עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mp91,

מה אתם אומרים עליהם? שמעתי שהם שקטים זולים ויש רוח. אז מה אתם אומרים? לקנות אותם? אני רוצה לקנות אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מהצד מכניס. יש לי למעלה את הספק ויש לי בספק שני מאוררים (NOISETAKER) אז כך שגם יש לי מאורר למעלה . אבל בכול זאת אולי אני יקדח חור למעלה כי זה בין הנקודות הכי חשובות. כי כידוע חום עולה למעלה. מה אתם אומרים זה ישפר את הטמפ של הלוח? טמפרטורות רגילות בלוח: 43-47 אני מניח שאחרי יהיה איזה 38-42 לא? ואז זה גם ישפר את טמפ המעבד שלי לא?

• 13 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by kinggil,

Arctic Silver 5 תודה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by picasso,

שלום, יש לי 478 פרסקוט, 3000MHZ עם לוח של ECS. המחשב לאחרונה עובד מאד לאט. שמתי לב בBIOS שהטמפ' היא סביב ה60 מעלות. מרחתי משחה טרמית עם מאוור מקורי של INTEL, והחלפתי ספק כוח. הטמפ' מגיעה ל57 מעלות והמחשב עדין עובד לאט. האם יכול להיות שהגוף קירור לא פועל ? יכול להתקלקל? אשמח לקבל פתרונות לבעיה. רוי

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  5. יש לי משהו מוזר למחשב , תגידו לי אם זה נורמאלי והסרקולציה טובה .. או שיש משהו לא בסדר.. שהמכסה של המארז סגור , הטמפרטורה של הרכיבים במארז בערך הם: מעבד 28 לוח 34 כרטיס מסך 47 אך שהמארז פתוח הטמפרטורה: מעבד 21 לוח 25 כרטיס מסך 44 וכו.. זה סביר ? או שיש לי בעיה או משהו בסרקולציה.. אני רוצה אולי לעשות חורים במארז שלי , שיהיה יותר איוורור למחשב , אולי זה יעזור לסירקולציה , שווה? המפרט שלי בצד ..

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  6. אממ אז ככה.. השבוע יצא לי לקבל לידי מכונת כביסה כי הייתי צריך את המנוע... עכשיו.. במהלך הפירוק שמתי לב למשאבה שיש במכונה.. עכשיו מספר שאלות.. לאנשים שמבינים.. כמה ליטרים לשעה משאבות כאלה אמורות לספק.. מישהו יודע כמה וולטג' (VOLTS) השאבה אמורה לצרוך..? כי לא מצאתי נגדים כלשהם המעידים על כך שהיא פועל על פחות מ220? עכשיו אם היא אכן צורכת 220 כמה בערך היא תוציא מבחינת ליטרים לשעה כשהיא תעבוד על 12 בתודה מראש,

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by etz,

אוקיי חברה בעקבות זה שאני כנאה אעשה קצת אוברקלוקינג אני מחפש המלצה לקירור טוב שמתאים לסוקט 478, לא אכפת לי במיוחד שהוא יהיה רועש יחסית אבל רק שיהיה זול, עד 200 שקל זה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי כרגע וכמובן שכמה שפחות יותר טוב, ככה שאפשר גם קצת להתפשר על ביצועים כי זה לא הולך להיות אוברקלוק רציני. באותה הזדמנות אני גם רוצה לשאול איזה משחה טרמית כדאי לקנות. לא מזמן מישהו המליץ לי על המשחה של זלמן אבל קראתי כבר כמה פעמים בזמן האחרון על אנשים שהיה להם בעיות עם המשחה ושאחרי לא הרבה זמן היא כבר ממש לא היתה אפקטיבית. האם Arctic Silver טובה?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by the kooks,

שלום רב. חיפשתי את התוכנה S&M כדי לאמץ את המעבד שלי כבר זמן רב ניסיתי גם בחיפוש של הפורום וועוד מקורות לא מצאתי מישהו יכול לשלוח לי לינק אליה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by SD Project,

קחו למשל את הביג ווטר, אפשר לייעל את המערכת בכך שמחליפים את הצינורות גומי לצנורות נחושת... זה הגיוני ?! אני על סף קניית מערכת קירור מים של איזה בן אדם, ואולי אפשר לייעל אותה... תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  12. על איזה תוכנה מומלץ לעשות OC לGTO2? שמעתי שATITOOL יגביל אותי זה נכון? אולי עדיף לעשות עם RIVA TUNER?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by Frozen-Ice,

מה דעתכם ב SUNBEAM Silent Whisper מבחינת קירור ? ומבחינת שקט ?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אז ככה בערך לפני מספר שבועות הכרטיס שלי ניהיה חם בטירוף,אבל מה שמוזר שהטמפרטורה של הכרטיס בסדר והליבה רותחת,כרגע במצב מנוחה, הליבה היא על 71 והטמפרטורה הכללית של הכרטיס מסך היא 42, בזמן מאמץ הטמפרטורה של הליבה הגיעה ל100 וגם קיבלתי הודעות הזהרה,בזמן הזה פתחתי את המחשב נגעתי בכרטיס ולמרבה הפלא הוא היה מעט חמים,לא משהו מיוחד. השאלה מה דעתכם? עניין של משחה תרמית וההעברת החום מהליבה לגוף הקירור או אולי סנסור דפוק? או שיש לכם רעיון אחר אשמח לייעוץ ולתגובות שכחתי לציין שאין קבלים שמפריעים למאוררים של הכרטיס מסך,ויש לי מאורר של זלמן איזור ה80 ממ ממש קרוב לכ"מ שמוציא אוויר.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by HoLy4EvEr,

אוקי אז ככה....כרגע אני על OC כזה: 375 FSB 4:5 זכרונות על 5-5-5-15 מתח מעבד רגיל לא נגעתי כול שאר המתחים על AUTO עכשיו ניסיתי לעשות 1:1 400FSB וכמובן שלא יציב עכשיו שאלה לעלות מתח רק למעבד?כי ברגע שאני מעלה בדרגה אחד יותר כבר הטמפ של המעבד במנוחה על 45C קיצר השאלה שלי העם לעלות רק למעבד ולראות מתי יתייצב ומה הטמפ שיהיה מותר לי להשאר איתה? נ.ב מפרט בצד ןאני רוצה להוסיף שאני על קירור BT

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by d.c.n,

זה המפרט שלי: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (09/24/03) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X Monitor MAG InnoVision 786PF [17" CRT] (FAOI3C0048718) Multimedia:…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. טוב אז.. איזה אוברקלוק כדאי ולמה? הסקר-פה!! הצביעו, ושלחו תגובות איזה אוברקלוק אתם מעדיפים ולמה (אם לא אז למה לא)! נ.ב הצביעו פעמים רק אם אתם לא בטוחים או מתלבטים בין שני מקומות

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by c5123,

asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב עם המפרט המצורף, ותהיתי אם כדאי לעשות לו OC, ומה המשמעות (מבחינת פפלינוס) אז כמה שאלות : א) האם OC למעבד הספציפי הזה ישדרג משמעותית? ב) אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשנות במפרט כדי לספק קירור הולם ואיזון בין הרכיבים? ג) האם OC מקצר את חיי המעבד (סליחה על הבורות - אני חדש בעסק... :s05:)? תודה מראש! מארז וספק-כוח: ANTEC NSK4480B Black + ANTEC EarthWatts EA-380 380W כמות: 1 - מחיר: ¤437 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מעבד: Intel Pentium Dual-Core 2.5GHz 2MB-Cache 800MHz-Bus E5200 Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by AmitMa,

יש לי בעיה של מחסור בחיבורים הקטנים האלה של המאווררים על הלוח אם ויש לי מאווררים שעומדים סתם. יש תחליף לחיבור?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Boxster,

קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Kriz,

הופעת בכורה אצל לקוח פרטי כמובן... זהו ה Ultra-120 eXtreme 1366 RT כמובן.. BENCHים בקרוב :>

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. xs orb fx ii golden או cl p0494

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. שלום, אני עתיד לרכוש מחשב חדש מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה לקנות גוף קירור איכותי של חברת Zalman למעבד אינטל Quad Core Q9400 / Q9550 Socket LGA-775 טווח המחירים שאני מוכן להשקיע: 200-350 לא משנה לי אורות (LED) ושטויות אחרות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בבחירה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  25. מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.