אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת,אבל בכל זאת אני אסביר: התכוונתי לשאול מהו הכרטיס שהכי כדאי לקנות (לא כרטיס מסויים של יצרניות שונות) כדי לבצע לו אוברקלוק ושיפורי ביצועים כך שיגיע לשיפור ביצועים משמעותי? למשל:לקנות את הכרטיס הכי חדש שיש לא ישתלם מבחינה כספית ולכן הוא לא מועדף,או , לקנות כרטיס ישן מדי לא ישתלם כי גם עם אוברקלוק גדול הביצועים שלו לא יספקו במשחקים חדשים וכדומה.. עכשיו בעזרת הפרטים הללו תוכלו להגיד לי את הכרטיס המשתלם ביותר ושל איזה חברה הוא? (אין העדפה של ATi או NVIDIA) נ.ב:האם יכול כרטיס 9800XT מתוצרת ATi להיות משתלם מאוד במחיר של כ-1,650 ש"ח? Luv u ppl
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לביצוע אוברקלוק, עם אפשרויות ביוס נרחבות, עם אופציה להעלאת מתחים .. בקיצור, התקציב הוא 500 ש"ח מה שיש לי כרגע זה הלוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 שהוא מגביל אותי, אין אופציה להעלאת מתחים, מה שאומר שהתדר הכי גבוה שאני יכול להגיע איתו זה רק תוספת של כ- 10% זה מה שהצלחתי, מעבר לזה הוא פשוט מחזיר את עצמו למקור. ד"א, איך הלוח אם הזה: Asus P5QC ואם יש איזה פתרון / עדכון ביוס, או משהו שיכול לעזור לי, אשמח לדעת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותרלאוברקלוק במעבדי amd התקציב שלי זה עד 600 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לקבל עזרה בהמלצה על FAN ל PENTIUM 3 סוקט 370 (Coopermine) המעבד הוא 1 GHZ ואני לא עושה שום אוברקלוקינג..זה פשוט מחשב שיושב בסלון וכרגע עם הFAN המקורי של אינטל שמרעיש כמו מטוס... תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
( חוץ מה- PanaFlo של פאנסוניק ). האפשרוית שחשבתי עליהן: 1) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-90mm 2) Thermaltake SilentCat 90mm אני רוצה לציין שהרעש של המאוורר לא מפריע לי, העיקר שיעשה עבודה טובה. בגלל זה אני נוטה יותר לכיוון האפשרות הראשונה, כי המאוורר הזה יותר חזק מהשני, לא? אם יש עוד הצעות תכתבו.
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר ממש שקט, אז מהו המאוורר 120MM הכי שקט שנותן גם ביצועים טובים. המחיר הוא מקסימום 80 שקל ככה, אז על מה יש לכם להציע ?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
במיוחד לאור ימי השרב הרבים שהולכים ומתקרבים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^ ואיזה מעבד הכי משתלם לOC?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים! עכשיו המתחים על NB ו-SB הם 1.44 ו-1.60 בהתאמה. לוח הינו STRIKER II FORMULA עם צ'יפ של NVIDIA. האם המתחים לא גבוהים מדי? המערכת על OC של 35% FSB1800 MHZ וזיכרון על 900. תודה
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מהם המתחים המקסימלים שמומלץ לתת לעבודה רציפה של 24/7, עם מערכת i7 שמורכבת מ-i7-920, P6T Deluxe וזכרונות בנפח של 6GB מבית OCZ. אני מתכנן להוציא מהמערכת הזו את המיץ. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מכין לי איזה Extreme O\C PC ואני החלטתי להתבסס על סלרון ( בגלל תקציב דל ), עכשיו אני מוכן להשקיע בערך עד 350 שקל משהו כזה. תודה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם גרפיקה ווידאו והכונן שלי לפעמים כמעט הופף ללבה! מה לדעתכם המוצר או הפיתרון הטוב ביותר לקירור? תודה מראש
-
אני מתכון לא רק לקירור מבוסס אויר, אלא גם למבוסס מים - וכמובן לא דברים ממדע בדיוני, אלא דברים שניתן להשיג במציאות בחנויות. לדוגמא ראיתי את הדבר הזה - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855 מה חושבים? יש הצעות לקירור הכי הכי מסיבי שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי, המאוורר המקורי על כרטיס המסך הקודם הפסיק לעבוד, אז הלכתי ל KSP לממש את האחריות, והם החליפו לי את כל הכרטיס לחדש לחלוטין בשבוע שעבר. ומאחר שאני לא מצליח למכור אותו אני מתכנן OC לכרטיס מסך החדש, ואני רוצה להערך בהתאם. קירור לזיכרון אני אוסיף אח"כ. עם הקודם הגעתי מ 250/512 למהירות 275/575 - עלוב לכל הדעות. אז לפני שאני בכלל מתחיל הפעם ...
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא למטרת אוברקלוק, אלא סתם בשביל שלא יתחמם יותר מידי או יהיה רועש. התקציב כעיקרון הוא עד 300 ש"ח, אבל אשמח גם להמלצות זולות יותר ! תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד (בכלל)? 2) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד שניתן להשיג בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NV120 Premium Noctua NH-U12P CPU Cooler OCZ Vendetta 2 CPU Cooler SCYTHE "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes CPU Cooler Thermaltake Blue Orb FX- 12cm THERMALTAKE V1 או בכלל משהו אחר... תקציב : 250 שקל נא לא לייחס ל עלות\תועלת אם ההפרש הוא מתחת ל 50 שקל...
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-