אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
*המפרט רשום למטה. אני לא מצליח לעלות יותר מזה ואני יודע שאפשר. גם אם אני מעלה את הטמפ' של המעבד ל 1.7 זה לא שורד בWINDOWS. אני מקבל מסך כחול של MEMORY DUMP. הטמפ במאמץ עכשיו זה 41C משהו כזה. 11.5*214 ו1:1 בזיכרון. מה עוד לעשות? יש בOCDB תוצאות מדהימות-איך אני מגיע אליהן?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שמתי על הכרטיס מסך שלי מאוורר ג'נרי קטן שמתחבר לחריץ של ה- System Fan , וכשבדקתי בביוס ראיתי שהוא מסתובב על 4600+- RPM. עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שמאוורר ג'נרי מסתובב במהירות כזאתי (כי זה מהר מאוד בשביל ג'נרי אם אני לא טועה..) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: GA P35-DS3P TWISTER 800MHZ CL5 E2160 BT120VX CASE ENERMAX 120CM X 3 ?????????????????????????????????????????????? כידוע המעבד E2160=1.8 ואני רוצה לעשות עובר קלוק ל 3.0 GHZ לפחות השאלה כמובן מופנת למי שמכיר את הלוח .היכן ומה אני צריך להגדיר בלוח???(רצוי להוסיף תמונות) תודה מראש. (בבקשה לא לתת תשובות כתוב בפורום \תלמד קודם וכו)'
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מה לעשות בנוגע ללוחות אם חסרי יכולת נעילת PCI BUS כאשר עושים OC ומגיעים לגבול ללא הנעילה? האם עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל AMD וP4 המלצות בבקשה. חשבתי על 2 הבאים: Thermalright XP-120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ו-Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 מה עדיף? ברשותי SLK-947U - האם הוא מתאים ל AMD 64?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה X1900 אחד הכרטיסים "החמים" בשוק :-X, הוא די דפוק אבל עליתי על הבעיה שלו כנראה-פשוט מורידים מהירויות שעון ואז הוא מתחמם פחות. למרות זאת, כנראה בגלל החמסין של היומיים האלה(אחרי שהורדתי למינימום), הוא מגיע ל100 מעלות ואז הוא מקפיץ את ההודעה שהכרטיס התחמם יותר מדי והוא "מוריד" את מהירויות השעון. אלא שבפועל הייתי כבר על 320MHZ/250MHZ והוא החזיר אותם ל650/700 כמה שזה היה לא זוכר ואז הוא מתחמם טילים ותוך כמה שניות הוא פשוט נכבה. אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להוריד את המהירויות, חבל שאין אפשרות לנעול את המהירויות שעון. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל לוח P8Z68 V קירור Zalman CNPS 10XExtreme OC אני עושה פעם 1 נכנסתי לMENU של הלוח והעלתי רק את המכפלה ל 44 עכשיו אני עובד על המחשב ובודק אותו ממה שאני רואה אין בעיות ? מה צריך לעשות עוד בשביל OC? העלת המכפלה תספיק? 72 במאמץ ב OCCT זה בסדר? את המתח לי שיניתי לשנות צריך? המחשב לבד מעלה ומוריד אותו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כותרת שווה 1000מילים... לכו על זה: תודה לינקים ומחירים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה speedfan כדי לבדוק את הטמפ' והמאווררים אני מצרף תמונה של תוצאות במאמץ של המחשב תוכלו להגיד לי מה בדיוק התוצאות? האם הטמפרטורה בסדר? ולמה רואים שרק 2 מאווררים עובדים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600 xt של club 3d ,אני רוצה להוסיף קירור לזכרונות ולליבה ,עכשיו דבר ראשון ניסיתי להוציא את המאורר אבל לא הצלחתי,מה צריך לעשות ועל מה אתה ממליצים בלי שזה יפריע לשום דבר ללא השקעה נוספת של כסף כמו גופי קירור וכל מיני דברים משהו פשוט מאורר כפול משהו וגם לזכרונות לשים שם גוף שיוציא אוויר חם
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש של AMD FX8350 והקירור שלי הוא Antec khuler H2O 920, הלכתי לביוס והגדרתי OC ראשוני ל 4.3 GHZ, ניסיתי ככה בלי להעלות מתח וניסיתי עם עם להעלות מעט את המתח וכשזה טוען את הלוגו של windows 7 בהדלקה ישר מתקבל לי מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו. *חשוב לציין שבהרבה אתרי אינטרנט ראיתי שלא צריך לשנות למעבד הזה את המתח אלא אם כן רוצים להעלות מעל ל4.4 ושלי לא עובר את ה4.3 ואין לי מושג למה זה עושה לי את זה, כיביתי גם את הפונקציות שמזיקות לOC בביוס וכלום לא עוזר, בבקשה עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הבדל בין מארז פתוח לסגור? 4850 ממש ירעיש עם מארז פתוח?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE? התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה...... בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות...... מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
אני מחפש זיכרונות מיועדים ל-OC בסכום של עד 2500 שקל צריך עזרתכם. אני לא יודע אם התרד מתאים לכאן אם לא אז SORRY..
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT 512MB ומעבד כאמור Core 2 Quad Q6600.. הטמפ' האלו בזמן מנוחה (רק גלשתי אינטרנט): אשמח לשמוע את דעתכם .
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן! קניתי מחשב חדש עם מארז Silverstone Redline 04 החלפתי את ה120 מ"מ המרעיש מקדימה ושמתי מאוורר Corsair 120mm 1200rpm מקדימה. יש עוד אחד על הCPU ועוד אחד מאחוריו 1600rpm שפולט החוצה לגבי הספק, אני לא יודע אם הוא פולט או מכניס אבל הזרימת אויר שלו היא מינימלית בלבד. הוספתי מאוורר שמכניס אויר מהדלת עם שלוש רמות איורור [600-1800 סל"ד] שלא נראה שממש משנה את הטמפרטורה גם על סלד גבוה. אני מתלבט איפה כדאי למקם אותו. ראו תמונה [כחול אויר קר נכנס, אדום אויר חם נפלט, ורוד פתחי איוורר] תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI לעומת ASUS P5Q PRO לא חשוב לי כסף, רק העניין שציינתי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם פלטייר שלא מקורר מספיק יכול להישרף? (כמובן מהצד השני שלו, בצד החם) להישרף בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להשתמש בו בכלל. עד כמה מעלות הוא יכול לשרוד? הטווח הוא 90-180C?.. (נניח ל400W) מאוורר 120 מ"מ לצד החם שמספק 250CFM מספיק עוזר לפזר את החום ולמנוע שריפה? זה תלוי כמה וואט הפלטייר לגבי הטמפ' שלו? למשל פלטייר 100W יכול להיות על 90 מעלות והוא יעבוד בסדר, ופלטייר של 400W יכול לעבוד על 150 מעלות ולעבוד בצורה תקינה? או שזה לא קשור? תודה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות, למה יש לי פערים כל כך גדולים בין מהירות קריאה לכתיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני די חדש פה וניסיתי להבין כבר איזה יומיים איך עושים אוברקלוק ואני פשוט לא יודע... בדקתי בכל מיני אתרים ואני פשוט מפחד להתעסק עם כל הדברים האלה... יש לי Q9300 ואני רוצה לעשות לא אוברקלוק להכי גבוה שאפשר בלי שיגיע לטמפרטורות משוגעות... אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות אוברקלוק בצורה בטוחה בלי שייהרס לי המחשב... אודה לכם גם אם אתם יכולים להביא לי מדריכים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנסות ב- O/C למעבד ושמתי לב שכאשר אני מתכוון לשנות את ה- SPD, יש משהו לא ברור: אני לא מבין מה ההבדל בין הערכים שציינתי בכותרת, מלבד העובדה שהאות בסוף מסמלת את ה- FSB. מה מסמלים המספרים? ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הועיל, אולי לא הזנתי את מילות החיפוש הנכונות. אודה מאודה לעזרה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-