אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהיום במפתיע הOC שלי קרס אחרי כמעט שנתיים של עבודה ללא בעיות, בתוספת של טמפ' מדאיגות מאד מהCPU של סביב ה75 החלטתי להחליף את קירור הסטוק ששירת אותי נאמנה כל השנים 150 ש"ח זה התקציב, גמיש עד איזור ה200
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה. נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מתוצרת ג'יגה בייט ורציתי לדעת אם זה אפשרי או יש פתרון דומה שיכול לתת בעיטה טובה לביצועים?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היי!!!! המעבד שלי מגיע לטמפ' של 70 מעלות יש לי פנטיום 4 3000 512 זכרון פנימי וכרטיס מסך 6600 gt הספק הוא 400 וואט מי שהוא יכול להגיד לי כיצד ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל????
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי כאן אני רוצה לעשות oc לזכרון ואני לא מצליח אני לא מבין בהגדרות של הביוס מה כל דבר עושה אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני מאד יודה לו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עורך קובץ ביוס כדי לפתוח ל8 צינורות עיבוד בכרטיס 6200??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, רכשתי לפני כמה ימים כרטיס חדש של לדטק ועכשיו כמובן הגיע הזמן להתעלל בו קצת. רציתי לשאול כמה שאלות. 1. מה הכרטיס עושה כשאני בוחר ב"הגברת יתר אוטומטית של מהירויות השעון"? 2. וכאשר אני מבצע OC ידני, ישנן 2 תוויות. אחת "ביצוע רגיל (2D)" והשניה "ביצוע משופר (3D)", האם הכוונה בזה היא שהOC יכנס לתוקף רק כשאני משחק? (בהנחה ושיניתי את ה3D) 3. כשאני לוחץ על "הבחן בתדירויות מיטביות" הוא קובע את הערכים ל450 ול 1.40, אלו ערכים שעוברים את האולטרה בהרבה, זה לא מוזר? ורביעית ואחרונה, מה הכוונה ב"מאוורר פועל תמיד"? מצטער אם אני נשמע כמו נוב, פשוט לא רגיל לNVIDIA ולא בא לי לשרוף כרטיס חדש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
1.6 פנטיום 4 נורטווד 478 סוקט מה הטמפרטורה המומלצת ? וכמה צריך לעלות גוף קירור שיהיה לא יקר כזה אבליספק את הסחורה....
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
|שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
של ארטיק קולינג או איזה חברה אחרת?? כמו זה: סורי על ההודעה....הקירור הזה הסיליינסר 5....לא יודע איך הוא מתאים...אולי זה REV 3 או משהו כזה...
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! יש לי Ati Radeon x850xt של MSI והוא מגיע לטמפרטורה של 81-82 מעלות, ולפי מה שאני יודע הוא לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת. כמו כן, אני שם לב כי במשחקים כגון HL2, CSS,BF2,RTW וכדומה ה FPS מאוד לא יציב (בCSS למשל, הFPS נע בין 40 ל-140). השאלה היא האם יש קשר בין שתי הבעיות (כי כבר ראיתי מישהו שסבל מ-FPS לא יציב בגלל שהתחמם לו כרטיס המסך), והאם קירור כגון ATI SILENCER 5 יפתור את הבעייה. תודה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הכרטיס שלי לא יציב מעל מתח סטוק (1.3) ואני מחפש פתרון יצירתי. ביקרתי אצל החבר'ה באקסטרים והם העלו מספר הצעות: 1. צריבת ביוס של GT אחר. 2. חיבור המולקס לספק נפרד, כך שהכרטיס יקבל מתח משני ספקים: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52127 3. חיבור המולקס לשני כבלים מספק אחד: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48577 4. מוד מולקס כפול לייצוב המתח: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48876&page=4&pp=25 מה דעתכם? תגובות הערות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
הוספתי מאוורר על הכרטיס מסך בצורה שהוא שואב את החום ממנו ומוציא אותו למארץ ובידיוק ליד יש מאוורר ככה שישר החום יוצא ואני רוצה ליבדוק את החום של המחשב יש איזה תוכנה שעושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה דחופה ממכם בקשר לעידכון הביוס שלי הלוח זה asus p4pe בקיצור אני רוצה לעדכן ואני לא מבין בזה כל כך תוכלו לעזור לי בבקשה הנה משהו שמתאתי תוכלו לעזור לי בזה http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ וכרטיס מסך Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP על איזה חברה ללכת
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הראשון - מעבד אינטל 3.8 GHZ ב 7 גיגה הרץ (לא, לא ההוא שהיגע ל 7 גיגה הרץ אבל לא הצליח להריץ את המחשב) יציב! 3 דקות סופר PI 32 מגה :o השני - SUPER PI 18 שניות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=70225&page=1&pp=25 עמוד 5 שם יש את השיאים, הלאווי עלי
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-