אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי Celeron 1.7GHz עם לוח אם של ASUS מדגם P4S533-VM עם מאוורר של Intel למעבד ועוד אחד למארז.... מה האפשרויות שלי וכמה רחוק אני יכול להגיע ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי היא: 57C ונראה לי שזה מוגזם.. הכרטיס מסך שלי הוא: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache PCIE מה אתם אומרים? הטמ"פ בסדר? מה הטמ"ם המומלצת לכרטיס הנ"ל? ואיזה קירור מתאים ומומלץ לכרטיס הנ"ל? תודה רבה לכם מראש..
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מודע לזה שצריך OC בנוסף לפתיחת הצינורות ולזה שזה לא בטוח מצליח והכל.. לפי מה שהבנתי בלידטק זה מצליח הכי הרבה לא? זה עובד גם בAGP? אם כן אני אשמח לקבל לינק ישיר אליו באחת מהחנויות שמוכרות אותו. תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה. המעבד של 3.2 יושב על טמפרטורה של 38 מעלות. כמה אתם ממליצים להעלות אותו? או מה הטמפרטורה המומלצת למקס OC שאני יכול לעשות? הינה המפרט שלו .. JUST IN CASE... Processor Name Intel® Pentium® 4 processor 640 supporting Hyper-Threading Technology? Architecture 90 nm , LGA775 Cache 2MB L2 Clock Speed 3,20 GHz Front Side Bus 800 MHz
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והסטפינג שלו הוא LBBLE 0518DPAW יש עוד שתי שורות אחת מעל ואחת מתחת שאני לא יודע עם הם רלוונטיות איך המעבד הזה ל O.C ? ???
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הציפסט שלי מתחמם נורא ומגיע ל1:1 עם המעבד שזה אומר 48-46 מעלות יש לי עוד זמן עד הקירור מיים ואני בכל מקרה מקמבן עכשיו קירור משודרג למעבד ולכרטיס מסך (לא מוציא שקל!!!) אז רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המעבד שלי 3500+ venice core. מגיע ל220mhz עם מכפלה של 11 כלומר 2400 בערך. כל העלאה של mhz נוספת תוקעת את הWIN אחרי כמה שניות. הבורד A8N SLI לא נותן להעלות את המתח למעבד מעל 1.5V. הHTT שלי נעול על *3 והזכרונות על CL 2.5. השאלה שלי היא איך אפשר לטפס עוד למעלה? הטמפ' של המעבד- במנוחה בערך 41 מעלות, ובעומס של PRIME95 בסביבות 48-49. מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד הזה יכול לעבוד? (מומלצות?) המפרט של המחשב שלי מצורף בחתימה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה כל אחד ואחד מהתזמונים תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עקב בעיות תאימות של הכרטיס מסך והchipset שלי,אני רוצה לצרוב לו ביוס של Leadtek 6800U הוא מחזיק בקלילות את התדרים של הUltra. רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הצריבה דרך הWindows והאם יש מקום מסודר שיכול לעשות את זה וכך אהיה שקט,כי זה כרטיס לא זול ואני לא רוצה שהוא יפגע חלילה. אשמח לשמוע על סיכונים אפשריים ודרכים למנוע אותם או לתקן אותם. נסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי את כל מה שאני מחפש,אמכם הסליחה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם למעבדים כפולי הליבה של AMD יש יכולת OC טובה? אם לAMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) יש יכולת OC טובה? ואיך זה הולך כשמעלים זה מעלה לשניהם באותו כמות או שצריך לכל ליבה להעלות בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קירור GLACIATECH IGLOO LIGHT אצל חבר, מעבד סטפינג LBBLE0522VPMW 2700MHZ על 1.50V - אני מעריך שהוא מסוגל ליותר פשוט לא ניסיתי להוריד את המתח, עשיתי על בטוח, אולי פעם הבאה ננסה, יציב לגמרי בסופר פאי 32מגה. 38מעלות מנוחה ו42מאמץ. עריכה : VAILD : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=30408 זיכרונות TWINMOS VALUE, לא עוברים את ה455MHZ... [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הטמפ הינה 50 במנוחה... אתם חושבים שכדאי לעשות לחיה הזאת OC קטן? הקירור עליו ממש מפלצתי... כרטיס מעולה אני מרוצה ממנו וחשבתי לנסות להמהיר אותו טיפה בשביל ה 3d mark 05 התוצאה שקיבלתי הינה 4900... ואם שווה לעשות OC איך לבצע אותו? כמה להעלות לליבה? כמה לזכרונות? זה הכרטיס חברים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400gt_tdh_c350_1.html
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit 3000+ socket 775 עכשיו מאז שקיבלתי אותו לפני מספר חודשים בעת התחממות הוא נכבה לי בערך בטמפרטורה של 80 ( כן כן מגיע לי ל80 ) פתחת את המארז וגילית שיש על המעבד סה"כ מאוורר רגיל של TT ( אני מתאר לעצמי שזה לא מספיק בעת מאמץ, תקנו אותי אם אני טועה?! ) עכשיו מדי פעם אני בודק את הטמפרטורה של המחשב ואני מגלה שזה בין50-60 תמידדד גם שמחשב לא מתאמץ קראתי את הנושא לגבי טמפרטורות של מעבדים שיש בפורום ורשום שם שהמעבד שיש לי צריך להיות מתחת ל50 אז למה אצלי זה יותר?! זה נחשב לנורמה? ומה יכולות להיות הסיבות לכך שהוא נכבה לי פתאום? ההיטסינק לא טוב? צריך להחליף לקירור חזק יותר? בבקשההההה תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 לאן אפשר להגיע איתם ב OC? תודה לעונים? עדיף תשובה למי שהיה או יש ניסיון איתם
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהיא הטמפ" הנורמאלית להרד דיסק? על פי האוורסט אלו הנתונים אצלי כרגע. CPU =45 WDC הרד דיסק=39 מדרבורד אינטל פרסקוט=26 תודה מראש! איתן
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה זה מה מי זה מי (חזק חזק) חח לא סתם צריך זיהוי בטמפרטורות יש רעיונות למישהו זה מה שאני חשוב 1-לוח 2-מעבד 3-אין לי מושג ולמה זה מינוס? 4-אין לי מושג 5-אין לי מושג 6-הארד דיסק [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200. חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט. חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי? תודה
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-