אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ניסיתי בסופ"ש הזה לעשות OC פיצי, של 63 מגה-הרץ, הומחשב פשוט לא עמד בזה והוינדוס לא עלה. אחרי שהוא עובר את VERIFYING DMA POOL DATA, הוא מציג לי מסך שחור, חוץ מרבע מסך למטה שרשום בו WINDOWS98 כמה, "מפתיע". בכל מקרה, אח"כ הוא רושם לי CANNOT FIND WIN.COM והוינדוס לא עולה ואני מקבל דוס. האם זה יכול להיות מכיוון שהזזתי את זכרונות הSDRAM שלי מ10NS ל8NS? תודה. עוד משהו- יש לי על המעבד מאוורר שעובד ב4000 RPM בקירוב, ועל הטמפ' אני לא יכול לסמוך, כי הוא אומר שהמעבד ב0 מעלות C והמערכת ב52C. עוד משהו2- זה סלרון 500 מגה הרץ.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ונשרמתי לפני כמה דקות חח ;D ;Dויש לי בקשה תכונה להגברת מהירות מאוורים במארז אחד 80MM ושני 120MM כל אחד מהם 1500 RPM אני צריך להעלות ל3000RPM המחשב שלי רותח ממש ודרך אגב מפרט שלי כ.מסך:EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 מעבד:E6600 לוח אם:DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון:1GB TwinMOS TwiSTER CL5 עוד חודש קונה 1GB תוספת ספק כוח:TR2 Power W0101 550W Silent (24pin מארז: פשוט MidiTower ATX Black תודה לעוזרים ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלשום קיבלתי קיט קירור מים מעולה (רדיאטור 3X120 , GTX וכו') עשיתי טעות וקניתי מעט מידי צינור מסוג clearflex חצי אינטש. עכשיו אני תקוע , חסר לי בערך עוד חצי מטר מישהו יכול למכור לי אם נשאר לו ספייר? או יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת צינור כזה ? או TYGON? פנדה היחידים שמצאתי והם מוכרים 3 מטר צינור ב 320 ש"ח! (בארה"ב זה עולה רק 6$)
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רכשתי אותו היום ב KSP , בא בבאנדל צנוע מאוד וקטן ;D אז ככה : 1) רמת הרעש שלו בלתי נסבלת גם כשאני שם אותו על המהירות הכי נמוכה הוא מרעיש פחות אבל דיי מרעיש לא משהו רציני,העלתי קצת בקונטרולר שבא איתו והוא עושה רעש עצום אבל איורור מעולה שזה על הכי גבוהה בכלל זה מרעיש אבל איורור מצוין... 2) הSpeed fan והאוורסט לא מזהים את המאורר , הם אמורים לזהות ? אגב מישהו פה שלט על המהירות כאילו כמו הקונטרולר שבא איתו רק ב Speed fan כאילו לכוון את זה על RPM זה מה שעושה הקונטרולר כן ? 3) המארז שלי סגור,סגרתי אותו איך אתם מציעים שאני אשלוט מהקונטרולר מבחוץ ? זאת בעיה,אבל אם אפשר דרך המחשב לעשות את זה- זה יהיה יותר טוב. אגב טמפ' .. : [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד 939 באזור ה500 שקל. מה הכי טוב? איך הלוח של GIGABYTE - ה:GA-K8U-939? אני רוצה לעשות OC למעבד. רציתי DFI LANPARTY אבל הכי זול ל939 בפנדה הוא 920 שקל והוא לא מתאים לי לAGP.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
פלטייר פועלים או ב15V או יותר אז למעשה שאני מחבר אותם למולוקס אז הם לא באמת מוציאים את ההספק שלהם... איך אני מחבר שהם כן יקבלו את ההספק שלהם???(אפשר לחבר לשנאי?) תודה מראש יונתן 8)
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הנה זאת השגיעה זה לא קורה בOC נמוך (עד 210) מיותר זה מראה את זה למה זה ואיך פוטרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לבצע את OC הראשון שלי על המערכת : CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz CPU Alias P68, Willamette Motherboard Name Asus P4S533-VM DIMM1: Kingston ValueRAM KVR266X64C2/256 DIMM2: 64 MB PC1600 DDR SDRAM North Bridge: SiS 651 South Bridge: SiS 962L בעקרון המטרה היא להגיע למעבד כמה שיותר מהיר... אני פועל ע"פ המדריך באתר... השאלה שלי על איזה טמפ' מקסימלית להגדיר למעבד כי כרגע הטמפ' נעה בין 61-65 מעלות..
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי לוח DualDDR, ועליו DDR333*2, לכן מהירות הזכרון היא 666MHZ מול המעבד. יש לי מעבד 2.4 533MHZ באס. ממה שהבנתי מהירות הבאס היא 133FSB*4, ומהירות המעבד כולו היא 133FSB*18. כדי להגיע לבאס של 666MHZ (מה שינצל את כל הזכרון) עלי להעלות את הFSB ל166.5 (666/4), ואם אני יעשה את זה המעבד יגיע למהירות של 2997MHZ (166.5*18).. אין לי כל מושג לגבי אוברקלוק, כל מה שאמרתי עכשיו זה לפי מה שאני מבין. האם כל מה שאמרתי נכון? ויותר חשוב, האם זה אפשרי לבצע אוברקלוק כזה מטורף? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לבצע OC למעבד. יש לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע נמצא כבר בOC והוא כרגע עומד על 3.0 במקום 2.6 כל האנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהמעבד שלי יכול להגיע ל 3.2 בכיף. מה שכן הOC שעשו לי זה הטכנאי בחנות מחשבים משם קניתי את המחשב... החנות עצמה נסגרה כבר, ואני בעצמי אין לי מושג איך עושים OC. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להעלות ל 3.2. כעיקרון הטמפרטורות שלי ה…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להכנס לנושא ה OC. 1) אפשר לקבל שם של תוכנה טובה ל OC? 2) אפשר לקבל הסבר בנוגע ליחס העלאת תדר/מתח? יש איזו חוקיות על כל תדבר שמעלים מוסיפים כך וכך מתח? איך יודעים כמה מתח לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים טובים שאני רוצה לעשות את האוברקלוק הקטן הזה וכבר פתחתי כמה נושאים שבסופו של דבר לא יתקדם עם זה שום דבר. הסיבות לכך הם בגלל שעדיין קשה לי להבין אין מבצעים את האוברקלוק (הפונקציות בביוס מסובכות). קראתי גם מדריכים ועדיין הבנתי רק תבסיס בפשטות. סה''כ אני לא רוצה אוברקלוק גדול,אני מעוניין ב-3.0GHZ אני רוצה שהאוברקלוק יהיה כמה שיותר בטוח והשמח עם אחד המנהלים בפורום יעזור לי. אני מאוד השמח עם תוכלו לרשום לי שלב שלב מסודר מאיפה אני מתחיל בביוס,איך אני מגיע לכל פונקציה ופונקציה מה חשוב לבטל לפני האוברקלוק ועד לאיך אני בודק עם המחשב יציב והאוברקלוק תקין. כרגע בתוכנה cpuz רשום לי: core voltage-2.96\2.88 אני רואה שזה משתנה מידי פעם. bus speed-267.3 rated fsb-…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש
-
- 12 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש מKSP לפני חודש עם לוח אם ומעבד : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-P31-S3G התוכנה שבאה עם הדיסק של הלוח אם מדווחת לי שהטמפרטורות של המעבד זה יותר מ100 מעלות צלזיוס אז התקנתי EVEREST והיא מדווחת לי שהחום בCORE1 זה 48 מעלות ובCORE2 זה 53 מעלות במצב מנוחה זה נורמלי הטמפרטורות האלה? מה לעשות? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה הסידור הכי טוב של המאווררים במארז הזה? ואגב המאוורר שבצד כדאי בכלל להשים אותו? ואם כן שיוצא או שיכניס?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz לOC עם PACK DATE לאחר אפריל 2004 מסוג SL6WK. לא מצאתי אף חנות עד עכשיו עם המעבד הזה במלאי כך שלהזמין - אני עלול לקבל משהו אחר... מישהו מכיר חנות עם המעבד הזה המלאי? ידוע כי המעבדים החדשים יותר מסוג זה עושים OC למעל 3600 בקלות.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך פותחים צינורות עיבוד ? והשאלה היא , אני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך שלי , הטמפרטורה שלו היא 45 מעלות , אני מעלה ומעלה ומעלה והטמפרטורה לא עולה חח... יש לזה קשר ? אבל מה שכן , ברגע ששמתי יותר מדי במהירות שעון המחשב התחיל להראות שטויות ... ^^
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי בנושא קריאת הטמפרטורה של CORETEMP, אבל זה רק נהיה פחות הגיוני. התוכנה מציגה את הTJ שהיא משתמשת בו לצורך החישוב - 105 מעלות. משום מה הטמפרטורה הזו לא נראת לי הגיונית במיוחד, אבל הטמפרטורה בפועל שהתוכנה מציגה היא 47 מעלות במנוחה וסביבות ה56 במאמץ (קירור TT MAX ORB, כרגע ללא OC) - כלומר, 50-60 מעלות מתחת לTJ האמיתי של המעבד, לפי המדידה הדיגיטלית. מצד אחד, לא הגיוני שהTJ אכן נמצא כ"כ גבוה. מצד שני, אם הוא מוגדר נמוך יותר, מתקבלות טמפ' לא הגיוניות בקרירותן בליבות (אם הTJ האמיתי הוא 90 מקבלים 30 במנוחה ו40 במאמץ...) אגב, הקריאה של תוכנות כמו SPEEDFAN (שלמיטב ידיעתי מקבלות את המידע מהביוס - לוח אם ABIT IP35E) רחוקה רק מעלות ספורות מהקריאה של CORETEMP, בכיוון מטה …
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני זקוק למערכת קירור מים שתוכל לקרר את המעבד + 2כרטיסי המסך + זכרונות + לוח אם אני לא יודע איזה סוג עדיף (פנימי \ חיצוני) התקציב בהחלת מכוון ל HIGE END (מקסימום של המקסימום 3.5 אלף ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-