עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BmsKlane,

אף פעם לא קיררתי במיוחד את הדיסקים ואין לי מושג במה הקירור משפיע. לאחרונה קיבלתי דיסק 10,000RPM, הוא לא נמצא מול איורור והיום שפתחתי את המארז שמתי לב לזה שהוא יותר חם מהדיסק הרגיל. אז יש לי מעט שאלות ואחת מהם לא קשורה לפורום אבל אם כבר אתם מסבירים על הדיסק אז הוספתי. 1)מה החשיבות של קרור הדיסק ומה ההשפעה 2)יש הבדל בביצועים? 3)איך כדי לקרר את שני הדיסקים(ולא מול המאוור הקדמי שלא יחסמו אותו)? 4)WINDOS רץ על הדיסק הגדול ומי שנתן לי את הדיסק אמר לי להתקין על הדיסק המהיר, באמת יהיה אבדל מורגש? תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. ..? אם כן תביאו לינק למדריך המתאים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. יש לי כ.מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7300GT 256MB DDR2 PCIe ועליו יש בלוק הקירור המקורי שלו (סטוק). http://www.giga-byte.co.il/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2282 הוא ממש לא מקרר את הכרטיס, הטמפ' שלו רצה בין 57-63 מעלות (במשחקים 63+ מעלות), ואני מפחד שהטמפ' תהרוס לי את הכרטיס. אני יודע אצל כ.מסך של Gigabyte כולם באים רק עם גוף קירור רגיל, ומה שרציתי לשאול זה האם יש גוף קירור יותר טוב שמתאים לכרטיס שלי, הכוונה מאוורר עם גוף קירור יותר יעיל...? תקציב לא ידוע עוד, תציעו מה שיתאים. תודה!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by lmlm,

אני רוצה להחליף תקירור המקורי של אינטל לאחד טוב שיוריד לי טמפ' משמעותית ויאפשר לי אוברקלוק לבאס 380-400 אני יודע שיש ת FREEZER 7 PRO אבל הוא עולה כ 150,ואין לי אפשרות להוסיף לו. יש יותר זול ?

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by nizzan7,

מאיפה משיגים את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ? והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין להכנס לנושא ה OC. 1) אפשר לקבל שם של תוכנה טובה ל OC? 2) אפשר לקבל הסבר בנוגע ליחס העלאת תדר/מתח? יש איזו חוקיות על כל תדבר שמעלים מוסיפים כך וכך מתח? איך יודעים כמה מתח לעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by shemiraz,

לא מצליח לראות טמפרטורה בפנטיום 4 2.4 ghz לא מזהה לי חיישן באף אחת מהתוכנות שניסיתי..... יש למישהו מושג למה? ניסיתי עם coretemp , speedfan , dr h

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  9. הורדתי תוכנה בשם CPU COOL ממדור ההורדות עכשיו כשהפעלתי ראיתי שהחום במעבד הוא קרוב ל60 מעלות נבהלתי כביתי את המחשב פתחתי הרמתי את המאורר מעל לצלעות קירור וראיתי ממש גוש ענק של אבק בתוך הצלעות ובמאורר שאבתי הכול עם השואב האבק ניקיתי את המאורר הוספתי עוד מאורר של ספק כוח שיתן קור מלמעלה עכשיו אין לי איזה שהם צלעות קירור מיוחדות או מאורר הכל פשוט כמו שקבלתי עם המעבד [אינטל 800 ] האם זה הגיוני שחום המעבד שלי צנח בחצי?? האם CPUCOOL נותנת באמת נתונים אמינים ? הנה התמונה עם התוצאות לאחר הנקיון והוספת המאורר [ויש עוד שאלה למתחת לתמונה] טוב בOC אני ממש ממש ירוק בתחום אבל ירוק להגעיל עכשיו יש לי מעבד P3 800 לוח אם של אסוס CVU4 משהו כזה עכשיו אני רוצה להעלות את המהיר…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by amisha,

יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם 60 מעלות חום לפי CPUTEMP מקסימום TJ הוא 100 מעלות כמו כן יש לי מסכים כחולים מדי פעם האם יש קשר בין השניים ? האם בגלל הימים החמים 60 מעלות זה אולי הגיוני ?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by The Ripper,

איזה צלעות לזכרונות כרטיס מסך אתם ממליצים? הכי נפוץ הוא הזלמן שמגיע עם 4 צלעות קצרות ו-4 גבוהות יותר. יש גם את אלה של פריים קולר, 8 צלעות בסגנון הנמוכים של זלמן. ל-OCZ יש משהו אבל מאוד יקר. בכל אופן מה אתם ממליצים לקנות? אני גם מתקין סיילנסר rev3 על הכרטיס. ...המרטש

• 12 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום איך המערכת הזאת? NIKITA (TWC-A04 V2.0) http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm קראתי עליה כמה ביקורות לא רעות, השאלת האם היא שווה 900 שח.... חוץ מזה, האם כדאי לקנות את הBB ולהחליך לו משאבה? זה אמור לתת מערכת זולה וטובה יחסית לא? (לפי מה שהבנתי עקב אכילס הגדול של הBB הוא המשאבה)

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by nivezrati,

אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אני ממש צריך לקנות לעצמי Fan Controller. האם אחד הדגמים הללו נמצאים בארץ? הם בכלל יהיו, אם לא? מה להערכתכם תהיה העלות?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by K_D,

שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט

18. שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by Esparco,

הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. מהירויות סטוק 250/333, התוצאה שקיבלתי 5040. מהירויות אוברקלוק 312/415, שיפור של 25% גם לליבה וגם לזכרון, 6522. שיפור תוצאה: 29.5 אחוזים. מה אתם אומרים נשאיר את הOC או שהשיפור הזה הוא סתם. יש Data Base של 3DMark2001SE שבו אני אוכל להשוות את התוצאות? תודה.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by SuB,

שלום! רציתי לעשות מוד להיטסינק של פנטיום 4 - החלפת המאוורר למשהו חזק ושקט יותר (שלי רועש יותר מהרגיל כנראה..). בשביל זה אני צריך רק את הפלסטיק השחור עם המאוורר שיושב על האלומיניום, אין לי צורך באלומיניום כי את זה יש לי מההיטסינק הנוכחי, ואני לא רוצה להרוס את ההיטסינק שיש לי עכשיו אם יתפקשש לי משהו.. רציתי לדעת אם מישהו שמגיע למפגש בסוכות יוכל להביא לי את החלק הזה אם יש לו רזרבה והוא לא צריך.. בכל אופן, תשאירו כאן תגובה או תשלחו הודעה פרטית או אייסיקיו-6335444. אני מבטיח שבתמורה אני יפרסם תמונות של תהליך המוד עם הסבר כדי שאחרים גם כן יצליחו לעשות אותו בלי טעויות.. תודה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by vic07,

קראתי את הסטיקי בנושא קריאת הטמפרטורה של CORETEMP, אבל זה רק נהיה פחות הגיוני. התוכנה מציגה את הTJ שהיא משתמשת בו לצורך החישוב - 105 מעלות. משום מה הטמפרטורה הזו לא נראת לי הגיונית במיוחד, אבל הטמפרטורה בפועל שהתוכנה מציגה היא 47 מעלות במנוחה וסביבות ה56 במאמץ (קירור TT MAX ORB, כרגע ללא OC) - כלומר, 50-60 מעלות מתחת לTJ האמיתי של המעבד, לפי המדידה הדיגיטלית. מצד אחד, לא הגיוני שהTJ אכן נמצא כ"כ גבוה. מצד שני, אם הוא מוגדר נמוך יותר, מתקבלות טמפ' לא הגיוניות בקרירותן בליבות (אם הTJ האמיתי הוא 90 מקבלים 30 במנוחה ו40 במאמץ...) אגב, הקריאה של תוכנות כמו SPEEDFAN (שלמיטב ידיעתי מקבלות את המידע מהביוס - לוח אם ABIT IP35E) רחוקה רק מעלות ספורות מהקריאה של CORETEMP, בכיוון מטה …

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by mrraz,

במארז יש מקום פנוי למאוורר נוסף בפאנל הקדמי לפני הכוננים הקשיחים איזה מאוורר (גודל ומודל) כדאי להוסיף ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. האם יש DB של תוצאות לOC למעבדים? אני מדבר על משהו מעודכן, המאגר מידע של האתר מאוד נחמד ויחסית מעודכן יש בו כמעט הכל אבל יש מעבדים שאין שם כמו הE5400 והמעבדים מהסוג שלו שלא קוניםם הרבה ... לפחות לא אוברקלוקרים.... ולמשל הE6300 החדש מעניין כמה הוא מגיע... יש כל מיני דברים שחיפשתי ואני מצטער אבל אי לא מוצא כלום על זה.... קשה למצוא ביקורות במיוחד על הE6300 כי יש דגם בדיוק עם אותו השם רק ישן לפני 3 שנים... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש אני זקוק למערכת קירור מים שתוכל לקרר את המעבד + 2כרטיסי המסך + זכרונות + לוח אם אני לא יודע איזה סוג עדיף (פנימי \ חיצוני) התקציב בהחלת מכוון ל HIGE END (מקסימום של המקסימום 3.5 אלף ש"ח)

• 6 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.