עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kma_32,

שלום מאיפה אני משיג ביוס ל5200 שלי?...הכוונה שאני רוצה להחליף לביוס של 5500....אז איפה אני מוצא ביוס של 5500??

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. הורדתי תוכנה בשם CPU COOL ממדור ההורדות עכשיו כשהפעלתי ראיתי שהחום במעבד הוא קרוב ל60 מעלות נבהלתי כביתי את המחשב פתחתי הרמתי את המאורר מעל לצלעות קירור וראיתי ממש גוש ענק של אבק בתוך הצלעות ובמאורר שאבתי הכול עם השואב האבק ניקיתי את המאורר הוספתי עוד מאורר של ספק כוח שיתן קור מלמעלה עכשיו אין לי איזה שהם צלעות קירור מיוחדות או מאורר הכל פשוט כמו שקבלתי עם המעבד [אינטל 800 ] האם זה הגיוני שחום המעבד שלי צנח בחצי?? האם CPUCOOL נותנת באמת נתונים אמינים ? הנה התמונה עם התוצאות לאחר הנקיון והוספת המאורר [ויש עוד שאלה למתחת לתמונה] טוב בOC אני ממש ממש ירוק בתחום אבל ירוק להגעיל עכשיו יש לי מעבד P3 800 לוח אם של אסוס CVU4 משהו כזה עכשיו אני רוצה להעלות את המהיר…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. טוב יש לי מחשב ישן יחסית abit duramax aa8 cpu intel pentium 4 processor 3.00 (עם OC 20% GHZ 3.6) קרור סטנדרט ואני רוצה להורית את הטמפרטורה ללא מאמץ הוא ישב לי על 49-56 במאמץ 59-74 וליפאמים אפילו 76 אבל לא תמיד (מחשב למישחקים) אני לייב להציל את המחשב ואני לא יודע איזה קרור ליקנות (לא יותר מ-150 ש"ח) המחשב חשוב לי אבל אני קונה חדש וזה עובר לאחי ויש לי כרטיס מסך ממש ישן radeon rx600 pro (בשביל ה-ABIT) ויש לי בעיה עם הכרטיס המאוורר שלו מת מיזמן והוא מגיעה לטמפ' של יותר מ-50 מעלות צריך גם לפה קרור חדש לא יותר מ-100 ש"ח תודה לעוזרים... איפה אני יכול להסיג UGURU CLOCK ? שלי פשוט נישבר

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by kfir_dnd,

שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי נשבר ואני צריך חדש... הכרטיס מסך שלי זה geforce 6600 של nvidia. אני גם רוצה להדגיש יש ימים שאני על המחשב 10 שעות רצוף + (משחק רוב הזמן ) ככה שזה צריך להיות מאוורר שיחזיק מעמד אם אתם יכולים גם לכוון אותי לחנות שמוכרת את המאוורר אני אשמח (אם יש משהו בירושלים הכי טוב :}) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by shlomi2003,

תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  6. שלום לכולם.. אני מחפש פה בהגדרות בתוכנה אבל לא מוצא איפה להגדיר שהSpeedFan יעלה אוטומטית בהדלקת המחשב עם הנתונים שאני בחרתי למהירות המאוורר. ועוד שאלה - למה שאני רושם שהמאוורר של המעבד יעבוד על 0 - הוא בכל זאת מסתובב ותוכנה לא רשום לי מה הRPM , רשום לי אפס. וגם רק כשאני שם אותו על 60 ומעלה הוא מתחיל לעלות את הקצב (מ-0 עד 59 זה לא משתנה ). למה זה ככה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by Kitzony,

יש לי את ה Leadtek WinFast PX7800gtx אני רציתי לעשות לו oc אך אני לא בתוך שזה בסדר. חבר אמר לי שאם אני רוצה לעשות oc אני צריך לקנות מאוורר ואם הייתי רוצה לעשות oc על הgtx הייתי צריך לקנות את ה extrme editon אז רציתי ממכם 1.לדעת אם זה נכון 2. אם צריך מאוורר מה הכי מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m13se/m13se.htm :s05: הוא מרעיש?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by liranss,

שלום יש לי מחשב P 4 2.6 זכרון 512 RAM DDR 800 MHZ FX5200 128 DDR W.D 7200 RPM 60G ASUS AGPX8 האם אתם ממליצים לי לעשות OC האם המחשב שלי מספיק חזק? תגיבו בבקשה ואם יש לכם כל הצעה לפנו לאייסיקיו 167806010

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  10. http://img399.imageshack.us/img399/1087/weweaf9.jpg זה טמפ' גבוהה מדיי או שלא ?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  11. אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  12. ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by Arik.G,

היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. עדיין לא התקנתי, לימודים..

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by cutOFtea,

רוצה לעלות לו את הקצב ל- 3000מגה הרץ.... למישהו יש איזה שהוא מדריך מצולם שמראה איך לעשות OC על הלוח שלי ?? או יכול לרשום כאן סדר פעולות מדוייק ??

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…

17. Started by yoni_gelb,

שלום, הזמנתי את המפרט הבא: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 SAMSUNG 1000GB (HD103UJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F1 GAINWARD HD 4870 1024 GDDR5 Golden Sample - RETAIL SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail COOLERMASTER (CM-690) 690 + WINDOW לא מתוכנן OC בזמן הקרוב. הבנתי שהקירור המומלץ הוא scythe mugen2. האם הוא שקט יותר / בעל ביצועים טובים יותר באופן משמעותי גם במהירות סטוק ושווה את ההשקעה הנוספת או שמדובר בתוספת מיותרת בשבילי? קראתי גם שבגלל הגודל שלו יכולות להיות בעיות במארזים מסויימים ועם זכרונות מסויימים. האם הוא יתאים פ…

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by iTK98,

אחרי ששוטתי לי קצת ב"זאפ" באביזרי\פתרונות קירור שלהם, נתקלתי באמצעי קירור הזה, ורציתי לשמוע את דעתכם: אגב, אם זה לא מתאים לפורום הזה, מתנצל מראש, ואשמח אם תעבירו אותו למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by Tharbad,

מת לי מאוורר באחד המחשבים בבית. הרוחב שלו הוא 12 ס"מ וכתוב עליו שהמתח הוא 12V והזרם הוא 0.3A. אפשר המלצות על מאוורים שעונים לתיאור הנ"ל ומוגדרים שקטים? עדיף בחנויות באיזור המרכז אבל לא קריטי. תודה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by baz0r-,

ניסיתי כבר כמה תוכנות, SPEED FAN, H MONITOR, ועוד תוכנה שאני לא זוכר את השם שלה. כולן הציגו לי טמפרטורות שונות,או שבחלקן המודל של הלוח אם שלי לא היה(GA M55SLI-S4). שאלה שנייה, מה היא הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלי יכול לעבוד בה ולא להשרף? אני צריך לדעת לאוברקלוקינג פשוט המעבד הוא AMD ATHLON64 X2 3600 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. שלום שמעתי על האתר הזה שיש פה כתבות מעניינות קראתי על אוורקלוק ואמרתי אנסה, יש לי תקציו של 850 שקל ראיתי ביקורת שלכם על הריד מאק והבנתי שהוא די טוב ולא יקר אז מארז בערךבחרתי עכשיו איזה מאווררים לקנות רציתי גם לדים לעשות אותו יפה. יש לי פנטיום 3 1000 לוח של AOPEN עם אפשרות להעלת מהירות זיכרון 512 כרטיס מסך 128 ASUS FX5200 תודה לכולם על העזרה ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by VooDoo3,

יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. במנוחה המעבד נימצא על 55+ ובמאמץ מישחקים (לא כל כך כבדים) נימצא על 75+ מה לעשות???????????????

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

מה היא התוכנת OC המדויקת ביותר לכרטיס מסך? אני צריך ממש הבדלים של 1MHZ לליבה ולזיכרון מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים