אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45 מה עלי לעשות בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לזכרון שלי תזמונים בסטוק 2.5-3-3-7. הFSB של המעבד שלי הוא 133 והזכרון 166.5 לכן עשיתי OC למעבד לFSB של 167 (קודם שמתי יחסים 1:1). הOC הצליח והכל אבל משום מה התזמונים עלו ל2.5-4-4-8(גם בבאס 166). שיניתי חזרה ידנית בביוס ל2.5-3-3-7 אבל כל תוכנות הבדיקה מזהות את הCL כ2.0. אני לא רוצה לעשות שינויים בתזמונים, מה גם שזה תזמון שקשה מאוד לשנותו. יש הגיון בכלל לשינוי ל2.5-4-4-8? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה תעזרו לי תגידו מה אתם חושבים איזה תיכנון יותר עדיף למאוורים? אם יש לכם עוד רעיונות ...את תגידו לא שמתי מאוור מקדימה כי יש לי מארז בעיתי .
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם זוכרים אותי? זה אני עם המחשב A64 3000 939 GIGABYTE K8NF9 2X256 D43 400MHZ והיה לי בעיה לעשות למעבד שלי OC אפילו של 100MHZ אז נישיתי לשחק עם ההגדרות והיגעתי לזה ובינתיים יציב כנראה הבעיה הייתה שהמעבד שלי דורש יותר מתח בOC מהמעבדים האחרים סטיפינג גרוע כנראה אז תגידו לי בבקשה האם המתח למעבד שהוא בין 1.44~1.48 הוא גבוהה או מסוכן?? המעבד לא מגיעה ל40 מעלות במאמץ! האם המתח בסדר ולא יהרוג את המעבד בקרוב?? הLDL הוא על X2 והמחלק הוא CPU/11 תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם כן אז: לכמה הגעת איתו? עם איזה קירור והאם הוא טוב? (אם אפשר לינק לקירור) איזה מפרט יש לך? תודה לעונים...!
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 עכשיו אני רוצה להוציא את הקירור סטוק כדי לנקות אותו מאבק ודיי הסתבכתי אם זה, לאיזה כיוון למשוך את הקליפסים וכו'. אם למישהו יש את הקירור סטוק הנ"ל ויכול להסביר לי איך להוציא אותו בבקשה או מישהו אחר שיכול להסביר לי איך להוציא אותו, תודה. עריכה: טעות בפורום מצטער בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
CPUZ הראה לי 2.6 VCORE, מה שכמובן לא הגיוני. יצאתי מהתוכנה, הפעלתי מחדש, וזה חזר ל1.4-1.5. WTF?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מהירויות סטוק 250/333, התוצאה שקיבלתי 5040. מהירויות אוברקלוק 312/415, שיפור של 25% גם לליבה וגם לזכרון, 6522. שיפור תוצאה: 29.5 אחוזים. מה אתם אומרים נשאיר את הOC או שהשיפור הזה הוא סתם. יש Data Base של 3DMark2001SE שבו אני אוכל להשוות את התוצאות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רשום לי בwalltime כמעט 23 שעות ובpass 76 ובerrors 0 מתי זה נגמר הבדיקה הזאת?איך זה נגמר זה נותן דו"ח כזה?ה"תוצאה" הזאת שרשמתי בסדר? אני מצטער אבל ת'שאלה שאלתי גם כחלק מתר'ד בפורום תמיכה,שכנראה לא מתאימה לשם,ואני בטוח שכאן יוכלו לענות,מצטער אבל לי זה נראה חוקי,מקסימום מנהלים תנו לי לקבל ת'תשובה הקטנה הזאת ותנעלו(אבל תשובה תושבה כן...)
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ככה בעיקרון הורדתי את ati tools התקנתי אותה ואז נכנסתי לאחת האפשרויות שניקראות oc ושם פשוט נתתי לו לבדוק עד כמה אפשר לעלות את הזיכרון ועד כמה את המעבד.... של ה9600 שלי כמובן.. עכשיו הגעתי ל 490\470) אבל גם עם אני שומר את זה אחרי הפעלה מחדש ההגדרות חוזרות לעצמן.. ואני מיתכוון כמובן אחרי ששמרתי בשם וסימן ב-וי שהגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש... אפשר לדעת איך אני מסדר את זה ועושה Oc כמו שצריך?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
יש למישהו הסבר מדוע לא מייצרים היטסינק מצורן חד חמצני?? הרי הוא יכול לקלוט עד 1500 מעלות צלזיוס ועדיין להישאר בטמפ' החדר
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כרגע אני מעדיף להשאר עם הקירור המקורי אבל סתם לידע רציתי לדעת אם יש קירורים שמתאימים לכרטיס מסך הזה.כי לפי מה שפעם אמרו לי אין. ואם יש איזה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי קירור לכרטיס מסך והגעתי לתוצאה הזאת ורציתי לדעת אך היא יחסית לכרטיס שלי ?? ומשום מה אני לא מצליח לעלות את התוצאה ל ORB... מישהו יודע למה ?? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן עשיתי קצת OC מ275 ל300 ו550 לזכרונות מ500 נראה לי לא זוכר עריכה: אופס בטעות שמתי בפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אוקיי.. עוד מעט היום הולדת ואני אמור לקבל בסיביבות ה- 1000-1300 שקל .. אני רוצה לקנות קירור מים שיקרר לי גם את המעבד. וגם את הכרטיס מסך .. מה אפשר להוציא הכי טוב בכסף הזה .. אם בכלל. או שאני ילך רק על קירור אחד מהדברים כדי לקבל קירור אפקטיבי. מה שאני צריך למערכת קירור זה רק הרדיטור והבלוק .. כי משאבה אני יכול להביא בזול ..
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי 128MB 128BIT 9500NP פתחתי לו את כל ה8 צינורות בהצלחה עם אומגה. אבל עדיין יש בתוכנה את האפשרות שנקראת SOFT MOD DRIVER SWAP, גם אחרי שפתחתי את הצינורות. הוא נותן לי לבחור איזה דריבר להתקין - רגיל\9700\ 9800. עכשיו, לא בדיוק הבנתי מה זה עושה, יש בכלל דבר כזה דריבר מיוחד ל 9700 או 9800 ??? וגם, ומה עם ביוס, אני צריך לצרוב את זה של ה9700? כי קראתי בכמה מקומות שכן, אבל זה נשמע לי מוזר.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עכשיו היא אומרת לי שהטמפרטורה בלוח היא 25 מעלות וזה לא זז ושהמעבד הוא 32 מעלות וגם לאא זז עכשיו אוורסט בכלל מזייפת ברמות של קופצת מ50 ל100 וכו עכשיו אני שואל אם זה הגיוני וסבבה או שיש לישהו תוכנה שבאמת יודעת תתוצאות ולא מזיפת או מחליטה לעצמה תטמפרטורות? אני רוצה לעשות OC אבל בגלל אשני לא יודע תטמפרטורות אני לא רוצה להיסתכן סתם
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות איתו OC. יש למה לצפות? AMD 1700. זה מה שרשום: AX1700 DMT3C AGOIA0222 UPGW ועל איזה זיכרון הייתם ממליצים לי ללכת ל-OC כבד? 1 CORSAIR CMX256A-3200C2 - 400Mhz 2 CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz 3 CORSAIR CMX256A-3500C2- 433Mhz 4 CORSAIR CMX256A-3700- 466Mhz - אני מבין שהתיזמונים של הזיכרון הזה הם הפחות טובים מבין השאר אבל האם הוא עדיף בגלל המהירות שלו?
-
- 12 תגובות
- 603 צפיות
-