גבוהים יותר? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. אני יכול להגיד בוודאות שהשחה הטרמית שמגיע עם ה TUNIQ TOWER לא ממש איכותית לדעתי לפחות(צמיגית וקשה מאוד למריחה אפקטיבית ). תתנו המלצות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  8. אני מחפש 80ממ שב7V או 5V יהיה שקט לחלוטין! אני רק רוצה להכניס אותו לספק כוח ככה שלא צריך שיהיה חזק במיוחד אבל חשוב שיהיה שקט לחלוטין! כמובן שדרוש 80ממ בצורה סטנדרטית (מרובע) ועדיפות למאורר עם מהירות קבועה ולא בעל פוטנציומטר. בנוסף למי שיש ניסיון עם הקירור לכרטיס מסך של זלמן (VF700), האם על מינימום (מוצהר 18.5) הוא שקט מאוד או שלגמרי אי אפשר לשמוע אותו? ושוב, חשוב מאוד מבעלי ניסיון שיש להם את המאוררים האלה, כי לקרוא מפרט יבש ו"לנחש" מה עדיף, גם אני יכול... רב תודות (:

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. twinmos הוציאו זיכרון מעולה עם הציפים של OCZ VX GOLD הרעבים למתח והמעולים. הזיכרונות האלה יכולים לסגור לפחות 250 באס על 2.2.2.5 ובדרך כלל יותר לכיוון ה260-270 במתחים גבוהים. הציפים דרך אגב הם winbond utt אם אני זוכר נכון.. למקור http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49660

10. יש לי את הadata vitesta 512 ddr 500 x2 =1g יש לי בעיה רוצה לשנות את התזמונים של הזכרון עכשיו אני מעביר מ t2 ל t1 עם תזמונים סטוק 8.4.4.3 עם 2.8 V אלו אמורים להיות תזמוני סטוק וה-memtest 86+גרסה 1.6 נותנת לי מלא שגיאות זה אמור להיות ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by 00Amir,

טוב... הבלתי נמנע קרה ! קניתי את המוגן 2 עם משחה MX2 .. לאחר מחשבות רבות איזה קירור לקנות ראיתי שהמוגן הוא פשוט הכי מומלץ. אני מקווה להגיע איתו ל4Ghz ביציבות. אני מקבל את האריזה ביום שלישי, אני מודה לחבר'ה הוותיקים פה ששמחים לעזור :xyxthumbs: תמשיכו כך דרך אגב - אין בעיה שהמחשב עומד נכון?? המשקל לא יהווה בעיה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by psxr,

הלוח המתוכנן הוא Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2. המוגן יפריע לזיכרונות ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by cganir,

הנה כמה תמונות : LCD פשוט של 2X16, כבל מדפסת ישן, ותוכנת jaLCD לשליטה ב LCD פרללי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maphisto,

טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה ניסתי לעשות טריק כזה שהמעבד מוגדר כ 166 במקום 200 ואז ככה אמורים להגיע למהירות האס גבוהה יותר.. ואצל הרבה אנשים זה עובד ואני לא ממש מצליח, למישהו יש רעיונות ? מפרט למטה ומכו כן הנה לינק שמסביר: http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html תודה כל העונים.. 8)

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by adamginz,

תוצאות : רצוי לציין שלפני המעבד לא עבר את ה213

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MegaHertz,

שלום שלום, אני חדש בפורום הזה. הנה מוד העכבר שלי : מוד העכבר תגובות, הערות, הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by THE FOX,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=3437 שיפור מדהים! עבר 7000 נקודות ב3D Mark 06. שווה לקנות.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by KoM,

היום מתקרב, והאמת חשבתי על היום ;D אני כבר סוחב את זה יותר מדיי זמן ונמאס, אני רוצה לעשות את המוד ללוטז' לסלרון ורציתי לשאול כמה שאלות אם אתם יודעים : האם כל חוט דק יספיק ? כי כרגע אני לא מוצא חוט נחושת דק. האם לא תהייה בעייה להניח את המעבד על הסוקט, הרי החוט מגביה אותו במעט... תודה, מחכה לתשובות מהירות...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by The Grey Matter,

אמנם אנחנו בארץ לא חוגגים את חג המולד, אבל הנה מוד מעניין בהשראת החג... עכשיו רק צריך מוד חנוכה.... נ.ב הגג הוא באמת עוגה...

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  22. אז תראו את התמונות, תשאלו שאלות ואני אענה.... זו חתיכת פרספקס, רק שהיא עטופה סלוטייפ, כדי שלא יישרט (עד עכשיו) הסרט - http://avner.richard.free.fr/VULED/mov.avi מקוה שנהנתם, אשמח לתגובות ושאלות

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה: בזמן האחרון אני מנסה לשפר יותר ויותר את האוברלוק שלי וכמו שכל אוברקלוקר יודע - לפעמים צריך לאפס ת'ביוס. גיליתי מזמן שיטה שלא צריך לחכות בה שהספק יתפרק בשביל שהאיפוס יצליח והיא הולכת ככה: 1. כיבוי המחשב 2. כיבוי הספק דרך המתג/הוצאת הכבל מהחשמל 3. הדלקת המחשב 4. איפוס ע"י הג'אמפר 5. הדלקת הספק מחדש 6. הדלקת מחשב ככה הכל נהייה מיידית ואין צורך לחכות שהספק והקבלים יתרוקנו ויאפשרו את האיפוס... בקיצור, בשביל לאפס את הביוס צריך כמובן לפתוח את המארז כל פעם, דבר מייגע אם המחשב כל פעם דורש איפוס... הפתרון שאילתרתי: מתג קפיצי (Naturally Closed) בקידמת המארז שיחובר בחיבור 2 פינים במקום הג'אמפר... התמונות לפניכם... הכבל במקום הג'אמפר:

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by (G),

עקב קישור שהיה כאן בעבר בקשר ל-MOD של SCYTHE INFINITY החלטתי לנסות גם אני לעשות את אותו הדבר ולראות האם ניתן לשחזר הצלחה. האתר שבוא הועתק תרשים הקירור הוא --> http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=2505&articID=567 ישבתי איזה יום אחד והחלטתי לבצע משהו דומה, להלן תמונות: לתוצאות: טמפ' במנוחה: 38 מעלות טמפ' בעבודה: 55 מעלות סה"כ הכל התוצאות די מספקות אך לא רחוק ממה שהיה לי מקודם כשהמאווררים היו מחוברים על הקירור אחד ליד השני. היתרון היחידי שאפשר לציין לטובה זה שהאוויר החם שעובר בתוך הקירור של ה-CPU לא יוצא ומתפזר במארז אלא מגיע ישירות למאוורר האחורי אשר מוציא את האוויר החם החוצה. בתמונות אתם רואים ששני מאווררים מחוברים לקירור …

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  25. לקחתי פרספקס, לקחתי דרמל, שרפתי לדים, והתחלתי לעבוד..... התוצאה - אובייקט סמלי שימוקם ככל הנראה בחלקו העליון של המארז, מסיבת חוסר המקום בתחתית עקב מיקומו של מיכל המים. איך שלא הבנתם את זה - כרגיל, יש תמונות שיעזרו להבין אשמח לתגובות !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.