עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by walla,

אני צריכה לוגואים כאלה יפים: כי אני רוצה לשפשף את הפרספקט שלי ואני לא מוצאת שום אתר שיש בו ... אז למי שיש אתר יפה עם כל מיני לוגואים או צורות יפות שיכתוב בתודה מראש רעות

2. אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ? והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by GeforceFX,

שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי Geforce6600GT AGP איזה קירור הכי מומלץ? שלא יעלה יותר מ200 וזה גם הרבה בשבילי. שימו לב שלא תביאו לי קירור שמתאים לPCI-E כמו הסיילנסר כי הוא לא יתאים לי. תודה

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by shemiraz,

לא מצליח לראות טמפרטורה בפנטיום 4 2.4 ghz לא מזהה לי חיישן באף אחת מהתוכנות שניסיתי..... יש למישהו מושג למה? ניסיתי עם coretemp , speedfan , dr h

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  5. הורדתי תוכנה בשם CPU COOL ממדור ההורדות עכשיו כשהפעלתי ראיתי שהחום במעבד הוא קרוב ל60 מעלות נבהלתי כביתי את המחשב פתחתי הרמתי את המאורר מעל לצלעות קירור וראיתי ממש גוש ענק של אבק בתוך הצלעות ובמאורר שאבתי הכול עם השואב האבק ניקיתי את המאורר הוספתי עוד מאורר של ספק כוח שיתן קור מלמעלה עכשיו אין לי איזה שהם צלעות קירור מיוחדות או מאורר הכל פשוט כמו שקבלתי עם המעבד [אינטל 800 ] האם זה הגיוני שחום המעבד שלי צנח בחצי?? האם CPUCOOL נותנת באמת נתונים אמינים ? הנה התמונה עם התוצאות לאחר הנקיון והוספת המאורר [ויש עוד שאלה למתחת לתמונה] טוב בOC אני ממש ממש ירוק בתחום אבל ירוק להגעיל עכשיו יש לי מעבד P3 800 לוח אם של אסוס CVU4 משהו כזה עכשיו אני רוצה להעלות את המהיר…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Inertia,

יש לי מעבד E6300 ולוח אם p945 של ג'יגהבייט, אם אני משנה בביוס את התדר עבודה לכל דבר חוץ מDISABLE אפילו אם אני מכניס ידנית את התדר המקורי (או נמוך ממנו) המחשב לא עולה ועושה ריסטרט תוך כדי הבוט.. למה ?? בעבר ביצעתי לאותו מחשב אוברקלוק שפעל בסדר גמור. כרגע יש לי קירור של AC והטמפרטורה הממוצעת גבוהה טיפה מ50, אני חושב שעם הקירור סטוק הוא היה פחות חם אבל אני לא זוכר... האם זאת טמפ' נורמלית ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by oxygen25,

הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400

8. Started by the_lighting,

אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by X-BLADE,

אני רוצה לקנות קירור מים למעבד ולעשות אוברקלוקינג.... הבעיה היא שאני יודע בערך לעשות אוברקלוקינג ואני מפחד לדפוק את המעבד.... אז אם משהו מכיר מדריך לאוברקלוקינג למעבדי אינטל שיביא לי בבקשה.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  10. כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by RenTex,

אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by psykick,

אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by kill4fun,

שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי פה, וכבר אני קורא לעזרה יש לי מחשב AMD 2600 עם 512RAM ולוח ASUS A7N8X DELUXE צורב PLEXTOR 48, ו-Toshiba DVD-ROM. מארז של 3R SYSTEM AIR Metal Silver (מפנדה) (עכשיו אל תשנאו אותי כי אני מקבל כל הזמן קללות בגלל זה MSI Nbox Geforce FX 5900 Ultra המחשב כרגע חמים והמחשב ללא OC, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקרר אותו בצורה נכונה. הבעיה העיקרית שלי היא הDVD-ROM שמחמם את הדיסקים בצורה איומה, אני מפחד שמשהו יתפוצץ לי שם... הDVDROM נמצא בקומה השניה מלמעלה ומצורב בקומה הכי תחתונה (מתוך 4) אשמח לעזרה מקצועית ממכם.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by intel suck,

קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. הסיפור : 1) שברתי את הסוקט 478 שמחזיק את המארר קניתי חדש . 2) קניתי מארז אוטופיה לסלון 3) כל הכבוד לי עכשיו אני מקבל טפר מעבד שמגיעה ל 70 מעלות .. 4) סירקולציה של האוטופיה זה סופר דופר דרק . 5) כדי לשים את הסוקט החדש ניתקתי את גוף החימום מהמעבד השאלה אם אני חייב לנקות וחדש את המשחה הוא שמשחה הישנה עדיין אפקטיבית שנית אני לא כל כך הבינותי משהו בקשר ל ZALMAN ו BT האם יש צורך בגובה מסייום מהקצה של ה מערכת הקירור עד לדופן העליון של המחשב ..

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by FireStar,

ברשותי מארז מסוג CHIEFTEC DX-01BLD blue Tower Case והארדקנו 5. כאשר ההארדקנו מותקן, הוא בולט מעט החוצה לעומת הצורב והסידי רום. האם יש איזה מדריך כיצד אפשר לעשות להארדקנו מוד כדי "ליישר" אותו כדי שיהיה באותו קו עם הצורב והסידי ???

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום, ברשותי מעבד AMD 1700 XP קירור מעבד: spire whisperrock 3 מארז: compucase 6a19 כאשר אני פותח את המארז הטמפרטורה יורדת ל52 מעלות. האם הוספה של מאוורר קידמי למארז יוריד את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. האם יש DB של תוצאות לOC למעבדים? אני מדבר על משהו מעודכן, המאגר מידע של האתר מאוד נחמד ויחסית מעודכן יש בו כמעט הכל אבל יש מעבדים שאין שם כמו הE5400 והמעבדים מהסוג שלו שלא קוניםם הרבה ... לפחות לא אוברקלוקרים.... ולמשל הE6300 החדש מעניין כמה הוא מגיע... יש כל מיני דברים שחיפשתי ואני מצטער אבל אי לא מוצא כלום על זה.... קשה למצוא ביקורות במיוחד על הE6300 כי יש דגם בדיוק עם אותו השם רק ישן לפני 3 שנים... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by chubaka,

שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה

22. שלום לכם! התקנתי בשעה טובה וויסטה.. והטמפרטורה של הלוח אם עלתה לי ב10 מעלות! והמאוורר שלו עובד על 4400 RPM ובXP הוא עבד ב6500 RPM!! וגם הטמפרטורה של המעדב וההארד דיסקים עלתה! יש לכם מושג למה זה קרה? ומה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרורה של הלוח ושאר הרכיבים ??? תודה מראש אריאל

• 14 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by EAD,

היי שמתי לב למשהו די מוזר (או שלא) שOC לא הולך ביחס ישיר (לינארי) למתחים שאני נותן כלומר נניח אני שם את המעבד על 4.0 ג'גה הרץ אני יכול להסתפק ב1.3 וקצת ככה אני רוצה 4.2 אני כבר צריך לעלות ממש הרבה! נניח ל1.4++ כדי שיהיה ממש יציב. לעומת זאת שאני עובר מ3.8 ל4 נניח או משהו כזה, העלייה די מתונה למה זה? הייתי חושב שנניח על כל כמה מגה הרץ שאני מעלה, צריך לעלות טיפה מתחים, אבל נניח אם אני רוצה לעשות OC ל4.5 במעבד שלי, אני כבר צריך לשים מתח ממש ממש גבוה (מעדיף שלא, יש המון חום!!!), כדי שיהיה יציב לחלוטין.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by syNdrom,

ניסיתי עכשיו לעשות OC ראשון ל3.0 mhz .. עשיתי אחרי זה בדיקת מאמץ בprime95 על small ffts.. וכעבור איזה 20 דקות היה לי מסך כחול וריסט ישר!!! העלתי מתח ל1.3 ... יש מצב שיפעל טוב עכשיו???

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by fog,

התקנתי לפני חצי שנה קירור tuniq tower 120mm למעבד שלי (מפרט מימין). אכן כשהתקנתי הטמפ' של המעבד ירדה מ-40 מעלות +- לאיזור ה-30-31 מעלות. עכשיו כנראה שהגוף קירור התמלא באבק והטמפרטורה היא שוב סביב 40 מעלות. (הבעייה היא שכאשר המעבד מגיע ל-40 מעלות ומעלה המחשב מתחיל לזחול ולהיתקע) ניסיתי לעשות ניקיון עם שואב אבק, הוצאתי את המאוורר ושאבתי בפנים ועכשיו הטמפ' היא 37-38. האם יש דרך לנקות את הגוף קירור בלי לעשות "טיפול שורש" - כלומר להוציא את כל הלוח אם שוב ולפרק את הקירור (מה שאומר שצריך גם לקנות משחה תרמית חדשה)?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים