אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם אם הוונט סילנט בוסט זה הוונס שאורמים שהוא הכי טוב לאתלון64 מתי ששאלתי איזה קירור טוב לתאלון עד 200 שקל אמרו לי ללכת על הוונס שהוא די שקט ונותן ביעוצים טובים האם זה נכון ? והאם זה הוונס המהולל או שזה וונס שונה תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום מצאתי משהו שקשור ללוח אם שלי לכמה מעלות מותר להגיע [אולי אין לי מושג [ הינה הלינק http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965g-ds3-i965g.html וזה הציטוט ממנו שאולי קשור guaranteed 3000 hours of service under the maximum admissible temperature of 105°P¡ זה קשור ? מה הכוונה ומזה ה-P¡ תודה מראש אביב
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן המחשב הוא HTPC וזה המפרט: AMD athlon 2X 4000+ קירור סטוק. ASUS m2a-vm HDMI 1GB RAM 667MHZ טמפ' במנוחה: 27. טמפ' אחרי חצי שעה עם OCCT (לא יודע כמה זה נחשב מאמץ או לא..): 38. טוב, קראתי מדריכים והכל כמו ילד טוב. העלתי את התדר של המעבד ל-220MHZ, חצי שעה זה עבד עם OCCT, הכל היה סבבה. עכשיו, אני רוצה לעלות עוד קצת.. ד"א, עם 220MHZ המעבד עובד על 2.3GHZ במקור זה 2.1GHZ. מה אני עושה הלאה? אין בעיה לעלות עוד קצת את המתח? מתי אני אדע שצריך לעלות את המתח? ואם צריך לעלות את המתח, בכמה לעלות? כרגע המתח עומד על 1.29 ונע עד 1.31. איך אני ממשיך מפה חבר'ה? תודה רבה, אשמח לעזרה. אני חושב שאני אעצור כשאני אגיע למשהו כמו 2.6.. אם יהיה אפשרי עם סטוק, אז 3GHZ ואני אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום רציתי להתיעץ איתכם בעניין קירור למעבד אני הזמנתי מארז גיגהבייט מדגם 3D Aurora ורציתי לדעת איזה קירור למעבד עדיף בהתחשב שיש לי את המארז הנ"ל האם לקחת את ה3D Rocket של גיגהבייט מתוך קו מחשבה שהוא מתאים למארז או את הThermaltake Big Typhoon שאתם המלצתם כאן? פרטים על המערכת - מעבד Opteron 165 לוח DFI את המארז רשמתי ועוד עניין קראתי כאן את ההשוואת זכרונות שפירסמו באתר אני הזמנתי לפני מספר ימים את הG.SKILL שהיו בהשוואה נכתב שכל הזכרונות שבהשוואה התחממו מאוד ולכן הותקן עליהם מאוורר איך עושים דבר כזה - בכלל וספציפית למארז שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422228,00.html מחשב של יושי מהתוכנית THE SCREEN SAVERS המשודרת בערוץ TECHTV ביס
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ראה בארץ את הביגטייפון עם המאורר השקוף? ניתן לראות http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שיש מאורר A2018 שאמור להגיע איתו (אופציונלי) במקום המקורי.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המספרים שכתובים הם 2L71768 8A0405 כתוב על התושבבת SLA9V MALAY 2.66GHZ/4M/1333/06 L728A152 כאן כתבתי כל מה שכתוב על המעבד .
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש מדריך שמסביר על תזנוי זכרונות וכיצד לשנות אותם לטוב ולרע תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הנה המפרט amd 64 3200+ albatron k8x800 pro 512 ddr400 עם צלעות קירור ati radeon 9800 pro 128 מארז supertalent עם 5 מאוררים ספק hec 475 2 fan סך הכל 9 מאוררים (5 במארז, 1 מעבד, 1 כרטיס מסך ו2 בספק) רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לoc? אם בכלל וגם מהם הטמפ' הטובות למעבד שיל במנוכה ובעבודה ומתי כדאי להתחיל לדאוג כרגעי אני משתמש בתוכנה aida 32 וזה מראה יל בדרך כלל 28 - 32 בלוח ו35 עד הכי גבוה שהיה 44 במעבד. זהבסדר? אמרתי לו לתת לי אזהרה כשהוא מגיע ל50 (בביוס) ועד עכשיו לא אראה לי. ושיחקתי והכל. על כמה לשים את האזהרה? ואם כדאי לעשות oc לכרטיס מסך או רק בעתיד? ומה דעתכם על המפרט - לא קשור כל כך אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס שיש לו קירור רגיל כמו לרוב הכרטיסים, הצלע הזאת עם המאוורר 40 ממ עליה.. הזכרונות של סמסונג ללא קירור כשניסיתי פעם לעשות הוא העליתי ב30 מה"ץ ליבה ו50 מה"ץ זכרון כל מגה הרץ מעל זה מתחיל לפשל איך יכול להיות רק 50? זה מגבלה אוטומטית של הכרטיס או חום שיכול להסתדר עם קירור ראוי
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אם מעבד E4500 וקירור ARTIC PRO 7 ? זה אפשרי בכלל? לא יהיה צוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש למישהו הסבר מדוע לא מייצרים היטסינק מצורן חד חמצני?? הרי הוא יכול לקלוט עד 1500 מעלות צלזיוס ועדיין להישאר בטמפ' החדר
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של SUNON 120 מ"מ וכפולים בעובי. אמרו לי שהם שקטים במהירויות נמוכות, אני אבדוק את זה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הכי מעניין אז ככה לפני שאני מזמין את הפריטים רציתי להתעייץ ולקבל המלצות על פריטים חשבתי להזמין כבר מערכת קירור טובה ולהעיף את הטרמלטק שיש לי שחוץ משקט לא עושה כלום (קירור מים ) אז נתחיל המעבד :Swiftech APOGEE GTX משאבה : Swiftech MCP655 רדיאטור: Koolance EHX-1050BK External הכל יהיה על צינורות חצי (רק יש לי בעיה עם החיבור של הרדיאטור כי הוא על 3/8 אבל נסתדר) אני לא רוצה להוסיף מיכל כי הבנתי הוא גורם רק צרות של וגם סתם סוחט כוח מהמשאבה , במקום זה אני יעשה איזה מפצל T באמצע עם פקק ואני אכניס את הנוזל דרכו, דרך אגב אני השתמשתי בנוזל של רכבים prestone. אם יש לכם איזה המלצה או עדכון בשבילי אני אשמח לשמוע בתודר ערן
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא קיבל את הלוח ויש נתתי לו oc אז ככה : עד 1.6vdd- זה עשה 220. עד 1.8 - עשה 230 עד 2.0 עשה 243 באס, היציבות עדיין לא מוחלטת (יש לו בעיה של זיכרון geil 3200 value). עד כאן . סך הכל לוח באמת שווה הן מבחינת מחיר והן מבחינת ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אני מתכנן לקנות לוח-אם GigaByte P35-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 האם אני יוכל להתקין עליו את הקירור Scythe Infinity ? (בלי לפרק את הקירור הפסיבי של הלוח ה CRAZY COOL) ה CRAZY COOL נראה כך( זה תמונה מאחורי הלוח.) גם מקדימה האם הקירור (כל מגדלי המתחכת האלו ;D ) לא מפריע להתקין קירור טוב למעבד כמו Scythe Infinity , או הטוניק במידה ואוכל להשיג אותו מבט מקדימה : תודה לכל העוזרים! מחכה לתשובותכם... יניב.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי. בקרוב יהיה לי 9800GTX+ ו"אברקלק" אותו, רציתי לדעת שאם אני מעלה את השיידר למשל ב 50, או מהירות הליבה ב 50, יש שינוי של ממש? או שינוי קטן שלא שמים לב אליו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את ה Accelero X2 לכרטיס שלי מסוג Sapphire X1950P http://www.bit-tech.net/hardware/2006/10/17/sapphire_radeon_x1950_pro/3 עיינתי באתר היצרן של AC וראיתי שלא מספיק שצריך לקנות את הקירור אלא גם כתוב שם ATI Radeon X1950Pro requires an extra Voltage Regulator Heat Spreader Module. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=7&disc= http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=3&disc= מאיפה ניתן להשיג המוצר הנ"ל והאם הוא באמת הכרחי בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-