אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המאמץ המירבי של המחשב יהיה משחקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס x800XL של GigaByte, הפעלתי את התוכנה ATI Tool ועשיתי מקס קור, זה נתדע על 445 ועשיתי ריסטרט. השאלה אם אני לא יכול לעבור את ה445 ניסיתי ידנית אך זה הראה ארטיפקטים. סך הכל הכרטיס במאמץ על 56 מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקרר את המחשב שלי בקירור מים. הסיבה היא לא אוברקלוקינג - אני לא משתמש במעבד חזק או עושה OC אבל אני רוצה להגיע למצב של מחשב הכי שקט שרק אפשר. אשמח לשמוע המלצות - התקציב שלי מגיע עד 2000 שח. אני רק רוצה להדגיש שאין לי כרטיס מסך מיוחד או מעבד חזק במיוחד - מחשב DUAL CORE רגיל עם כרטיס מסך ATI די בסיסי אבל הרעש משגע אותי. אשמח על העזרה שחר
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם במארז Compucase HEC 6A19 המאווררים הקדמי וגם האחורי לא מסתובבים, לאחר שימון הצירים הקדמי חזר להסתובב אבל נדמה שעדיין לא במהירות הרגילה שלו, האחורי לא מסתובב כלל, האם זה אומר שהם הלכו לעולמם? ואם כן אשמח להמלצה על מאווררים להחלפה השקט חשוב לי והתקציב גמיש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! אז ככה אחרי שקניתי מערכת חדשה רציתי לדעת מה אפשר להוציא ממנה (סטוק) ועזרה באיך לעשות את זה מעבד E6300 לוח אם ASROCK CONROE 945G זכרונות TWINMOS DDR2 667 CL5 2X512 כ. מסך כרגע O/B מחכה לקנות כרטיס DX10 ספק 500W קירור מאוורר אחד של 18CM ועוד 2 של 8 אני יודע שאתם אומרים שאי אפשר יותר מדי עם הלוח של ASROCK ולכן אמרתי OC קל אז מה אפשר לעשות עם זה ואיך?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזה לוחות ממולצים לאוברקלוקר מתחיל כמוני? האם לוחות של אינטל אפשר לעשות OC תודה
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בהנחה שאני נותן לו 200 שעות להתיבש????
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מאווררים 80MM שקטים, עדיף עם LEDים ירוקים וחיבור 3 פינים כמו גם מאוורר עם LEDים ירוקים בגודל 120MM שקט עם חיבור 4 פינים. מישהו מכיר\יודע?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התעללתי במארז ועשיתי חור למאוורר 120 ממ' עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר שיהיה טוב ושקט במיוחד תקציב: עד75 שקל תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחק הסנדק 2 .. אז פתאום המחשב מתחיל לצפצף והALARM TEMP מהבהב (יש לי מארז עם עיגול דיגיטלי כזה שמראה כל מיני טמפרטורות) הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה25-35 שזה בסדר.. אבל הALARM TEMP נע בין 45-65 ושאני משחק אז זה מצפצף.. מה זה אומר ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מה היא התוכנת OC המדויקת ביותר לכרטיס מסך? אני צריך ממש הבדלים של 1MHZ לליבה ולזיכרון מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הנה המפרט amd 64 3200+ albatron k8x800 pro 512 ddr400 עם צלעות קירור ati radeon 9800 pro 128 מארז supertalent עם 5 מאוררים ספק hec 475 2 fan סך הכל 9 מאוררים (5 במארז, 1 מעבד, 1 כרטיס מסך ו2 בספק) רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לoc? אם בכלל וגם מהם הטמפ' הטובות למעבד שיל במנוכה ובעבודה ומתי כדאי להתחיל לדאוג כרגעי אני משתמש בתוכנה aida 32 וזה מראה יל בדרך כלל 28 - 32 בלוח ו35 עד הכי גבוה שהיה 44 במעבד. זהבסדר? אמרתי לו לתת לי אזהרה כשהוא מגיע ל50 (בביוס) ועד עכשיו לא אראה לי. ושיחקתי והכל. על כמה לשים את האזהרה? ואם כדאי לעשות oc לכרטיס מסך או רק בעתיד? ומה דעתכם על המפרט - לא קשור כל כך אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לכבוד פסח (כן יש עוד 11 חודשים) הוצאתי את הHEATSINK של פנטיום 2.4 שלא נוקה ולא הוחלפה לו משחה תרמית במשך שנים. בקיצור הוא לא מבריק בלשון המעטה, הHEATSINK מלא באבק וגם המאוורר. כמובן שאני מעוניין להבריק אותם... אז ככה, האם אפשר לקחת את הHEATSINK ופשוט לשטוף אותו במים?? אין ניקיון יותר טוב מזה...
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מגיע יציב בבאס מ200 ל210 ולא יותר אפילו אם אני מעלה בMHZ אחד זה לא יציב ניסיתי לעלות מתחים לכל חלק וכמובן.... - לא עזר. זה תמיד נתקע או בטעינה של הווינדוס או לאחר כמה שניות בווינדוס אני חושב שמשהו מגביל אותי או שלא עשיתי משהו בסדר. אז יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולכם! לאחר נסיונות לאוברקלוקינג עם הקירור המקורי בתקווה לזכות בתחרות (כן בטח... כל אלו עם הP4 1.6A יקרעו אותי בלי בעיות), כל פעם שעברתי את ה3 ג'יגה עם ה2.4 שלי המחשב לא עשה POST אחרי Soft Boot (ריסטרט דרך תוכנה), אבל אם אני מכבה ומדליק זה עובד, וגם אם אני לוחץ על הכפתור הפיזי במחשב (רק היום סידרתי אותו אבל גיליתי שזה עוזר) זה עובד. מה שמוזר הוא שעשיתי בדיקות בסנדרה והמחשב לא קרס ועבד ביציבות. בנוסף, בפעם הראשונה שאני מריץ XP אחרי האוברקלוקינג למהירויות הנ"ל הוא עובד טוב, ואחרי שאני מחזיר את הבאס ל133 הוא לא עולה יותר, ועושה לי שגיאה בקובץ שנמצא בwindir/system32/config בשם system. אחרי זה אני מחליף את הקובץ ועושה עוד כמה דברים שחבל סתם לפרט ואז עושה ריסטור. בואו נרא…
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
השאלה היא מאד פשוטה, האם יש משמעות לכיוון התקנת גוף קירור מבוסס Heatpipes ? האם אם הצינורות בכיוון כלשהו הם יעבדו פחות טוב ?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת אם מישהו בנה מערכת קירור מים למחשב לפי המדריך באתר ואם כן האם שווה לבנות אותה ואיפה אני יכול להשיג בלוק מים למעבד וגם לכרטיס מסך (ולעוד מקומות אם יש לכם הצעות ) אני מחפש חנות באזור הקריות או חיפה הנה המדריך(http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool) תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטמפרטורות... אבל תוכנה שלא תזיף משהו טוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Gigabyte k8n pro sli amd athlon 3500+ 939 עם קירור Thermaltake BigTyphoon CORSAIR 512MB VALVE CL2.5 X2 (1024MB) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb HEC 480W ACE איך המערכת שלי לאוברקלק ? וכמה GHZ נראה לכם אני יכול לעלות עם המערכת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יושב על BUS של 333, והמחשב יציב לחלוטין, והוא יכול לעבוד שבוע ללא הפסקה, אבל אם אני עושה RESTART אז הוא לפעמים מאפס לי את הBUS(רק את הBUS, כל ההגדרות האחרות ששיניתי בBIOS נשמרות) ל266... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? שיניתי בביוס רק את יחס הזכרונות ל1:1, ואת הPCI FREQ לOC MODE, והורדתי את הLOGO המפגש בהתחלה. כל ההגדרות האלה נשמרות חוץ מהBUS. בכל בדיקות היציבות כמו PRIMEX2\ORTHOS אין שום טעויות, והטמפ גם בסדר...
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחיל OC על 9600GT שלי, ואני לא יודע עם איזה תדר להתחיל, ליבה או זיכרון (מה עם Shaders)? יש לי כבר את RivaTune הכי אחרון... יש יחס מסויים בין תדר ליבה לתדר זיכרון שאני חייב לשמור? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-