עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asafay1,

??? ???חברים מה המצב אז ככה אני בדילמה יש לי 9600XT של גייקיוב מהירות ליבה 500MHZ ומהירות זיכרון 500MHZ עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לכרטיס אני חשבתי בכיוון של המהרה ל: 540NHZ ליבה ו580MHZ לזיכרון מה אתם אומרים?שווה כדאי זה ישפיע על מתח הAGP שלי על הלוח על הספק [480W גנרי]מה שכן עשיתי מאוורר לד של ארו קול [3020RPM] בחלון השקוף בצד ממש מול הכרטיס מסך כדי לשפר תקירור אז תתחשבו בנתון זה ותגידו לי מה דעתכם על המהירויות החדשות שאני רוצה לעשות לכרטיס אם ניראה לכם שהכרטיס ישאר יציב..... ???

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כמה ימים החלפתי את הלוח הקודם שלי ג'יגה בייט 7NNXP לאביט NF7 במיוחד ביגלל שבג'יגה בייט לא היו חורים מסביב לסוקט כדי לתפוס גופי קירור גדולים... עכשיו קניתי גם גוף קירור של THERMALRIGHT דגם SP97 בשילוב של DELTA 92MM וגם החלפתי קירור ל 9800XT שלי ל ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP בשילוב של נחשו נה..... DELTA 92MM ובגלל שהיה לי בעיה בבאסים גבוהים פירקתי את ההיט סינק המקורי של הצ'יפסט וליטשתי את הצ'יפסט עצמו עם נייר זכוכית מים ( רובכם בטח יודעים שהצ'יפסט לא ישר והסינק לא נוגע בוא מספיק טוב ) והחלפתי את הקירור שלו ל Thermalright NB-1 בשילוב של... כן כן DELTA קטן וחמוד ( ועצבני ביותר שמסתובב ב 7000 RPM ) וכדי שהכל יהיה יציב וסבבה החלפתי ספק ל ANTEC TRUE POW…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Alechko88,

חבר קונה שילוש חדש ;D על הלוח הוא כבר החליט Abit NF7 v2.0 ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב ל OC 1700+ JIUHB(v1.65) OC או +2100 AIUHB לי נראה שעדיף 2100 כי הוא טוב יותר ללא OC ויש לו יכולות טובות מאוד אבל מצד שני אני רואה שפה אנשים עם 1700 הגיעו רחוק יותר.. אז מי הוא המלך? הוא הולך לשים על זה SK7+SF2(כמה נדוש)... זיכרון הוא גם לא יודע מה עדיף.. WINBOND 512mb 3200 או TwinMos 512mb 3200 אני לךא יודע אם הטווינמוס הוא מבוסס צ'יפים של ווינבונד או לא... כי יש סוג אחד עם ווינבונד ואחד עם צ'יפים של טווינמוס? מה ממומץ פה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Zvuv,

Hi ! I got a TT SF2 blue and ended up not using the supplied thermal sensor. Well thinking about the many uses i could do with this i checked the manual and caught up with the PWRTMP1 connector. Plugged it in, set it up in MBM as ASUS3 and vaulaa extra thermal sensor for that GPU/NB :dance: I checked it up against reading from thermal diode on CPU - and dead on accurate. BTW if this is old news, please ignore/flame/spam ;D

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by taotao,

עכשיו היא אומרת לי שהטמפרטורה בלוח היא 25 מעלות וזה לא זז ושהמעבד הוא 32 מעלות וגם לאא זז עכשיו אוורסט בכלל מזייפת ברמות של קופצת מ50 ל100 וכו עכשיו אני שואל אם זה הגיוני וסבבה או שיש לישהו תוכנה שבאמת יודעת תתוצאות ולא מזיפת או מחליטה לעצמה תטמפרטורות? אני רוצה לעשות OC אבל בגלל אשני לא יודע תטמפרטורות אני לא רוצה להיסתכן סתם

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Bose,

זה המפרט. intel pentium 2.4 northwood gigabyte 8ipe1000-g geil 256X2 w.d 80 giga sata ג'יפה 4 מארז ג'נרי עם מאוורר 80 מ"מ בצד של ההארדיסק טלמרטייק 360 ואלה התוצאות על מנוחה האם אני צריך לחשוש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by innoVision,

אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by laredo,

ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by darkie,

יש לי AMD 2500 עכשיו אני רוצה להוציא את הקירור סטוק כדי לנקות אותו מאבק ודיי הסתבכתי אם זה, לאיזה כיוון למשוך את הקליפסים וכו'. אם למישהו יש את הקירור סטוק הנ"ל ויכול להסביר לי איך להוציא אותו בבקשה או מישהו אחר שיכול להסביר לי איך להוציא אותו, תודה. עריכה: טעות בפורום מצטער בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by Hellcat,

שלוםםםםםםםםםםם אני צריך עזרה לגבי הקירור הזה: http://www.asetek.com/default.asp?showPage=startside.asp&contentSection=2 ה WATERBLOCK שלו תומך במעבדים הבאים: SUPPORTS INTEL S478, (S462), AMD ATHLON FX (S939/S940) & AMD ATHLON64 (S754). יש לי AMD ATHLON 64 3200 939 האם זה תומך?! אני פשוט רוצה להיות בטוח

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by noambason,

אני קונה את הקירור הבא למעבד, אבל כשאני מחפש מאוורר כדי להצמיד לו אני רואה שכל ה- סוגים של ה 120 מ"מ מגיעים רק עד מהירות של 1600 RPM ולאלה של ה80 מ"מ לא רשומה המהירות ליד. איזה מאוורר הכי שווה להצמיד לו? חשוב שיהיה הכי שקט.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by nir.zamir,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונות של מאוררים\מתאמים אלו . כי אין לי מושג איך רושמים מולקס באנגלית.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. היי אני דיי חדש פה למרות שאני הרבה זמן מסתכל בפורום רציתי לדעת אם כדאי לעשות oc ל radeon9000 אם אפשר בכלל ואם הוא ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך באופן משמעותי מה אני צריך לקחת בחשבון כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך תודה=]

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי לוח אם של ABIT מסוג IC7-G והמאוורר שלו הוא מאוורר קטן כזה שהמאוורר מורכב על צלעות קירור והוא לא פועל לי יותר,עכשיו אבא שלי קנה מאוורר שהמוכר בחנות אמר שהוא מאוורר שמתאים ללוח אם הזה. הנה המאוורר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4867 איך אני מרכיב אותו במקם המאוורר שעל הלוח תמונה של הלוח: http://www.thg.ru/mainboard/20030714/images/abit_board_big.jpg

16. יש את זה בארץ? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1784&cat=93&page=1

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. http://img233.imageshack.us/my.php?image=25963656ua5.jpg ודרך אגב איך זה שלא רשום מה הלוח אם שלי? ואם שאני יעשה אוברקלוק יהיה שיפור משמעותי?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי פנטיום 4 פרסקוט ועד עכשיוה הייתי משתמש במשחה של ARCATIC SILVER והטמ"פ שלי במנוחה היו בסביבות ה 50 55 אתמול ניקיתי את המשחה ומרחתי משחה חדשה של זלמן ואני רואה שהטמ"פ שלי 60 ומעלה למה זה? והאם זה נכון שאנשים אמרו לי שלוקח כמה ימים עד שהמשחה מתחממת ומוליחה חום כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by ETB,

מחר אני קונה סוף סוף מחשב חדש (נכנסת המשכורת הצבאית). אני צריך המלצה לשיפור הרכיבים שאני רוצה לקנות במסגרת התקציב שלי, שעומד על 3000 שקל. המפרט שאני הולך לרכוש הוא: AMD Athlon XP 1800 - 266FSB + FAN ABIT NF7ver 2.0 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 סך הכול 2,794.60 ש"ח. המארז מהמחשב הקודם הוא COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER עם מאורר 120 מאחורה מוציא, שניים מקדימה מכניסים. יש זכרונות אחרים שאני יכול להגיע איתם יותר רחוק בOC במסגרת התקציב? שווה לי להשקיע עוד 100 שקל ללוח, כי את התוספת לכרטיס קול של ה SoundStorm, אני לא ממש צריך. ובנו…

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by ThePinkPanther,

יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by a55af,

אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  22. יש לי כ.מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7300GT 256MB DDR2 PCIe ועליו יש בלוק הקירור המקורי שלו (סטוק). http://www.giga-byte.co.il/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2282 הוא ממש לא מקרר את הכרטיס, הטמפ' שלו רצה בין 57-63 מעלות (במשחקים 63+ מעלות), ואני מפחד שהטמפ' תהרוס לי את הכרטיס. אני יודע אצל כ.מסך של Gigabyte כולם באים רק עם גוף קירור רגיל, ומה שרציתי לשאול זה האם יש גוף קירור יותר טוב שמתאים לכרטיס שלי, הכוונה מאוורר עם גוף קירור יותר יעיל...? תקציב לא ידוע עוד, תציעו מה שיתאים. תודה!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Nihility,

gigabyte טוענים שהתוכנה הזאת יכולה להקטין את צריכת החשמל של המעבד ובכך להקטין את פליטת החום שלו, במקביל היא גם מקטינה את מהירות המאוורר של המעבד. הדוקומנטציה שלה ממש ממש גרועה ואני לא מוצא מידע ברשת. המטרה שלי זה שכאשר המחשב לא נמצא תחת עומס, הוא יעבוד לאט יותר ואז אני אוכל להנמיך את המהירויות של כל המאווררים שלי, זה בעיקר ללילה אבל גם לא יזיק שקט כשאני כותב אי-מיילים. הפעלתי את I-cool, דבר ראשון שקרה זה שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד (זלמן 9500) והאזעקה של הלוח אם התחילה לצפצף (קל לבטל, אבל אני רוצה לכוון את המהירות שלו ל-1300, שזה המינימום המומלץ). דבר שני, לא קרה כלום. בדקתי עם CPU-Z ואין שום שינוי במהירות שעון או במתח שיוצא למעבד. אין שום פרמטר בתוכנה לשליטה על המאוורר…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by kreker,

שלום אין לי ידע בOC אבל הנתונים המפורסמים (אפילו הרגועים) מאוד מושכים רציתי לשאול האם בצוע OC על מנת לשפר את ביצועי המחשב באופן קבוע - על מחשב שמיועד לעבודה ולא למשחקים זה דבר אפשרי או שישנה פגיעה באמינות המערכת ובאורך החיים הכולל שלה ולכן זה לא רעיון טוב? OC למעבד Q9450 למהירות 3.2 -3.5 זה רגוע ואפשרי למטרות אלו או שלא? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by אדם לוי,

בקיצור אני רוצה לדעת כמה פקטים עליו הוא אוברקלוקר וטב?

דיונים חדשים בפורומים