אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר לקבל תגובות למי שיש את זה או מי שמבין... הבעיה היא שהמאורר מפסיק לפעול...הוא מגמגם ואז מתכבה....והמעבד מגיע ל50 מעלות והוא עדיין לא נדלק.... אני רוצה לדעת אם זה תקין... הC&Q מבוטל...וניסיתי שהוא פעיל...לא משנה... יש עוד איזה משהו בביוס שיכול להפריע לזה??...אולי HW MINITOR??..או שזה פשוט מאורר מקולקל...
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי במארז שתי כניסות למאווררי 120MM . ויש לי שתי מאווררים כרגע שאני רוצה להשתמש: האחד מסתובב במהירות מקסימלית של 2K והשני מסתובב במהירות מקסימלית של 0.9K איזה סידור יותר כדאי? א. המאוורר האיטי יותר יכניס אויר קר בקדמת המארז והמאוורר המהיר יוציא אויר חם ב. הפוך
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעלות את תדר המעבד שלי ל3000-3100 לא יותר מזה אין לי ממש ראש להתעסק במתחים וכול זה לא הבנתי גרוש מזה ניסתי עם התוכנה AI BOOSTER של אסוס היא סבבה אבל לא יודע נכנסתי למצב המתנה ושחזרתי קיבלתי מסך כחול . יש איזה שהיא אפשרות לשנות כמה הגדרות פשוטות ולעשות זאות נ.ב יש לי קירור סטוק שאין לי כוונה האמת להחליף הוא שקט ולא רע לי איתו אם יש בעיה לעלות ב400 מגה הרץ אז זה בסדר M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch[ תודה לכול העוזרים והמנסים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עוד כמה ימים.....מ tms אבל אני לא קונה מעבד...אני מביא אותו ממקום אחר בזול יותר.... עכשיו רציתי לדעת עם ה v1 דורש פירוק של הלוח? והאם tt bt vx דורש פירוק של הלוח. והם יש הפרש ביצועים גדול הין ה bt ל v1 אני לא מתכוון לעשות oc תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
COOLER FOXCONN FOR K8 AMD ATHLON 64 יש אותה באתר www.zenit.co.il נו מה אתם אומרים עליה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS ואני רוצה קירור חדש שהיה שקט ויעיל עד 200 שקל
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי צריך מאוורר 120 מ"מ שצריך שיהיה לו חיבור ללוח אם על-מנת שהביוס יוכל לנתר את המאוורר. אני לא מבין גדול בחומרה אבל אשמח אם תייעצו לי איזה מאוורר לקנות .
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה,נכנסתי לביוס,עברתי ללשונית Advanced והיה שם Cpu External Speed משהו כזה,זה היה על 2667 מהירות המעבד שלי,ושלחצתי על זה ,הייתה אפשרות או Manual או 2667MHZ מה אני צריך בשביל OC?
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, החלפתי היט סינק למעבד Athlon XP 1800 (וולקנו 7 פלוס) ניקיתי את המשחה הקודמת, ומרחתי משחה על הליבה ועל ההיט סינק. הרכבתי אותו על המעבד - וכשהדלקתי, ב-BIOS ראיתי שטמפרטורת המעבד הייתה על 75 ובמגמת עלייה. כיביתי את המחשב דר"א, מההיטסינק+מאוורר יוצאים שני כבלים , זוג ובודד. הזוג הם להפעלה והבודד (צהוב) הוא בטח לסנסור או לשליטה על המהירותץ עכשיו, לא ניתן לחבר את שניהם ביחד ללוח, אז חיברתי רק את הזוג שמאפשרים לו לפעול. מה הסיבה שהייתה מצויינת טמפרטורה כל כך גבוהה ? בגלל שהחוט הצהוב לא מחובר ? בגלל שיש יותר או פחות מדי משחה טרמית ? סיבה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.53 עם מאוורר של אינטל מקורי החום של המעבד בימים חמים אלו עומד על 35 - 50 מעלות. אני מעוניין להחליף את המאוורר במשהו יותר רציני אבל שהיה שקט! חשבתי על הקירור מים של Tt, או על הSPARK 7 הSPARK 7 נראה לי מאוורר רציני, אבל כתוב שהוא יכול להגיע עד לכ6000 RPM וזה המון! ב6000 RPM הגיוני שהוא ירעיש מאוד ואני לא מחפש מאוורר מרעיש, להיפך אני רוצה מאוורר שקט. מה דעתכם? ואם למישהו יש את המאוורר יכול להמליץ עליו? תודה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איזה סלייינסר (או איך שלא אומרים את זה) מתאים לכרטיס מסך 5200FX של אסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=3791 תודה מראש יונתן
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יודע שעניין זה הוא עסק מסוכן למדי אבל אני רוצה לפתוח את המכפלה המזדרגגת של המעבד שלי. המפרט שלי הוא : AMD 2000XP (palomino)12.5 *133 לוח אם : GA-7VAX 512 333MHZ קירור מסיבי למעבד + 7 מאווררים למארז זה מה שרלבנטי לפי דעתי אני יודע שיש קומבינה על ידי קיצור שני רגליים במעבד.. השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה לדוגמא שמעתי שמישהו כאן עשה את זה עם עפרון......... אז יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת אם מישהו בנה מערכת קירור מים למחשב לפי המדריך באתר ואם כן האם שווה לבנות אותה ואיפה אני יכול להשיג בלוק מים למעבד וגם לכרטיס מסך (ולעוד מקומות אם יש לכם הצעות ) אני מחפש חנות באזור הקריות או חיפה הנה המדריך(http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool) תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם P35 S3 של גיגה בייט, ומעבד 4300. הספק הוא FSP GLN 350. הEIST מופעל. במנוחה התכנה של גיגה בייט קוראת 1.41, ה CPU-Z קוראת משהו באיזור ה1.39. בביוס מוגדר על 1.425 במאמץ, מתי שהייתי מצפה מהמתח לעלות, המתח יורד בתכנות ל 1.36 ו 1.34 בהתאמה. הדבר בסדר? מה זה אומר לגבי מה שאני מגדיר בביוס? תודה רום
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמארז, אז החלטתי לפתוח את המחשב תוך כדי עבודה ולנסות לאתר את מקור הרעש, אך ללא הצלחה. כיביתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים הקשיחים וחיברתי אחד כל פעם. ניתקתי את המאווררים של המארזים ואפילו את המאוורר של המעבד למספר שניות. בסופו של דבר רק כשניתקתי את חיבור המולקס של כרטיס המסך-הרעשים פסקו. מדובר בכרטיס מסך מסוג Geforce FX5900XT של Albatron והוא משרת אותי נאמנה, כך שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה להחליף אותו. היום שלפתי את כרטיס המסך וניקיתי את המאוורר שלו עם ספריי אוויר בלחץ, אך גם זה לא הועיל. בקיצור, מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהרעשים המטרידים? ואיך בכלל מפרקים את ה-heat sink של כרטיס המסך בלי להרוס את הכרטיס עצמו? צרפתי לת'ראד תמונה של ה-He…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
זה אותו רעיון של המעבד?יענו מורחים רק עם הליבה וכמה צריך למרוח בכלל על הליבה אם רק עליה? יש לי 6600gt אם זה משנה... יש מדריך לזה במקרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
Is that normal that Easytune5 make blue screen when you try make OC by %% or by the FSB change function? I've tried to make the OC useing the %% change function and once click GO it make blue screen and reboot. I've also tried the advanced tab and changed the FSB and clicked GO and was again bluescreen and reboot. All this useing GIGABYTE'S EasyTune5 program. Then after reboot (in both cases) I had this stupied window right after windows up the window with "close/report" and when i clicked Debug was no files or some thing only IDs/ltrs nothing special. What do you think? You can see my specs on my Sign down... Is that normal for EasyTune do such things?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחיל OC על 9600GT שלי, ואני לא יודע עם איזה תדר להתחיל, ליבה או זיכרון (מה עם Shaders)? יש לי כבר את RivaTune הכי אחרון... יש יחס מסויים בין תדר ליבה לתדר זיכרון שאני חייב לשמור? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש שני מאווררי 80mm בנוסף ל-120mm שישלי במארז. איזה מאווררים נחשבים כטובים?ולא עושים הרבה רעש.. ועוד משהו,המארז שלי די קטן ואני מחפש קירור למעבד E7400 שיתאים.?המלצות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני באובר ל-3.32 עם 805 -מפרט בצד.</p><p>ושאני משנה את ה PCI-E לתדר אחר מ-AUTO המחשב לא עובר POST.</p><p>הביוס מעודכן ל-F11 ואין לי עוד רעיונות.</p><p>עצות ומענות יתקבלו בשמחה..</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-