אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 מעבד E6300 1.86Ghz כרטיס מסך Radeon 4830 512MB 575/900 @ 650/1000 זיכרון: 3GB 2 קיטים של 512MB 667MHZ ועוד קיט 1 של 2 GB במהירות 800MHZ (הלוח מוריד ל 667) קירור מקורי של אינטל למעבד (ORB) מתאים ל SOCKET 775 וכו' ספק ZUMAX 400WATT אמיתי. אני מעוניין לעשות OC למעבד, השאלה היא האם כדאי לי ? עם הנתונים שיש לי כרגע, עד כמה רחוק אוכל להגיע בלי העלאת מתחים וכו' ? 2.5GHZ אוכל ? (בערך, ברור שאף אחד לא יודע ולא יידע עד שאני אנסה בעצמי, אבל אני לא מעוניין למשוך OC עד הסוף). ראיתי הרבה אנשים בפורום שיש להם ניסיון עם נתונים כמו שלי בדיוק, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה זה t1 זה נימצא בכול לוח בכול זיכרון אם כן איפה ועוד שאלה הזיכרונות שלי עובדים על באס 170 בביוס על תיזמונים 5-2-2-2 אני נימצא באובר למעבד באס 204 מכפלה 11 מעבד amd 2800 atlon xp מבחינת הלוח שלי אני יכול להעלות עוד אבל מתחיל בעייה מוזרה אם הכרטיס קול שלי קפיצות מציקות בסאונד בזמן הכתיבה יש לי sb extigy אז וותרתי על הרעיון להעלות עוד באס זה נחשב טוב מה שעשיתי יש דרכים לשפר הצעות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי לוח DualDDR, ועליו DDR333*2, לכן מהירות הזכרון היא 666MHZ מול המעבד. יש לי מעבד 2.4 533MHZ באס. ממה שהבנתי מהירות הבאס היא 133FSB*4, ומהירות המעבד כולו היא 133FSB*18. כדי להגיע לבאס של 666MHZ (מה שינצל את כל הזכרון) עלי להעלות את הFSB ל166.5 (666/4), ואם אני יעשה את זה המעבד יגיע למהירות של 2997MHZ (166.5*18).. אין לי כל מושג לגבי אוברקלוק, כל מה שאמרתי עכשיו זה לפי מה שאני מבין. האם כל מה שאמרתי נכון? ויותר חשוב, האם זה אפשרי לבצע אוברקלוק כזה מטורף? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להכין פאן באס אבל יש לי כמה שאלות: 1. כמה W ו V יכול לשאת כל חיבור מולקס? 2. איזה נגד אני צריך בשביל שהוא יוריד לי את המתח מ-12 ל 9 ו-7 אבל שיעמוד בכ 7W (אפשר לעשות דבר כזה של חיבור כמה נגדים?)? 3. האם אפשר להכין פאן באס ל-6 מאווררים? 4. כל טיפ שתוכלו לתת
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הביוס הוא AwardBios, לוח-האם נמצא במפרט מימין. יש בקישור הבא תמונות של המסכים בביוס: click here מה אומרות האופציות הנ"ל? 1. PCI Latency timer 2. Load Performance Setting אופציה 2 היא מוזרה במיוחד, כתוב עליה (בביוס) שצריך לוודא שכל ההתקנים עומדים ב-OC, ויש לה 2 אופציות - רגיל ו-Optimal. כשאני מפעיל אותה, אני לא מגיע אפילו ל-150 FSB, אבל כשהיא מכובה אני מגיע (עדיין רק ל-) 161 יציב.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה AMPER ה-LED שלי צורך? וכמה V
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו דומה ל MBM בשביל ה GPU כי הכי קרוב זה NTUNE MONITOR אבל זה לא עושה LOGS ואין טבלת HIGH/LOW *עריכה ואני צריך שזה יראה את זה ב SYSTRAY *עריכה 2 לא חשוב, מצאתי תוספות ל MBM שנותנות MONITOR ל NOFRCE 4 וגם לכ. מסך
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
bah נכנסתי לביוס במחשב הרביעי במפרט וראיתי שם שכתוב בהגדרות המהירות CPU Ratio 2.0 Blah Blah CPU/PCI Clock 100/33 מה אומר הCPU Ratio? תודה מראש לכל העוזרים. עריכה: הביוס נותן לי לשנות את ה CPU Ratio.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה קירורים שונים של חברת זלמן לכרטיס מסך שלי: VF700-Cu LED - 215 VF700-Cu - 189 VF900-Cu - 235 VF900-Cu LED - לא מצאתי אחד כזה בשום מקום.. מישהו יודע איפה יש? Fatal1ty - 215 המחירים בצד בשקלים.. בינתיים הכי נמוך שהצלחתי למצוא.. מי מהם הכי טוב/משתלם? שמעתי שחלקם זורקים אוויר חם למארז..? זה נכון? נ.ב. - הכרטיס שלי עומד על 60 בסטוק במנוחה ועל 75 ומעלה (לפעמים 80) במשחקים.. ואני מעוניין לעשות לו OC.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש קירור לכרטיס מסך במשהו כמו 250 ש"ח הכרטיס כנראה יהיה X1800XT או X1800GTO תודה רבה, עדן
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לכבות ליבה אחת במעבד כזה ? למען תוצאות o.c טובות יותר .
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לקחתי מכל תוכנה את החלק העיקרי, 5 דקות על הצייר, חיברתי הכל וזה מה שיצא =) אז מה אתם אומרים ?? מאמינים ?? תאמינו !! =) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש פה בהגדרות בתוכנה אבל לא מוצא איפה להגדיר שהSpeedFan יעלה אוטומטית בהדלקת המחשב עם הנתונים שאני בחרתי למהירות המאוורר. ועוד שאלה - למה שאני רושם שהמאוורר של המעבד יעבוד על 0 - הוא בכל זאת מסתובב ותוכנה לא רשום לי מה הRPM , רשום לי אפס. וגם רק כשאני שם אותו על 60 ומעלה הוא מתחיל לעלות את הקצב (מ-0 עד 59 זה לא משתנה ). למה זה ככה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר הכי טוב שיש לכרטיס מסך בתקציב של עד 100 ש"ח בערך ואיפה אפשר לקנות אותו
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
במארז יש מקום פנוי למאוורר נוסף בפאנל הקדמי לפני הכוננים הקשיחים איזה מאוורר (גודל ומודל) כדאי להוסיף ?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-